Дали това е нормално? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121550)
 Любов и изневяра (29808)
 Секс и интимност (14407)
 Тинейджърски (21917)
 Семейство (6488)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4713)
 На работното място (3194)
 Образование (7319)
 В чужбина (1659)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1740)
 Други (18615)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Дали това е нормално?
преди: 8 години, 2 месеца, прочетена 1466 пъти
Здравейте! Със съпруга ми сме заедно от 3 години. През първата година всичко беше наред - разбирахме се и правихме секс често. Сега нещата са различни - пак горе долу си общуваме и говорим, но секса стана много рядко. Правим го веднъж в месеца, случвало се е и веднъж на два месеца. Според вас това нормално ли е? Той се опитва да ме убеди, че тази честота е нещо естествено. Говорила съм с него за това често, но неговите обяснения са от сорта на "така се е случило, уморен съм, спи ми се и пр. " Разбирам, че на човек понякога се случва да е уморен, да му се спи, но това при него е всеки ден. Относно дали ми изневерява - не съм го хващала на "калъп", но няколоко пъти си и идвал с обърнато бельо и тениска. Казвал ми е, че така е тръгнал сутринта на работа. Случвало ми се е да намирам женски косми по него - неговото обяснение е, че навсякъде ги има и си въобразявам, че му нямам доверие. Не знам вече какво да мисля. Като се опитвам да говоря с него на тази тема винаги казва, че си въобразявам, че му нямам доверие, но за мен това не е нормално да не иска да прави секс. Физически здрав мъж е. Добре изглеждам и не съм се изоставила да не се грижа за външния си вид. Винаги аз съм инициатора за секс. Вие как мислите?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 2 месеца
hash: ca5382dca8
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Има си друга.

 
  ...
преди: 8 години, 2 месеца
hash: 5c19306c25
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   Не е нормално, след 3 години да правите веднъж месечно, а след още 3 ще спрете нацяло! Ако се отказваш да живееш живот във който ще се прави секс, продължавайте в същият дух, но той може би няма такъв проблем защото го получава от друго място. Възрастта също има значение, един млад и здрав мъж няма как да се откаже от секса, може би си има любовница.

 
  ...
преди: 8 години, 2 месеца
hash: 6507c78935
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   Това е една от хилядите подобни теми тук, но истината е, че никой тук няма как да знае причината. Възможните причини са:
- психологически причини (депресия, тревоги и др. )
- хронична физическа умора
- любовница
- криза в отношенията
- омръзнали сте си или самият секс му е омръзнал
- ниски нива на хормони
- може пък точно ти с настояването (и с недоверието) да го отблъскваш

Тук каквото и да ти пишат, можем само да гадаем. Ако той ти каже, ще ти каже. Ако не, или трябва сама да разбереш, или да търсиш алтернатива (свикване, раздяла, изневяра).

Само гледай в стремежа си да го "хванеш" или разбереше какъв е проблема, да не го отблъснеш още повече. Не знам как точно ще подходиш, но внимавай да не постигнеш обратен ефект.

Даже според мен по би имало ефект, ако вместо да му се слагаш и да изглеждаш в нужда, да правиш точно обратното - да покажеш, че нямаш нужда от него (поне видимо) и да излизаш с компании без него.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 2 месеца
hash: 2972767844
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Мисля, че или изневерява, или просто е охладнял към теб. Три години не е толкова много време, пък и не сте стари. Поговори си сериозно с него, питай го какъв му е проблемът ясно и твърдо и да решава какво да прави. Хич не се церемони и не му слушай глупостите, изобщо не е нормално. Лично аз не бих търпяла такова отношение, защото ме съмнява да стане по-добре, а брак без интимна близост, не е съвсем наред. Представи си, ако имате деца, какво ще стане... така че действай, докато още не си родила.
Казваш, че в началото всичко си е било нормално, значи няма някакви проблеми с потентността? Всякаква интимност ли отбягва с теб (прегръдки, целувки, държане за ръка и т. н. )?
В случай, че не кръшка, хващала ли си го да гледа твърде много порно? Доста мъже се пристрастяват и от това страда сексуалният им живот.
Ако не е порното, се поинтересувай повече къде ходи, какво прави и т. н. Може и да излезе нещо интересно.
Ако пък не е нито едно от горните, просто ти се е "нарадвал". В този случай или прекратяваш брака, ако не те устройва да си живеете като брат и сестра, или си хващаш любовник, което не би било особено умно.

 
  ...
преди: 8 години, 2 месеца
hash: 3198133d6f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Казваш винаги ти си била инициатора за секс, това значи ли, че и преди ти си била или само след като сексът се е разредил?

 
  ...


...
преди: 8 години, 2 месеца
hash: 341b1cb9ba
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Еми изневерява ти! Отвори си очите.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 2 месеца
hash: 9bfc026484
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   М. 34 г. Не се филмирай! Отговор може да получиш само от твоя съпруг. Притисни го и му постави въпросите на масата. Напълно е възможно да няма желание за секс и причината да не е в тебе, нито пък, че си има любовница. Но най - важното е да му покажеш, че го обичаш и че какъвто и да е проблема ще го преодолеете. Не слушай съвети от рода хвани си любовник, защото това временно ще задоволи твоята сексуална потребност, но няма да реши проблема в семейството ти със съпруга. Има ли диалог няма непреодолими неща. Успех!

 
  ...
преди: 8 години, 2 месеца
hash: 648dc564db
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Благодаря за отговорите! Искам да кажа, че многократно съм говорила с него за това, но отговорът винаги е един - "няма друга, това е нещо нормално, така се е случило, въобразяваш си и ти ми нямаш доверие" Много рядко гледа порно, обикновенно заспива преди мен. Винаги съм показвала, че го обичам и искам да решиме проблема, да продължим заедно, но за него няма проблем. За мен има, казвала съм му го, и аз имам нужда от ласки и секс. Не само веднъж в месеца или по рядко. Отговорът е пак е същият. Няма проблеми физически - напълно нормален мъж е.

 
  ...
преди: 8 години, 2 месеца
hash: 500cdd229b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Авторке, той те лъже, а кой мъж ще си признае че изневерява, опитай се да проучиш дали не е вярно. Но щом веднъж е спрял да си иска секс от теб това няма да се промени за по нататък. Един съвет по добре се замисли за живот без него. Аз бих почувствала страшно неудобно че имам връзка с мъж който не ме желае сексуално, щом не иска да го правите по често, разделяте се вместо да се измъчвате и да си губите времето взаимно, още сте млади. Не е нормално и не са всички двоики така, а само тези които са си омръзнали и са заедно поради други причини. Може във всички други аспекти да се разбирате но каквото и да си говорим секса е от значение. Вие не сте се събрали за да да бъдете приятели, а за да бъдете съпрузи, а секса е важна част за подръжката на един брак.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 2 месеца
hash: f4ecd0ea29
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   оф и ние с приятеля сме като вас. Не сме женени, от 2 години сме заедно и живеем заедно от една и почти не правим секс, само като аз поема инициативата. Но при нас причината е, че той пуши трева постоянно и така убива всички желания в себе си. Става мързелив и само спи. Уф! А аз искам секс и деца!!!
Просто не знам какво ще правим с него....
Успех на авторката, дано излезете от този кофти период! Дано съхраните брака си.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker