Не е ли странно? Предишните му приятелки са много по-големи, а аз - много по-малка? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121031)
 Любов и изневяра (29666)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Не е ли странно? Предишните му приятелки са много по-големи, а аз - много по-малка?
преди: 8 години, 2 месеца, прочетена 2444 пъти
Здравейте. Студентка съм първа година в университет в Италия, всичко е супер и ми върви. Тук съм от 2 години вече, а лятото се сгодих.
Всички ми казват, че съм прекалено млада (94-ти набор), но аз много се привързах към годеника си и планираме това лято вече да се оженим. Родителите ми, въпреки факта, че съм прекалено малка, ме подкрепят и харесват избраника. И то няма как иначе, той е идеален, истински джентълмен с обноски, умен, със стабилна кариера, привлекателен. С 20 години е по-голям, 74-ти набор, но това не ми пречи.
Странно ми е само едно - всичките му предишни приятелки са били с десетина години по-големи, все красиви и поддържани жени, но сякаш е имал фетиш към такива. Първата, с което е бил от 2005 до 2010 е била 1961 година родена, следващата - 1963, а когато е бил тинейджър първата му любов е била с 18 години по-голяма. Разпитвала съм го и той ми е споделял, че преди време наистина си е падал само по по-големи, защото са успели и зрели жени, това го е привличало, но с времето е разбрал, че мъдростта не винаги върви с годините, че като срещнал мен се е убедил, че и едно младо момиче също може да мисли зряло и вече не съди партньорите по годините и няма значение за него. За мен също никога не е имало значение, била съм и с мои набори, но определено не съм намерила това, което намерих в него.
Терзае ме обаче това, че може би просто тези жени са го привличали по-скоро сексуално и сега е решил малко да разнообрази... но в такъв случай защо ми е предложил брак? ! В крайна сметка, явно ме обича. И в същото време, защо никога не е имал връзка и не се е привличал от жени на неговата възраст (да кажем 1970-1980)? Знам, че в момента търся под вола теле, но всички тези неща са ми много любопитни, но не мога да го питам, след като веднъж ми е отговорил, ще помисли, че не му вярвам и ще се разсърди... Но не е ли странно? Как от жена 61-ви набор, минава на момиче 94-ти? За мен възрастта не е лимит, но ми е интересно, защото повечето хора си имат типове, към които се придържат. Имах един приятел, който например блондинки не го привличаха колкото и супер да бяха, излизаше само с брюнетки и червенокоси. Вие какво мислите? Дали приятелят ми ме лъже или аз се задълбочавам много и се вкарвам в ненужни драми заради вълненията покрай бъдещата сватба? Съжалявам за ненужните детайли и че написах роман, но моля ви, публикувайте историята ми и дайте мнение, без грубости.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 2 месеца
hash: 0fff54ba39
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Mисля, че терзанията ти са напразни. Не си поствяй разни глупави спирачки, а обичай и вярвай на човека до себе си. Когато си тръгнала с по-възрастен мъж ти си знаела, че той има своето минало. Или живееш с него, или просто не се омъжвай за възрастен
Един съвет приеми от мен - не бързай с децата. Завърши си, работи 2 години поне и тогава. Имаш време
За брака няма да ти давам съвети, защото не познавам добре тамошното общество, но ако беше в България щях да те съветвам също да изчакаш, но у нас брачната институция е слаба и не е загубила стойност, а и не дава предимства за жената. В Италия не познавам законите и правилата.
Успех и умната - не търси проблеми, защото винаги можеш да намериш. Не ти ли стига това, което вече имаш?

 
  ...
преди: 8 години, 2 месеца
hash: b7caa8bfd4
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

3.   Естествено, че вече няма да харесва една жена с 10-15 години по голяма, като той е на 42, а тя вече гони шейсетака. Друго е било, когато е бил момче и го е кефело да излиза с "какички" на по 30-40. Може да е имал такъв фетиш, но за жалост фетишът му е свързан с години, а те си вървят и явно е осъзнал, че вече отива към това да излиза с пенсионерки :) Но въпреки това пак е минал от едната в другата крайност- от по-големи, към по-малки. Явно човекът е максималист. Нищо лошо няма, моят приятел също не хареса руси жени (няма значение дали естествено или боядисани) със сини очи. Всеки си има вкус. Обичайте се и да не ти пука!!! Поздрави :)

 
  ...
преди: 8 години, 2 месеца
hash: 0df250a470
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Възрастните дами чисто психически са му дошли в повече, защото обикновено това са жени, които са от одавна вече наясно с това какво точно искат от живота и не се притесняват да го изискват от партньора си. Освен това те са по - контролиращи и властни.
А ти си едно сладко и мило момиче, което със сигурност го издига на пиедестал, може би повече от колкото той заслужава. Ти още не си озлобена толкова към живота, още си необременена емоционално, сигурно поради това, че му се възхищаваш на мъдростта, която повярвай ми не е мерило за природен интелект, а по - скоро натрупана от горчив опит през годините, може би и доста си склонна да се съобразяваш с него и с желанията му. Което някои хора ще кажат, че изобщо не е лошо и че дори така трябва, но аз те съветвам да помислиш върху това, че той 20 години активно се е наживял и вкарвайки те във връзка, той цели най - вече да получи от теб послушна съпруга, която да му роди наследници.

Не, че това е толкова лошо, но щом ти си момиче, което е решило да учи висше образование, при това чак в чужбина трябва доста сериозно да се замислиш дали наистина искаш още сега да се хвърлиш в семеен живот, или първо да се опиташ да осъществиш мечтите си.
Защото има вероятност след 5-10 години да си вързана за него, а вече да си израснала чувствата, които изпитваш към този мъж и да се чудиш кога и къде да се криеш с разни любовници. Защото повярвай ми в следващите 7-8 години мисленето ти, вкусовете ти за мъж, и изобщо вижданията ти за живота ще се променят поне няколко пъти. В днешно време възрастта между 20-30 е малко като тинейджърската, но без пъпките и безпаричието.

Успех и винаги поставяй разума над чувствата.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 2 месеца
hash: 59d603abd4
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

5.   Не е никак странно - човекът просто вече иска деца, а жена набор 61 е малко късно да му ги ражда тепърва. Освен това си младо котенце, което също вероятно го привлича, а най-важното е, че нямаш деца от предишни бракове, което в 9 от 10 случая рано или късно се явява проблем.

Дали е влюбен в теб, или просто те използва ра разплод не мога да знам без да ви познавам. А ако се чудиш дали желанието му към по-зрелите жени се е изпарило - а дано, ама надали...

 
  ...
преди: 8 години, 2 месеца
hash: 4d8a477302
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Ами приеми го така човека е пораснал достатъчно и му е писнало от майчици, за това си търси по младо момиче, нормално е! Повечето мъже като прехвърлят някоя друга годинка и си сменят подбора, е как няма да предпочете младата девойка за съпруга. Една приятелка малко по голяма от теб и тя по същият начин, мъжът й все ходел с по големи жени навремето. Сега е разведен със дете на 5 години, а преди две се ожениха със моята приятелка и изглеждат много щастливи, смея да твърдя че не е някой кръшкач. При всеки е индивидуално но ти не го мисли много, той е зрял мъж а не някое пишлеме което да ти разиграва циркове, радвай се че няма деца от други жени преди теб.

 
  ...


...
преди: 8 години, 2 месеца
hash: 99e897e487
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Мисля че просто възлюбеният ти е натиснат от майка си (знаем колко е важна италианската мамма в живота на синовете и) да се жени за млада жена, за да има деца. Няма какво да се лъжем - жените 61, 63 набор и т. н. изброени просто няма как да му родят деца, колкото и да обича да се забавлява с подобни. Има и друга опция - внезапно да му е затиктакал биологичния часовник и да иска деца, без страничен натиск или влияние от когото и да било. Третият вариант е да те има за параван, та хем образцово семейство, хем забавления с какички. Фактът че си толкова млада, без да искам да те засегна, означава че нямаш кой знае какъв опит с мъжете или множество дългогодишни връзки, и като по-наивна ти ще си го обичаш безумно, а той ще е щастлив че ще му отгледаш децата. Последният вариант е да съм мнооого лош пророк, нищо да не разбирам от цялата ситуация и тогава просто ме игнорирай. Ха дано
Ж 40

 
  ... горе^
преди: 8 години, 2 месеца
hash: 95ceba262d
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   Набор 61 надали ще може да му направи деца.

 
  ...
преди: 8 години, 2 месеца
hash: 7591f238c5
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Елементарно е всъщност. Мъжа ти е пишмян сваляч(то май в днешно време много сме така) Двете крайности са най-лесни.

Веднага ти давам за пример най-добрия си приятел. До към 23 беше девствен, после се хвана с едно момиче което му разказа играта, беше грозна и дебела и го въртеше на малкия си пръст, тя единствено беше на неговата възраст(-3 години). От там нататък комплекса на този човек така се затвърди и тръгна с една 40годишна, после с едно 16 годишно, после пак 45год. и така. Дъртите те го свалят (щото ги е изпращяла кризата), а малките са супер лесни. Бил е и с 62 годишна.... която между другото изглеждаше на 42, бивша балерина, никога не раждала... както и да е...

Като се види с момиче на неговата възраст и се панира, изчервява се и дума не обелва.

Та така... няма място за притеснение, в релси е пича. Горчиво!

 
  ...
преди: 8 години, 2 месеца
hash: 82eac20f00
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

11.   Той иска деца Авторке от теб, затова се е забързал да се жени, ще стане иначе баща на 45 години. Ти си млада и годна за раждане, и си покорна и ще го слушаш освен това.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 2 месеца
hash: 0414648bc5
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Този звучи като "мазняр" в най-подлия смисъл на думата. Щом твоите родители са го харесали, дори излиза повече от теб, значи трябва да спре с театъра и да си намери някоя от неговото поколение. Според мен след сватбата няма да си щастлива.

 
  ...

...
преди: 8 години, 2 месеца
hash: 64bfa65082
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

13.   В Италия да имаш fidanzato, скъпа госпожице, изобщо не означава, че ще последва брак. Там всеки за някого е сгоден, такива са техните нрави. Правилно ти написаха по горе - човека иска деца, майка му го е притиснала, италианците цял живот се държат за полите на майките си. Когато му родиш дете, пак казвам, може да си останеш вечната фиданцата, ще видиш истинският джентълмен-пак ще си ходи по каки, това е фетиш за цял живот. Ти самата никога няма да можеш да се конкурираш с италианките, особено с тези нахакани мадами на по 45-50.... Казвам всичко това, защото съм по голяма от теб, защото имам опит и познавам италианците. Пази се, забавлявай се, бъди с него, но не се омъжвай, не раждай деца. Един ден и ти ще искаш млад и свеж мъж. Успех.

 
  ...
преди: 8 години, 2 месеца
hash: 5ded8952a2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Авторката: Странно ми се струва, но той никога не ме е притискал за деца. Държеше обаче да се сгодим и сега да се оженим. Аз съм му заявила, че преди да завърша висшето няма как да раждам деца, защото искам сигурност за тях и не всичко от финансова страна да пада на неговите плещи. И въпреки това ми е интересно как изведнъж се е отбил от този свой фетиш... Благодаря на всички за мненията!

 
  ... горе^
преди: 8 години, 2 месеца
hash: 4d8a477302
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   Номер 13, не е фетиш за цял живот, все пак ако има такива по мое мнение имат някакви сексуални отклонения. Познавам 2, 3-ма по малки от мене момчета дето си падат по какички, вярно че нещо им има збъркано но сигурно ще се оправят мисля, човек трябва да експериментира на млади години.

 
  ...
преди: 8 години, 2 месеца
hash: 9801b0c172
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

16.   Като гледам, вече е казано доста и все правилни неща. Нека разкрия това, което ми прави впечатление, а то е, че не ми звучиш уверена нито в себе си, нито в него.

"В крайна сметка, явно ме обича. "

"С 20 години е по-голям... но това не ми пречи. "

Ами, както не ти пречи, така в един момент може да започне да ти пречи. Когато човек иска някого, определено не казва, че негова черта не му пречи. Едва ли е случайно, че е избрал българка. Не ми се вярва да няма красиви, млади италианки, защото съм ходил там и знам, че има предостатъчно. Просто, ти си омаяна от красивата и богата страна и винаги ще му се възхищаваш и ще го слушаш. Или най-малко докато те върже с подпис и деца, които да отгледаш. Моите баби и дядовци са се женили на тази възраст, но за тях е имало само традиционния живот на село. В днешни времена, двадесет и две е рано за брак в случай, че искаш образование и професия. Живота е по-напрегнат, изисква повече опит, за да вземеш правилно решение. Особено при такава разлика в годините трябва да сте поживели няколко години заедно и то в това време ти да навлезеш в живота. Университета е една изолирана и контролирана среда, дори идеалистична, и не може да те подготви напълно за това, което идва след нея. Две години е малко, както да опознаеш друга страна, така и бъдещ партньор доживот.

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 9801b0c172
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

17.   В крайна сметка авторката ожени ли се за италианеца? Какво се случи?

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker