За танците и изневярата - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121052)
 Любов и изневяра (29673)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21881)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18485)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

За танците и изневярата
преди: 8 години, 2 месеца, прочетена 4127 пъти
Неженен и необвързан съм. Танцувам латино танци. Една вечер на парти в един хотел се запознахме с нея и танцувахме много пъти. Тези от вас които танцуват знаят че на такива партита рядко моногамните ходят, но след време спират, защото виждат какъв е разврат там, а те не са готови за това и или спират или и те стават полигамни.
С въпросната жена танца е невероятен и много чувствен. Бачатата и кизомбата с нея ми се отдават лесно и не само се получава а и тръпката е незаменима.

Учител съм. Преподавам английски. След въпросната вечер си разменихме контактите и тя ми предложи да давам уроци на децата й.
Речено сторено. Парите от допълнителните уроци биха били добре дошли и го направих заради парите. Разбира се и с ясната идея че тя ми го предлага това за да се вижда по често с мен. Дреме й сигурно за децата...

Запознах се с мъжа й. Страхотен мъж. Открит, честен, любезен, възпитан и интелигентен. Невероятно топъл човек. Даже влиза и в категорията хубавец.
Започнах да уча и децата й - момченце и момиченце на по 9 и 11 год. Супер сладури. Леко разглезни, но са много интелигентни и възприемат добре.

Вече посещавам семейството 3 пъти. Тя даже ми намери и други деца от квартала, за да ми е изгодно. Сега имам малък клас.
Танцувал съм с нея и още на две партита. Това което ме притеснява е, че всеки път става все по страстно и по страстно. Вече почти нямаме никакви задръжки на дансинга. Последния път когато бях у тях тя се държа леко непристойно... навираше се в мен, уж да ми показва някакви думи, на речника, на телефона си. И това всичкото пред бабата(която живее с тях в апартамента) и децата й.

Не знам какво да правя. Харесвам я(но не съм влюбен). Има лице и тяло на богиня. Явно много млада се е омъжила и сега се усеща, че не се е наживяла. Когато сме на танци не иска да говорим за мъжа и децата й. Държи се като последната курва, но точно това и мен ме привлича. Внимава да не ме търси постоянно, но не пропуска шанс да го направи, както и да ми каже някакъв комплимент.

От друга страна не искам да разбивам толкова хубаво семейство. Наистина този мъж не го заслужава това. Нито тези прекрасни деца.

Ама тя си е и гнила ябълка и ако не с мен, то с друг би го направила със сигурност. Все пак заради това е и там, на танците, почти съм сигурен, а и нямаше да се стига до уроци. И други мъже се държи по подобен начин, както и не ме ревнува, когато аз съм с други жени. Когато танцуваме кизомба, члена ми разбира се става и в този момент я чувам как леко въздишва и почва да диша тежко.

Снощи си преставях, че правим секс с нея у дома. Когато стигнах до часта с проникването, се погнусих от себе си. Все пак един гол секс, а последствията ще са трагични. Преполагам, че ще съжалявам ако направя нещо...

Мисля да оставя нещата така и да разпитам и наблюдавам дали си е хронична курва или аз ще съм й пръвия с който ще изневери. Ако е първото ще действам.

Още нещо - бил съм с жена която е изневерявала, но тогава не знаех. Сега е ще е съзнателно за първи път.

Как мислите? Благодаря ви за съветите!

п. п. Моля не ми цитирайте библията.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 2 месеца
hash: 28ac01a552
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Авторе, просто не го прави. Не заради жената - тя ще се почеше като я досърби както ти си казал - ако не с теб, то ще да е с друг, НО гледай да не си ти това „чесило“, защото ще се почувстваш използван И употребен, защото ЩЕ си използван И употребен.
Как ще погледнеш децата ѝ и мъжа ѝ после в очите?
Как ще се погледнеш в огледалото?
Не си бил с омъжена и недей става любовник дори да е „курва“. Не бъди ти „курвар“, имай малко повече стойност, самооценка. Един ден ти ще си съпруг, ще имаш деца и просто няма да можеш да имаш доверие.
Недей. Не съсипвай душата си заради един гол секс, защото само това ще получиш - гол секс с едно хубаво тяло. Е и? Толкова ли няма жени около теб? Толкова ли не желаеш повече от една жена? Дори на едно кафе не можеш да отидеш с нея, а ако излезне на яве? Цялата ти репутация като учител ще бъде унищожена и кой мъж ще пусне жена си на танци при теб, а би могъл един ден да си направиш своя школа примерно
Не е вярно, че танцът неизбежно води до секс и полигамия. Едно е флиртът, едно е привличането, но съвсем друго е да консумираш такава връзка.
Не го прави. Ти ще бъдеш изконсумираният. Те ще си живеят в своя кух брак, но ти ще излезнеш различен от такава връзка.

 
  ...
преди: 8 години, 2 месеца
hash: 343649c794
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

2.   Не го прави, авторе! Тя може да няма ДОСТОЙНСТВО, но ти имаш, нали? Остави я сама да си разваля семейството, ти не го прави, най-малкото от уважение към мъжа, децата и другите членове! Не бъди за единия секс...

 
  ...
преди: 8 години, 2 месеца
hash: a16e4c370f
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

3.   Танците са вертикални изражения, на хоризонтални желания. Танците са част от сексуалният живот на човека, за това са измислени, не за спорт. И животните танцуват, когато са влюбени. Преди чифтосване, птиците танцуват по красиво и от хората. Авторе, ти вече си започнал любовната игра, показвате вертикални изражения, вече танцувате, какво пречи да потанцувате и хоризонтално? Защо трябва да й разбиваш семейството, сам казваш, че не си влюбен. Просто ще изиграете един по различен танц.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 2 месеца
hash: ef299ad2fc
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Пич, давам ти съвет като на човек минал през абсолютно същото. Не го прави! Бях доста се разочаровал от момичетата на моята възраст и реших да се пробвам с малко по-голяма жена от мен, която знаех, че си има семейство. И аз така си мислех, че ако не е с мен, ще го направи с друг. Сега обаче като се върна назад, осъзнавам, че това няма никакво значение. Търси си свободно момиче, докато се занимаваш с нея ще изпуснеш сума шансове. Просто няма никакъв смисъл от подобни връзки, а и не са редни.

 
  ...
преди: 8 години, 2 месеца
hash: 00123cfd1b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Ако бяхте останали само в танците щях да ти кажа да не ти пука и да я отпориш таз разпоретина. Много навътре си влязъл обаче и ще си навлечеш един куп проблеми ако го направиш. Недей, човече. Не заради мъжа или децата, а заради себе си. Ама какви са тези курваляци, дето те вкарват в семейството си, мамка му.

 
  ...


...
преди: 8 години, 2 месеца
hash: 3d5f521f9e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Автора е :

Уточнявам:
1. Танците са ми хоби
2. Професията ми е учител по английски.
3. Нямам намерение да си отварям школа нито по танци, нито по английски. За второто не е изключено, но пак няма връзка.
4. Всичко това се случва в чужбина в град от 7млн души. Пътувам до другия край на града 1. 5 часа, 50км ни делят.
5. Въобще не ми дреме за репутацията ми на учител. От училището където съм на пълен раб. ден, въобще дори и не знаят, че давам уроци на частно.
6. Тук май малко ви излъгах, като казвам, че се съгласих на уроците заради парите. Май като се замисля се съгласих, заради нея.
7. Не ми дреме че ще изгубя тези уроци, ако всичко приключи или започне. Т. е. има два варианта:
- правим секс един път и всичко между нас приключва, както и уроците разбира се.
- почваме да се виждаме по хотели или у дома. Уроците разбира се ще ги приключа, защото наистина не знам с какви очи ще погледна мъжа й... н. 1, прав/а си за това много.

*А между другото съм убеден, че ако се бавя и не я изчукам, ще се озлоби към мен и сама ще прекрати уроците, така или иначе. Т. е. уроците по английски тук въобще не играят роля.

8. На танци ходя от години. В залата е едно, там много от девойките ходят заради самия танц. Но на партитата е друго. Наистина не познавам момичета които ходят там и на които всичко у дома с приятеля/мъжа им е прекрасно. Ако ходят на партитата за да си начешат оная работа(то буквално си е това), това си е вече изневяра за мен, дали ще спят с човека с който танцуват е въпрос на време и отпускане. Разбира се не става от първия път, но след като хората се отпуснат след няколко партита и се отдадат на похотта се получава естествено.
В момента, след като сме танцували с тази жена повече от 20-30пъти, на 3 различни партита, на различни места, в продължение на 3 седмици, вече ми идва супер естествено да й обарвам голото дупе под късата пола... колко е разликата докато почнем да се целуваме и да си го вкарам?

Някои от момичетата са ми казвали... "Мисля да спра да идвам на партита вече, защото чувствам, че стигам твърде далеч, отдалечавам се от приятеля си"... и наистина спират и повече не ги виждам. Други пък например са се оплаквали, че мъжете танцьори се държим дистанцирано и след като съм казвал "Е, какво да те насилвам ли? Та ти дори си сгодена... ", съм получавал отговор: "Не си пробвал да ме натиснеш, не знаеш какво ще получиш... "
Така че има и такива, и такива... Я си представи че мъжа й я бие и се напива? Че си има 2-3 любовници и й изневерява? Че тя просто има нужда от внимание и нежност, а никога не я получавала? Аз откъде мога да ги знам тия неща? Все пак не зависи ИЗЦЯЛО от мен, а и от нея. Щом тя е готова съзнателно в продължение на седмици за изневяра, значи не е просто моментен порив а твърдо е вземала репение.

Моите притеснения са от моята съвест. Ами ако тя въобще няма такава? Ако вече му е изневерявала 20 пъти? Аз нищо няма да разбия... просто за нея ще съм поредния, а аз и ТОВА ИСКАМ. Нито искам да се женя за нея, нито искам да се грижа за децата й...

Все пак Благодаря ти но. 1, наистина много ми помагаш. Доста съм объркан емоционално.

Да, признавам си, не ми е много тежко в момента - имам 2-3 момичета с които си излизам, а те са свободни, т. е. ума ми лесно може да е зает с други. Но тази жена... ооо, тя просто не е за изпускане. Тя винаги е перлата на вечерта и е прекрасна.

Успокояващото е, че за сега съвеста ми води... но наистина имам нужда от вас... Благодаря ви!

 
  ... горе^
преди: 8 години, 2 месеца
hash: 5fcea2d786
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Човек, бягай с триста, не върши това зло! Казваш да не ти се цитира писанието, чудно що ли? Не, че съм имал такова намерение, но щом би се почувствал изобличен.......

Приключвай с тая пача. Щом се държи така е курва, но наистина не си струва, свободни жени за ебане с лопата да ги ринеш. Викаш красива.... Виж са красиви, грозни, всички лайна серат, всички имат месечен цикъл и никоя няма златна путка. Сори за грубия език, но, наистина ти казвам не си слагай таралеж в гащите.

Добре, да приемем, че и го сложиш, направиш си кефа, а после...... Нейните изневери неминуемо един ден ще сложат край на брака и. Обаче....... Даваш ли си сметка колко страдат децата при развод. Тя, че е парцал, ок, но децата кво са виновни? Възможно е дори мъжа и да си я знае и да я търпи заради децата, възможно е дори и той да си има любовница. Обаче, това не е твоя работа. Казвам ти го и като човек, преживял преди 3 години развод с подобна "жена" и като баща на едно изстрадало дете, чиито сълзи още са пред очите ми, а негова мечта и до днес е да се съберем с малоумната му майка.

 
  ...
преди: 8 години, 2 месеца
hash: 26e1b0528e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Съгласна с номер 1

 
  ...
преди: 8 години, 2 месеца
hash: 19c04f61cc
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

9.   Здравей авторе, аз също танцувам латино танци, но не живея в България. Дори тук където живея ме наричаха Мис Бачата и да напълно съм съгласна с това, което казваш, че тези среди са пошли има яко разврат, но това е нормално все пак танцуваме доста емоционални танци, чиято основа е страстта. Да не говорим за текстовете на всички тези песни, киито са меко казано хард, яко любов, секс, изневери и тн...
Конкретно в твоя случай, мисля, че трябва да се кротнеш и да не спиш с тази жена. Защото сам го знаеш, с нея ще е само секс без никаква преспектива. Тя има семейство и няма да го напусне заради теб. А и ти си се запознал с мъжа и и казваш, че ти изглежда пич човека. Тогава само заради един секс струва ли си да разбиваш всичко? Понякога самата тръпка е толкова по-силна от самия секс.... Понякога самата мисъл, че можеш да бъдеш с другия може да те влуди, а наяве самия секс може и да не е на толкова високо ниво.
Преди време и аз като теб бях горе долу в подобна ситуация на твоята. Само, че той не беше женен и не съм преподавала уроци. Просто в моя клуб дойде уникално хубав мъж, който танцуваше много добре... Тъй като и аз танцувах много добре, бързо танцувална двойка се формира и станахме водеща двойка, такава, която нашият учител показваше пред другите. Явявахме се и на частни партита и на конгреси по салса, бачата, кизомба... Танцът и симбиозата помежду ни бяха повече от перфектни. Аз се полакомих и не успях да се спра и спах с него. И след въпросния секс всичко тръгна надолу. Нищо не беше както преди, когато плътските отношения се намесят танцът се променя. В редки случаи или по филмите нещата са перфектни. Заради тази моя слабост се и изпокарахме и аз напуснах клуба само и само, за да не го виждам повече. Сега след години вече не ми пука, но все пак само заради един секс, провалих всичко красиво помежду ни. Човек понякога би трябвало да разсъждава с главата си, а не примитовно. Аз не успях, дано ти успееш!

 
  ... горе^
преди: 8 години, 2 месеца
hash: 7418247530
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Аз лично не разбрах, какво питаш? Пълни глупости между впрочем пишеш... присъствала съм на подобни танци, танца си е танц... друг е въпросъТ ти до къде искаш да стигнеш... явно си със слаби ангели... дали ще си на подобни танци или да мяташ гьобеци из чалга заведенията, когато очичките ти шарят... вярвам, че ще си намериш "бройка". Доста улични изрази имаш за един "преподавател по инглиш....

 
  ...

...
преди: 8 години, 2 месеца
hash: 7418247530
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   Аз лично не разбрах, какво питаш? Пълни глупости между впрочем пишеш... присъствала съм на подобни танци, танца си е танц... друг е въпросъТ ти до къде искаш да стигнеш... явно си със слаби ангели... дали ще си на подобни танци или да мяташ гьобеци из чалга заведенията, когато очичките ти шарят... вярвам, че ще си намериш "бройка". Доста улични изрази имаш за един "преподавател по инглиш....

 
  ...
преди: 8 години, 2 месеца
hash: 7418247530
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Аз лично не разбрах, какво питаш? Пълни глупости между впрочем пишеш... присъствала съм на подобни танци, танца си е танц... друг е въпросъТ ти до къде искаш да стигнеш... явно си със слаби ангели... дали ще си на подобни танци или да мяташ гьобеци из чалга заведенията, когато очичките ти шарят... вярвам, че ще си намериш "бройка". Доста улични изрази имаш за един "преподавател по инглиш....

 
  ... горе^
преди: 8 години, 2 месеца
hash: 7418247530
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   Аз лично не разбрах, какво питаш? Пълни глупости между впрочем пишеш... присъствала съм на подобни танци, танца си е танц... друг е въпросъТ ти до къде искаш да стигнеш... явно си със слаби ангели... дали ще си на подобни танци или да мяташ гьобеци из чалга заведенията, когато очичките ти шарят... вярвам, че ще си намериш "бройка". Доста улични изрази имаш за един "преподавател по инглиш....

 
  ...
преди: 8 години, 2 месеца
hash: 7418247530
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

19.   Аз лично не разбрах, какво питаш? Пълни глупости между впрочем пишеш... присъствала съм на подобни танци, танца си е танц... друг е въпросъТ ти до къде искаш да стигнеш... явно си със слаби ангели... дали ще си на подобни танци или да мяташ гьобеци из чалга заведенията, когато очичките ти шарят... вярвам, че ще си намериш "бройка". Доста улични изрази имаш за един "преподавател по инглиш....

 
  ...
преди: 8 години, 2 месеца
hash: 7418247530
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

20.   Аз лично не разбрах, какво питаш? Пълни глупости между впрочем пишеш... присъствала съм на подобни танци, танца си е танц... друг е въпросъТ ти до къде искаш да стигнеш... явно си със слаби ангели... дали ще си на подобни танци или да мяташ гьобеци из чалга заведенията, когато очичките ти шарят... вярвам, че ще си намериш "бройка". Доста улични изрази имаш за един "преподавател по инглиш....

 
  ... горе^

...
преди: 8 години, 2 месеца
hash: 7418247530
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

21.   Аз лично не разбрах, какво питаш? Пълни глупости между впрочем пишеш... присъствала съм на подобни танци, танца си е танц... друг е въпросъТ ти до къде искаш да стигнеш... явно си със слаби ангели... дали ще си на подобни танци или да мяташ гьобеци из чалга заведенията, когато очичките ти шарят... вярвам, че ще си намериш "бройка". Доста улични изрази имаш за един "преподавател по инглиш....

 
  ...
преди: 8 години, 2 месеца
hash: 7418247530
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

22.   Аз лично не разбрах, какво питаш? Пълни глупости между впрочем пишеш... присъствала съм на подобни танци, танца си е танц... друг е въпросъТ ти до къде искаш да стигнеш... явно си със слаби ангели... дали ще си на подобни танци или да мяташ гьобеци из чалга заведенията, когато очичките ти шарят... вярвам, че ще си намериш "бройка". Доста улични изрази имаш за един "преподавател по инглиш....

 
  ...
преди: 8 години, 2 месеца
hash: 7418247530
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

23.   Аз лично не разбрах, какво питаш? Пълни глупости между впрочем пишеш... присъствала съм на подобни танци, танца си е танц... друг е въпросъТ ти до къде искаш да стигнеш... явно си със слаби ангели... дали ще си на подобни танци или да мяташ гьобеци из чалга заведенията, когато очичките ти шарят... вярвам, че ще си намериш "бройка". Доста улични изрази имаш за един "преподавател по инглиш....

 
  ... горе^
преди: 8 години, 2 месеца
hash: 7418247530
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

24.   Аз лично не разбрах, какво питаш? Пълни глупости между впрочем пишеш... присъствала съм на подобни танци, танца си е танц... друг е въпросъТ ти до къде искаш да стигнеш... явно си със слаби ангели... дали ще си на подобни танци или да мяташ гьобеци из чалга заведенията, когато очичките ти шарят... вярвам, че ще си намериш "бройка". Доста улични изрази имаш за един "преподавател по инглиш....

 
  ...
преди: 8 години, 2 месеца
hash: 7418247530
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

25.   Аз лично не разбрах, какво питаш? Пълни глупости между впрочем пишеш... присъствала съм на подобни танци, танца си е танц... друг е въпросъТ ти до къде искаш да стигнеш... явно си със слаби ангели... дали ще си на подобни танци или да мяташ гьобеци из чалга заведенията, когато очичките ти шарят... вярвам, че ще си намериш "бройка". Доста улични изрази имаш за един "преподавател по инглиш....

 
  ...

...
преди: 8 години, 2 месеца
hash: 7418247530
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

26.   Аз лично не разбрах, какво питаш? Пълни глупости между впрочем пишеш... присъствала съм на подобни танци, танца си е танц... друг е въпросъТ ти до къде искаш да стигнеш... явно си със слаби ангели... дали ще си на подобни танци или да мяташ гьобеци из чалга заведенията, когато очичките ти шарят... вярвам, че ще си намериш "бройка". Доста улични изрази имаш за един "преподавател по инглиш....

 
  ... горе^
преди: 8 години, 2 месеца
hash: 7418247530
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

27.   Аз лично не разбрах, какво питаш? Пълни глупости между впрочем пишеш... присъствала съм на подобни танци, танца си е танц... друг е въпросъТ ти до къде искаш да стигнеш... явно си със слаби ангели... дали ще си на подобни танци или да мяташ гьобеци из чалга заведенията, когато очичките ти шарят... вярвам, че ще си намериш "бройка". Доста улични изрази имаш за един "преподавател по инглиш....

 
  ...
преди: 8 години, 2 месеца
hash: 7418247530
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

28.   Аз лично не разбрах, какво питаш? Пълни глупости между впрочем пишеш... присъствала съм на подобни танци, танца си е танц... друг е въпросъТ ти до къде искаш да стигнеш... явно си със слаби ангели... дали ще си на подобни танци или да мяташ гьобеци из чалга заведенията, когато очичките ти шарят... вярвам, че ще си намериш "бройка". Доста улични изрази имаш за един "преподавател по инглиш....

 
  ...
преди: 8 години, 2 месеца
hash: 29204a70eb
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

30.   "Перлата" си е кръшкачка по природа. Дали е изневерявала? Най-вероятно. Така че ти ще бъдеш поредния. Доколкото схващам поне на този етап ти би бил с нея единствено заради секса, който между впрочем може и да не ти хареса. Но ако си паснете в леглото достатъчно нещата наистина ще се усложнят за теб. Хоби, хоби, ама евентуалният секс по тези партита си е екстричка. Така че и на теб ти е ясно защо ходиш на тях. Квит сте.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 2 месеца
hash: 59d6dd099c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

31.   Автора е.

Днес петък вечер 18. 03.
Прочетох Н. 7 и Н. 9 и видях 19 чакащи коментара - мисля да си остана вкъщи днес и да не ходя на парти. Тя вече ми писа че ще е там... така или иначе другите мацки с които излизам и те няма да са там.

Понеделник обаче ще е решаващ - тогава имам часове с децата, а вечерта имам реален шанс да съм с нея. Има парти в един хотел. Миналия понеделник ми предложи да отидем, но аз й отказах... защото знаех какво ще се случи. За този обаче се колебая. Дано до понеделник модераторите да ви одобрят коментарите, изчаквам да видя какво ще ми кажете.


Но2, 4 и 5 - не, нямам достойнство. Заради себе си не бих се спрял. Дълга история е моята, изневерявали са ми много пъти, унижавали са ме, тъпкали са ме и са ме плюли, не е болка за умиране и сега съм благодарен за миналото си. Вече фалшивия морал не ми е присърце. Аз съм твърдо за разврата (тука имаше една подобна тема :)

И ето, Н. 7, ако тази нямаше деца, а само мъж, нямаше даже да съм се замислил досега и библията не ме изобличава. И аз съм идиот.
Но да, децата... Обичам децата и не мога да си ги представя тези двете разплакани, човек.... не мога.... Тука направо ме центрира в 10ката с твоята сърцераздирателна история. Съжалявам, приятелю, че така ти се е стекъл живота...

Н. 9 ти най добре ме разбираш. Благодаря ти за коментара от сърце. Принципно не съм съгласен, че секс не бива да се прави след танца, но съм съгласен с теб на 100%, че танца е МНОГО по силен от секса... Склонен съм с тази да си останем на това ниво и пак ще съм доволен. Мамка му, толкова добре знаеш за какво говоря ;)

 
  ...

...
преди: 8 години, 2 месеца
hash: 413b0345fd
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

32.   Единственият начин да се отървеш от изкушението е да му се отдадеш. Просто го направи. Нищо не губиш. Иначе винаги ще се питаш какво би станало ако... Казваш, че си привлечен от нея, тя също. Притеснява те да не е без съвест. Не я ли опозна поне малко ако беше такава щеше да разбереш. Пък и пишеш, че всичко е само секс не си влюбен. Пишеш, че ще я наблюдаваш дали ти ще си първия, недоумявам каква е разликата нали всичко е само секс. Не я обичаш а имаш изисквания, не си мисли, че тя не знае какво ти се върти в главата. Ти имаш съвест а тя няма, ако наистина и така трябва на секундата да я забравиш.
Твърде егоистични разсъждения.

 
  ...
преди: 8 години, 2 месеца
hash: 61f96918c6
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

33.   Авторе, извинявай, но ти си ТЪРСИШ ИЗВИНЕНИЕ, за да СПИШ С НЕЯ, криейки се зад нейния гръб, успокоявайки се с мисълта, че може биии е спала с поне още 20 като теб или пък, че мъжа й не й обръща внимание, и в твое лице ЩЕ ПОЛУЧИ.. Ми съжалявам, но ти се опитваш да залъгваш себе си, че не я искаш. Искаш я много, но си яко страхлив. А щом си такъв, по-добре не прави нищо.
Ж. 22

 
  ... горе^
преди: 8 години, 2 месеца
hash: 98295f242a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

36.   Автора е:

Ей, за това ли останах в къщи този петък, за да видя 14 те безсмислени поста на един и същ човек(15-28). Оф...
-----------
33, самозалъгвам себе си че не я искам? Или си търся извинение, че я искам?
----------
32 да, решил съм да я наблюдавам известно време и да разпитам другите танцьори. Както вече казах ако е хронична курва не ми дреме. Тя явно ще си има изработена система къде, кога, с кого и как. Това от което ме е страх е да не съм първия, с който тя ще изневери. Щото тогава аз ще съм причината за разплаканите деца. И не, не съм я опознал толкова още, защото определено има езикова бариера. Говорим си общи неща само.
-----------
30, Благодаря и на теб за различното мнение!

 
  ...
преди: 8 години, 2 месеца
hash: dfc1884878
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

37.   Аз няма да ти давам акъл, защото ако започна няма да имам спиране! Само искам да ти задам няколко въпроса.

Даваш ли си сметка в какво се забъркваш? Подобни истории много често имат неочакван край! И много приличат на Андерсеновите приказки - краят е тъжен!
Замислял ли си се, че всичко това, което ни написа може да съществува само и единствено в твоята глава? Може да преувеличаваш! А жената просто да обича танците и да е по-контактна.
Може въпросната госпожа да флиртува но да не иска секс. Жените имат нужда от мъжко внимание, имат нужда да се чувстват красиви и привлекателни. Може на теб да е отредена ролята на полезния идиот, който да и подхранва самочувствието, че все още е вървежна... и нищо повече. Дано да е така.
А замислял ли си се, какво може да стане ако и двамата се впуснете в тази авантюра?
Ще правите секс веднъж и после край? ... да бе, да! После ще има втори, трети и десети път, докато цялата работа се размирише. Хайде на бас?
Ами ако се влюбиш в нея?
Ами ако тя се влюби?
Ами ако мъжът и разбере? Такива истории рядко остават в тайна!
Ами ако са му слаби ангелите и големи шамарите?
Ами ако има пистолет?
Ами ако изпие бутилка уиски и се сети, че има пистолет?
Ами ако се самоубие?
Ами ако убие жена си?
Ами ако реши да убие теб?
Ами ако разбиеш това семейство? Как ще се отрази това на децата?
Ами ако им се отрази зле. Много зле?
Ами ако някое от тях стане наркоман?
Ами ако след време видиш някое от тях в новините по телевизията, защото е изперкало и е застреляло съучениците си?
Ами ако...
Ами ако...

Искам да поздравя модераторите за добре свършената работа и по конкретно за одобрението на коментарите от №15 до №28. Личи си, че подхождат изключително съвестно към задълженията си. Сега разбирам защо многократно са ми спирали коментарите от публикуване.

Поздрави:
Т. Н.

 
  ...
преди: 8 години, 2 месеца
hash: 706f74a89d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

38.   Автора е:
Понеделник - вчера. Ходих у тях. Мъжа й ми изглеждаше супер тъжен и имаше следи по лицето, сякаш беше плакал. Много беше паднал и едва имаше да желание да говори. Но се държеше любезно към мен.
С нея дори не съм си говорил повече от 3 думи. Тя се прибра в спалнята си. Изглеждаше ми нормално. Май имаше някаква работа за вършене (между другото тя е лекар, ако това има значение)

Пръвоначално през деня тя ми каза, че ще ходи на партито вечерта и може да отидем заедно, но малко преди часовете ми каза, че се отказва и ще го отложим за идния петък. Т. е. изглежда след свадата(явно е имало такава)би било твърде нагло да отиде на парти ИЛИ мъжа й не я е пуснал.

Мисля си, че вече му е изневерила и му е казала сега. Имаше му нещо на този мъж. Не се държеше както обикновено. Даже беше леко строг към децата си, което не е в негов стил. Пак повтарям към мен не се е държал зле или да ме гледал със съмнение.

Май ще се откажа от нея. Като го гледам него и ми става гадно. А ако видя и децата така...

 
  ... горе^

...
преди: 8 години, 2 месеца
hash: 805c8f604a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

39.   Ти сам разбираш, че не е редно и е зло. Сатанинското изкушение, прелестта и лъстта те теглят към греха, но ти не се поддавай. Недей изневерява на това което и сам вътрешно знаеш, че похотта която те тегли към греха е зло и, че не бива да го правиш. Бори се мъжки с тези импулси и знай, че те не произхождат от теб, но чрез тях ти биваш изпитван.

 
  ...
преди: 8 години, 2 месеца
hash: 19c04f61cc
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

40.   Здрасти авторе, пак съм аз номер 9 :) Радвам се, че разбираш, че аз доста добре те разбирам, дори като прочетох излиянията и въпросите ти сякаш видях себе си. Искам само да уточня, че това, което съм написала, че секс не трябва да се прави след танц не е написано правило за всеки.... Исках да кажа, че не трябва да се прави с човек, в когото не си сигурен и с когото не знаеш дали има някаква възможност за обвързване... Това и написах заради личния си опит, тъй като се " подхлъзнах " и " залитнах " по една външност и перфектни движения и ритъм, но бях забравила да гледам и душата и отношението и тн. Говоря и от гледнаточка на жена, а не на мъж. Просто при повечето жени, не всички, но повечето когато секс се смеси с танц става страшно, ревността изплува, двойката започва да се кара и танцът се нарушава ако няма стабилна основа между двамата. Ако е сами и чисто сексуално влечение ти гарантирам, че всичко се опорочава, гаранция Франция както се казва, хахаха.
Дерзай, поклаждай пламъчето на девойките по партитата, на които ходиш, бъди недостъпен според мен това е най-точната стратегия, за да бъдеш още повече желан и си живей живота. С тази жена, за която пишеш не се занимавай на сексуална основа, просто я запалвай и си тръгвай - ще се пръсне гарантирам ти, хахахахаха. Поздравявам те с едно парче, което много харесвам и което можеш да намериш на ютюб, казва се Те екстраньо.... ако танцуваш бачата ще разбереш за какво говоря...

 
  ...
преди: 8 години, 2 месеца
hash: 7418247530
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

41.   Авторе, номер 15 съм, пуснала съм един коментар.. нямам представа, защо един пост е излезнал 10 пъти... И оше нещо, искаш съвет, значи би трябвало да си наясно, че всеки дава своето си мнение, всеки си има негова гледна точка... Като е безмислен за теб, не го коментирай... :)Успех

 
  ... горе^
преди: 8 години, 2 месеца
hash: 3d5f521f9e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

42.   Автора е

Н. 40, благодаря ти за поздрава с "химна". Момента 2:41 в песента ми любимия ::P
А аз теб те поздравявам с това:Daniel Santacruz - Lento

Мда, май от всички коментиращи само с теб се разбираме, най добре. Тези които не разбират танца, пак го избиват на фалшив морал.
Да, не си заслужава, да задълбавам с нея. Само че има нещо друго: хубаво аз ще се правя на недостъпен и тя ще се "пръска", ама тя после вечерта се прибира при мъжа си там избухва, а аз какво? Като се прибера да мастурбирам ли?
Ами то през вечерта се трупа, и то хич не е малко. Не съм от желязо... трудно ми е.

Знам, че много жени, че и мъже изнверяват за да се зареждат във връзката си у дома. Танца е най леката форма на изневяра и определно тя се зарежда. Мъжа й сигурно всяка вечер се радва на нейния ентусиазъм.
Ако за това ходи там, аз май им помагам, отколкото преча. Ама на мен ми тежи, т. е. и аз трябва да "разреждам" някъде. Ох, баси несправедливия живот.

А с теб Но. 40 да се вземем да се срещнем някъде да изтанцуваме 2-3-40-50 танца :) В коя държава си?

 
  ...
преди: 8 години, 2 месеца
hash: 2c86a21050
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

43.   Защо никой не предложи до сега да каже на мъжът и. Човека го правят на глупак и да продължават да го правят.

 
  ...

...
преди: 8 години, 2 месеца
hash: 0d6b19f667
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

44.   Автора е:
43, Това не е моя работа. Ами ако е cuckold и обича да гледа жена си как я чука някой? Ами ако тя се опитва да ме вкара в леглото с него за тройка? Не ги знам аз тези неща, няма и да разбера. Ако той дойде и ме пита "жена ми БИ ли ми изневерила", ще му кажа "да, би".
Но това си е между тях двамата и техните отношения от 11-12 годишен брак

 
  ... горе^
преди: 8 години, 2 месеца
hash: 19c04f61cc
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

45.   Номер 40 съм : от последния ти коментар съм малко объркана. Останах с впечатлението, че ти се чудеше дали да спиш с тази жена или не, че гузна съвест те гонеше и не искаше да заставаш между нея и мъжа и, но от това което си написъл сега имам чувството, че всъщност ти искаш да спиш с нея и че само това ти е в главата. Все едно си си навил на пръста като фикс идея и само един морал те пази, но до кога?
Казваш, че имаш нужда от съветите на хората тук, но всъщност ти и единствено ти си единствения, който ще вземе решение каквото и да ти казваме.
На въпроса ти, а ти как да се изразходваш и как да успокояваш и твоите сексуални пориви, отговорът е много лесен и прост : в салса, бачата и кизомба средите ЖЕНИ бол! Ако си толкова добър колкото твърдиш, би трябвало да нямаш никакъв проблем да излизаш с тях и да си отуляваш страстите. В тези три танца както и в почти всичките де, мъжът води, той управлява жената в движенията и, а тя го следва.... Тогава се възползвай от тази си " сила " Ако си добър, жените го усещат, не е истина как се усеща само в китката мъжката сила... Не е истина колко е силно това чувство. Възползвай се от това предимство, а не се фокусирай само върху една жена... Според мен изпускаш много, да не се възползваш от тези златни възможности, които имаш. Ок не казвам, да го правиш в клуба, в който ходиш, защото там е напечено, но ако ходиш на частни партита и на конгреси тогава си цара на бара!
Аз колко съм си поживяла, няма ка да те обедя, просто говоря от опит. Не може да си в гнездото на пчелите и да не се наядеш с мед и то като за световно!
Аз прекъснах латино средите преди няколко години именно заради такива простотии, върху които ти умуваш в момента. Споменах вече, че не устоях на най-добрия танцьор в групата ни, преди него също съм имала изпълнения, след него също. В тези среди хората се познават, става кофти в един момент. В крайна сметка след 5 години яко танцуване и явяване на международни конгреси... разбрах, че този латино свят е много тъмен, подземен и дрогиращ свят, свят на изневери, ревност, страст и НЕСЕРИОЗНИ отношения. Колко двойки се разделиха пред очите ми, а бяха уж стабилни и от много време заедно...
Така, че те съветвам да си имаш сериозна приятелка извън латино средите или ако тя е като теб да имате строго обмислени граници на поведение. Ти от тук нататък решаваш какво да правиш, може би си много млад все още, не знам възрастта ти, но ако е така е нормално все пак това са едни от най-страстните танци... Аз съм на 35 вече и спрях да се занимавам професионално с танци. Но години наред ставах, ядях, лягах си само със салса, бачата и тн. В един момент ставаш досаден за околните, които не слушат същата музика като теб, ставаш и ограничен спрямо другите стилове на музика. Ако успееш да се спреш и да не превърнеш танца в дрога може би ще продължиш да се кефиш. А сега дерзай. Но с тази жена, за последен път пиша, няма смисъл да се занимаваш.
От една съмисленичка, живееща някъде в Европа, където се танцват много латино танци :)
Чао Ромео и поздрави с една Ерес миа от сърце!!!! ;))))

 
  ...
преди: 8 години, 2 месеца
hash: 3d5f521f9e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

46.   Ох, много ти благодаря мила Ерес!
... много съм объркан и наистина само ти ме разбираш... и то истински.... Наистина имах нужда да прочета каквото ми написа.

Първо да нарека въпросната жена "К". Нещата станаха много зле вече. И всичко стана супер объркано. За сега ще ви кажа че вече сме комшии с нея. Наех си апартамент(втори), който е близо до нейния(10мин пеша).

Тя ме запозна с нейна приятелка - Ю, също танцьорка, в която съм вече ПОЧТИ ВЛЮБЕН. Ю ми помогна с апартамента и наистина ще си отварям училище. С нея обаче досега дори не сме танцували... Ах, колко романтично начало си представям :)

В същото време снощи бяхме на парти с К и беше супер готино. Танцувахме почти само давамата. После ме закара до новия ми апартамент, даже ми даде и завивки за вечерта, да остана там тази вечер... Говорихме и за евнтуални уроци да й давам на нея, че той и нейния английски е за изчистване... Уж на майтап го казахме, ама тя дойде ли в къщи и останем ли двамата, нали знаете колко английски ще се учи...

Поне вече знам. Мъжа й е ревнив. И с право, тя ги вършее всички на дансига и даже с мен е най-дръпната. С другите се отпуска, все едно е порно актриса. Снощи мъжа й звъня два пъти за 10мин, в 0:00ч. Той също бил танцьор, ама се отказал...

От друга страна тези двете К и Ю не забелязвам да се ревнуват. Ю си няма приятел и даже К ме натиска да съм се хващал с нея. Имам някакво смътно предчувствие, че ме искат за 3ка. По друг начин не си го обяснявам... супер каша е.

Тази новата Ю, която определено влиза в категория "съпруга", а не "курва" е живяла 7 години в Амстердам... вчера си говорехме дали дупките на гейовете са перманетно големи...

Ох къде попаднах... а е толкова хубаво всичко :)
-------------------
Ерес толкова си права за всичко, да. Не съм много добър, но тук съм чужденец и наистина влизам в категорията "царя на бара". Досега ме беше срам да танцувам със супер напреднали, а тук има една която е инструктор от 7 години и даже нейните ръце потрепват. А между другото и не изглеждам въобще зле за стандарта тук...

Има и нещо друго. Салса обществото тук е много малко. Като цяло салсата не е много популярно нещо. А и жените са доста конесрвативни. Повечето вече ги виждам, че идват с мъжете си. Свободни момичета има малко.

Мда. Опитвам се да страня от К. Ама тя постоянно ме съблазнява. Невъзможно ми е да устоя...
Нека ти дам пример. Представи си следната картинка:

" Те екстраньо, момента на 2:41. Правя 2 четвъртинки и излизам в гърба й. Играя мръсно, не по диагонал, а направо отзад на дупето. Танцуваме на едно място - Марк. Еми... имал съм случаи В ТОЧНО този момент, с много жени да не ми стане шпагата....
А с таз К само като си ПОМИСЛЯ за нея и ми става... не искам да ти казвам на дансинга какво е... ще се пръсна.

 
  ...
преди: 8 години, 1 месец
hash: 2be83644f3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

47.   Не се тревожи и другите те разбираме много добре. Просто след всичко казано от теб останахме без думи, което на мен лично рядко ми се случва.

Поздрави:
Т. Н.

P. S. Извинявай, би ли ми помогнал с едно изречение? Искам да го преведа на английски а не знам как. Изречението е: "Листата падат от дърветата през есента. "

 
  ... горе^
преди: 8 години, 1 месец
hash: 19c04f61cc
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

48.   Aвторе, Ерес съм пак :) Преведе ли си песента на Ромео, нарочно те поздравих с нея, ако не си, като го направиш ще разбереш защо.? Опит... опт... опит... Виж, здравата си го загазил. До сега ти давах съвети ДА НЕ правиш каквото и да е било с тази жена, и все още го мисля. Но, като чета какво пишеш ми идва да ти кажа, абе изчукай я бе братче и после си понасяй последствията... Понякога каквото и да ти говорят, колкото и да се бориш със себе си, не става. Пак ще го направиш. Ами ако е така, направи го, но знай, че последствия ще има. Какви ще са те не знам, но със сигурност няма да са добри за теб. Или ще се влюбиш и ще искаш още, или няма да е толкова супер, но ти ще искаш да се доказваш пред себе си, че можеш да оправиш нещата, или ще е супер и тогава съвсем ще загазиш.
Ти си решаваш. Само знай, че си късметлия, че живееш на място където латино танците не са чак толкова разпространени, и пак ти казвам, възползвай се на макс от ази ситуация, защото когато се разпространят и станат масовки и едва ли не всеки 3 клуб да е латино, е тогава ще го береш голям. Хахахаха. Абе един път се живее, гледай си кефа, но знай, че принципно не трябва да се прави това, което не искаш да ти правят на теб.... Поне си предупреден, от тук нататък каквото сабя покаже. А за Ю, какво да ти кажа, що не се пробваш с нея? Тази К те подстрекава да излезнеш с Ю, защото това и развинтва още повече фантазията, защото уж ти дава съвет и да подкрепя, но тя ще е първата, която ще изтрещи от ревност ако се хванеш с Ю и ще започне да ти доказва, че тя е по-добрата. Типично женско поведение... За тройка не съм сигурна, че иска, според мен става въпрос за чиста провокация. И това го говоря от опит. Като по-млада и аз съм правила такива простотии, да си харесвам някого, ама нещо да не ми стиска и да му пробутам някаква уж приятелка, уж правейки му услуга, ей така да се покажа мила и че не ми пука, пък после като се хванат, започва истинското доказване и съреднование. Но това е поведение на млада жена, не на такава, която е женена и предполагам вече със стабилен опит зад себе си - лично мнение, в което съм почти убедена... Хайде и успех!

 
  ...

...
преди: 8 години, 1 месец
hash: 3d5f521f9e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

49.   Автора е:

Т. Н., имам някакво предчувствие, че сакразма ти е отвъд всякакви граници и не мога да разбера защо. Все пак ще ти отговоря, въпреки, че би могъл да ползваш 10те секунди време да гугълнеш с преводачката, вместо да пишеш тук.
Leaves fall from the trees in autumn.
-------------------------------------------------------

Ерес, Таз К въобще не ми изглежда на зряла жена. Тя ако беше нямаше да ходи на танци с две деца зад гърба си.
Като й гледам живота явно цял живот е учила за доктор, омъжила се е, народила си деца и хоп... Оказва се,, че мъжете я харесват и тя досега не е живяла въобще.
Не искам да ти казвам,, че у тях освен бабата, се оказа,, че има дядо,, който е на легло. Апартамента е 4стаен, но е тесен и няма място за никого... Не са бедни. Просто не разбирам какво се случва в този дом. Аз такъв живот не бих живял, нито пък бих осигурил на жена си. Тя е тук пришълка от друг далечен град, заради мъжа си.

Колкото до Ю. Вече 3 пъти я каня за партита и 3 пъти ми отказва. Има травма на крака, наистина може и заради това да е, но все ми се струва, че си търси оправдания.
Сега Ю ще ми помага със училището и не остава безралична към мен, но имам предчувствието, че търси само бизнеса с мен. Тя между другото не е красива, но много отворена към света. И е определено човек с който може да се мели брашно. Мисля, че ще се съгласи на отворена връзка, no strings attached.

За сега мисля да се оставя на течението, пък каквото стане. Между другото се запознах и с още 4 момичета. Май от толкова много столове, на земята ще е накрая.

 
  ...
преди: 8 години, 1 месец
hash: bb8ccb9c29
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

50.   Какво да ти кажа пич. Понякога 10 секунди време не са достатъчни да научиш език! А какво остава да го преподаваш!
В едно елементарно изречение направи 2 грешки!
1. Определителен член не се слага, когато се говори за нещо по принцип. Слага се когато се има предвид конкретен обект. В това изречение за листата, дърветата и есента се говори по принцип! Не се имат предвид конкретни листа, конкретни дървета и конкретна есен защото всички листа падат от всички дървета винаги през есента. Затова и трите нямат определителен член. Ти написа "the trees", което е грешка.
2. Не се казва FROM. Това също е грешка. Листата са on the trees, а когато падат са off the trees. Запомни го така ако ти е по-лесно.
И в резултат вярното изречение е: Leaves fall of trees in autumn.

не те знам какъв учител си, но според мен си доста посредствен. Същото мисля и за качествата ти като човек, любовник, партньор, танцьор и каквото още се сетиш. Когато човек е посредствен, той е посредствен във всичко.
Взе да ни разправяш някаква сладникава история и да искаш съвет как да постъпиш! Всеки ти написа каквото смята за правилно. Ти после намеси втора жена, че и взе да се сваляш пред очите ни с едно момиче от коментиращите. На мен тая работа не ми пречи, но според мен ти падна толкова ниско, че трудно можеш да се изложиш още повече. Кой знае, може пък да надминеш себе си.
За твоя случай има един много хубав лаф:
По добре да си мълчиш и хората да те смятат за глупак, отколкото да се обадиш и да разсееш всякакви съмнения!
Затова казах, че всички те разбираме. Този сапунен сериал, който на разиграваш пред очите ни е до болка познат и ясен.
Спри да се излагаш и стани мъж а не женски полов орган какъвто си в момента. Казвам го съвсем добронамерено, дано да си го разбрал!

Поздрави
Т. Н.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 1 месец
hash: c9454e628b
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

51.   Т. Н.,
Да, оказах се прав. Сарказма ти е отвъд всякакви граници. Нивото на английския си няма да го коментирам, нито е по темата, нито ме интересува мнението ти за мен... вече (относно твоя английски се върни някъде около А2, неуспешно се опита да се изкараш умен и леко си вкара автогол) Самия факт, че ме тестваш по някакъв начин, говори силно НЕ в твоя полза.

Обидно ми стана. Чета ти постовете от доста отдавна(може би 4 години вече) и досега имах едно такова уважение към теб. Харесвах ти повечето постове.
Съжалявам, че съм те преценил грешно.

 
  ...
преди: 8 години, 1 месец
hash: bb8ccb9c29
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

54.   Така ли? Значи моят сарказъм е отвъд всякакви граници?
Интересно, а кой определя границите?
Моралът?
Библията?
Обществото?
Или ти?

Значи няма проблем ти да се заиграваш с омъжени жени. Това е в границите.
Но ако аз ти кажа, че си шматка вече минавам всякакви граници?

Знаеш ли, границите на моят сарказъм се определят само и единствено от мен. По същия начин, по който ти определяш кои фусти да гониш.
В този смисъл би било по-правилно да смяташ, че сарказмът ми е безграничен. А от това, че си спрял да ме уважаваш се притесних толкова много, че смятам да си го преместя в другия крачол.

 
  ...
преди: 8 години, 1 месец
hash: f6c58f09cd
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

55.   Танци, манци, бачата, пачата... Тая история вече много взе да се разводнява. Да спя ли с Х, на не спя ли? Ама сега се появи и Ю, е сега какво да правя, да спя ли с Ю., да не спя ли? Айде, един поздравче с най-големия хит на Хосе Игнасио на 2 и десетнайстата минута, само който танцува ще ме разбере...

Нещо взе да издиша по шевовете цялата ти история, вече се чудя дали не е измислена. Само остава да се появи някой бежанец от Пакистан, който танцува невероятно и ти да се влюбиш в него и да разбереш, че си гей и затова винаги си имал дилеми с жените.

 
  ... горе^

...
преди: 8 години, 1 месец
hash: 7418247530
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

57.   55, хаха кефиш.. много на място написан коментар:)))))Мисля, че всичко е казано в твоя коментар, останалото е без значение;)Модераторите, молим да не трият коментари... нали уж това е сайт за свободно и анонимно споделяне... ами докажете, че сте такъв сайт. А на авторите, търсещи "уж съвети", ще кажа, че щом търсят съвет от хората... би трябвало да понасят и критика... или т. е всеки си изказва мнението, пък дали ще се хареса на автора/ка... :)))))))

 
  ...
преди: 8 години, 1 месец
hash: 49498ce370
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

59.   Кефещия коментар на 55 ми напомня на коментарите на съучениците ми във 2ри клас.... неизживяно детсво може би? Неистово желание да звучиш много "готин" из разни анонимни форуми? Може би заради звездичките. Чакай и аз ще ти дам една 5чка, айде. Те са безплатни, ама ще черпиш бира после. Явно са важни за теб.
----------------------------------------
Ерес, още не съм я изчукал. Няма и да го направя. Тя ме запозна с един, който явно й е любовник. Излизахме тримата на ресторант онзи ден.

На едно друго парти пък си тръгна към 1-2часа по рано с някакъв тип. Каза ми че първо отива у тях. След тези думи се хванах, че я ревнувам, от този, а това няма да доведе до никъде.
Затова ще я оставя. С друго момиче се занимавам сега. Тази К малко ще я оставя засега и без това много, докато охладнея. Пък ако станат нещата с другата хич няма да ми е К повече.
С Ю спряхме да се търсим. Само заради парите, които е можело да изкара е било.

 
  ...
преди: 8 години, 1 месец
hash: 7418247530
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

61.   59, по скоро ти звучиш доста детски... не ти знам годинките а и не ме вълнуват, но определено ми приличаш на човек от малцинствата... така, че спирам по темата. А, 55 го подкрепям НАПЪЛНО, написал ти е точно, ясно и категорично ;)

 
  ... горе^
преди: 4 години, 12 дни
hash: fcbd01d18c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

64.   Здравей авторе,

интересно ми е, след толкова много време как се е развила историята с К?

В крайна сметка успяхте ли да си изконсумирате страстта?

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 69d37e4ec9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

65.   И какво стана по-нататък?

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker