Не мога да избягам... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121301)
 Любов и изневяра (29736)
 Секс и интимност (14373)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6477)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3183)
 Образование (7307)
 В чужбина (1655)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18555)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Не мога да избягам...
преди: 8 години, 2 месеца, прочетена 1479 пъти
Знам, че много хора ще ме критикуват и ще кажат, че съм глупава, но имам нуждата да сляза на земята.
Преди две години се запознах с едно момче, което дойде в живота ми в много труден период за мен. Бях в голяма депресия в продължение на година, бях много уязвима и веднага се влюбих в него. В началото изглеждаше мъж на място, но в последствие излезе, че се занимава с друга жена. Изневеряваше ми. После се оказа, че ме е лъгал и за това, с което се занимава. Лъжеше ме и за дребни неща. В един момент ми писна и го изоставих. В продължение на 3 месеца ме търсеше постоянно и ми обещаваше, че ще се промени всичко, защото е разбрал, че ме обича и не може без мен. Реших, че всеки прави грешки и, че трябва да прощаваме. Върнах се при него и заживяхме заедно, за да минем в един по-сериозен етап от връзката си. Мислех си, че така нещата ще се оправят. Започна да ми посяга, да ме обижда, да ме псува. Много често ме е оставял сама и пътува в чужбина. Не ми обръща внимание, докато е там с оправданието, че работи много. Твърди, че иска да сме семейство, да имаме деца един ден, да се борим заедно, че аз съм единствена, а всъщност делата му показват друго. Същевременно ме кара да се чувствам постоянно виновна за краха на връзката ни. Никога не съм му изневерявала, но когато чашата прелее и ме унижава, започвам да си пиша с хора, за да потисна огорчението. По негови думи това ме прави лека и недостойна. Искам да избягам, но не мога, защото само като ми звънне и като каже, че е тук, аз тичам веднага при него. Може една седмица да съм плакала, да съм се тормозила, да съм наранявала и близките около мен като ме гледат, но когато ми каже 2 мили приказки забравям за обидите, за боя, за унижението. Родителите ми се отказват вече от мен, защото нямат сила да се борят с това. Тормозя тях най-много, а толкова много ги обичам. Страх ме е, че ако продължа да живея по този начин, ще загубя всички около мен, защото се държа като човек, който няма достойнство. Занимавам се с много неща, продуктивна съм, а всъщност в любовта съм толкова наивна и глупава. Не мога да забравя, че това момче дойде в тежък период от живота ми и за 1 месец ми върна щастието. През този месец аз бях сляпа за това, което ме очаква в бъдеще. Изградила съм си образа му такъв, какъвто беше първия месец и не мога да прогледна, че същността му е друга. Моля ви дайте ми съвет как да заповядам на себе си да престана да го виждам? Как да потисна чувствата си и да прогледна? Как да избягам от манипулациите му и атаките? Какво да направя...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 2 месеца
hash: f548de289f
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Как да избягаш и да спреш да го виждаш? Трябва да го искаш. И като искаш, не питаш "как", ами просто го правиш. Но ти реално не искаш да се махнеш и затова седиш... и тичаш като ти се обади. Това е изкривена психика, мазохизъм.
Да, тежък е проблема за родителите ти, не дай боже никому. Казвам, че е тежко за тях, а не за тебе, защото ти по свой избор седиш в тази ситуация. Колкото и банално да звучи, никой не може да помогне на човек, който сам не иска да си помогне.

 
  ...
преди: 8 години, 2 месеца
hash: 71738c4ce2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Според мен не е трябва, о да се връщаш при него, изневерил ли ти е веднъж пак ще го направи. а ако и ти е посягал и те обижда няма прошка, зарежи го. нали вече си по добре, изляз, а си от, ония период. благодари му и продължи напред, .. без него. желая ти щастие

Галя

 
  ...
преди: 8 години, 2 месеца
hash: 0b75be6713
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Как да се спасиш ли? Наложи си малко воля и инат! Представи си как след години му раждаш деца и този ад продължава за теб и тези невинни създания цял живот. Погледни се в огледалото защото едва ли ще изглеждаш по този начин след като ти потроши зъбите и разкраси лицето ти! Ами хората около теб, близките ти и всички други които те познават, те 100 процента знаят какво се случва и как се унижаваш. Това твоето си е направо мазохизъм и самоубийство, не си го причинявай повече нито на тялото си, нито на душата си! Спри да му вдигаш и прекъсни всякакви връзки колкото се може по скоро!

 
  ... горе^
преди: 8 години, 2 месеца
hash: eeadc50e1c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Истината е ,че жените всъщност подсъзнателно сексуално ни харесва да ни нараняват ,но всъщност това е забавно когато е в сексуалната игра ,това че го търпиш през всичко това показва ,че можеш да обичаш доказала си го пред себе си .Извадил те е от дупката ,но нима за това не си му върнала жеста като си му простила глупостите .Едно ще ти кажа аз съм от онези силни ,красиви жени смея да го твърдя ,защото хората около мен не казват нищо по-различно и не показват . Виждам ,че не си глупав човек и ще ти кажа така . Той се възползва от притесненията ти да не си "лека жена" и ти го натяква ,за да може да си с него и да си прави каквото си иска,но никой мъж не заслужава това . Една жена за да получи правилното отноше ние ,трябва да отстоява себе си или така рискуваш себе си за човек ,на когото не му пука ! Хубаво се замисли върху това ,защото любовта е любов когато и двамата обичат ,т.е. ако беше любов добре ,но това не е и не знам на колко години си ,но не бива да го слагаш толкова присърце. Щом е искал деца ,предполагам ,че си в години в които е време да имаш , не бъди дете ,намери мъж който ще си горда да е баща на децата ти и не се занимавай с този неблагодарник :)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker