Губи ми се тръпката, а тя ме обича безкрайно - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121052)
 Любов и изневяра (29673)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21881)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18485)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Губи ми се тръпката, а тя ме обича безкрайно
преди: 8 години, 2 месеца, прочетена 2230 пъти
Тъкмо станах пълнолетен(11 клас съм). Приятелката ми е 9 клас. Връзката ни скоро ще стане едногодишна, а на мен сякаш тръпката ми се изгуби.. Не мога да разбера, какъв е проблема, мога ли да си я върна, има ли смисъл, има ли изобщо някой бил на моето положение. Момичето ми е влюбено до уши в мен, за нея сякаш съм момчето, с което иска да прекара живота си. Връзката ни имаше толкова проблеми свързани с уважение, правилно отношение на доверие към мен и коректен начин на показване това какъв съм за нея. Стигнахме до момент, в който сякаш я превъзпитах и сега вече всичко е почти наред, но изведнъж всичко в мен сякаш се изпари.. Имах тръпка, бях влюбен и заради това давах шансове, точно заради тази една причина, че съм всичко за нея и ще намеря много трудно такова момиче, а в момента го имам. А може би ме разочароваха неща като "знам какво искаш" в 10 месец на връзката ни, когато аз вече бях на ръба да издържа без любов в нашите отношения, когато ми се правеше любов и я заслужавах, защото съм едно от най-верните момчета, което може да се намери. Сега всичко с нея е обсъдено, готова е да правим това, което исках толкова много. Постигнах и до голяма степен уважението, което заслужавах и от което има нужда един мъж. Но сякаш нещо е различно.. Не мога да правя секс с нея, стигнем ли до нашия първи път, приятеля ми ме предава.. Всичко друго може да ме възбуди и да нямам проблеми с ерекцията като сгушване, докато спим заедно или пък просто силни комплименти, които получа от нея.. Същевременно понякога имам усещането, че съм безразличен към нея. Какво да правя, кое е грешното. Не искам да губя толкова верен човек, човек който ме смята за толкова много в живота си..??

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 2 месеца
hash: 1f764fbb58
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   След като любовта си е отишла, нищо не можеш да направиш освен да се примириш и да продължиш напред.

 
  ...
преди: 8 години, 2 месеца
hash: b7decde8d9
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   За ерекцията едно леко съветче. Спри порното. Наистина. Не може младо, здраво и кораво момче в началото на своята полова зрялост да не може да го дигне. Един месец се насили да не маструбираш и да не гледаш порно, и след това ще е много по-добре ситуацията.

Баси не е истина колко млади мъже има, които си карат с тоя проблем с години. И почва едно пиене на виагри, циалиси и други тем подобни отвари. А решението на проблема е къде-къде по-елементарно.

Порното не ти е дало нищо. Не му давай и ти нищо в замяна.

 
  ...
преди: 8 години, 2 месеца
hash: 2a286a168c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Много думи, но н. 2 май е разбрал същественото - имаш проблеми с ерекцията. Послушай съвета му, защото не е заради приятелката ти, а проблемът си е в теб. Един здрав млад мъж може да вдигне самолета с всяка привлекателна за него жена. Ти имаш някакъв проблем. Спри порното и мастурбацията за 2 седмици и почвайте Петинг с момичето (взаимно задоволяване с устни и пръсти), а след това и със секса. Моят съпруг е на 50 и може да прави секс 2 пъти на ден с мен... ако му дам. Сутрин понякога се заключвам в банята, за да не ми налети, защото бързам за работа и не се преобличам пред него, защото сексът ми идва в множко. Не се излагай на твоята възраст ти трябва да си машина

 
  ... горе^
преди: 8 години, 2 месеца
hash: e6866d7608
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Пробвай с друга за да видиш дали ще се получи и така ще разбереш къде се крие проблема. Ако правиш секс с другата а с тази не можеш няма смисъл да се мъчиш, остави я и недей да казваш че няма по добри мацки просто тази си я опознал по задълбочено, намери си момиче което ще ти подържа тръпката. Ако проблема е свързан със малкия приятел послушай номер 3, но първо направи това което ти казвам, съветвам те от личен опит.

 
  ...
преди: 8 години, 2 месеца
hash: 02f843f6be
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Да ти дам фенерче да я намериш?

 
  ...


...
преди: 8 години, 2 месеца
hash: 43f50146b9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Не я оставяй. Положителните ти чувствата към вероятно пак ще се пробудят отново. Само че това ще отнеме малко време.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker