Имах топките поне да се запозная с нея - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121141)
 Любов и изневяра (29694)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21890)
 Семейство (6468)
 Здраве (9595)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18507)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Имах топките поне да се запозная с нея
преди: 8 години, 1 месец, прочетена 2651 пъти
Здравейте на всички. Историта ми е кратка.. не ме бива с жените и точка по този въпрос. Само че гледам много да не ми пречи това. Вчера отидох в един магазин за тениски да разгледам, и продавачката вътре беше твърде симпатична, за да не искам да се запозная. В крайна сметка не го направих, само си говорехме кои тениски биха ми подхождали и колко цена са и т. н. и си тръгнах след 5 минутки. Все пак докато бях там не бях дърво, пуснах 1-2 шегички щото съм си такъв – поне умея да чупя бързо леда. Както и да е… след половин час се върнах и в прав текст и казах, че се връщам само да се запозная с нея. Тя ми се зарадва (мисля) все пак стана усмихна се, каза си името. Питах я кога свършва работа и дали иска да пиинем по едно сокче за половин час след работа, тя каза не и ми намекна, че по принцип нямало да стане. Всичко беше с усмивка естествено нямаше лоши чувства.
Принципно знам, че ако мъжа е напорист може да станат нещата и наистина не знам какво трябваше да направя в случая.
Вие как мислите, бързо ли я поканих? Трябваше ли да говоря повече с нея и щеше ли да има значение?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 1 месец
hash: 83159c920a
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

1.   По принцип нашата народопсихология е такава, че тук подобни бързи свалки не вървят. Ако беше в САЩ, това щеше да е иделания подход. Но тук трябва първо да я впечатлиш с нещо, да се поопознаете, без да минаваш в графа "приятел" и чак тогава да я поканиш. Като цяло избягвай този подход по нашите географски ширини. Дори ако видимо те харесва, пак е малко вероятно да ти отвърне толкова бързо от притеснение да не и тръгне слух.

 
  ...
преди: 8 години, 1 месец
hash: da394f1c49
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Пич, щом тя ти е казала, че няма да стане - спри. Най-вероятно има приятел. И не, като момиче бих казала, че не е приятно когато откажа на мъж той да продължава да се занимава с мен. По-скоро е отблъскващо.

 
  ...
преди: 8 години, 1 месец
hash: 8ca720b8c8
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   Скачай на следващата да не ти пука братле само не бъди срамежлив. Самоувереността трябва да си личи в такива ситуации

 
  ... горе^
преди: 8 години, 1 месец
hash: 26a507864f
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Според мен малко си прибързал. Тъкмо си се запознал и айде кога свършваш работа... Тя все пак изобщо не те познава, пък и е на работното си място, което също оказва влияние.

Е, не че няма такива дето и без да сте си казали името ще потеглят веднага, ама предполагам не говорим за някоя кифла.

Може би трябваше да се поразходиш още няколко пъти до магазина и да си побъбрите, дето се вика да станеш "редовен клиент" да те поопознае и да има време да те хареса.
От друга страна ако не си неин тип и сто пъти да ходиш, нищо няма да стане.

Ако все пак още имаш надежда, не приемай отказът й много навътре, а наистина се навъртай от време на време в магазина и може поне да станете приятели, а оттам пътя до сърцето е много кратък. Това разбира се ако наистина я харесваш. Ако се спираш на всяка, то тогава не си заслужава усилията. По-добре да заговориш друга мадама в друг магазин :))

 
  ...
преди: 8 години, 1 месец
hash: 5940b051a1
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Еми, пич, не става по тоя начин.

 
  ...


...
преди: 8 години, 1 месец
hash: a0c8d41a9b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Браво за това, че си имал смелостта да се запознаеш с нея и да разчупиш леда. Но малко бързичко си действал. Като за начало можеше да и поискаш телефона или поне още 1-2 пъти да се отбиеш уж случайно през този магазин да си поприказвате и чак тогава да й поискаш телефона. Една жена дори и да харесва даден мъж се дърпа ако още от самото начало мъжът започне да напира да излизат, и тем подобни. Поне за следващия път ще снаеш как да действаш. Опитът си е опит ;)

 
  ... горе^
преди: 8 години, 1 месец
hash: 35420a6942
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Браво, може би ти е отказала, защото не си бил твърде уверен. Като повториш това още с 10 момичета, ще станеш достатъчно уверен и това ще ти личи отвънка. Ще спрат да ти отказват.

 
  ...
преди: 8 години, 1 месец
hash: 241ecc063c
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

8.   Като те гледам, си доста досаден и нямаш реална преценка за себе си и реакцията й. Остави я намира.

 
  ...
преди: 8 години, 1 месец
hash: e81853d91c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   здравей,
това, че си пробвал е много добре и на практика половината неща.
Лошото е, че си избързал. Но в случая може би това не е причината за отказа - ами ако си има приятел или дори е женена (освен ако не е много млада, но и това не е гаранция, че не е женена)?
Следващия път бъди по сдържан. Тя може да си е помислила - този ме е хареса (защото съм хубава) и без да ме познава ме кани на среща, най-вероятно с цел секс след това.
Няма как да привлечеш всички момичета по този начин.
Ти си й дал време за мислене за теб от порядъка на половин час.
Ако беше отишъл утре, тя щеше да се замисли за теб защото ти идваш за втори път.
Вече при третото посещение на нея щеше да й е ясно без да й го казваш, че имаш симпатии към теб. тогава (на третря път) можеше да й поискаш фейсбука и да станете първо там приятели.
След това вече е лесно ако тя има симпатии към теб и няма приятел.

Не спирай да пробваш. Сигурен съм, че от следващите няколко пъти ще намериш свободно момиче което да те хареса и съответно да се съгласи да се сприятелите.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 1 месец
hash: 6a0ab17402
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Аз съм автора. Да осъзнавам, че всичко стана бързо. Много е тъпо как трябва - да ходиш по 4-5 пъти при нея, после във фейсбук 2-3 сецмици да седите, и после евентуално на кафе. Май само по филмите става в порядъка на ден-два. И винаги ще се намери някой да ме напсува от тук разбира се, номер 8 ходи се гръмни. Предполагам си надута кифла и ти, която доста мъже я търсят и за нея всеки е досадник вече.

 
  ...

...
преди: 8 години, 1 месец
hash: 26a507864f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   Много бързо си се хвърлил иначе браво за смелостта.

Междудругото заглавието звучи супер тъпанарско.
Тоя израз в нескопосан бувкален превод от английски на български е направо смехотворен.

 
  ...
преди: 8 години, 1 месец
hash: d9e8d7c0f4
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   До 10 от 8:
Всъщност съм кроасан, брато. И се оказах прав. Слез на Земята, сам си каза, че си гледал много филми.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 1 месец
hash: 2b4d119a9b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   От моята гледна точка, няма проблем с прибързването. Напротив, това е глътка свеж въздух, на фона на една дълга и провлачена свалка, пълна с недомлъвки и чакане тип: аха да ме покани.. пак не ме покани, ще ми звънне ли най-после, защо не ми пише и т. н. Не смятам, че си допуснал грешка, явно причината е друга, за да ти откаже. Едно момиче може да прецени за няколко минути дали би искала да опознае даден човек или не. На мен, лично, ми се е случвало да видя дадено момче и да си помисля, че искам да изляза с него. И не става въпрос за външния му вид, а за излъчване, поведение, как стои изобщо сред хората. А и кафето си е кафе, няма да се жените. Може и момичето да разсъждава по различен от мен начин, но мисля, че ти е отказала, защото може да е обвързана или просто не си й допаднал достатъчно на пръв поглед. Иначе можеше да ти каже, че ще ти даде поне номера си или фейсбук.. или да ти каже, че може да се видите по-нататък. Така бих реагирала аз. Не те съветвам да упорстваш, смятам, че би имало обратен ефект.

 
  ...
преди: 8 години, 1 месец
hash: 51ed571630
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Авторе, с коментар номер 10 изби рибата, честно.
Разбира се, че няма да се навие да излезе с теб ОЩЕ В СЪЩИЯ ДЕН, в който сте се запознали. То пък и едно запознанство... казал си си името и тя нейното. Страшна история. Да бяхте задълбочили поне разговора. Мисълта ми е, че всяко средностатистическо момиче е първоначално мнително към непознати. Да не говорим, че много от нас намират свалките на работното място за неприятни (мен откровено си ме дразнят). Не говоря за закачки между КОЛЕГИ, а за разни подмятания от непознати. С други думи, колкото и да ти е неприятно и едва ли не досадно, трябва да положиш повече усилия. То в крайна сметка пак не е сигурно, че ще се навие, но поне ще знаеш, че си дал всичко от себе си. Минавай по-често в магазина и постепенно задълбочавай разговора, интересувай се от нея и от нещата, които харесва. Постепенно ще омекне (ако се държиш мило и не си твърде настоятелен, разбира се). Има го варианта да ти каже, че си има приятел, но този риск винаги съществува така или иначе.
Успех! И бъди по-търпелив!

 
  ...
преди: 8 години, 1 месец
hash: c21eb004c5
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

15.   Какви топки? Така не се прави и всеки нормален именно това ще ти каже. Това предложение за кафе от никъде и то когато е на работа показва че си много зле в свалките. Трябва да и влезеш под кожата да има за какво да си говорете и пак едно такова излизане може да отнеме месеци.

 
  ... горе^

...
преди: 8 години, 1 месец
hash: d8704925f2
гласове:
1 2 3 4 5
  (18 гласа)

16.   Номер 8 да си гледа работата, съгласен с автора. Нищо лошо не си направил, всичко което си сторил е правилно, просто не те е харесала. Абсолютно несъгласен съм, че трябва да ходиш 5-6 пъти, че после да и искаш фейсбук, че после чак да излизате. Това са думи вероятно на жени или мъже без опит. Ако правиш така и получиш дори само 3-4 отказа, вече ще е минала цяла година в гонене на жени, без никакъв резултат.

М23

 
  ...
преди: 8 години, 1 месец
hash: 039205ca84
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

17.   Авторът явно страда от раздвоение на личността - започна да се представя за други хора, които го защитават :))))

 
  ...
преди: 8 години, 1 месец
hash: ce3d7eb4ce
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

18.   7, ако повтори тази "свалка" с 10 момичета, ще го търсят от полицията :))

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker