Непрекъснато си мисля за него! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120676)
 Любов и изневяра (29590)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18391)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Непрекъснато си мисля за него!
преди: 8 години, 27 дни, прочетена 2148 пъти
Здравейте! Аз съм на 20 години, зодия Скорпион. Имам връзка вече 2 години, приятелят ми много ме обича. Той е зодия Дева на 24 години. На мен понякога доста ми омръзва от нашата връзка, но съм с него все още. Аз съм много объркана, свикнах с него, правили сме много неща заедно, имаме много спомени и т. н. По едно време ми стана много скучно, чувствах се сама, а приятелят ми си имаше друга работа, не ми обърна внимание близо месец, пък и аз бях малко разстроена от минали караници. Реших да вляза в един сайт за запознанства, просто за общуване, исках да поговоря с други хора. Не бях влизала от 2 години. Всъщност с приятелят ми, с който сега имам 2 годишна връзка, също се запознахме в такъв сайт. Та просто един мъж ми хвана окото, започнахме да си пишем и да се опознаваме виртуално. Той ми каза в прав текст, че не му е до връзка и иска просто секс. Всъщност и моя приятел преди 2 години не искаше нищо повече, освен секс. Аз много се разочаровах, защото много го бях харесала. Чела съм дискусиите по много пъти, след като приключим с разговора. Тъй като следвам графика в Художествената Академия, стигнах до там, че да го рисувам по спомен от профилната му снимка във фейсбук. Само да отбележа, че никога не сме се виждали на живо, което е малко смешно. Не знам, какво толкова съм видяла в него, това е много странно и откачено. И така, той май няма интерес към мен, реших да го махна от приятели и да не се занимавам, но след седмица ми писа, но нищо конкретно. Сега отново си мисля за него, по цял ден се надявам да ми пише. Искам някой от вас да ми каже, защо след като съм го махнала е решил да ми пише въобще. Просто от скука? Иска секс? Или се е сетил за мен? Има ли смисъл да се занимавам с този човек? Има ли смисъл да му пиша? Да аз имам връзка, имам си приятел, не съм от хората, които изневеряват, докато имат връзка, но много го харесвам този мъж. Не знам, какво ми става. Не знам какво да правя. Той е зодия Козирог на 25 години. Никога не съм общувала с човек от тази зодия, бих искала да знам повече за мъжете от тази зодия. Интересно ми е! Очаквам мнението ви!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 26 дни
hash: 50ad154af3
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Реши какво искаш - авантюра, на която не се знае къде ще и излезе краят (най-вероятно иска секс) или преоткрий връзката си със сегашния си приятел. Съветът ми е да не си в междинно положение. Направи своя избор. :)

 
  ...
преди: 8 години, 26 дни
hash: 072856958d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

2.   Аз съм козирог, жена ми е скорпион и си пасваме идеално. Тя бързо пали и бързо и минава, много е честолюбива и принципна, но за съжаление и много ревнива. Аз обратното - спокоен, умерен, добродушен чак до глупост.. Какво да ти кажа, не знам дали зодията има значение но лично аз държа на чистите и ясни взаимоотношения, щом ти е казал че не търси връзка а само секс - значи е точно това и нищо повече или по малко. Обичаме да помагаме и да се раздаваме за всички около нас. Обичаме природата, пътуването, хубавата кухня, добрите хора. В леглото сме разкрепостени до безобразие и сме в готовност да сбъднем всички фантазии и очаквания, че и повече. Принципно сме моногамни, не изневеряваме и обичаме силно човека да себе си, но за идеята можем да се пробваме в тройки, четворки във всякакви конфигурации за самия секс /той няма нищо общо с любовта както ще ти каже всеки козирог а пък ти като скорпион няма да го възприемеш/ не сме ревниви, всеки козирог си дава сметка че е най-добрия избор за една жена.
Обичаме работата си и много се раздаваме професионално. Много трудно се ядосваме, лично за себе си приемам негативните емоции за загуба на време. Дано с това съм бил полезен, ако те интересува нещо конкретно - питай

 
  ...
преди: 8 години, 26 дни
hash: 7e44fa10e5
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Мда... същата, като повечето жени, които нямат какво да правят, докато половинките им си имат работа...

 
  ... горе^
преди: 8 години, 25 дни
hash: 7cce5a6e40
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

4.   Олеле Козирог това са моите братчета, аз съм Телче с Асцедент Скорпион.. Преди всичко не е хубаво да лъжеш момчето си. Не ми допада начина на маймунката, която като се хване за другия клон пуска първия. Ако ще искаш само секс прави го, ако не не се занимавай, този Козирог е напълно наясно с тази ти схема и в неговите очи си ниска топка.
Освен точното описание на номер 2. Козирозите са работохолици и хладнокръвни. Много са податливи на емоции и трябва да си много отракана, че да им привлечеш вниманието за дълго. Това са хора, които водят много разнообразен начин на живот и имат много приятели, но в същото време обичат домашния уют и семейството. Също така зависи в каква възраст са, като млади са много разюздани и изневеряват. Най-вече зависи в какъв етап от живота си е той, но това ще е трудно завоевание в сериозен план. Имат си и много тъмни страни падат се дедективи и са студени особено ако си сгрешила, а това е често, защото те имат много изисквания. Не ги мисли толкова тия неща, защото няма да помогнат най-важното е да имате допирни точки, защото ако нямате не е от значение каква зодия е.
ж. 24

 
  ...
преди: 11 месеца, 5 дни
hash: a0ac47284b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Към №2 моля за съвет. Обичам мъж козирог с цялото си сърце, но той започна да ме отбягва. Аз не виждам да има някаква причина за това. Почти загубихме връзка един с друг. Той казва, че не иска да късаме, но и не прави нищо да подобрим отношенията си. Не мога да разбера това поведение и изобщо има ли шанс да бъдем заедно отново

 
  ...


...
преди: 11 месеца, 4 дни
hash: c0772f9c0d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Леденият Крал на Зодиака. Това е мъжът Козирог.
Егоист, себичен, авторитарен, властен, маниакален, задушаващ, саможив, деспотичен диктатор, прикрит ревнивец, не търпи чуждо мнение, извратен, но посредствен любовник, скучен, досаден, вечно недоволен и мърморещ тип, чиято работа е центърът на Вселената, а семейството някакъв придатък, който трябва да обслужва Краля Козирог, за да има повече време, което да посвети на работата и любимите си занимания. Самоизяжда се от амбиции и заьввички свои неуспехи и несгоди обвинява околните.
Задължително двуженец. Може и многоженец. Обикновено бърза да създаде семейство до 25-27 г., но към 35-37 вече се е развел.
Не познавам нито един мъж Козирог, който да не се е развел поне веднъж.
Много лош избор за връзка.

 
  ... горе^
преди: 7 месеца, 17 дни
hash: c7d50175b1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

7.   Еха! Право в десятката! Номер 6, едва ли би могла по-добре да опишеш мъжа Козирог.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker