Какво значи да си мъж - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121349)
 Любов и изневяра (29748)
 Секс и интимност (14381)
 Тинейджърски (21904)
 Семейство (6479)
 Здраве (9609)
 Спорт и красота (4704)
 На работното място (3186)
 Образование (7308)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18567)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Какво значи да си мъж
преди: 8 години, 2 месеца, прочетена 2345 пъти
Аз съм омъжена жена от доста години. Стана така, че при стечение на обстоятелствата съпругът ми ми изневери. Имахме много проблеми но минаха доста години и при нас нещата тръгнаха може да се каже нормално ако аз от време на време се сещам за това и се измъчвам. Но скоро отворих този сайт и чета доста интересни истории та искам да попитам нещо специално мъжете, защото когато навремето поговорих със съпруга си за изневярата той ми каза тогава цитирам: \"С нея разбрах какво значи да си мъж\". Попитах го за значението на тези думи но той ми каза че ги е казал така, но на мен не ми се струва че го е казал спонтанно. За мен това е истина, и питам мъжете Вие какво разбирате под тези думи?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 2 месеца
hash: f178292c03
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ами мисля че се е влюбил в жената, но е останал с теб от удобство, съжалявам но такова ми е мнението, мъж съм!

 
  ...
преди: 8 години, 2 месеца
hash: 8f6dfa10c9
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Не си споделила какви са ви били проблемите и каква е представата ти за нормални неща.
Иначе, най-вероятно е нямала задръжки в леглото и го е подкрепяла емоционално. Показвала му е, че е силен и го желае. Такива неща.

 
  ...
преди: 8 години, 2 месеца
hash: c458b588d2
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Когато мъжа чука различни жени "мъжеството", т. е. тестостерона му се качва.... временно.
Това е, нищо повече. Почуствал се бил. Питай го сега как се чувства

М35

 
  ... горе^
преди: 8 години, 2 месеца
hash: 319bdc8129
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Просто го е подкрепяла и му е правила комплименти, че е силен психически, печен, забаве, красив и такива неща. С две думи вдигала му е акциите и той се е чувтвал уверен и по мъж в нейната компания.

 
  ...
преди: 8 години, 2 месеца
hash: 545961b345
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Ти не си го оценявала като мъж, но другата ДА!

 
  ...


...
преди: 8 години, 2 месеца
hash: 98ad06cab7
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   От авторката към № 2. Проблемите бяха относно изневярата. Съпругът ми си осъзна грешката-това беше временно увлечение. Простих му и животът ни тече за сега слава богу-нормално-както е било преди. Е.. аз от време на време се сещам за тия неща и натяквам но на съпругът ми е неприятно това., защото както казах минаха доста години. Между впрочем това се случи в зряла възраст а не на младини. Затова ми е интересно да разбера думите му. Той ми казва че не може да ми обясни -т. е цитирам: Нямям обяснение за това

 
  ... горе^
преди: 8 години, 2 месеца
hash: a115ef68fc
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Здравей, мъжа ти най-вероятно има предвид, че е задоволил нагона си, сексуално се е почувствал доволен. Не го оправдавам ни най-малко, той е мъжка к0вра. Мразя изневерите, мразя курварщината.

 
  ...
преди: 8 години, 2 месеца
hash: 394beacc9a
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Почти споделям мнението на №2. Да се чувстваш мъж, трябва да бъдеш зачитан, трябва да имаш роля на глава на семейството, и да си една глава над жената. Човека е животно на природата и се различава от другите животни само с интелекта и душевността си. Всички природни закони са му като тези при животните. Представи си авторке, как би изглеждал един лъв, който е унижаван от лъвиците? Той може ли да се чувства истински лъв? Сега си представи, че този лъв е попаднал при истински лъвици, които спазват природните закони, спазват и отреждат мястото на мъжкаря като водач. Изпълняват това което той реши за правилно. Ето това е намерил твоят мъж при другата "лъвица", да лъвица, защото тя не разсъждава като тебе(и като много други съпруги) в леглото, дали това което правите е правилно, дали е морално и тем подобни. Секса си е мръсна работа и трябва да се приеме за нормална. Леят се течности, цапат се чаршафи, виждат се необичайни гримаси и т. н. В резюме, тази твоя заместничка ги възприема тези неща за нормални и ги прави без задръжки, живее на мига и затова съпругът ти се е почувствал истински мъж. Но това е временно явление, на любовницата ще й омръзне да бъде в това положение, ще иска да си размените ролите и ще настъпи раздор на идилията. От истински мъж, мъжът се превръща в играчка в ръцете на жените. Започва неговата драма. Явно имате различни качества с конкурентката ти, но щом мъжът се е кротнал при тебе, значи имаш повече добри качества и ги е преценил. Преценил е, че да се чувстваш мъж е до време, нужно е и добро съжителство. Пиша всичко това от личен опит. От силна чужда гравитация и аз залитнах от семейното гнездо, исках да се почувствам уважаван мъж, но много години след тази случка, се чувствам по унизен, отколкото бях. И то унизен сега от собственият си разум, не от жената до мен. И тя като тебе, уж ми прости, а при удобен случай непрестанно ми го натяква. Това още повече ми дотяга, явно ще си нося кръста до гроб. Единствен съвет, ако все още имаш истински чувства към мъжа си, не му припомняй тази забежка, неговата съвест върши това, но ако си решила да го тормозиш, натяквай му я постоянно и така ще го тласнеш в нова орбита. Дано си разбрала какво е, да се чувстваш мъж.

 
  ...
преди: 8 години, 2 месеца
hash: 301ff01e1e
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

11.   Ееех, ама и ти - ако наистина искаше да знаеш - трябваше да му изневериш и ти - за да разбереш, какво означава да се почувстваш истинска жена - после можеше да му споделиш и да обмените опит. Може още да не е късно - огледай се.

Иначе по темата - аман от тарикати, които третират партньора си, като втора категория човек, че и му вменяват вина, че така се чувствали истински. Веднага ще проверя лично какво и е хубавото на истинската любов, а не само да слушам разкази на очевидци. Ако наистина изживяването е толкова прекрасно, ще ми влезе в положение и ще ми прости, както очаква и на него да му бъде простено. Нали така ;)

 
  ... горе^
преди: 8 години, 2 месеца
hash: 6d46963e8e
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Всеки мъж може да вложи различен смисъл в тези думи. Аз например влагам следното: "Ти си мъжко момиче и аз на теб гледам като на приятел, а не като на жена. А тя е женствена и на нея гледам като на жена, а на себе си като на мъж".

 
  ...

...
преди: 8 години, 2 месеца
hash: 61d6a98302
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   Почти всеки така мисли че ако не изневери остава на последно място, не разбрахте ли че забраните са най сладки, за съжаление и аз съм изневерил и то оставих жена си във 6-тия месец в бременността на първото ми дете, но след като роди съжслих изгоних другата и си прибрах жената още от родилното, семейството ми отиде и са снимали малката още като се роди и като си дойдоха ми я показаха на телефона тайно от бившата ми, и аз като я видях полудях казах си открито че искам да си върна жената другата си събра багажа и си отиде,

Просто това е мисленето на мъжете и се гордеем с това незнам защо казвам си честно.

 
  ...
преди: 8 години, 2 месеца
hash: 063f8eee00
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Почувствал се е желан.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 2 месеца
hash: fc97abdee4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Номер 10 си го каза най - точно.

Мъжът - трябва да е мъж и да се чувства така.

Ако една жена го третира като нищожество, а той я обича и не може просто да и тегли една м.. на. То тогава той е обречен и почти нищо не може да направи.

Но ако на вас жените ви харесва така да тренирате мъжете си, вместо да се грижите за тях и да им давате от това, което имат нужда. В същото време и те трябва да правят същото за вас, разбира се.

Грешки, прошки, смесени чувства, скандали - това е живота, няма как без тях. Радвайте се на живота, докато можете и като ви е даден. Вместо да си го вгорчавте - направете си го по - хубав. Веднъж живеете. Не говоря да развратници и да си пропилявате времето, а за всеотдаденост към любимият или любимата.

М40

 
  ...
преди: 8 години, 2 месеца
hash: f178292c03
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   Номер 10/номер1. Ха, ха, съгласен съм със коментарът ти но във една част искрено ме разсмя! Е аз да си призная имам любовница, но тя не ми се натиска да ми става жена, само ще ти кажа едно че от жена до жена има разлика. "От истински мъж, мъжът се превръща в играчка в ръцете на жените. Започва неговата драма"-нищо подобно не се случва, по скоро рядко и не при всеки, важна е взаимната е изгода. Любовница ми е с по друг начин на държание и характер от моята госпожа, освен това си има свой живот от който аз стоя настрани. А защо да проваля моят живот след като и аз мога да направя същото със нейния, ти като си се занимавал със свободни и неопитни така ще е!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker