Задънена улица - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120984)
 Любов и изневяра (29664)
 Секс и интимност (14342)
 Тинейджърски (21869)
 Семейство (6458)
 Здраве (9582)
 Спорт и красота (4693)
 На работното място (3164)
 Образование (7292)
 В чужбина (1648)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18468)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Задънена улица
преди: 8 години, 1 месец, прочетена 2049 пъти
Здравейте! Нуждая се от съвет, защото наистина не знам как да постъпя, и благодаря предварително на отзовалите се.
Преди 8 месеца се запознах с едно момче, мой бивш колега, който не си спомням, (напуснал е малко след като аз съм започнала) но той ми каза, че ме е заговарял, след като е напуснал е идвал няколко пъти, но не съм му обръщала внимание. Той ми прати покана във фб, по онова време бяхме в чужбина - аз на бригада, а той е започнал работа в хотел, бяхме в различни градове. Уговорихме се да се срещнем, и заедно отидохме да гледаме футболен мач. Веднага след кратката ни "почивка" аз се прибрах в Бг, а той остана там. След това си дойде за 2 седмици, прекарахме времето заедно, опознавахме
се. Една вечер той ми се обясни, каза че мисли в по-дългосрочен план - да заживеем заедно в чужбина, и двамата искахме да живеем там. Бяхме разделени 4 месеца до следващото му идване, всекидневно поддържахме контакт. Да поясня, че завършвам висше тази година, и за това се върнах и изчакваме, за да отида при него. В момента отново сме разделени, аз тук, той там за 3 месеца, докато замина. Проблемът е, че всичкото, което имаме са само думи, или поне аз така го чувствам. Прекарали сме значително малко време, и нямам смелост да заживея с него. Смятам, че ако имахме връзка преди това, щеше да ми е по-лесно. Сега се очаква аз да отида при него, но все още не се чувствам готова, а го желая. Искам да съм с него, много ми е хубаво и приятно. Сигурна съм в чувствата си към този човек, но не мога да го направя. Знам, че не е толкова сложно, колкото го изкарвам, но за мен е. Пълен блокаж, всичко това идва от моите притеснения/тревоги и страхове.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 1 месец
hash: d84be91e52
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не се познавате достатъчно, ти луда ли си... огромна грешка ще направиш, никога не се навивай!

 
  ...
преди: 8 години, 1 месец
hash: db1dfdafa8
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Не прибързвай. Едно е на чат в Интернет, друго е като живееш с някого. Ако заживеете заедно, много бързо ще откриеш безброй неща, които те дразнят в него.

 
  ...
преди: 8 години, 1 месец
hash: bb436f382c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Как да не е сложно? ! Става въпрос за живота ти. Нормално е да се притесняваш, това е голяма стъпка. Ти не познаваш това момче достатъчно на живо, не знаеш как се държи в определени ситуации, какви са навиците му, дали ще можете изобщо да съжителствате заедно. Това важи и за него. Както казваш, ако имаш връзка с един човек, в която имате времето да се опознаете и да свикнете един с друг, тогава е по-лесно да се решите на подобна крачка. Сама виждаш, на думи всичко може да изглежда подредено и решено, но реалността често е коренно различна. Трябва да прецениш кое е добре за ТЕБ. Недей да градиш бъдещето си около един човек и да се съобразяваш с това какво иска той. Искаш да живееш в чужбина, не е задължително да е при него. Ако си твърдо решена да заминеш, можеш да се преместиш на друго място, някъде близо до него, на първо време, и да видиш как ще потръгнат нещата. Знам, че това би било свързано с много повече разходи, но пък в крайна сметка, отивайки при него, не бива да си с нагласата да те издържа той финансово, защото ако не се получи между вас, ще си поставена в много по-сложна ситуация.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 1 месец
hash: 60bbd9665f
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Отиди, но гледай да си самостоятелна (финансово). Така няма да си в задънена улица, дори да си сбъркала човека. Късмет!

 
  ...
преди: 8 години, 1 месец
hash: a5d442e877
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Истината е, че хем не е толкова сложно да живееш с някого, хем и е ужасно трудно. Когато се виждаш с някого за малко дори да се позанвате от много време е едно, друго е когато го виждаш по цял ден, , в пълния му блясък".
От една страна е хубаво да не живееш сам и да има кой да ти помага в домакинството, от друга-тогава пък нямаш толкова много лично време само за себе си. Важното е да имате хармония по-между си и да се допълвате в живота.
Защо не му отидеш на гости за седмица или той на теб и да видите как се справяте?

 
  ...


...
преди: 8 години, 1 месец
hash: 65374cb6c5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Действай импусивно, млада си имаш още право на грешки ( не казвам, че това е грешка).. щом имаш чувства към него вместо да се мъчете разделени и да се виждате 1 седмица на 4-5 месеца отивай, работи живей, виж свят оправи си бъдещето и така.. проба грешка нали знаеш ;)

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker