Влюбена в един, но обичаща друг. Възможно ли е? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121555)
 Любов и изневяра (29808)
 Секс и интимност (14409)
 Тинейджърски (21917)
 Семейство (6488)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4714)
 На работното място (3194)
 Образование (7319)
 В чужбина (1659)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1740)
 Други (18617)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Влюбена в един, но обичаща друг. Възможно ли е?
преди: 8 години, 3 месеца, прочетена 2313 пъти
Мъж съм на 24 г. ще се радвам, ако редактора одобри темата и я публикува.
Имам сериозен човек до себе си и искам да създам семейство - брак, деца и т.н. Наскоро обаче срещнах една съученичка от гимназията и се поразговорихме, тъй като от дълго време не се бяхме виждали. Омъжила се с детенце на година и половина. В хода на разговора обаче тя ми сподели, че много обича съпруга си и не би се разделила с него за нищо на света, но в момента била влюбена в друг мъж. Така се било случило не го била планирала. Това малко ме обърка, защото ми се струват две взаимно изключващи се състояния. Почнах обаче да си смисля, ами и ако и моята принцеса един ден недай си Боже, ме нокаутира с такава изненада.....Как ще приема нещата, особено и ако имаме деца ....
Въпроси:
1. Какво значи една жена да е влюбена в един мъж, но да продължава да обича друг, напр. своя съпруг ? Или това просто са женски трикове, за да оправдаят постъпките си ?
2. Възможно ли е да обичаш един човек без да си влюбен в него или кога влюбването изчезва, а се замества от вечната любов и обич ?
3. Как съвместява задълженията си на влюбена жена - любовница, с тези на обичаща жена - съпруга ?
4. Може ли една жена да бъде перфекта любовница и едновременно с това любеща майка и съпруга ?
5. Какви последици може да има за една жена, ако обичания от нея съпруг разбере, че се е влюбила в друг ?
Моля ви, не ми се подигравайте.
Ще бъда благодарен, ако има сероизни коментари и ако преценят нека дамите да се включат по активно .....
Желая здраве на всички,
Наско

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 3 месеца
hash: 30ff572c8e
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Не е само при жените, и при мъжете е същото. При някои е за оправдаване на постъпки, а други просто са объркани за чувствата си и наистина може да се влюбят в един, докато обичат друг.

 
  ...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: bf78ea1358
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   Това е много странно изживяване, грозно и неприятно, но на мен също ми се случи за пръв път миналото лято. Имам сериозен приятел, с когото се опитах да се разделя няколко пъти заради въпросната случка, но после се чувствах смазана и се събрахме отново. Работата беше, че случайно срещнах мъж, когото харесвах преди години, но не стана нищо тогава и той започна да ми пише. Направо хлътнах до уши и не знаех на кой свят се намирам. Скрих това от "официалното" ми гадже, изневерих му и се разделихме за месец-два. Това бяха най-мъчителните седмици в живота ми, така че го помолих да се съберем отново. С другия мъж имахме страстна, но кратка връзка, защото я прекратих.
В никакъв случай не искам да се оправдавам, знам колко ужасно съм постъпила. Иска ми се само да разбера защо се случи това, тъй като е нетипично за мен. Относно въпросите ти:

1. Може да е нуждата да изпита отново пеперудите в корема, новото предизвикателство и другите там работи. Особено ако е в дълга и/или монотонна връзка. Един вид си имаш сигурния съпруг, но и новият, палав любовник. С годините страстната любов започва да отмира и се замества с чувството на обич и привързаност. Естествено това не е оправдание за изневяра, просто си мисля възможни варианти.

2. Според някои писатели и учени любовта трае около 3 години. :) Този период варира от месец до цял живот, никой не може да ти каже, защото няма универсален отговор за жалост. Сега, докато мисля за приятеля си, сърцето ми слиза в петите. Искам да го виждам, да го целувам и прегръщам, докато се пръсне. Заедно сме от 2, 5г.

3. Криене, "излизане с приятелки" и т. н. В моя случай нито сме женени, нито имаме деца, нито живеем заедно и беше по-лесно.

4. Може, всичко може. Даже на някои извънбрачната връзка им се отразява много добре и стават по-дейни и внимателни към семейството си. Къде от гузна съвест, къде от факта, че се чувстват отново желани.

5. Най-вероятно развод, но не са и малко двойките, които преживяват това. Във всеки случай е много деликатна ситуация и няма лесно решение.

Моят съвет е да не ставаш параноичен. От жена до жена има разлика, а и не можеш да сключиш брак с подобни (безпочвени за момента) съмнения. Това поведение го има и при мъжете - имам безброй примери за мили и грижовни съпрузи, които вършеят като ненормални зад гърба на жените си. Може да се случи на всеки и по всяко време. Ти също не си застрахован.

Ж., 28г.

 
  ...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: 830eaead0b
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   1. Не е възможно да си влюбен в един, а да обичаш друг, имаш някаква обич и привързаност към човека но не е любов това, което значи че тя не обича мъжа си в реалност.
2. Влюбването изчезва сигурно след години, но не е възможно да обичаш а да не си бил влюбен предварително, всичко става верижно според мен, истинската любов винаги трае по дълго, а тръпката и желанието могат да се поддържат.
3. Ами не е толкова сложно предполагам, ежедневието й е в къщи при мъжа си и семейството, а отношенията със любовника са отделни и скрити всеки може да изчезне за един, два часа и ако съумява да се прикрива може да изкара така няколко години без да се разбере.
4. Да, може!
5. Ами обичайното-разделят се, но все пак има хора които си прощават прегрешенията ако найстина много държат да си запазят брака.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 3 месеца
hash: 5519b9e60e
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Хмммм.. задаваш доста въпроси, на които няма да получиш еднозначен отговор. Убедила съм се, че когато става въпрос за чувства, всичко е възможно, но е и строго индивидуално. Сега имам сериозна връзка и през ум не ми минава да пожелая да съм с друг, НО хората се разделят и събират постоянно, дългогодишни бракове и семейства се разпадат и то именно заради това необяснимо нещо- чувството. На мен също ми звучи малко нереалистично- влюбена в друг, докато обича мъжа си. Но на света има и по-странни неща от това :)
Освен това, много хора бъркат привързаността, навика, рутината на семейството, с обич. Явно така се случва понякога. Както и неизживяната емоция с друг човек, забранената интимност- с любов. Всичко става ясно с времето, стига да разполагаш с него. Каквито и отговори да получиш, не се затормозявай с мисли за това, какво може да й хрумне на твоята мацка и как един ден може да се вклюби в друг. Ами то.. всичко може :) Но ако се настроиш на тази вълна, със сигурност няма да е добре за връзката ви. Когато става въпрос за отношения между хората, нищо не е като по учебник, за да може да се предвиди.

 
  ...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: b81704aa3a
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

5.   При жената всичко е възможно.

 
  ...


...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: a671f85331
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Това са жени с ниска емоционална интелигентност. НЕ могат да контролират емоциите си, а вместо това те контролират тях.

Не го била планирала. Това е типичния лаф на подобни жени. все не го планират, ама все са влюбени в някого и този някого никога не е техния мъж.

За съжаление живеем в ерата на жените с ниска емоционална интелигентност и това стана толкова често, че вече се смята за норма.

Това важи и за нас, мъжете, разбира се.

Това си е тяхна работа, щом така са преценили, но на мен лично ми се повръща от подобни хора.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 3 месеца
hash: ded9dd8dcd
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   да ти кажа възможно е да обичаш двама. Аз обичам двама, и ми е трудно, защото не мога да преценя какво става. Ако можех да разбера кой от двамата е истинския и няма да ме предаде никога, бих останала само с него..

 
  ...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: 4524cce9bf
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   То за съжаление не само жени прилагат този двоен стандарт, а и много мъже - обичам жена си, но желая любовницата. Аз смятам, че е подло и нечестно и към постоянния парньор и към временния. Но нали вече сме толерантни към всякакви отклонения - приема се за нормално в името на голямата любов и/или сексуалния нагон да прегазиш съпруга или съпругата си - все пак те са ти омръзнали, а ти имаш право на лично щастие. На другите не се бъркам - не го прави и ти. На съпруга ми съм казала, че ако усети порив за лично щастие е свободен да си тръгне, но да яде в къщи и да е*е навън - няма да стане. За себе си съм имала както възможности, така и увлечения - не съм се поддала, защото смятам, че увлечението не ми е важно, колкото основната връзка и не изпитвам непреодолима житейска празнина, от това, че не съм си начесала крастата. Усилията си, докато имам човек до себе си, насочвам към него. Като нямам - каквото дойде.

 
  ...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: 48dae0de91
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Авторът. Много благодаря на всички, но т. 8 много ми допадна. Поговорих и с моите родели по тази тема, чама се сконфузи и каза, че не ги разбира тези работи, а татко се засмя и ми вика: "влизай сине смело в живота и много не питай, войникът се страхува преди боя, а не по време на боя, а относно жените не е неоходимо да бъдат разбирани, а обичани, когато си заслужават, то се вижда.. "

 
  ... горе^
преди: 8 години, 3 месеца
hash: 48dae0de91
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Авторът. Много благодаря на всички, но т. 8 много ми допадна. Поговорих и с моите родели по тази тема, чама се сконфузи и каза, че не ги разбира тези работи, а татко се засмя и ми вика: "влизай сине смело в живота и много не питай, войникът се страхува преди боя, а не по време на боя, а относно жените не е неоходимо да бъдат разбирани, а обичани, когато си заслужават, то се вижда.. "

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker