Какво съм аз за него според вас? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Какво съм аз за него според вас?
преди: 8 години, 1 месец, прочетена 1943 пъти
От 2 месеца излизам с един мъж - 30 г., аз съм на 24. Но преди да опиша поведението му - малко предистория. Запознахме се преди 2 г. като аз бях гадже на негов добър приятел. Тогава не ми направи особено впечатление, мълчалив, пускащ от време на време изречения от високо ниво с които затапва хората, работохолик и необичащ забваления (за разлика от мен)... с една дума - сдухан, въпреки, че е хубав. И така. Сккъсахме с другия и след време си писах с този мъж. Беше съвсем невинна ситуация, просто той е специалист в една област в която аз уча (завършвам) и се нуждаех от съвети за последните изпити и дипломната. Сприятелихме се бързо. Откирх, че има изключително добро сърце, просто раздава топлина, никога не съм срещала такава щедра душа. Другото, което открих - има изключителното качество да "те вдига на крака". Просто има аура, вдъхва ти увереност да се бориш, да печелиш. Знаете как е като завършваш, изпити и т. н.... а аз не съм от лесно понасящите напрежение от подобен тип... но всеки път когато имах нужда - един разговор, едно излизане с него и бях заредена над 100%. В един момент нахлу в живота ми до степен, че станахме първи дружки, което беше странно и ново усещане за мен, а и за него. Усетих, че аз съм вече на другия бряг и започвам да се влюбвам. Тъй като се бяхме сближили сме си говорели бегло, просто исках да разбера къде съм аз според него. Та сподели ми, че е бил нараняван 2 пъти сериозно и нищо повече. Усещам всячески, че и той изпитва любов към мен, тези неща се усещат, грижите, които полага, интереса му към мен, всичко. Не съм свикнала да правя първа крачка, просто съм свикнала с мъжкия интерес :) и не ми се е налагало да печеля някой. Мисля, че той иска да е с мен, но 2 причини го спират - страх да не бъде наранен и факта, че съм бивша на негов приятел. 2-3 пъти спомена в други теми, че принципността в живота била много важна за него и ме хвърли в съмнения.... Според вас как да продължа? И не, не искам да играя номера от типа кучка - да се крия, че да му липсвам, да излизам с други, просто ако познавате човека - те няма да проработят, напротив, ефекта може да е пагубен, особено пък ако тръгна да излизам с други, за да го дразня. Обича откритите разговори, да кажем - мъжки разговори, ама аз не съм мъж и малко и мене ме е страх да не ме отреже, да не го загубя.... не знам :(

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 1 месец
hash: dd489e981b
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   И аз се намирам в абсолютно същата ситуация.. Според мен не иска да е само приятел с теб, харесва те, то е ясно.. Обаче трябва време нещата да се случат

 
  ...
преди: 8 години, 1 месец
hash: 5a9706f7d3
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Той ти го е казал, принципен е човека. Знаеш ли какво е принцип. Това са си негови лични правила за морал, държание и разум. Не ставай кучка. Той няма да измени на принципите си, още повече, че се е разочаровал от леки жени, каквато ти се показваш, че си. Била с приятеля му, после скача на друг, като вземеш дипломата и този ще зарежеш и т. н.. На такива жени никой не вярва, те стават за еднодневки, но явно човека си търси нещо сериозно, не само секс.

 
  ...
преди: 8 години, 1 месец
hash: b37c3a4d25
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Аз съм в неговата позиция, все слушам за мене си и ще ти го кажа така.

Изградил съм толкова много стени пред себе си вече, че само търпение като вода може да ги счупи.

Факта, че с теб е стигнал до тук за него е УЖАСТНО много. Харесва те невероятно много и иска да е с теб. Просто му дай мноооого време. Не бързай за нищо.

Бъди подготвена, че може да поиска секс, без да показва особена емоция. Но секса ще го отвори най-добре. Ако се напаснете в леглото особено след първите пъти, вече ще е не само твой ами ще е забравил за връзките си.

След време, като дойде и доверието и сърцето му ще е твое! Затова се старай да вършите колкото се може повече неща заедно.
Хайде успех!

 
  ... горе^
преди: 8 години, 1 месец
hash: 070001c41f
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Неписано правило е мъжете да не пипаме гаджетата на приятелите си, ако ще да са се разделили отдавна. Разбира се, има изключения.
Може да го е страх да бъде наранен, може поради възрастта си да мисли в преспектива. Аз обикновено, ако държа много на някое момиче, си преценявам- има ли смисъл да рискуваме взаимоотношенията си, каква е преспективата и т. н и чак тогава действам. :)

 
  ...
преди: 8 години, 1 месец
hash: 1d7531e524
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Прави крачката, сега, веднага! Не губи ценно време, няма смисъл. Всички тези дни, които прекарваш в чудене и обмисляне, можеха да са дни, прекарани вече с него, като двойка. Вероятността той да има чувства към теб е голяма, явно му трябва малко "побутване" от твоя страна. Дали и той е в твоята ситуация и се притеснява да не го отхвърлиш, или пък се чувства неудобно заради приятеля си, всичко това ще остане на заден план, когато ти му дадеш зелена светлина. Това не значи, че ще загърби принципите си, а че ще даде воля и на емоцията- нещо, което понякога е хубаво да правим, нищо, че имаме принципи. Относно предишните му връзки, всеки носи някакъв горчив опит, един повече- друг по-малко, но не бива да оставяме разочарованията от миналото да се превръщат в страх от бъдещето. Тази болка, която сме преживели, трябва да ни бъде за урок, да си извадим някакъв извод от нея, а не да се затваряме в себе си и да се лишаваме от възможността да сме щастливи. Смятам, че той знае, че не всички жени са еднакви, както и не всички връзки. Докато не опита, няма да разбере какво ще се случи. Желая ти успех, и пак казвам- действай без да се притесняваш, направи това, което се иска от теб, колкото по-малко го анализираш, толкова по-добре.

 
  ...


...
преди: 8 години, 1 месец
hash: 447d3c1594
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Ама как само обичате да поставяте определения на хората... Значи като е работохолик и не обича да излиза много да се забавлява - и е сдухан? Брей голяма логика! Човека просто има други приоритети в живота. Защо когато някой е по-различен от вас и е "сдухан", "задръстеняк" и т. н.?? Вие сигурно сте мега яките - образеца за поведение! ;)

 
  ... горе^
преди: 8 години, 1 месец
hash: 3c92908fa9
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Повяврвай ми и най-принципният, интелигентен, възвишен мъж, влюби ли се ИСТИНСКИ в една жена-няма спирачки!
Мъжете, като цяло са така устроени(жените също се влюбват пламенно разбира се, но като че ли не чак така безпаметно и не губят съвсем разсъдъка си могат да се въздържат, ако рискът е твърде голям)
Мъжете от своя страна са способни да загубят всичко и то за съвсем кратко време те могат да се влюбят от пръв поглед истински и буквално да оставят всичко на втори план, забравят кои са, какво искат и единственото, което ги интересува е обектът на техните чувства.
Виждала съм толкова много такива примери, но най-вече говоря от собствен опит.
Влюбен ли е няма сила, която да го спре да направи първата крачка.

 
  ...
преди: 8 години, 1 месец
hash: 959735157e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Ами целуни го! Какво има да го мислиш, човека те харесва, обръща ти внимание, отделя ти от времето си, подкрепя те това са сигурни признаци, че има чувства към теб и очаква ти да направиш нещо за да покажеш също, че имаш чувства към него. Той по-нататък няма да отиде и ако мислиш да го играеш като някаква награда и той да те преследва а ти стоиш пасивно и да чакаш няма да станат нещата. Човека е бил наранен и е дистанциран и няма да рискува да бъде отхвърлен още веднъж, той вече е дошъл до теб колкото е било възможно без да има жестове на окуражаване от твоя страна.

"Не съм свикнала да правя първа крачка, просто съм свикнала с мъжкия интерес :) и не ми се е налагало да печеля някой. "

Свиквай ти да действаш и да рискуваш ако искаш качествен мъж ако чакаш на свалячи винаги ще бъдеш използвана и изоставяна от мъжките курви.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker