Не знам... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120678)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9550)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Не знам...
преди: 13 години, 6 месеца, прочетена 2916 пъти
Здравейте! Пиша Ви вече отчаяна. На 22 години съм.

Всичко започна преди 5 месеца по скайп. Случайно непознат мъж ме намери и започнахме са си пишем. Той беше в чужбина по работа, не постоянна, ами еднократно пътуване. Каза ми, че се връща към 5-10 януари и поиска да се видим. През последните месеци той ми беше най-близкия човек. Говорехме си с часове, когато можем. Той ми каза, че започва все повече да ме харесва, а наскоро ми каза, че е влюбен в мен. Аз разбира се не повярвах, защото все пак как може да се влюбиш в човек, който дори не си виждал. Казах му да не се шегува така. Той отвърна, че не се шегувал, и че не знаел как така се случва, но било истина. Аз не знам, искам да го видя, но ми се струва, че нещата не трябва да стават по този начин. Не мога да приема, че човек може да си влюби по телефона, по интернет. Искам да го видя, но все си мисля, че това е грешния начин, и че ако се бяхме срещнали наживо, а не случайно чрез интернет, той нямаше да ме хареса, нямаше уж да се влюби в мен. Не знам.. когато ми говори звучи толкова искрен, но според мен това просто не е правилния начин....

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 6 месеца
hash: 3a8b3ce437
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   И аз не вярвам в кибер-любовта!Срещнете се,но бъди внимателна и не бъди наивна относно разни думички,които галят егото ти.

 
  ...
преди: 13 години, 6 месеца
hash: 24833df556
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Имам въпрос и към авторката и към номер 1.
Защо мислите, че човек не може да се влюби по интернет?

Според вашата логика, незрящите хора никога не могат да да бъдат влюбени, защото колкото и грубо да прозвучи, не могат да се видят един друг! Това ли е най-важното? Външният вид? А не е ли по правилно да се каже, че "интернет любовта" е "по-добрата" тъй като, човек се влюбва не в външността на човекът отсреща а в неговото вътрешно аз, в неговата душевност!

Естествено риска отсрещният да се представя за нещо, което не е, винаги го има. Но този риск го има и при живото общуване. Доказателството за това са безбройните изповеди в този сайт описващи ситуацията "Аз какво си мислех, а той/тя какъв/а излезе"

 
  ...
преди: 13 години, 6 месеца
hash: 90547a5e35
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   И аз не вярвах в тази кибер-любов.Никога не съм се ригистрирал в саитове за запознанства и прочие,но случайно се засякох с едно момиче(без да сме целели запознанство).От самото начало се усящаше адски яка трапка и привличане,след няколко седмици се видяхме.Стана като по филмите,просто адската любов.А усещането ти е силно срещни се с него.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 6 месеца
hash: c965402554
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Поскрепям напълно номер 2. Аз започнах да си пиша с едно момче.. на 14.02.2009.. от тогава до преди 1 месец си пишехме нон-стоп.Той също без да ме е виждал се влюби в мен...Хората, които не вярват са твърде ограничени :))) Има такава любов и тя е по-чиста и истинска от която и да е :)Срещни се с него и успех(но все пак не подхождай доверчиво)

 
  ...
преди: 13 години, 6 месеца
hash: e893af3eb4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Да бе,кибер любовта е супеееер!Понякога на срещата идва 60 годишен педофил,нямаш нищо общо с милия сладур Пепи,дето ти е писал!Не давайте данни и информация на хора,които не сте виждали!

 
  ...


...
преди: 13 години, 5 месеца
hash: d49f7a0f89
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   А, тои колко е голям?

 
  ... горе^
преди: 13 години, 5 месеца
hash: 28333c888e
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   писала съм си с много хора почти всички момчета с които съм се виждала са искали да ходят с мен ..не се хваля ..то работата е трагична ..значи и 3 и 5 месеца да си пиша с някой супер добре си пасваме ..и по телефона по 3 часа лафче и на срещата като дойде ..първо и хиляда снимки да съм гледала се разочаровам външно и второ дали от притеснение тези хора не се държат така както в нета ..значи единия пиян идваше на всяка среща ...каза ми че искал да се влюби за да забрави бившата си ..другия пък ми налетя на целувки докато ме изпращаше ..пък третия се качи в таксито до нас ..и аз незнам защо ...миналата година си писах с момче 7 месеца той е в чужбина но аз се съгласих като се върне в бг да се видим ..в един момент заговорихме за някакви сериозни неща ..реши че като дойде ще ходим на почивка ..и т.н големите планове ..аз мн се привързах ..много ми допадна и даже някакви чувства имах към него ..7 месеца всеки ден по 5 часа на скайпа не е шега работа ..и въпросния 2 седмици преди срещата се покри без да каже нищо ..звънях му не вдига включва му се гласова поща ...и така си и останах с обещанията и без отговор ...сега от 3 месеца си пиша с едно момче ..честно да ви кажа много ми допада като човек но ме е страх да се видим ..първо защото той има мн големи очаквания към мен ..харесва ме и иска да имаме връзка ..а аз нито мога да му обещая нещо преди да го видя нито да говоря за каквито и да било връзки ...знам че трябва да се видим но се страхувам да не се разочаровам и от външен вид и от държане и да го нараня и него ..просто това виртуалните запознанства са си нож с две остриета ...

 
  ...
преди: 13 години, 5 месеца
hash: ba29b245f0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Напълно подкрепям номер 2.За авторката само ще споделя моята история.Заговорих се случайно с един чужденец по скайп, той се включи и като приятели се заговорихме.И така не спряхме да си говорим цял ден и след това и така докато аз не се влюбих в този човек, който ме разбираше толкова добре както никой друг през целия ми живот.Имах чувството че го познавам както познавам самата себе си и той мен също.Имах му огромно доверие , никога не се усъмних в негова дума.И така след няколко дни само той ми каза че иска да се ожени за мен.А след няколко месеца аз отидох в страната му и се видяхме на живо.Дали се изненадах ли? НЕ! Това което очаквах да видя не само че се покриваше с реалността , дори беше по-хубаво.И да , наистина се оженихме , и да той наистина е най-добрият човек на света!Той се влюби в душата ми , в сърцето ми , а не като всички мухльовци които ти обхождат с поглед задника и прочее и решават-да , ще я... Това е всеки сам решава за себе си.

 
  ...
преди: 13 години, 5 месеца
hash: 66e6405a75
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   За всичко си има правила. За кибер любовта също. Научете ги и ще сте ОК. Щом искате, срещнете се. След срещата няма да не сте се виждали. Само внимателно в детайлите, че може и да е пратил приятел да те зариби, а той да е нещо друго.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker