Една раздвоена жена - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121138)
 Любов и изневяра (29693)
 Секс и интимност (14355)
 Тинейджърски (21890)
 Семейство (6468)
 Здраве (9595)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3176)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18507)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Една раздвоена жена
преди: 8 години, 1 месец, прочетена 1923 пъти
Здравейте! Ще съм максимално откровенна защото имам нужда да излея всички чувства и емоции, който бошуват в мен... Преди няколко години се запознах чрез общи познати с човека, който и до ден днешен не мога да изтрия от съзнанието си. Още от първия ни разговор вече знаех, че е женен, тогава това не беше проблем за мен. Виждахме се рядко защото много пътуваше. В един момент се замислих и си дадох сметка, че няма смисъл от тази връзка и бях наясно, че няма да остави законната си половинка и не исках да живея в заблуда. Срещнах друг и в началото всичко беше наред до момента, в който забременях... сякаш черен облак надвисна над нас и всичко тръгна надолу в отношенията ни таа така до ден днешен. С бившия се чувахме от време на време чисто приятелски. Говорехме си как протича жимота, давал ми е съвети. В последния ни разговор усетих, че нещо не е наред и говори за личния си живот както никога до сега. Стана ми ясно, че вече не желае да живее със съпругата си и сега е съсредоточен изцяло върху работата. До тук нормален разговор до момента, в който на няколко пъти ми каза любов моя. Никога до сега не си е позволявал да ми говори така, да, винаги е бил мил и внимателен, но винаги се е съобразявал какво ми казва. Сега не знам какво да мисля, как да тълкувам тези негови думи, той не е от мъжете, които говорят празни приказки. От друга страна с настоящия ми приятел имаме едно прекрасно детенце, но както вече казах нещата между нас не вървят.. иии сега какво???

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 1 месец
hash: d384ce8f91
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Много малко информация даваш за проблемите в настоящата си връзка, но имаш две възможности
А. Да се бориш за връзката си, което значи да прекъснеш контакт с всякакви бивши
Б. Да скъсаш със сегашния си приятел, но постави ултиматум на този мъж да се разведе. Ако не се разведе, ти няма какво да правиш с него.

Какво ИЗОБЩО не бива да правиш на бащата на детето си - да го лъжеш и да му изневеряваш. Толкова уважение поне му дължиш. Това не е опция. Знам, че е най-лесното за момента, но дългосрочно ще патиш

Успех

 
  ...
преди: 8 години, 1 месец
hash: 61d6e0e7bd
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Мога само да подкрепя номер 1. Последвай сърцето си, но каквото и да правиш - не лъжи. Ако усещаш, че не си щастлива и нямаш бъдеще с настоящия, напусни го. Ако стане с бившия, добре. Ако не, ще намериш друга любов. За бившия, мисля, че трябва да му дадеш шанс, само ако го обичаш и ако той е готов да бъде с теб и само с теб. Но каквото и да правиш, не лъжи и не изневерявай. Това е грозно, подло и ще се обърне срещу теб. Бъди честна, най-вече със себе си.

 
  ...
преди: 8 години, 1 месец
hash: f9a8f2f538
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Нямам намерение да изневерявам физически на сегашния ми приятел и не бих го направила. Половин година след началото на връзката ни заживяхме заедно, но в чужбина. Той тръгна командировки и си идваше само уикендите, а аз останах сама с майка му ( тя живее отделно от нас, но беше единствения човек, който познавах) проблемите започнаха след като забременях. Постепенно командировките намаляваха и се прибираше по често, но не и вкъщи. Все е навън с приятели, сбирки... мислех, че след появата на бебчо ще се променят нещата, но уви все същото. Никаква помощ и така постепенно разговорите се превърнаха в караници, дразгите за дреболии.... не ме разбирайте погрешно- той обожава детето ни, интересува се дали расте и се развива нормално, но до там...

 
  ... горе^
преди: 8 години, 1 месец
hash: 57fc197fc7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Сама си си виновна! Това, която аз мога да ти кажа е да си опичаш акъла и вместо да мислиш за себе си, да помислиш за детето си и ко ее най-добро за него. Най-доброто за детето ти, безспорно е да живее с двамата си родители. Твоите усилия трябва да се пренасочат изцяло към подобряване на сегашната ти връзка, към преосмисляне и реконструкция на тези отношения, а не към деструктивно бягство и изневяра. Голяма глупост е било, че си продължила контакти с бившият си любовник. Голяма глупост е, че си поддържала връзка с женен мъж. Сега незабвано трябва да прекратиш всякакви контакти с този мъж. Заради душевните пориви и сексуалната тръпка не бива да се разрушава семейното гнездо. Аз например никога не съм се занимавал с омъжени жени, или с жени, които макар да нямт официален брак, имат деца от партньора, с когото живеят. Ти не си свободна, той не е свободен. Пазете си семействата! Лесно да се руши, трудно е да се гради. Сядай си на гъза и си гледай детето!

И още нещо. Какви са тия контакти с бивши, още повече женени бивши!? От психологична гледна точка, считам, че имаш проблем с раздялата. Когато една връзка свърши, това значи, свърши. Такива истории като "останахме си приятели, общуваме си, чуваме се" са пълна глупост и означават, че вратите са останали отворени. Аз като обвързан човек, който държи на връзката си, съм прекратил контакти с бивши гаджета.

 
  ...
преди: 8 години, 1 месец
hash: b8e8b57920
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   До 2 "Последвай сърцето си"

Не, но следвай това което е редно и правилно, защото:

Йеремия 17:9 "Лукаво е човешкото сърце повече от всичко и съвсем е покварено; кой ще го узнае? "

Матей 15:18-20 "онова, що излиза из устата, иде от сърцето; то именно осквернява човека;
защото от сърцето излизат зли помисли, убийства, прелюбодеяния, блудства, кражби, лъжесвидетелства, хули:
това осквернява човека. "

 
  ...


...
преди: 8 години, 1 месец
hash: 80c65980b6
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   Конценрирай се върху връзката със сегашния си приятел. Няма непродолими проблеми между интелигентни хора. Не се занимавай с женени и разведени. Не попадай от една дупка в друга. Сегил се кога да те нарича "любов моя". Докато има емоционално нестабилни жени, винаги ще има възползващи се мъже.
М. 36

 
  ... горе^
преди: 8 години, 1 месец
hash: a578a65602
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Номер 5 аз не съм авторката, но имах същата история, като тази. Коментара ти е сякаш казан от мен в днешно време, но в предишно ако можеше някъде да получа такъв съвет щях да се предпазя от много неща. Любопитна съм да си напишете годините.
Авторке житейската истина се крие в коментара на номер 5. Опичай си акъла, бъди всеотдайна, обичаща и вярна. Бъди честна! Цялото ти същество ще се чувства по-добре и ще се гордееш със себе си. Казвам ти го като човек минал през това. По-важно от семейството няма!
Ж. 25

 
  ...
преди: 8 години, 1 месец
hash: c360ea139f
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Авторката: До номер 5- За датето си мисля постоянно и естествено е на първо място. Аз съм дете на разведени родители, но въпреки това никога не усетих липсата на баща ми. От съвместния живот на родителите ми помня единствено скандалите вкъщи. Не искам и моето дете да гледа как постоянно спорим и се караме с баща му и това да бъде неговия пример в живота - Изключено!!! От моя страна смятам, че съм направила необходимото, за да запазя връзката ни, во когато усещаш, че ве сте на една вълна колкото и да се стараеш не се получава. И като говорим за настоящия... в петък следобяд започнаха силни и остри болки, викнах бърза помощ защото усетих, че нещата ве отиват към добро и естествено докато чаках бърза помощ звъннах на половинката си да се прибере защото не се чувствам добре и да остане вкъщи с детето, но неговия отговор беше "" еее сега точно сме тръгнали към рожденика"" направиха ми спешна операция от апендисит, а защото на таткото му беше по-важно до отиде на рожден ден- детето с мен в болницата. Обади ми се чак на другия ден да ме пита къде сме и защо не сме си вкъщи.... ти така ли бил постъпил с твоята половинка??? Не съм казала, че ще се върна при бившия ми ( дори ве мога да си го представя) но тези думи ме озадъчиха. Никога до този момент не е имало такива разговори между нас и затова исках и друго мнение, друга гледна точка...

 
  ...
преди: 8 години, 1 месец
hash: 3613b904d6
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Не разбирам къде стоят отношенията ви с този женения, но прочитайки последния ви коментар ще ви кажа с кого трябва да бъдете, а именно с нито един от двамата! Недоумявам държанието на сегашния ти мъж, не искам дори да го коментирам, но един влюбен мъж, би те поставил на първо място, без значение обстоятелствата, а той как се оправдал? Бил тръгнал на рожден ден... Нямам думи просто! Че и за детето си не се интересува къде е, кой го гледа, за майката на детето си, дори не се интересува какво и има, макар че явно е нещо сериозно, щом си влязла в болницата. Не ти е звъннал да те чуе, за да разбере нещо сериозно ли е, налага ли се операция, добре ли си, жива ли си, защото всичко се случва. Обадил ти се е да те пита защо не сте вкъщи. Отврат!

Колкото до женения-това, че е женен, само по себе си, трябва да ти говори нещо. Нищо друго няма смисъл да казвам, но в края на краищата всеки сам си кове съдбата си. За мен, е правилно да останеш сама! Никой от двамата, не заслужава любовта, която им даваш. С други думи не те заслужават. За твое добро е да останеш сама, а вече правилният човек, ще дойде с времето, но нито един от тези не е такъв! И това е добре да го осъзнаеш. Ако пък ли не, избереш някой от двамата, то критериите ти са занижени, да не кажа и, че липсват, то тогава наистина се заслужавате взаимно. Също така, помисли и за детето си, защото то трябва да бъде на първо място. Хубаво ли ще му е с такъв баща-нехранимайко? Или с някой чужд, нерешителен мъж, който не може да се реши да си остави семейството?

Изборът е в твоите ръце, дано избереш правилния път, който да удовлетворява теб и детето ти.

Depravity

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker