Какъв съвет бихте дали? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120674)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Какъв съвет бихте дали?
преди: 8 години, 2 месеца, прочетена 1859 пъти
Здравейте. Момче съм на 20 и съм от София. Обръщам се към вас, за да ви попитам вие какво мислите по въпроса, най-вече към дамите, но и мъжете можете да споделите интересна тънкост. :) Как бихте посъветвали мъжете от категорията на "скучните"? Тези, които не умеят да говорят забавно, все да нямат теми за разговор с момичетата? От тази група съм, доста притеснителен съм, опитвам по различни начини да се харесвам на момичета, но все удрям на камък в определен момент... Моите приятели са ме съветвали, когато харесам момиче, да не се опитвам да се правя на забавен или оригинален, а просто да се държа мило с нея. Пробвал съм и този вариант, но показвайки по този начин намерение към някоя дама, я карам да се смути и да се отдръпне... Имам доста хобита, доста неща съм правил, но все не мога да избирам какво и как да разкажа като преживяване... А някак си и не се сещам какви въпроси да задавам и как да поддържам разговори с момичетата. Не изключвам да ме наречете задръстен, но както и да е... Лутам се объркан, защото нито мога да омайвам с приказки и забавни разказчета, нито имам смелостта да карам по-директно в романтиката, макар че и във втория случай също трябва да умея да водя дълги разговори. Предполагам, знаете, че никак не е приятно чувството да си различен. Имам доста неприятни спомени от провали с момичета. Явно съм изпуснал нещо като социален опит, което сега ми е бариера. Нуждая се от помощ - досега не съм имал приятелка, а това според мен вече е извън нормата. :(

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 2 месеца
hash: 1fd39d511e
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не се старай да се правиш на такъв какъвто не си. Бъди себе си това ще спечели правилното момиче, защото ще те хареса заради теб самия. Не се тревожи живота е пред теб.

 
  ...
преди: 8 години, 2 месеца
hash: 3e72ec6d3a
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Свали критериите.

 
  ...
преди: 8 години, 2 месеца
hash: c7ff3d6da5
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Девствен? Оттърви се от девствеността си, защото това те прави несигурен в общуването ти с жени. Търси контакт онлайн - обикновено така хора като теб се отпускате, но девственият мъж си личи от километри по поведението, което ти много добре описа.
Един полов акт няма да промени живота ти - грешка. Ти подсъзнателно изпитваш някакъв страх от жената, жената като майка или сестра, но не и жената като сексуален обект.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 2 месеца
hash: 03894f6662
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   От автора:
Благодаря ви за бързия отговор. Към номер 2 - логиката ти е вярна, но общо взето дори не знам какви критерии имам... Толкова съм объркан. А към номер 3 - вярно ли ще помогне това, което ми казваш? Питам, защото изглежда доста малко на пръв поглед действие за предприемане... Автоматично ли променя поведението това?

 
  ...
преди: 8 години, 2 месеца
hash: 555ff2b513
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Не се прави на шегаджия, щом не ти идва отвътре ще си проличи. Казваш че имаш разни интереси - говори за тях, като се увлечеш в някоя тема което ти е на сърце би трябвало да се поотпуснеш. За въпросите - опитвай се да търсиш общи интереси или ако ти направи впечатление, че тя се интересува от нещо - разпитай я за него. Дръж се мило, но не им тичай по гъза и не позволявай да те използват.

 
  ...


...
преди: 8 години, 2 месеца
hash: 91471b16c8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Какъв социален опит те гони.. единствената ти бариера е, че много го мислиш.. Ако момиче те хареса,ще те хареса заради теб, задръстен незадръстен тва е. И тва звучи супер тъпо " Тези, които не умеят да говорят забавно, все да нямат теми за разговор с момичетата? " Значи вместо до мислиш как да я впечатляваш просто бъди себе си,пък ако е твоето момиче ще го оцени,ако не иэхода моля и айде. И стига се отчайва. Айде успех и по-спокойно го карай!!

 
  ... горе^
преди: 8 години, 2 месеца
hash: d573ba7fa7
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Авторе, моя съвет е, бъди себе си! Повярвай попадала съм на такива, които умеят да свалят, говорят мило, приятно, шегаджии от които ти се завива свят, но са изкуствени, те го правят с точно определена цел и рано или късно това проличава и настъпва катастрофа. Затова карай я по-спокойно и както и другите ти казват, това което е за теб, ще си дойде:)))

 
  ...
преди: 8 години, 2 месеца
hash: 883a84e029
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   Хеееееей спокойно. Леле, такива сладури като теб са на изчезване! И девствен! Как не са те изяли досега? !!?

Съветът на номер 3 е просто абсурден! Личи си, че мъж го е писал... Секс и секс, разбира се. Е, за ваши сведения някои момичета именно девствени момчета търсим. Защото честно казано изобщо не е готино да разбереш, че гаджето ти е минал 10-15 момичета... На мен лично ми става неприятно като си го представя да докосва и целува друга. Става ми адски зле като си представя, че е искал друга и е мислил за друга... Затова, Авторе, не слушай номер 3.

И аз съм без приятел от доста време и в това няма нищо ненормално. Моят съвет е да спортуваш. Ходи на фитнес, там има момичета; тичай в парка - и там има. Очарователно е да видя мъж да чете книга. Вземи си една книга и отиди в парка например. Седни спокойно и почети малко. Учи, спортувай и се зареждай с положителна енергия и ще видиш как нещата ще потръгнат. :)

И когато говориш с момиче приеми няколко съвета от мен - гледай я право в очите, изслушвай я, питай я! (ако ти каже нещо например, започни да я питаш в детайли, интересувай се от нея, покажи й, че ти е интересно и приятно да си в компанията й) но не ставай нагъл, ще разбереш ако не желае да казва прекалено много. Дръж се естествено - бъди себе си. Ако се опиташ да се направиш на забавен само ще я отблъснеш. Разбери какво я влече - например аз имам страст към оръжията, бойните изкуства, към приключенията, екстремното - и покажи някакви познания (ако веднага се включиш с името на някой пистолет например веднага ще ме спечелиш). Не бъди прекалено сладкодумен и не й се лигави - смисъл да не й се тресеш и да не й се усмихваш постоянно.

Осъществявай физически контакт. Ако й стане приятно ще разбереш - тя ще се усмихне или ще се приближи още. Оказвай й емоционална подкрепа! Покажи й, че си човек на място и на който може да се разчита. Спечели доверието й. Това става с постоянство.
Но внимавай да не те прати във friend - зоната, защото тогава лошо :D
Това ще го предотвратиш като й покажеш, че имаш други намерения към нея. И сега да дам пример - когато се разделяте скъси разстоянието като вместо да се ръкувате я прегърнеш. Една хубава, нежна и топла прегръдка е способна да разтопи полузаледеното ми сърце в момента. :) Погали я по косата докато сте гушнати. Ако си и по-висок от нея още по-добре. Погали ухото й ако е сложила глава на гърдите ти. Аз лично обожавам да притиснат ръка върху ухото ми. Така ми става спокойно, чувствам се в безопасност, топличко ми е и уютно. А кое момиче не би искало точно това? :)) Кани я на срещи, искай да излизате, но не бъди нахален. Един-два пъти и после може да оставиш нещата на нея - тя да ти звънне и сама да поиска да излезете. И така малко по малко се надявам нещата да потръгнат. Не всички момичета са слепи :D. Все ще се намери някое, което да те забележи.


И запомни още нещо, което е много ама много важно! Пази отлична лична хигиена! Ужасно е когато покрай мен мине мъж и вони на пот, а като го погледна отблизо виждам стърчащи косми, мръсни дрехи и т. н. Мисля че схвана. :)) Излизай навън изкъпан и чист. Може да си купиш парфюм, но не и от онези които миришат отвратително силно на здравец! Едно момче се беше набъздяло така че се задуших. Падна един смях :D Лек, мъжки парфюм, колкото след теб да се носи приятна свежест.

Ами не се сещам за друго в момента. Ако ми хрумне нещо ще пиша пак. :)

Хайде успех! :)

 
  ...
преди: 8 години, 2 месеца
hash: 3f8dafb725
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Има един забавен трик, който може и да сработи - като не знаеш какво да кажеш за себе си - престори се, че се интересуваш от нея - къде живее, какво работи, има ли хобита, какво обича да прави и т. н. Няма жена, а мисля и мъж, който да му е скучно да говори за себе си. Само накрая да не излезе, че отегченият си ти ;)

 
  ... горе^
преди: 8 години, 2 месеца
hash: 03894f6662
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   От автора:
Благодаря за споделеното мнение! Хубаво е, когато някой покаже съчувствие и помогне! Има още нещо, което не доизясних. Става въпрос за това, че аз гледам винаги да бъда себе си, но все се оказва неподходящо - не е за друго, но точно като съм себе си, съм "скучен"... Търся какво да казвам, теми за разговор, но главата ми все едно е празна... Занимавам се със спорт, основно за здраве, но имаше и един по-активен период, когато отделях повече време за тренировки и когато участвах в състезания. Сега ми се налага по-рядко поради учебни занятия - все пак не е като в училище и материалът за четене е немалък. :) Иначе тук взе да става интересно в спора между номер 3 и номер 8... :D И на мен ми се е случвало да ми е супер неприятно да знам, когато момичето, което харесвам, да е имало доста сериозна бройка зад себе си... Гледната ми точка ли е по-нестандартна? Трябва ли да имам по-различно мислене? Ако да, как да го постигна?

 
  ...

...
преди: 8 години, 1 месец
hash: 8e0d0e0297
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   От 9. Аз мисля, че гледната ти точка не е нестандартна. Напротив, най-обикновена е. Няма смисъл да я променяш.
Зависи какво разбираш под по-различно мислене... Някои мислят, че колкото "по-отракана" е, толкова по-добре. Други - с колкото по-малко е било момичето, толкова по-добре. Знам ли... Аз се приспадам към втората група - с колкото по-малко момичета е бил, толкова по-добре. Но той вече е бил с 5 и в главата ми започват да излизат образи на това как ги докосва, как са му влияли, как ги е искал... И ми става неприятно.

Това е.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker