Влюбена в лъжец - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120684)
 Любов и изневяра (29590)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9553)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7286)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1731)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Влюбена в лъжец
преди: 8 години, 26 дни, прочетена 2499 пъти
Здравейте. Моята история е малко странна, ще прозвучи дори луда, но е факт. Всичко започна като се видях с мой много далечен братовчед, с който не се бяхме виждали от 10 години. Писахме дълго, говорехме си за разни теми и започнахме да се виждаме често. Никога не съм мислела, че ще дойде ден в, който ще се влюбя в него. Бяхме седнали една вечер навън, той ме прегърна и каза, че ако не бяхме братовчеди веднага би ме взел. Знаех, че е неправилно, но аз просто бях на седмото небе. Колкото бях щастлива, толкова и тъжна. Целуна ме по бузата, каза че е само мой. Незнаех как да реагирам, сърцето ми надделяваше, а когато човек е влюбен мозъкът спира. Хем исках да го видя, хем знаех, че не трябва. Един ден се държеше с мен като с принцеса, а на следващия ден не бях нищо за него. Дойде ден, в който отидох у тях, разбира се познавам и техните, и знам, че той не би ми направил нищо, което да ми навреди. По едно време ми стана ясно, че просто е искал да спи с мен, това се виждаше. Никога не съм се разочаровала толкова от един човек. Тръгнах си от у тях без да му споменавам какво виждам. Аз бях готова да му дам сърцето си, бях готова дори да се боря със семейството си, за да бъда с него, бях готова да му дам най-ценното си, а той искал просто тялото ми. На следващия ден ме повика да се видим, мълчахме си, разбрах, че имал и приятелка, и разбрах, че всичко е било една лъжа и си е играл с мен. Само не мога да разбера, защо ме излъга по такъв долен начин, накара ме да се влюбя и ми заби нож в гърба. Чувствах, че ме обича, но явно всичко е било една лъжа, за да спи с мен и да ме остави. С какво съм го заслужила? Ядосана съм на себе си, че повярвах в него. Искам да му отмъстя, но сърце не ми дава. Каквото и да ми е направил, немога да го накарам да страда. Какво бихте направили вие?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 26 дни
hash: 80b8c01439
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ясно, че е постъпил зле, но в случая е за добро - не мога да си представя ако бяхте спали, братовчеди сте!!! Забрави за този човек!!!

 
  ...
преди: 8 години, 25 дни
hash: 6a779597ee
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ти се радвай че всичко е приключило бързо, ами ако беше се възползвал от теб със месеци или години а зад гърба ти си има друга сериозна приятелка какво щеше да правиш тогава? Разбирам болката ти, но тя все някога ще премине когато се влюбиш във друг, а някои хора до толкова сме се изморили че вече не можем да си го позволим. Не знам на колко си години но сигурно си млада, а когато човек е млад всичко минава с времето, не се отчавай!

 
  ...
преди: 8 години, 25 дни
hash: a7b1ff9e6f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Аз не съм изненадана от случката и ще ти кажа защо. Мъжете са способни на ВСИЧКО, дори са способни да те излъжат, че са влюбени в теб и че ти си единствената жена за тях, за да те вкарат в леглото. С който и да се хванеш, единствената му цел е секса. Ще те лъже, ще те омайва и ухажва, и докато ти си на седмото небе, мислейки си, че най-накрая си открила принца на бял кон, който ще те цени и обича такава, каквато си - той ще ги върти още 1-2, ако не повече, и ще пробва с коя е по-хубав секса. Ще спи с колкото може повече, без твое знание и ще говори едни и същи приказки на всички ви. Писна ми от селски тарикати като тоя. На твое място бих прекратила всичките си контакти с него и бих му показала, че не заслужава моето внимание, защото не е стойностен човек, а един пикльо.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 25 дни
hash: 76122d6d36
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Абе ти малоумна ли си? Тръгни с някой срамежлив и забравяй за всякакви отмъщения, много "песни" си слушала на Преслава

 
  ...
преди: 8 години, 25 дни
hash: 5319fff2f0
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Наистина не мога да повярвам как има такива кретеноиди, които замазват на жените очите, обещавайки връзка, вярност, романтика. Може би знаят, че повечето жени търсят тъкмо това. Но в 21. век можеш да си намериш жена, която да се съгласи на неангажираща връзка. За мен е грозна тази постъпка от негова страна, защото дори не става дума за любов, той не те уважава (въпреки че се познавате отдавна, семействата ви също - съответно, остави далечната ви роднинска връзка настрана! ). Най-отвратителното е, че си има приятелка. Аз пък бих ѝ разказала, за да знае с какъв пульо ходи. Кой знае колко лъже...

 
  ...


...
преди: 8 години, 25 дни
hash: b415cef2c6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Аз бих забравила изцяло за историята и бих продължила напред. Няма да коментирам факта, че ти е братовчед, но ти сама казваш- станало ти е пределно ясно какво е искал този човек. Може би си млада, без опит, или просто наивна, но момчета, които ще искат само да те вкарат в леглото, ще има много. Някои са малко недодялани и не умеят да се прикриват- тях можеш да разпознаеш по-лесно. Други са много чаровни, знаят как да си служат правилно с думите, предлагат ти целия свят на тепсия и ти говорят всичко, което искаш да чуеш. За съжаление, с такива момчета/мъже, само опитът може да те научи на нещо. И ето, ти си видяла от първа ръка за какво става въпрос. Защо ти е да му отмъщаваш? Това няма да те накара да се почувстваш по-добре, а напротив, ще си разочарована от себе си, че си паднала на неговото ниво. Приеми, че нещата са се развили по по-безболезнения начин. Усетила си какво се случва, преди да са се задълбочили чувствата ти и да си направила някоя глупост. Оставяй го със здраве и горе главата! Въпросното момче не заслужава нервите ти, а и едва ли ще се трогне особено дори да се опиташ да му навредиш по някакъв начин. Привлякла си го, пробвал се е, ще се пробва и на друго място. Защо трябва да се тормозиш заради такъв човек?

 
  ... горе^
преди: 8 години, 25 дни
hash: 6a779597ee
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   " За съжаление, с такива момчета/мъже, само опитът може да те научи на нещо. И ето, ти си видяла от първа ръка за какво става въпрос. Защо ти е да му отмъщаваш? "-Защото си го заслужава номер 6, тя да отиде и да разкаже всичко на приятелката му. Така си е най честно и от там вече какво ще става между двамата "влюбени"не е нейна работа но ако си замълчи ще се покаже много повече-зрялост. Била съм в още по лошо полужение но не ставаше въпрос за братовчед, нито за краткотрайна връзка и въпреки това аз не го издадох този мъж за да се почувствам по добре и да освободя себе си, направих го заради него и отново се оказа неоценено а той сигурно ако се видим някъде на сто процента ще гледа да се скрие или да се прави че не се познаваме. Съветвам те авторке да си премълчиш и дано онзи се покаже поне малко мъж и че съжалява!

 
  ...
преди: 8 години, 23 дни
hash: 8da2938f1b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   "С какво съм го заслужила? Ядосана съм на себе си, че повярвах в него. "

Еми ето с това, което сама казваш. Показала си му, че не си безразлична към него, дала си доверие в аванс, видял е твоят интерес, решил е да се възползва. Вие, жените, лесно се филмирате и забравяте да се поинтересувате от най-важните неща за започване на връзка - свободен ли е мъжът и какво представлява. И после се вайкате, че мъжете били такива - ами спрете да ги предразполагате към временни забежки. Дръжте се зряло.

 
  ...
преди: 8 години, 22 дни
hash: 2f9725f0e2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   От номер 6 до номер 7:
Да си представим, че авторката се свързва с приятелката на въпросното момче и й разказва всичко. Последствията са следните: 1. Тя може изобщо да не й повярва, а и освен това, "братовчедът" да отрече всичко. Все пак, авторката е едно непознато момиче, което се намесва в тяхната връзка. Ситуацията винаги може да се извърти така, че тя да излезе тази, която е обсебена от него, която е искала да спи с него, въпреки че си има приятелка и какво ли още не.
2. Авторката ще се натовари с много повече негативни емоции, ще се заплете някаква ненужна интрига. Те са роднини, семействата им се познават, а това усложнява допълнително ситуацията.
3. Самата тя казва, че вътрешно в себе си не желае да го нарани и не иска той да страда. Това означава, че тя има някакъв реален поглед над цялата работа и си дава сметка, че някакво си "възмездие" няма да реши проблема й, нито ще се почувства удовлетворена, че го е направила, след като все още изпитва чувства към момчето.
Смятам, че затова имаме глава на раменете, за да се опитаме поне да разсъждаваме с нея. Невинаги трябва да се реагира импулсивно и невинаги трябва да отговаряме на лошото с лошо. Това вреди повече на самите нас, околкото на другия.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 21 дни
hash: 10037fc8cc
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   До номер 9(от 7)Извинявай ама тази жена приятелката му трябва да е срашно глупава за да не се осъмни, повечето на нейно място биха се осъмнили. А веднъж породи ли се недоверие между двама човека раздялата е възможен вариант. Това за което говориш се случва доста рядко да се появи някаква си жена луда и обсебена след като изглежда напълно нормална. Тя вътрешно в себе си не желае да го нарани но може би все още очаква същото и от негова страна въпреки че е разбрала със какъв човек се занимава. Да не забравяме че все пак тя е влюбена и тъй като не може да спре да мисли за този мъж веднага а и едва ли ще го прежали бързо, аз дълбоко се съмнявам че игнор и грубо отношение от негова страна ще я накара да почувства удовлетворение от това че си е премълчала. В нейният случай те са братовчеди и най вероятно следваща тяхна среща е възможна за това няма как този мъж да се прави че не му пука, поне ще се преструва. По добре тя да си замълчи точно поради този факт че може би няма да прекъснат контакт завинаги и след като си изясни бъркотията в главата по лесно ще продължи напред. А при мен беше по различно, аз имах доказателства че съм имала нещо общо със мъжът, освен това още преди да се разделим го подозирах и можех да се направя на одарена и да го сваря неподготвен, но не го направих защото го обичах и все още се надявах че може да се оправим някак си, искаше ми се да вярвам че и той въпреки другата все още ме е обичал и че едва ли ще ме зареже толкова лесно. Но не стана така както ми се искаше, аз в по късен етап също имах най различни вариантите за да го изложа но отново водена от любовта си нищо не направих. И ако бях го направила какво щях да получа. Ами щях да получа същото което получавам и в момента, нито имам изгода, нито сега се чувствам по добре а по скоро като идиотка. Дори си мисля че никоя на място не би стояла безучастено но аз не съжалявам за нищо от действията си и се надявам все пак да е било за хубаво. Казваш че не трябва да отговаряме на лошото с лошо, ами аз пък вярвам на обратният принцип че трябва бъдем лоши с лошите и добри с добрите, смятай колко ми е било трудно да изневеря на себе си, ако не държах толкова много на този човек със сигурност щях да му го върна. Искаше ми се мъжът който съм обичала наистина да се държал достойно и когато си спомням един ден да не ми става кофти но явно съм грешала относно неговата мъжественост.

 
  ...

...
преди: 8 години, 19 дни
hash: 9ec1a8d94a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   От авторката: Той пак иска да се видим и дори още не е осъзнал грешката си. Чудя се дали да се видим и да му обясна как ме нарани или да оставя нещата така.

 
  ...
преди: 8 години, 19 дни
hash: 10037fc8cc
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Най добре се вижте и се разберете, повярвай ми иначе ще те гложди дълго време, а така поне ще ти стане по леко.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker