Приятелката ми е бременна, a съм женен! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121031)
 Любов и изневяра (29666)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Приятелката ми е бременна, a съм женен!
преди: 8 години, 2 месеца, прочетена 22168 пъти
Не знам вече какво да правя, момичето което обичам е бременно и не иска да маха детето, а ме кара да се разведа с жена ми и да се оженя за нея, нещата са много сериозни и искам съвет от някой в същата ситуация. Благодаря.
М22

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:
1-50 от 188

преди: 8 години, 2 месеца
hash: d9ee96ed0f
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не съм била в същата ситуация, защото не съм забременявала нежелано, но някога бях също любовница на женен мъж, който се разведе и се оженихме. Мога просто да ти честитя, защото ти също си участвал в създаването на бебето, а да караш жената, която обичаш да абортира е направо престъпление. Това дете е създадено с любов. Отделно за жената е огромна травма един аборт - физически може да остане бездетна, а психически не малко се побъркват, защото и нашите лекари не са от най-нежните, а в пълно съзнание виждат жените как изкарват разчлененото дете на части - ръце, крака, и така нататък.
Това ли искаш да направиш ти с твоето дете, плът и кръв? Вкарват се инструменти и режат в утробата детето, за да го изкарат. После изстъргват матката на жената и тя остава в неизвестност не толкова дали може да забременее, а дали ще е способна да износи дете след това. Затова нямаш право ти да взимаш такова решение. Последиците са на 100% за жената. Ти си могъл да ползваш кондоми като не си искал деца от нея, но си взел решение да не го правиш.
Ами инфекциите след аборт? Тя би рискувала живота си и то, за да убие съществото, което обича. Забрави!

Виж, понякога всяко зло е за добро. Ще се оправите. Каквито и трудности да ти предстоят да знаеш, че не са нищо пред това да унищожиш живота на собственото си дете - това ще те преследва до живот. Отделно пишеш, че обичаш приятелката си. Ами ти защо не си се развел като живееш в такава лъжа? Поне животът е взел решение вместо теб и ти пести десетилетия може би в лъжа и лутаници.
Решението е просто. Спри да лъжеш хората. Раздели се със съпругата си, запазвайки добри отношения и отиди да живееш с жената, която обичаш. Пак казвам - колкото и да ти е трудно, ти ще се оправиш. Вярвай в любовта си
Жалко, че на толкова млада възраст си се задомил, но такъв е рискът на ранния брак. Най-лошо е обаче човек да живее без любов и в лъжа.
Успех и спокойно - времето работи за теб. Всяко чудо за 3 дни. Няма да те лъжа - предстоят ти големи драми, големи сапунки, но с времето нещата ще се оталожат и като държиш сина си или дъщерята си в ръце ще осъзнаеш сам, че си е заслужавало. Ако вярваш в Господ, Провидение, Висша сила, ти ще бъдеш благодарен за дара, който си получил - дете, любов, живот в достойнство и без лъжа. Животът понякога е по-мъдър от нас. Сега е важно да бъдеш Мъж - поеми отговорност и стой зад своите дела и решения. Не бъди п...ка с извинение, не се оправдавай и не лъжи хората - кажи както си е било - влюбил си се в друга, създал си дете и точка. Няма за това оправдание, виновни или не - просто така стоят нещата. Поне не лъжи и не се пробвай с лъжи да се измъкнеш (бил съблазнен, бил излъган). Бъди мъж, не п...ка, защото ставаш баща за Х път и никой не иска да има плюнка за баща!

 
  ...
преди: 8 години, 2 месеца
hash: 3a13b1ad95
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   А от жена си деца имаш ли? Според мен, най-добре ги зарежи и двете и се отдай на медитация.

 
  ...
преди: 8 години, 2 месеца
hash: 32d2a75b5a
гласове:
1 2 3 4 5
  (20 гласа)

3.   Брейййййййййййй как го правите бе! На 22 г. бил-и кога се ожени, кога толкова бързо ти омръзна жена ти, кога успя да си намериш приятелка, пък и дете даже чакала от тебе?

 
  ... горе^
преди: 8 години, 2 месеца
hash: 85cf6ba53f
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

5.   А защо не си ползвал презерватив?
Как така ще маха детето. Като правиш секс без предпазни средства и изневеряваш на жена си, ще трябва да си носиш последиците.

 
  ...
преди: 8 години, 2 месеца
hash: b02682f610
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Аз пък направих спонтанен аборт само заради една нервна криза която получих. Всъщност тогава изобщо не бях добре с нервите приятелят ми вече ме беше оставил заради друга, когато разбрах че съм бременна не му казах защото може би щеше да действа така както трябва, а не както му се иска. Не се карате със момичето, разберете се по културен начин, първо вземи решение за себе си а после говори със нея. Не мисля че трябва да се развеждаш ако не го искаш, направи това което ти подсказва сърцето и ако по скоро клониш да останеш със жена си трябва да й съобщиш "приятната" новина все някога. Но недейте да принуждавате момичето да абортира, това е едно от най неприятните неща които могат да ти се случат ако си жена, само чудя за какво се жените толкова млади.

 
  ...


...
преди: 8 години, 2 месеца
hash: 7343aac4d4
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Не принуждавай жената да прави аборт, това ще е много тежка психическа травма за нея, освен това има риск, в следствие на интервенцията да остане стерилна (не се случва на всички, но какво гарантира, че късата клечка няма да се падне точно на нея? ). Твърдиш, че я обичаш - не ѝ причинявай това, не я притискай. Остави я да си роди детето и бъди мъж - поеми отговорност. Детето е човек, не боклук, който да наметеш под килима.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 2 месеца
hash: fab85630bc
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

8.   Решаваш! Действаш!
Вярваш, че ще се справиш.

НЕ я карай да прави аборт - това е.... това е унищожително. Да си махнеш детето само защото някакъв пъзльо не знае как да си подреди живота и го е страх от това какво може да се случи, страх да вземе решение, страх за собствената му жалка кожичка...

Павилното в подобна ситуация:
Поемаш грижата и издръжката за това дете, примаш да бъдеш баща за детето си, пиемаш да помагаш.
Дали съпругта ти ще прием това и ти ще продължиш да бъдеш женен, дали ще се ожениш за ругата, дали и двете ще ги остави - ти вече си баща.

Да ти кажа честно какво ще сторя аз.
НЯМА да се женя за другата, защото е бременна. Вероятно защото мразя подобен тип капани. Ще отида при съпругата си и щ й кажа, че имам връзка, от която е заченато дете. Ще потърся мнението й, ще я попиам иска ли да бъде част от решението на проблема. Ако тя е зряла и умна жена, ще ти помогне. Ако е някаква истеричка, която ще започне с крясъци, интриги и подобни - ще бягам с триста от нея, защото не понасям подобни същества. После ще остана сам. Ще се отрека от правото да си глезя егото, което са ми далидве жени и ще остана сам. Ще премисля нещата, ще се погрижа нищо да не липсва на майката на детето ми, нито на бившата ми съпруга, ще подам молба за развод (ако това е решението ни или неизбежната развръзка). Ще преценя чувствата си и дали ще мога да имам семейство и връзка с майката, но няма да й предложа брак. Най-малкото за да си проличи дали е капан. Ако и тя иска и е съгласна да опитаме - ще създадем наше място и семейство, но няма да подписвам.
И ще оставя на времето да покаже дали това е било правилно за нас или не и ако е - ще й преложа брак и ще си направим мечтаната от нея сватба
Успех

 
  ...
преди: 8 години, 2 месеца
hash: b02682f610
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

9.   Ако пък обичаш това момиче, а не жена си по добре се разведи, не действай по принуда и приеми ролята на баща, звучиш ми леко стреснат но такива са последствията. (ж26)

 
  ...
преди: 8 години, 2 месеца
hash: 2c5a5c5363
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Обичай ги и двете и се грижи за тях, те заслужават да си ги гушкаш и подкрепяш.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 2 месеца
hash: 55f0a676ce
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

11.   Автора съм, признавам си, че всъщност се ожених за жена ми заради пари и за да ме вземе на работа, тя е по-голяма от мене със 7 години и не съм я обичал когато се оженихме, аз бях спортист обаче нямах никакви средства нито работа нито нищо, и тя ми купи и кола и работя в нейния ресторант, разнасям доставките по домовете и вземам добри пари, обаче аз съм нямал любов с тази жена, а с приятелката ми е нещо друго, обичам това момиче и тя е страхотна в секса, и аз не искам тя да маха детето, обаче не е толкова просто, защото ако кажа на жена ми и ме изгони? Какво ще правим с приятелката ми? Не знам честно какво решение да взема.

 
  ...

...
преди: 8 години, 2 месеца
hash: 06b784dd44
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Направи си харем. Ако и двете са съгласни може да си правите тройка! Хубаво е преживяването. :)

 
  ...
преди: 8 години, 2 месеца
hash: 952203a39a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   охххх млади момко - трудно решение за млад човек но хората общо взето са прави че дете не се убива току така само си представи ако ти никога не видиш в живота си друго дете а много хора искат а не могат. Номер едно е казал всичко което мисля и аз редно е да се погрижиш за детето най-малкото въпроса с жените както решиш но детето е свято. Ако ти обичаш жена си/ ама това е под голям въпрос при условие че търсиш друга/ ще бъдеш с нея. Но аз не виждам любов щом има секс и дружба с друга жена. ТОест тук предстои развод а после каквото си решиш. Но прави са хората не бъди леке а стой на място и позиция отиваща на съвестен мъж с отговорности.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 2 месеца
hash: efd12e57ec
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

14.   Като мъж и като християнин ти казвам, че трявба да поемеш отговорност! Абортът е убийство, напълно го изключвам като вариант. Сядаш, казваш на сегашната си съпруга, няма как и да го скриеш. Брака ти е приключил, нищо не можеш да направиш.

 
  ...
преди: 8 години, 2 месеца
hash: bf8d63f444
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

15.   Нямаш полезен ход.
Ако си сигурен в това момиче, разведи се, оженете се, стани родител.
Но ти май не си готов за това.
С-вото ти е фалшиво...
Аборт и после развод. И ще постоиш сам. Това е, пич.

 
  ...
преди: 8 години, 2 месеца
hash: 877e0b5d3e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   Значи първо като казваш приятелката ми, ми става смешно! Тя ти е любовница, а дали ти е приятелка е друг въпрос! И откъде накъде ще я караш да прави аборт? Това си е нейното тяло и нейно желание да запази бебето или не. Като не си мислил преди сега ще си сърбаш попарата.
Аз не съм била в тази ситуация, но една от добрите ми приятелки е любовница от няколко години вече. Мъжът, който обича направи дете на жена си, а сега се опитва да и направи и на нея. Простотия човешка и нещастна. Опитах се по какъв ли не начин да я разобедя моята приятелка да спре да се вижда с този мъж, но не и не. Сега страда.
Та по твоя въпрос или продължаваш подмолния си жалък и мизерен живот на мъж с любовница и си гледаш и жената и любовницата с бебето или казваш на жената ти - тя преценява дали те напуска или не и от там нататък ще решаваш - спрямо това дали жена ти те напусне или не!

 
  ... горе^

...
преди: 8 години, 2 месеца
hash: 49e554baf4
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

17.   Аз пък няма да защитя нито приятелката ти, нито теб. Защото смятам, че сте безотговорни хора. Първо се разведи, че чак тогава прави деца на друга жена. Ама и тя не е за съжаление-свършили ли са се мъжете, че се хваща с женен? Съветът ми за теб е-сърбай си попарата, дето си я надробил... сетил се кога да иска съвети...

 
  ...
преди: 8 години, 2 месеца
hash: e7ae9fa728
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

18.   жена ти ако разбере, сама ще те напусне

 
  ...
преди: 8 години, 2 месеца
hash: 7c1d8f7641
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

19.   Какво да направиш ли? Да поемеш отговорност за постъпките си! Вярно, че си много млад, но щом на тази възраст си решил да се жениш, а след това и любовница даже си успял да си намериш, значи трябва да си достатъчно зрял, за да понесеш последствията от всичко това. Това неродено дете не някаква грешка, която можеш да заличиш с лека ръка и да се направиш, че нищо не е станало, то е плод на вашите действия! В момента си прекалено шашнат, за да си дадеш сметка, че това е човешки живот, с който не можеш да си играеш. НИЩО не ти дава право да караш майката да прави аборт! От тук, има два варианта за действие. Или признаваш пред жена си какво се случва и поемаш отговорност за детето, независимо дали ще се разделиш с нея или не. Или, разбира се, си затваряш очите и по най-мижитурския начин се скриваш в някоя дупка и оставяш майката да се оправя сама. Не е нужно да казвам, че вторият вариант е меко казано нечовешки, но пък съм виждала и такива случаи, има хора всякакви.
Но скъпи авторе, имай предвид, че всичко се връща в този живот, дори да ти звучи тривиално. С постъпките си и бягането от отговорност, можеш да причиниш страхотни проблеми на "приятелката" си, с които не бива да се справя една бременна и объркана жена! Сигурна съм, че ти знаеш кой е правилният начин на действие, но просто пишеш тук, за да получиш успокоение и подкрепа. Е, не мога да те съдя, но няма как и да те разбера. Дори да се опиташ да избягаш, рано или късно истината ще излезе наяве и тогава положението ще бъде много по-тежко за теб, отколкото ако си признаеш сега.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 2 месеца
hash: 78f5ff4686
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

20.   Разведе се.

 
  ...
преди: 8 години, 2 месеца
hash: c1af809f3c
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

21.   Няма по-глупаво нещо от аборта.

 
  ...

...
преди: 8 години, 2 месеца
hash: fcad98c1ba
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

22.   Авторе, какво ще правиш? Ами ще си намериш друга работа. Такава проста работа като твоята винаги ще си намериш - отидете в голям град и няма да си зависим от милостинята на жена си!
Взимал добри пари - виж, животът ти дава шанс да се измъкнеш от кашата, в която си се набъркал като по-млад. Да живееш с някого заради... работата е глупаво. В 21 век сме, не сме робовладелчески строй - в София има работа, на морето - ти си млад, здрав - в стройтелството ще взимаш 2 бона. Какво си се шашнал?

Всъщност голямата гершка не си сторил сега, а като си се оженил без любов за пари. Сега провидението ти дава шанс да си оправиш живота и да заживееш като нормален човек, не като играчка на някаква жена с малко повечко пари - дори ти сам можеш да изкарваш много повече пари от сега, но това не си го разбрал. Жена ти те е уредила на глупава работа, за да те държи зависим от себе си и много добре знае, че нито я обичаш, че имаш любовница. Купила си е съпруг, но ти не си роб.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 2 месеца
hash: 7fd9c3cacb
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

23.   Ти си женен а изневеряваш на жена си. Това е зло. Сега злите ти постъпки те настигнаха и ти примря от страх какво ще стане? ! Защо отнемаш свободни жени от потенциални техни съпрузи с които могат да създадат семейства и ги правиш к0ври? Ти носиш вината си. "Приятелката" ти също е виновна защото има връзка с женен мъж, ти си прелюбодеец а тя блудства. Заради такива като вас обществото се разпада и семейните ценности девалвират. Приятелката ти не трябва да прави аборт, въпреки, че детето е плод на изневяра защото аборта е убийство и психологическата травма която ще получи за цял живот ще е страшна също и медицинските проблеми и възможността да няма повече деца. Не можеш и да напуснеш жена си - това е грях и зло. Не може човек врекъл се след това щом му скимне да бяга, това важи и за жените! Запознай жена си с приятелката си и и обясни за детето, ако жена ти не може да приеме това и реши да те напусне - това е нейно право. Ако не иска да те напусне а и приятелката ти не иска да те остави ще трябва да се ожениш и за приятелката си дори и тайно и да живееш с двете.

 
  ...
преди: 8 години, 2 месеца
hash: 55f0a676ce
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

24.   Автора съм, искам да кажа че 22 е прав или права за това, че съм шашнат, да шашнат съм защото наистина не съм готов да ставам баща а и според мене приятелката ми или любовницата както някои казаха, и тя не е готова както си мисли. Тя е на 20 почти и мисли, че всичко е лесно развеждам се и се женим тя ражда и всичко е ок, обаче това значи да почна пак от нулата, да зарежа колата си работата си къщата където живея, нямам кой знае какво образование защото съм наблягал на спорта и фитнеса и жена ми още обещава да ми отвори моя фитнес зала или зала за бойни изкуства, а моето момиче не иска да абортира карах се пак с нея за това, че имаме време да си стъпя повече на краката, обичам я но не искам да стане нещо да не мога да го гледам това дете и нея също, затова и търся помощ сега имам някаква сигурност трябва ли да я губя?

 
  ...
преди: 8 години, 2 месеца
hash: c7581a13cc
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

25.   Повдига ми се такива ,които си търсят богати лели или чичовци да ги издържат .Ако си мъж на място ,в което се съмнявам ще вземеш праеилното решение в полза на детето ти !

 
  ... горе^
преди: 8 години, 2 месеца
hash: 9260ba649d
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

26.   Номер 22, като цяло си прав, че му се дава 2-ри шанс да си оправи магариите, но не виждам защо нападаш жена му.

Купила си била съпруг - ми като се продава, защо да не си купи. Знаела, че не я бил обичал и че си имал любовница - и от къде да знае? Познавам семейство със 7 години разлика в полза на жената - мъжът й не само, че я обича, но и си направиха дете и работи на две места за да не им липсва нищо - на нея и на детето и не чака тя да го издържа.

Авторът е постъпил, като мижитурка с жена си - излъгал я е, че я обича, а жените имаме слабостта да вярваме, в това, което ни се иска и нищо чудно тя да го издържа, защото вярва, че връзката им е истинска. Отделно е карал приятелката си да направи аборт, за да може да продължи да смуче пари от жена си и да ч*ка нея без ангажименти...

Ако Авторът беше жена, щяхте да кажете, че е КОВРА и боклук, но нали е мъж - жена му е виновна. Смешни сте, а авторът е жалък. Авторе, сега е моментът да спреш да бъдеш безгръбначно мекотело и да постъпиш, като мъж. Но за да си мъж се искат качества, а не само топки.

 
  ...

...
преди: 8 години, 2 месеца
hash: 1e2093b660
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

27.   Номер 1 - ти в ред ли си, нормална/лен ли си, що си? :D
Случайно да знаеш, че абортът е възможен до 2-3 месец? Случайно да знаеш за такъв период какви размери придобива плода? А случайно да знаеш, че тия неща се правят под пълна упойка и най-честите практики са с вакуум метод? Какви крака, какви ръце, какво разчленяване бълнуваш, бе :D Божеееееееееее, излез от филма. :) Казва ти го жена, претърпяла аборт.

 
  ...
преди: 8 години, 2 месеца
hash: 9260ba649d
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

28.   "обаче това значи да почна пак от нулата, да зарежа колата си работата си къщата където живея, нямам кой знае какво образование защото съм наблягал на спорта и фитнеса и жена ми още обещава да ми отвори моя фитнес зала или зала за бойни изкуства, а моето момиче не иска да абортира карах се пак с нея за това, че имаме време да си стъпя повече на краката, обичам я но не искам да стане нещо да не мога да го гледам това дете и нея също, затова и търся помощ сега имам някаква сигурност трябва ли да я губя? "

Е това казва всичко - и за отношението към жена ти и за това към приятелката ти. Обичаш само себе си - жена си използваш за пари, а приятелката за развлечение. Повдига ми се от такива хора - не заслужаваш нито една от двете.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 2 месеца
hash: b02682f610
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

29.   Номер 26 \"не виждам защо нападаш жена му\", ами че тя си е за нападане, защото тя е най зряла и от тримата. Не знам твоите приятели на колко година са ама тук става въпрос за едно момиче на 20 години и едно момче на 22, току що завършили училище дето се вика, аз не бих се оженила за мъж със седем години по малък от мене, но това си личен избор. Усеща се когато един човек те обича и не е с теб заради парите или там нещо друго, сигурно трябва да е била много глупава че се е излъгала така, а уш говорим за опитна жена. Напълно подкрепям номер 22!

 
  ...
преди: 8 години, 2 месеца
hash: 9260ba649d
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

30.   Номер 29, за каква опитна жена говориш??? Жената на автора е на 29 години!!! Вчерашна пикла, която преди автора, сигурно е дондуркал баща й. Не става дума за зряла жена - напротив. Да не говорим, че тук съм виждала безумни писания и от 35-40 годишни жени. С други думи възрастта не е критерий за зрялост. И не ти ли прави впечатление, че горкото 22 годишно момче си е направило много по-добре сметката от глупавата си жена. Дори в момента се опитва да убеди приятелката си - почти на 20 - да направи аборт, за да му улесни живота - даже пак се били карали за това, защото не е готов да изгуби колата и жилището, които си е осигурил продавайки се.

И още нещо, ако 22 годишна жена беше женена за мъж на 29 години, който я издържаше и тя беше забременяла от любовника си - щяхте да я направите на нищо. Лицемерни сте и смешни. Искам да ти кажа, че момиче на 29 години със сигурност не е лелка, нито изглежда като такава. Това е млада и хубава жена в разцвета на силите си и сигурно може да има много по-добр мъж от автора, ако не е била толкова лековерна и да - глупава.

 
  ...
преди: 8 години, 2 месеца
hash: 4a86abfafa
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

31.   Aвторе, aз нямa дa те съдя. Не съм Господ, че дa съдя хорaтa зa постъпките им. Ти сaм си знaеш кое е добро и кое не.
Aмa преди дa прaвите бебето, трябвaше дa помислите. Явно си финaнсово зaвисим (и то сериозно) от женa си. Кaк и с кaкви пaри ще го гледaте товa бебе? Незaвисимо дaли ще го имaте бебето или не, спешно трябвa дa си нaмериш другa рaботa.

 
  ... горе^

...
преди: 8 години, 2 месеца
hash: 26539bd6c1
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

32.   На твое място щях да остана при съпругата си. Имаш сигурност, имаш човек, който те обича, подкрепя и разбира. Няма да е лесно да загубиш всичко и да започнеш отначало. А и поведението на това момиче не ми харесва. Това си е изнудване, освен че не мисли за нищо и е безотговорна. Тя нали знаеше, че си женен, и въпреки това забременява, за да те върже. Това е недостойно. Разбира се, не отричам и твоята вина. Но с това момиче ти няма да можеш да живееш. И не вярвам, че само парите те свързват с жена ти. Сигурна съм, че има и нещо друго. Ще страдаш, ако я загубиш. Секса е привличането са до време, а приятелството и подкрепата от съпругата са завинаги.

 
  ...
преди: 8 години, 2 месеца
hash: b02682f610
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

34.   Номер 30, каква пикла е жена на 29 години, ако тя до тази възраст не се сдобила със достатъчно опит значи нещо в развитието й куца. Хайде моля те, жената на тези години вече трябва да мисли за деца, трябва да е достатъчно зряла за да създаде семейство. Тя ако е искала стабилен и обезпечен мъж щеше да се хване с такъв а не със ученик от гимназията, много добре е преценила ситуацията, освен това никъде не е споменато как изглежда може да не е привлекателна. Авторът сам трябва да вземе решeние, дори да остане при жена си все някога ще разбере че има неща които не се купуват с пари.

 
  ...
преди: 8 години, 2 месеца
hash: e11b87ca11
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

35.   Всъщност май авторът е едно просто жиголо, само дето е женен. Ами разведи се и си намери работа. Кола и къща си купи сам/много го правят. Ако жена ти те изрита, няма да имаш никаква сигурност.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 2 месеца
hash: 79150ee551
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

36.   Кога на 22 успя да се ожениш, да изневериш, дете да направиш и за развод да мислиш? Що не си гледате живота ами се занимавате с неща за възрастни?

 
  ...
преди: 8 години, 2 месеца
hash: e5f0930756
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

37.   Изневярата е най-лошото нещо в живота на човек, без значение мъж или жена.
Сега след като е станало, очакваш да ти съчувстват, да те подкрепят и да ти дават акъл, а то се пита преди това-не след белята.
Никой няма да ти съчувства сега, а ще те одумват и ти мислиш, че ще си щастлив.
Според мене, бъди честен поне в признанията пред жена си. Дължиш и го. Кажи на нея за това и решението което ще вземете за бъдещето си е между вас двамата, а новата ти бременна приятелка и ти впоследствие ще видите, че няма ненаказано зло. За съжаление.

 
  ...

...
преди: 8 години, 2 месеца
hash: 3f6f24c726
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

38.   Авторе, номер 32 и всички, които мислят по този начин!
Вие луди ли сте? Да седиш при жена, която не обичаш, издържа те! Абе вие какви мъже сте бе? За такива п**ки като вас трябва як бой и казарма.. да се научите какво е мъжественост!
Номер 32 не те знам мъж ли си, жена ли си, какво ама си с мислене като на пиле. Автора пише, че ОБИЧА приятелката си, а не жена си.. ти му говориш, че сексът бил моменто привличане. What the f**k? ! Скрий се и не излизай и такива глупаци като тебе също!
Авторе, не бъди мишка и се вземи в ръце! Вместо да седиш и да пишеш тука.. вземи влез в някой сайт за работа и си намери, след това и квартира! Не една жена трябва да издържа мъжа си, а обратното! Жалък си много, позор! Ти за презервативи не си ли чувал? Като не си искал дете, защо не си слагал!
Приятелката ти, която толкова твърдиш, че обичаш какво е виновна, че ти си страхливец и не мъж на място, за да рискуваш да започнеш на ново! Ако я оставиш самотна майка.. повярвай ми един ден горчиво ще съжаляваш много! Бог наказва такива "мъже" като теб!

 
  ... горе^
преди: 8 години, 2 месеца
hash: 55f0a676ce
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

39.   Автора съм, не съм се оженил толкова скоро както някои казват ожених се на 20 като бях и бяхме ходили една година с нея, и жена ми не мога да кажа че е грозна или глупава, тя се подържа и е хубава даже красива жена, аз във фитнеса се запознах с нея, идваше два пъти в седмицата и просто тогава исках да я сваля нищо повече, наистина не съм я обичал беше ми кофти нямах пари с нашите не се разбирах исках да се махна, даже съм я следил къде живее с какво се занимава, тя ми каза после че си паднала по мускулите и по очите ми и се влюбила в мене, тя ми го е казвала лично, и че техните са били против брака ни обаче в тяхното семейство е каквото каже тя, аз признавам че се ожених просто ей така да се чупя от нас и да имам моя фитнес зала а и тя не е много добра в секса, а с моето момиче е друго тя е страхотна и искам да кажа на номер 38 не съм ползвал презервативи защото тя ми казваше че се пази, че пие хапчета и двамата не обичаме да го правим с гуми и не бяхме говорили за дете изобщо, изтърси ми го направо от нищото. Защо да съм страхливец и жиголо и незнам какъв, и аз искам да се оженим с момичето ми и да имаме дете и всичко 6, обаче не е сега момента, как да и обесня това?

 
  ...
преди: 8 години, 2 месеца
hash: e1075c0663
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

40.   Ами постави и ултиматум. Изглежда, че тя те е подвела. Казала ти е, че се пази, но в крайна сметка е искала просто да те върже с това дете. Кажи и или да прави аборт или да забравя за теб. Кажи и че няма да припознаеш детето и, че сама ще си го гледа. Момко, момко... не се отказвай от сегашната си жена, защото имаш сигурност, а любовта е до време, не е вечна.

 
  ...
преди: 8 години, 2 месеца
hash: 9260ba649d
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

41.   Авторе, а не ти ли е мъчно поне малко за жена ти, че е хубава и красива жена и че се е влюбила в теб, а ти си я излъгал заради пари? И как според теб се нарича такъв мъж - достоен, почтен или какво?

 
  ... горе^
преди: 8 години, 2 месеца
hash: 9260ba649d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

42.   Номер 34, прочети коментар 39 - в частта, в която се казва, че жена му е красива, че той я е следил и че му е признала, че е влюбена в него и се е противопоставила на семеството си, заради този брак - и коментирай пак!

 
  ...

...
преди: 8 години, 2 месеца
hash: 9260ba649d
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

43.   Авторе, искам да ми дадеш определение за човек, който е готов да прегази най-близките си в името на парите и едновременно съсипва 3 живота.

Първо - този на красивата си съпруга, която е влюбена в теб и на която губиш времето, залъгвайки я, че имате бъдеще заедно, в което време тя може да срещне достоен мъж, да бъде обичана и да стане майка. И докато ти вземеш, каквото си решил от нея и отидеш при момичето, което 'обичаш', тя ще е пропиляла младостта си с мошеник, който е с нея заради парите и ще е на 40.

Второ - този на младата си приятелка, която принуждаваш да абортира и най-вероятно ще направиш самотна майка и която също ще похаби най-хубавите си години в грижи за невръстното ви дете, което ще гледа сама и без подкрепа. И докато вземеш, каквото си решил от съпругата си, хубостта й ще е повехнала от грижи и мъки - дали тогава още ще я искаш - по-скоро не.

Ама на - така им се пада - тъпи жени - едната не вижда ли, че си с нея само заради парите, а другата не знае ли, че си женен - сами са си виновни.

И трето - животът на нероденото си дете - което искаш да убиеш още сега и ако по някаква причина (не благодарение на теб) оживее, ще живее като сираче, без баща. То с нищо не ти е виновно, но... такъв е животът - ти не си искал да ставаш баща, нали така.

И всичко изброено, защото ще трябва да се лишиш от стандарта си на живот и да започнеш да работиш, като всички останали. Според теб какво определение заслужаваш???

Дава ти се шанс да постъпиш достойно - да напуснеш съпругата си сега, да започнеш работа и да бъдеш баща. Не го пропилявай - щастие не се гради върху чуждата мъка - още по-малко върху мъката, на тези, които твърдиш, че обичаш.

 
  ...
преди: 8 години, 2 месеца
hash: 3f337fd0aa
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

44.   авторе, на твоята работа се казва "да искаш хем оная работа до края, хем душата в рая" :-)) ми няма как да стане, пич!
- или стоиш при жена си, която те издържа, дава ти "сигурност", както ти се изразяваш, която се измерва в кола, къща, фитнес зала и пр;
- или я напускаш и отиваш да живееш с момичето, което твърдиш, че обичаш
сам пишеш: "аз признавам че се ожених просто ей така да се чупя от нас и да имам моя фитнес зала " - това си е твоят избор, не си бил влюбен в жена си, просто си решил, че имаш изгода.
по принцип няма лошо в браковете по сметка, стига човек да е в състояние да понесе последствията.
съжалявам, но не виждам вариант, при който и агнето да е живо, и вълкът да е сит.
Ж44

 
  ... горе^
преди: 8 години, 2 месеца
hash: 3f6f24c726
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

45.   Номер 38 съм.
Какво ще и обясняваш? Бебето е факт! Съсипал си живота на момичето! Заслужаваш тя да си роди бебенцето, а ти никога да не го видиш.. това заслужаваш! Щом собственив ти гъз е по-важен от това на детето и на жената, която така упорито твърдиш, че обичаш. Жалък си. Момичето в бременно, ти ще се обясняваш. Ало, слез на земята и бъди мъж, а не чехлио!!!

 
  ...
преди: 8 години, 2 месеца
hash: b02682f610
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

46.   Номер 42, може да е красива, но авторът е влюбен във друга, не иска да се разделя със жена си.. не защото държи на този брак, а по скоро той твърди че не иска точно във този момент.

 
  ...
преди: 8 години, 2 месеца
hash: 9260ba649d
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

47.   Номер 46 - не казвам да остава с жена си - напротив - час по-скоро да я остави да си намери читав мъж. Просто обръщам внимание, че в случая, не му е виновна жена му - която се е подвела, а авторът умишлено се е забъркал в тази каша и сега е време да постъпи отговорно и към двете жени в живота си - едната да освободи от присъствието си, а към другата да поеме ангажимент.

 
  ... горе^

...
преди: 8 години, 2 месеца
hash: b02682f610
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

48.   Номер 47, по скоро си мисля че ще остане със жена си и ще изнуди приятелката да направи аборт-той всъщност това иска и в този момент не му се ще да изгуби и двете, но не е правилно!

 
  ...
преди: 8 години, 1 месец
hash: 55f0a676ce
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

49.   Автора съм, номер 45 точно защото съм мъж, а не мухъл искам да имам някакви пари да мога да се оженя за момичето ми и тя да има всичко, и тогава да имаме дете, не разбираш ли че сега като роди ще е гадно и за нея и за бебето, и тя не го мисли това, защото нито аз мога да го издържам нито тя, ако съм мислел за собствения си гъз щях да я оставя да ражда и да се оправя и да не ми пука, това ли искаш? Защото аз мисля да бачкам това от което разбирам, жена ми е съгласна да ми отвори фитнес зала аз това чакам и за това не мога да се разведа с нея както иска гаджето ми, мислил съм като го отворя и като тръгне работата тогава да се разведа и да ражда тогава, аз и сега помагам и бачкам в заведението на жена ми, не съм някакъв мързелив лешпер, обаче искам да си имам моя къща моя работа, а това няма да стане за 9 месеца, това и го набивам в главата а тя реве и не разбира за какво става на въпрос адски ме изнервя.

 
  ...
преди: 8 години, 1 месец
hash: 3c8ea204e8
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

50.   А не мислиш ли, че като ти отвори салон, като се разведеш ще си го вземе, защото тя е платила за него?

 
  ... горе^
преди: 8 години, 1 месец
hash: e1c215ea3d
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

51.   сега си един прост бачкатор, а жена ти най вероятно никога няма да ти даде бизнеса си, ти си просто едно лакейче.

 
  ...
преди: 8 години, 1 месец
hash: e1c215ea3d
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

52.   сега си един прост бачкатор, а жена ти най вероятно никога няма да ти даде бизнеса си, ти си просто едно лакейче.

 
  ...

1-50 от 188
Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker