Нещастна и самотна - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121530)
 Любов и изневяра (29800)
 Секс и интимност (14407)
 Тинейджърски (21915)
 Семейство (6488)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4713)
 На работното място (3193)
 Образование (7319)
 В чужбина (1658)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1740)
 Други (18607)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Нещастна и самотна
преди: 8 години, 3 месеца, прочетена 1701 пъти
Здравейте, Искам да ви споделя моята история. Омъжена съм от 7 години, имам едно прекрасно момченце на 5 годинки. Когато се запознаxме беше толкова мил, обичаxме се, не можеxме един без друг, едвам чакаxме да ни свърши работния ден за да ме заено, да не казвам по колко пъти си звънняxме по телефона. И така една година, след това забременяx. Не ме разбираите по грешно, не съжалявам за детето си наистина го обичам. Мисълта ми беше, че след като родиx моят съпруг спря да ме забелязва като жена. Да секса почти го няма, доста пъти го xващам да гледа порно, а мен това ме бесява много. Но не е само в това проблема, боли ме повече това, че между нас липсва комуникацията, почти много не говорим. Как да продължа занапред, не искам да се разделим. Но и сегашното ни положение ме измъчва със всеки изминал ден, искам да се чуствам обичана и желана, да се събуждам с неговата усмивка и обратното.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 3 месеца
hash: 21e4a51a8c
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Авторке, трябава да кажеш в прав текст на съпруга си това, което си казала горе. Без разговор няма да мине и не чакай дълго.
Помага малка екскурзия само двамата за почивните дни, също намирай някой да ти гледа детето и излизайте някъде както преди. Но никой не може да ти спести разговора. Не се карай обаче и не обвинявай, а точно както си написала горе изрази своята болка и кажи, че искаш нещо да промените. Не заплашвай също с разводи и не обвинявай, че гледал порно - караницата нищо няма да ти донесе, a говори човешки за това как ти се чувстваш пак казвам - без обвинения, без караници, без кой виновен и кой не. Спокойно - ако се обичате ще се справите с проблемите!

 
  ...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: 82414c7e02
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   Подкрепям 1. В допълнение - трябва да си намериш център извън брака (не любовник), а интереси, занимания, работа, приятели, хоби - да имаш пълноценен живот без мъжа си - гарантирам, че действа безотказно и за секса и за близостта. Разбираш ли, няма нищо по-отблъскващо, демотивиращо и дразнещо от нещастна съпруга, която счита, че мъжът й е отговорен за това тя да бъде щастлива - ще те изненадам - не е длъжен да ти запълва живота - длъжната си ти - да се грижиш за себе си и да бъдеш щастлива. Щом го усети, той ще се промени, а ти вече няма да имаш толкова голяма нужда от него.

 
  ...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: b9a78213d1
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   Аз съм в същата ситуация. Преди няколко месеца родих, и оттогава съм "мама". Много е добър, търпелив и помага, но съм само 'мама' :(. Говорим само за бебето.
Откакто почна да ми личи коремчето не сме били интимни, той не се чувстваше добре, и моето либидо не беше високо. Но сега копнея за него, но той се помайва. Няма нежна страст, няма френска целувка, няма и секс. Тъй като напълнях през бременността, мисля, че е защото не ме харесва, започнах да отслабвам. Но не знам дали е това, или просто заради дългата връзка съм му омръзнала. Но. 1 предлага разговор. Водила съм, но няма ефект, той пак не ме пожелава. Та, предполагам, в този си вид просто не го привличам. Затова почнах работа над себе си. Но комуникацията каквато авторката я описва, и на мен ужасно много ми липсва. И го желая, но ме е срам да кажа. Т. е. казах му, но той не направи нищо, и ми е малко унизително да казвам пак. Не искам да го насилвам щом не ме иска. Ситуацията ми ме натъжава, но пък това е единствения ни проблем. Но и не искам да ме възприема като семейна отговорност. Той никога не е бил особено сантиментален, но поне сме били близки, секс, целувки, прегръдки. Сега като ме целува усещам, че го искам, желая го. Обаче, понеже целувките са все над печката или по никакво време, все не е удобно да продължим, усещам го, че се дръпва, "за после", а "после" заспива, или и аз заспивам /все пак сме с бебе/. Така си самовнуших, че не ме иска, чудех се как издържа без да сме интимни. За порно не знам, но предполагам, че се самозадоволява под душа, което ме кара да се чувствам още по-зле. А като се видя в огледалото, се чувствам толкова отблъскваща, че даже не смея да повдигна повече въпроса за плътско желание и секс. Ще търпя докато започна да изглеждам прилично, може би е това. Не го виня, все пак обичаме и с очите си. Аз него го харесвам физически, не го виня, че не ме иска. Все пак виждам и усещам, че ме обича. Това не е малко.
Само исках да кажа на авторката, че и други хора са така.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 3 месеца
hash: 2539830bdb
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Не съм женена и нямам нужния опит да ти дам съвет, но бих отчела като повод за развалени отношения факта, че след брака и най- вече след раждането жените занемаряват външния си вид, фактор номер 1 за да продължиш да будиш интереса на мъжа си. Който каквото и да казва, че трябва да те обича заради теб самата, щом сте вече женени, а не заради външността ти, не е съвсем прав. Все пак мъжете са мъже. Не казвам, че ти си занемарена, не те познавам, но се запитай така ли е, ако да и ако вече не се грижиш достатъчно за себе си, промени това. Отделяй си поне 1 ден в седмицата за теб, дай детето на някого да го гледа ( или докато е на градина), отиди на маникчр, фризьор, промени си драстично прическата, бъди смела, смени си гардероба, вземи си някоя модерна секси дрешка, или нещо, което е различно от стила ти. Просто направи промяна, която би се отразила ползотворно на теб, на настроението ти, но и мъжът ти ще забележи промяната и ще стои сякаш до ново гадже, не до жена си. Това, макар и временно, ще върне елемента на изненадата и тръпката. Излизай повече с приятелки, ако имаш време, без да му даваш обяснения, нека се чуди, нека се тревожи, нека дори си помисли, че може би имаш друг... Разбираш ли за какво говоря, подобен тип невинни "игрички", които да го накарат да се размърда малко, не да те приема за вечно негова и за даденост. Трябва да усети, че те губи за да му прищтрака нещо в главата. Относно секса- купи си секси, дори може и вулгарно бельо, запали свещи, вино, ароматни неща, създай атмосфера.. нещо различно, което не сте правили скоро. Банално звучи, но действа. Изглеждай щастлива, весела, приканваща.. може да симулираш колко си щастлива и как не страдаш от факта, че сте по- студени един към друг. Нека него го е яд, че ти си безразлична, също може това да го накара да се замисли. Включи малко въобръжение, женственост, изобретателност, интрига ако трябва.. няма как да не подейства нищо. Не бъде скучната предвидима съпруга и стария ти мъж в негово лице, ще се върне! Успех

 
  ...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: 21e4a51a8c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   номер 1 съм - Вижте, момичета, Авторката няма бебе у дома, а малко дете - ситуацията е доста различна с н. 3 да кажем.
И дайте съвети как стават нещата - как НЕ стават нещата Авторката сама си знае.
н3. - послушай съвета на н. 2 и освен това щом ти помага мъжа ти с детето го оставяй на него и излизай за свои си неща. Абсолютно му забрани да те нарича „мама“, „мамчето“ или нещо такова, така както и ти не му казвай „бащата“, „таткото“ - пред детето може да кажеш баща ТИ и той майка ТИ, но когато говорите един за друг пред други хора и един с друг е важно да ползвате имената си или там както сте се наричали преди да станете родители.
Много е хубаво, че желаете мъжете си, но какво му е срамното да го кажете и покажете?
Сигурна съм, че н. 3 и Авторката никога не са казвали на мъжете си в прав текст „Желая те, искам да правя секс с теб“ Мъжете обичат подобни изрази, а и може да отидете и по-далеч и да му кажете още преди вечеря какво точно смятате да направите с него.
Да видим дали ще заспи...или вие ще заспите.

Авторката може да се изразява доста добре, написала е всъщност всичко, което трябва да каже точно по този начин на мъжа си!
Кога последно чисто спонтанно „натиснахте“ мъжете си в хола да кажем или просто му „врътнахте“ една спонтанна свирка?
Ако живеете сами дори с бебе или малко дете можете да вземете тези моменти.
Важно е при малкото дете, Авторке, да му направиш режим - след Сънчо да е в леглото. Това много родители у нас са го занемарили, не само децата не си отспиват, но и нямат родителите време за себе си, защото децата подскачат до 22-23 часа из апартамента, а на сутринта не могат да станат за градина. Дори да не заспи детето - в стаята си да е след Сънчо и ще си заспи. Бъдете строги и не търпете изключения. След 20 ч. времето е за вас и съпруга ви!

И забравете за сутиените у дома - дори много думи не са нужни - не се кипрете за хората навън, а преди съпруга ви да се прибере се накипрете за него - прилепнали дънки или клинче, полупрозрачна тениска, УСМИВКА, ДОБРА ДУМА, хубава вечеря -децата по леглата и ще го съблазните без проблем.
Дайте в началото, за да получите. Мъжете не са толкова сложни същества като нас - ние си блъскаме главите с неща като „слаба ли съм, как ми е косата“, а мъжете ви просто си умират за вас и с 10 кила отгоре! Не се концентрирайте върху килограмите, а обърнете внимание на мъжете си като мъже, но и на себе си - обичайте телата си, грижете се за тях, не ги мразете заради дреболии!!! Вие ако не се харесвате, и мъжете ви няма да ви харесат. Трудно е особено с бебе, но съвсем съзнателно обърнете внимание на мъжа си.
Ще се справите, сигурна съм. Докато има любов и желание, все ще намерите верния път. Лошо е, когато хората не се обичат. Времето работи за вас!!! Там където е горяло пак ще гори, но по-смеличко!

 
  ...


...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: ab06b4bccf
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Всички, които сте в това положение, слушайте № 2.
Това е истината по въпроса.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker