Мъжете искат ли да се борим за тях? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120670)
 Любов и изневяра (29587)
 Секс и интимност (14308)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18389)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Мъжете искат ли да се борим за тях?
преди: 13 години, 5 месеца, прочетена 4005 пъти
Здравейте, въпросът ми е малко объркан и не съм убедена, че някой ще може да ми даде отговора , който търся, но искрено ще се радвам на мненията ви.
Та ситуацията е следната с вече бившият ми приятел се разделихме преди около 2 месеца. Историята е мн дълга и няма да навлизам в подробности, мога само да ви кажа, че и двамата се обичахме много, но така се развиха нещата и се разделихме, като накрая той отказваше категорично да разговаря с мен… дори и не ми даде просто обяснение, защо от нищо и никаква разправия взе такова решение….. Мина доста време, пишех му молих го поне да поговорим, той дори не пожела. В началото ми каза писна ми вече от детинщините ти, охладнях към теб …. Забрави ме…

Мн тежко минаваше времето за мен…… Неизяснение неща ме убиваха, а той неискаше да ме погледне в очите и да ми обясни .Седнах и написах едно писмо в което излях цялата си болка и му го пратих. Мина извесно време и той ми написа. „ Прочетох писмото ти и наистина разбрах, колко много ме обичаш, но въпреки всичко ти не си готова да ме последваш натам накъдето аз съм тръгнал. Искам да създам семейство, все повече ми липсва постоянното присъствие на човек до мен. Малка си още, живота е пред теб, имаш още да живееш, ще срещнеш друг човек и ще ме забравиш. Много съжалявам, че нещата се получиха така”.

Да обаче аз го обичам, наистина по време на връзката ни не съм се държала така сякаш, утре ще реша да се оженя за него и може би това го е отказало още повече.
Той е на 32 аз съм на 22, готова съм да го последвам, но той дори да му го каза, надали ще го приеме на сериозно. Той е човека за мене знам го.

Дали да го оставя да поеме пътя си, което ще ме убие тотално или какво ? Една приятелка ми каза да отида да му кажа, директно „ Ти може да не ме искаш и да мислиш, че съм малка да те последвам, но аз го искам и съм готова, Ти решаваш” или там нещо от сорта, което на мен ми се струва да изгубя и последната си частица себеуважение… а той дали ще си помисли, че съм досадница, и дали се чуди как да ме разкара и си търси причини ?Много въпроси ми се въртят в главата и честно казано незнам как да постъпя….

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 5 месеца
hash: 46fa77e51e
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

1.   От опит - никога не моли мъж - това е и понякога истинският отговор на въпроса - защо си го загубила!!!!!
На сила хубост не става!

 
  ...
преди: 13 години, 5 месеца
hash: 4376106e8e
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

2.   Аз бих те посъветвала да не си губиш времето с него повече. Спри да го търсиш, не му пиши, просто излез от това да си зависима от него. И тогава времето ще покаже.. Това време ще е от полза и за двама ви. Най-вече за теб! Ти наистина си млада и живота е пред теб. Каквото има да става ще стане!

 
  ...
преди: 13 години, 5 месеца
hash: d0b2510c52
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

3.   Твоето "ИСКАМ" може да му прозвучи и нахално и нагло!Човекът ти е казал,че не си за него по много заобиколен начин и се опитва всячески да не те нарани повече!Били сте заедно,преценил е ,че не си човека за него.А това,че ти искаш друго,проблема е в теб.Измъчват те по-скоро недовършените неща между вас,неизговорените думи.За теб е неясно,но не и за него.Мъжете не обичат сълзливи мелодрами и така слагат края.Само в твойта глава още се въртят мисли какво е можело да бъде ако сте заедно.Приеми решението му и потърси нов обект на чувствата си.Запази достойнството си и съхрани хубавите ви моменти.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 5 месеца
hash: 420c773d8f
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

4.   Според мен човека ти е казал истината , друг е въпроса че ти искаш да извъртиш нещата по друг начин.И не, мъжете не очакват жените да ги гонят повярвай.А що се отнася до болката ти - то тя е САМО защото се чувстваш изоставена, а не защото няма да можеш без него и че наистина си готова да го последваш.Според мен той постъпва правилно.

 
  ...
преди: 13 години, 5 месеца
hash: 6c362d57b7
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   Очи,които не се виждат се забравят + това човека като по-зрял е взел решение съобрази се с него

 
  ...


...
преди: 13 години, 5 месеца
hash: dd301491c2
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   не си обричай младоста само защото сега си влюбена в него ..всяка любов изглежда хубава в началото ..живей си живота ..ще срещнеш още много мъже които ще казваш че са за теб ..

 
  ... горе^
преди: 13 години, 5 месеца
hash: 9fddaddd59
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Бил е с тебе,преценил ,че не си за него..ала бала..не ги слушай тия глупости..
В се едно 2 години да се правя на много влюбен и да ти обещавам разни неща,но изведнъж ей така да ти кажа чао ,че не си за мен и куп подобни глупости.
Нещата са ясни-омъзнала си му,прекалено много си го обичала,станала си безинтересна,появила се е новата и ти вече не си му нужна...ама нали знаеш ,че всичко се връща, затова че споко и успех...или знаеш ли пък-може родителите му да го натискат да се жени.един от 2та варианта е.но вариантът с другата жена е много възможен!

 
  ...
преди: 13 години, 5 месеца
hash: 7e1d932e89
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Абе,как така дали да го оставиш да поеме пътя си?Ами той си го е поел,пък ти ако искаш се хвърли на пътя му да му попречиш да върви напред...Може да те заобиколи,да те изрита...Ако нямаш достойнство-хвърли се пред него!

 
  ...
преди: 13 години, 5 месеца
hash: 341fbf506a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Хааа!?Привет!!I'm Fozzy!!!Твоята история е тъжна,но коментарите са много забавни!!!Кой каквото иска да казва ти сама трябва да потърсиш отговора в сърцето си!!
Аз мога да споделя че според мен има Любов там където двама души си преднадлежат и се допълват!!!
Достатъчно си интелигентна,за да констатираш как е било при вас и как са се променили нещата!?
Вярно е ,че понякога човек е твърде заслепен от собствените си чувства и не може да прозре и осъзнае истината и действителността!!Но няма случайни неща в живота на всеки човек?!И всяко изпитание е за това да ни направи по силни и по уверени в самите нас и в хората до нас!!
Желая ти успех и щастие да изпълне твоето сърце и Любовта така да прелива в теб че да не може да спре!!

 
  ... горе^
преди: 13 години, 5 месеца
hash: 2758311a95
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   От Автора Абе хора аз за да пиша тук, наистина имам нужда от помищ и подкрепа, а не да ме нападате. Той не е такъв, че да почне да ме обижда и нагрубява и да се държи с мен като с боклук...... Така ме карате да се чувствам все едно съм някоя нещастница просеща любов, искам той да е щастлив и ако трябва бих рискувала совственото си щастие за него и бих го оставила. Обаче въпроса ми беше да ми кажете някаква последна алтернатива да пробвам да си го върна. Нещо да направя, нещо да кажа, което може би ще го накара да прогледне ...

 
  ...

...
преди: 13 години, 5 месеца
hash: ef71b4e76d
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

11.   Жените е крайно време да се научат,че край си значи край.

 
  ...
преди: 13 години, 5 месеца
hash: 2758311a95
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   От Автора: Сега за всички, който наговориха какво ли не ..... ще ви кажа. Аз не направих нищо и наистина може би това беше най-правилното решение, което можеше да взема. ОБАДИ СЕ ТОЙ и думите му бяха: " Порасна ли....защото аз немога да те забравя? " Вярвайте на сърцата си хора, те никога не грешат и знаят кога си заслужава да се борят за нещо...

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker