Една незабравима любов - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120688)
 Любов и изневяра (29591)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9554)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7286)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1731)
 Други (18392)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Една незабравима любов
преди: 8 години, 2 месеца, прочетена 2000 пъти
Здравейте!
Ще споделя набързо своята история по възможно най-краткия и ясен начин. Преди 2 години се разделихме с една любое, която не мога и до днес да преодолея. Той се раздели с мен. Бях малка не знаех какво искам, бях дете и имаше право. Първоначално след като се разделихме излизахме още няколко месеца но като по приятелски. Звънеше ми често. В един момент спряхме да се срещаме. Той си намери приятелка. Въпреки това ми се обаждаше от време на време. Винаги имаше за какво да си говорим. Засякохме се веднъж и той предложи да ме закара до нас. Разпитваше ме с мен какво се случва, нещо интересно има ли, а аз му отвърнах, че е едно и също. На следващия ден ми се обади да ме пита пак същото нещо и аз му казах да ми каже ако иска нещо конкретно да ме попита и ме пита кое е това момче на снимката във фейсбук. Обясних му, че съм си намерила приятел. Попита ме как са отношенията ми с него и му обясних и той ми каза едва ли не, че и той правил тези неща за мен. Звънеше ми няколко пъти месечно и внезапно след време почна да ми звъни по-малко. Реших и аз да му се обадя на рождения му ден, но му беше изключен телефона. Така и не ми се обади. Писа ми няколко пъти във Фейбсук за няколко месеца и това беше. За тези 2 години от както не сме заедно поддържаме някаква връзка от време на време. Не ми е споменавал, че си има приятелка, но еъв фейсбук всичко се разбира. Реших аз да му пиша декември за коледа и разбрах, че ще заминава за чужбина да учи там и го попитах ами приятелката ти и той ми отвърна, че ще я вземе с него. Писа ми чак преди няколко дни смс да ме пита дали иска да се видим преди да замине. Някой може ли да ми обясни от какъв зор за слеф 2 години разделени да се видим и то преди да замине? Не съм го забравила... Мисля че го обичам... Има си приятелка и явно я обича... Не знам какво да правя.
Ще се радвам ако ми дадете мнения за това какво мислите като странични хора. И ако се видим според вас дали има смисъл да говоря с него за това, че не съм го забравила или по-добре да оставя така нещата.
Благодаря!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 2 месеца
hash: 6477570f46
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Остави го да си ходи. Няма смисъл да му казваш каквото и да било по простата причина че той няма да остане. Ще си замине и това нищо няма да промени. Няма да го накараш да размисли. Той си е планирал бъдещето вече. И те възприема като дете. Не говори че го обичаш и т. н. Защото само се залъгваш. Повярвай ми и аз бях така. Не го обичаш а само ти е завъртял главата с внимание и глупости. Така правят повечето. Играл си е с теб и те е имал за резерва едва ли не. Тъпо е. Не му вярвай. Не вярвай на никое момче. Приеми го като съвет от мен. Сигурно ще си кажеш "каква пък е тази тук ми се прави на разбирач" и сигурно ще се опиташ пак да оправдаеш онзи твоя "любим". Спокойно, ще мине. Съвсем скоро ще започнеш да си спомняш откъслечни части и сама ще виждаш как те е манипулирал. Сама ще изстинеш към него. Знам че ще се справиш. Просто защото времето помага и заличава чувствата. С годините ще забравиш какво е това човечност, чувства, емоции и доброта. Е, разбира се, зависи от много неща. Относително е така че не се плаши. Може да си останеш добро човече. :)


Хайде успех. Ако вече е минала срещата кажи какво стана. :)

 
  ...
преди: 8 години, 2 месеца
hash: 45c216e0e3
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   здравей,
ами защо пък да не отидеш и да замине за чужбина...
отиди, защото ако не отидеш, никога няма да разбереш какво щеше да се случи. И да признай му чувствата си, но ако не искаш това е друг вапрос...
питаш за мнение... според мен отиди и признай чувствата си.
Каквото и да се случи след това защото мисля че две години са ти били достататъчно, за да мълчиш, криеш чувствата си... и да го гледаш от далеч... ако замине... може никога повече да не го видиш...
желая ти успех :) и пиши какво се случи

 
  ...
преди: 8 години, 2 месеца
hash: 8b12e1c6c6
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Само мога да ти кажа, че животът е суров. И никога не съм разбирала смисълат на това Бог да ти даде да изпиташ една любов и след това да ти я вземат на бързо градове, държави, други хора, и прочие.. Остави за сега нещата така.. След време, след години дори ако щеш след 20 години животът и пътещата ви могат пак да се пресекат. Но само може... Понякога и много често те никога не продължават остават там назад в миналото... Само Бог знае.. Всичко е съдба и е предначертано.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 2 месеца
hash: 98951eed5b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Може той да си мисли, че сте в нормални приятелски отношения. Дали да се видите на по кафе преди да замине прецени сама.
Но сега след като замине това ще е добре за теб - няма да се чувате (постарай се) и лека-полека ще го забравиш, след като няма вероятност да се засичате много много. Когато човек има чувства - контакта с човека не му дава възможност да го преодолее. Просто спри контакта и това е.

 
  ...
преди: 8 години, 2 месеца
hash: c45466a8fd
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Да, трябва да му кажеш какво изпитваш! Ти го направи без значение какво ще ти отговори, дори да замине и дори да се наложи да го забравиш в последствие поне ще знаеш че си опиала. Евала на това момче за приятелските отношения с които сте останали след раздялата, личи си че не е някой със селски манталитет. Но това че сте се чували не означава непременно че има чувсвта, може да е друго може би някаква привързаност, което е нормално. Отиди на срещата, кажи му всичко и така ще разбереш. Успех!

 
  ...


...
преди: 8 години, 2 месеца
hash: 437c8fd70b
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Виж какво там където са 2ма 3ти място няма, просто дори и нищо да не се случи представи си, че приятелката му разбере ще има циркове и то не малки а, и се постави на нейно място как би се почувствала ти ако твоя приятел тръгне да се вижда с негови бивши.
Ето виж прост пример той заминава с нея, защото явно нещата им са сериозни а ти резерва ли искаш да си? толкова ли е специален?
Защо не ти е вдигнал? - не ти е вдигнал, защото е имал по добра компания имал е с коя да бъде и какво да прави а теб очевидно те търси когато остане сам. Не се излагай, не си заслужава!

 
  ... горе^
преди: 8 години, 2 месеца
hash: afcea0f501
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   До 7номер: Аз не искам да правя каквото и да било с него докато си има приятелка. Не случайно не съм му и казала за чувствата си. През тези 2години все той мен ме търсеше и даже ми казваше ако той не ми звънне как аз няма да се сетя и ако нещо стане с него няма и да разбера. Тогава вече аз реших да му се обадя за рожденият ден. Телефонът му беше изключен, не ме набра след това. Той прояви желание да се видим преди да замине. Радвам се, но аз лично ако си имам приятел не бих мислила или търсила някой бивш и ме измъчва това защо го прави. Да вече не е често от дъжд на вятър, но пак.. Ще се видя с него пък после искам не искам ще го забравя.. ще замине и това е..

 
  ...
преди: 8 години, 2 месеца
hash: 02d99e5b4d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Автора: Миналия коментар пак беше от мен, забравих да го напиша. Не смятам, че той ще каже на приятелката си. Какво ще й каже смятам или отивам да се видя с бившата си.. не мисля... пък и не знам дали има смисъл при положение, че заминава... Честно казано вече съм много объркана и не знам дали въобще да му кажа... Май просто ще се видим, ще си поговорим и няма да споделя това че не съм го забравила... До номет 7 прав си там където са 2ма няма място за 3ти, аз не искам и да съм резерва. Пределно ясно ми е че той си е с нея, ако му кажа няма да е с очакване да ми отвърне на чувствата, а да ми олекне на мен. Много ми е трудно това да го пазя вече ще станат скоро 3 години и да не мога да продължа напред...
Благодаря на всички за съветите, ще пиша ако се видим да ви кажа как е минало... :)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker