Изневяра или? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121152)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18513)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Изневяра или?
преди: 8 години, 3 месеца, прочетена 3209 пъти
Имам сериозна връзка от не прекалено дълго, но не и от скоро време. Живеем заедно от скоро. Обяснява ми се в любов, казва, че иска да съм му жена. Хубави думи, но не знам дали да им се доверя. Тук е момента да спомена, че съм доста ревнива и се вкопчвам и в глупости понякога. В доста случаи съм се хващала как търся под вола теле. Имам му паролата за фейсбук. (Нещо което той не знае и от което не се гордея) Някаква девойка му иска покана за приятелство и започва разговор. Той и казва, че е обвързан, от което тя се притесни, че "нямало да може да се видят на по бира", но той бързо я успокои, че няма проблем да излиза. Тя продължи разговора в доста сексуална и мръснишка тематика. И в крайна сметка това което ме притеснява, че и изпрати снимка на пениса си. След което чата продължи с глупави ежедневни разговири и той съответно го изтри.
Не знам как да реагирам. Бях бясна, потресена, но и аз не съм права да го шпионирам. Не знам как да постъпя. Да го оставя или да видя до къде би стигнал. Дали е просто глупава мъжка забежка? Начесване на егото.
Не искам да му признавам на този етап. Не искам да го карам да се крие по-майсторски. Искам да знам как наистина би постъпил.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 3 месеца
hash: 7f7177252b
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   What? Той е изпратил снимка на пениса си:D? !? -считай го като намек за секс иначе защо да го прави, ей така от кев за да се хвали ли? Според мен щом й е казал че няма проблеми да се срещат значи е въпрос на време да ти сложи рога. Мисля че момичето няма вина защото приятеля ти е този който е обвързан и явно хич не му пука. Според мен този мъж вече го правил.. изневерявал ти е и преди, помисли си дали искаш такъв човек за сериозен приятел и съпруг! Ами какво да направиш, разобличи го по някаъв начин и след това го зарязвай. Каква забежка, това може да е поредната му забежка! Спасявай се мила, друго не мога да те посъветвам!

 
  ...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: d54fa0d8b8
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Твоя приятел явно ако му се отвори възможност ще играе и на двата фронта. Както си траеш и гледаш какво си пишат си удължаваш съмненията. Трябва да бъдете открити един с друг щом живеете заедно. Давайте си нужната свобода, но да е с граници.
Какви са тези снимки с половия му член, не е редно и ти трябва да говориш с него на тема доверие и до къде се простира нужната свобода.
Жените са коварни, колкото по-забранено е повече ги привлича. А и като чета и приятелят ти го забавлява и интересува тази дама. Няма какво да чакаш, ако те обича и уважава ще знае до къде е гравицата. Да живееш с някой не е малка стъпка. Просто говорете помежду си, за да изясните тези неща. :)

 
  ...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: 1163915fdb
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

3.   Ти сериозно ли въобще питаш за съвет след като той си праща к*ра на ляво и на дясно на момичетата. Първата коят мъ предложи приятелство и вече си вадим оная работа да снимаме хахаха. Направо ме е срам че съм жена понякога като виждам колко са тъпи себеподобните ми :х достойнство не си оставяте заради един к*р после що ни бият ми прости сме аре глупачка

 
  ... горе^
преди: 8 години, 3 месеца
hash: a190477d6e
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Щом е пенисът няма проблем. Ако прати снимка на хуя вече е изневяра.

 
  ...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: ff451404d1
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

5.   Послушай съветът ми: И този да зарежеш другият няма да е по-различен в даден етап на всеки мъж му писва от ''неговата'' жена и търси друга, докато той се оплаква, че'' неговата'' е скучна някой друг точи лиги по нея и си вика :брей тоя е луд да не я ч**а тая мацка. Всеки нов човек е тръпка и е различен, така че аз мисля, че в 21 век е нормално да не бъдеш верен на един човек. Това че правиш секс с друг непременно ли значи изневяра? Може да е начесване на крастата, чисто задоволяване на нуждата да бъдеш с друг/а. На мен мъжът ми дори да ми изневери, не бих се трогнала много, че някоя лисица се е намърдала там, където е моето място. Щом е избрал мен за жена и стой при мен, значи съм важна за него обича ме и държи на мен. НО ако все пак те притеснява фактът, че тази госпожица го съблазнява остави го и да си живее с която иска, а ти си намери точният, за теб човек в които вярваш, че няма да се поддаде дори и след 30 години брак. Аз вече не вярвам в такива мъже 00025

 
  ...


...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: feb65cb9e9
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Ще ти дам една по-различна гледна точка. Възможно ли е да се нахъсва така и след това, напр. секса да е уникален? Дали няма фетиш да си го показва? Изобщо говори ли сте на тази тема без да има обвинения от какъвто и да е сорт? Имам доста опит в живота и с мъжете и понякога на пръв поглед ей такива ужасни неща говорят за всичко друго, но не и изневяра.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 3 месеца
hash: 7f7177252b
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Номер 5, 6 са мъже според мен, авторке хич не ги слушай! Да бе номер 5, твоят мъж ще ходи по курви и после ще си ляга с тебе, не беше ли омирасан първо на чужди п.. тки като го правеше, как не те е гнуз се чудя.. оо не няма как да си жена!

 
  ...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: 27f8456322
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Подкрепям 1, но на твое място не бих се притеснявала толкова дали ми изневерявал този индивид, а с що за човек ти си губиш младините. Що за човешки материал е това с изивнение?
Късай независимо изневерил или не. Просто от човек, който си мисли, че като изпрати снимка на пениса си на непозната жена ХА-ХА, ще я свали не се занимавай просто, честно

 
  ...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: ff451404d1
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   От номер 5 до номер 7: Не ми е миришел на чужди п**ки, защото до сега не е ходил никъде, а и да е ходил не виждам къде е проблема, да не е вързан за мен, че да не ходи. По добре да му дам цялата свобода на света вместо да се крие, като мишок и да ме лъже и после да цивря, че бил с някоя си там. И мен никой не ме е спрял да бъда с които си искам, това не е извратеност, а се нарича доверие поне при нас.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 3 месеца
hash: beccdf3e12
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Дори само този факт на еротични чатове и пращане на такива снимки на мен би ми било предостатъчно да го зарежа на минутата. Просто не знам откъде намираш сили и търпение да го знаеш това и да не реагираш, аз нямаше да се сдържа.

 
  ...

...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: f64e72dad8
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Авторката:
Не ме притеснява госпожицата. Разбира се дори най-долната к*рва да е, не е тя тази с връзката. Не поддържат връзка. Реших да му заложа капан. Ще накарам някоя да го съблазни и покани на среща за секс, за да видя до къде ще стигне.

 
  ...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: 7f7177252b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Освен това искам да допълня че е много глупав с извинение към авторката. Това са най противните мъже, вярно че има такива които изневеряват но го правят дискретно и във единични ситуации. По скоро един умен човек ще си хване само една любовница след като си има сериозна приятелка, а той най вяроятно ги сменя, ами гнусно си е, не знам аз не бих се занимавала с подобен тип. А пък ако ще да е най готиния, но явно не е нито особено умен, нито готин щом си развява на ляво и на дясно х.. я, какви ли не болести се предават по полов път и недей си боже да попадна на такъв.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 3 месеца
hash: f64e72dad8
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   А. :
Няма любовница/ци, защото сме почти постоянно заедно (по негово желание, аз не съм имала за цел да сме залепени), т. е. няма тази възможност. Не е имал и такива изпълнения преди. (Както се разбра имам достъп до информацията)

 
  ...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: bf8084b479
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

15.   До авторката. Изобщо не знам как си се сдържала да не му шибнеш един... Не защото се задява с някви девойки, не защото сигурно ебе всичко дето му падне, а защото така умело те е заблудил и крил от теб, че е тъпак. В 21век сме, всичко е извратено и разкрепостено, и в днешно време никой не е длъжен на никой с нищо, та дори и да са женени. Всичко си е до желанието на човек, да е само с един или с много. Но това да си мислиш, че си много интересен, като си снимаш частите и ги пращаш на ляво, на дясно си е малоумие. Аз, като жена, дори и най умния, красивия и не знам си кой да ми изпрати такава снимка, ще се отвратя. И то не защото ми е показал нещо, което не съм виждала, а защото веднага ще ми стане ясно, колко му е акъла на тоя убавец. Ако питаш мен хич не ти тря да знаеш до къде стига с девойките, с който пише. Не си струва, намери си такъв който знае за какво се използва това в гащите, а не дето го снима и размята по чатове. Утре може и теб да снима и прати на някой, и да не си доволна. Смятам, че си се стърпяла, защото се успокояваш, че не ти е изневерил, но това е по лошо, ако не е до сега в което се съмнявам, то ще го направи в първия удобен момент. Почти не останаха хора, който да не се подхлъзнат да изневерят. Но най много ме дразнят тези, който не се крият, който не им пука, и тези, който не съумяват да го правят така, че да запазят достойнството на човека до себеси, поне малко. Утре излизате някъде, прегръщате се, а разни девойки ви сочат с пръст и се чудят, колко си глупава ти, че му переш чорапите, а той снощи им е пратил снимка на еди кво си за лека нощ. Чудно.

 
  ...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: 990b1af9f8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   Авторке ти хем искаш съвет хем го оправдаваш.
Със сигурност не му е за първи път да си праща пениса на загорели жени. Постъпката му е тъпа и неуместна, а ти мислиш някакви безумни планове да му залагаш капани и някакви тъпотии.
Няма нужда от такива проверки, като големи хора говорете, какви са тези простотии при вас, капани си залагат 16 годишните.
Никакво доверие му нямаш, на моменти си противоречиш и направо от скука се чудиш как да си скапеш връзката.

 
  ... горе^

...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: 7f7177252b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Номер 10 и аз така като теб, съгласна съм че трябва да се дава свобода на човека. Но хвана ли го че ми изневерява и то не с една а примерно с няколко, че е спал с мен а е ходил при к.. рви еми хич няма да се правя на сляпа, ще го зарежа по добри мъже има и винаги ще има. А ти нямаш никакво достойнство мила.

 
  ...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: 066533e82a
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

18.   Авторке, долна си наистина. Ти не си с него заради него. Ти си с него заради себе си.
И какво като ти лапне капана по-добре ли ще се почувстваш? Към следващия ше си пак така, той ще ти надуши страха и недоверието и той ще избяга. И следващия, и следващия и тн..
Аз ако издържа "изпита" ти и разбера че си ме подставила веднага ще те зарежа. Такива несигурни в себе си въобще не ми трябват.

М35

 
  ...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: 60461f9fbf
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   Разиграй нещо подобно да видиш как ще реагира и ще разбереш изневерява ли ти или не. Отиди при него, кажи му, че имаш да му признаеш нещо, излъжи, че си пишеш от известно време с някакъв мъж и нещата са ескалирали до това да му пратиш снимка на гърдите си например, разреви се, направи сцена. Виж го как ще реагира, голям смях ще падне.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 3 месеца
hash: ce08e46a1e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

20.   Авторке това е наистина потресаващо и срамно. Такава постъпка подобава на някоя мутра, мангал лежал за източване на банкомати с купена диплома, който си е хванал продажна проститутка с крадените пари, на която може да й е баща, но слава богу, добре че ти не си така.
Дано всичко се нареди при теб. Не дай си боже да й прати снимка на гъза си. Защо не си снимаш и ти нещо да й пратиш, като не вярва, че е обвързан?

 
  ...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: ce08e46a1e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

21.   Много гнусна работа, препоръчвам да спреш контакти и да не живееш с него, освен ако не си зависима от него Ако не си проституирала за пари с него и не зависиш откъм препитание и подслон и покрив от някой, чието поведение прилича на килиен затворник, чието цялото му семейство са мафиоти, видял интернет за първи път, то трябвя да вземеш мерки. Но искрено се надявам ти да не си така и нещата да се оправят между вас. Питай го защо снима, мисли ли да си снима нещо друго. Да не би да подозира, че и ти си (с извинение, но в неговите очи) курва и търсиш вниманието на друг мъж с цената на всякакви изпаднали, жалки постъпки. Дано да не си така!

 
  ...

...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: ce08e46a1e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

22.   Ти не си ли едно момиче дето пише тука разни истории, лъже от всякъде, къде повече, къде по - малко, измисля си разни глупости, ту на травестит се прави, ту като момиче си пише, пишеш си коментари, както под тази история. Не си ли ти дето имаш приятелка в мобилен оператор дето си писала една история че мъжът ти нещо си говорел с друга. Ти ли не се гордееш, че имаш паролата. Сайтът трябва да ти плаща щат. Не си ли ти дето пишеше в други истории че въпросният е бандит и е лежал в чужбина по затворите и си се омъжила за него веднага след като ти изневерил!!!! И го плюеш в една тема, в друга го хвалиш срещу измислен виртуален, за когото явно те е яд че не съществуваш вече!?
Та ти питаш какво е да си праща оная работа на други? ! Не си ли ти дето си измисля виртуални връзки и пита за приятелства, а си омъжена и твоето си е като нищо, едно чисто биполярно. Че ти си точно за него и сте си един за друг!

 
  ... горе^
преди: 8 години, 3 месеца
hash: f6ce9374e5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

23.   Според мен най-добре е да принтираш чата му ,където си говорят мръсотии и където изпраща снимка на пениса си.Да си събереш багажа ако живеете заедно и да се изнесеш и да залепиш принтираните чатове из целия му хол и повече никога да не го видиш,но той ще се сети защо си напуснала.Ако не живеете заедно тогава просто отиди в тях докато го няма и го направи.Това е доста добро скъсване.

 
  ...
преди: 8 години, 2 месеца
hash: f64e72dad8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

26.   До 22.
За първи път пиша тук. :)
До 23.
Мислех си нещо подобно. За жалост чата е изтрит.
Иначе младежа се държи страхотно в момента, след няколко хапливи забележки. Няма да му правя проверки, реших, че не си струва нервите. Ако пак се случи такова нещо ще му е за последно. Поне с мен. :)

 
  ...
преди: 7 години, 1 месец
hash: c8f1908998
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

27.   Изневярата не е само физическа, ами и това, което си фантазира!
Така че, хората, които мислите като мен - дръжте се здраво за собственото си мнение, въпреки тоя гнусен и покварен свят!

Магдалена, '96

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker