Не търся гадже, търся си мъж - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121151)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Не търся гадже, търся си мъж
преди: 8 години, 1 месец, прочетена 6572 пъти
Здравейте. Аз съм на 19 години и единственото, което искам е да си намеря мъж... да, мъж.. искам да срещна добрия, мил мъж, който приема приятелката си като принцеса и иска тя да е щастлива.... плача докато го пиша.... искам да не обичат.... до края... на живота... искам да имам деца... най -щастливите отгледани със многи внимание, грижа и любов... та.. това търся :) ако съм заинтригувала някой... нека даде кирдинати в коментарите... не съм грозна, тъпа, пъпчива и дебела(дори съм бивш модел)... просто съм емоционална и искам да съзадам семейство. Ще помоля мъже над 30 да не коментират... благодаря

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 1 месец
hash: 4d3e802c38
гласове:
1 2 3 4 5
  (24 гласа)

1.   Ще те помоля да не четеш любовни романи поне 6 месеца - знам, че ще ти е трудно, но моля те - върни се в реалността!!!
Принцове няма! Една жена ВИНАГИ, но най-вече в 21 век трябва да умее да е коваче на собственото си щастие. Не можеш цял живот да имаш една цел - да намерила мъж. Дори да го намериш този мъж, той също ще е в търсене на внимание и лично щастие и тук колидират двата ви интереса - ти искаш това от него и дори да го получиш краткосрочно, то дългосрочно няма човек, който цял живот носи на ръце някого без самият той да иска лично щастие, внимание и така нататък.
Това, че изглеждаш добре не те прави по-достойна за лично качество от всеки навън. Нещо повече - имаш нереалистични очаквания може би заради вниманието на мъжете заради лъскавата опаковка, но надушили истинското съдържание явно си бият камшика.
Ти не си емоционална, много сухо пишеш, а просто си или заблудена, или много мързелива и ти се иска някой друг да живее вместо теб, да работи вместо теб и да те направи щастлива... вместо теб.
Ти си токсична жена за всеки мъж.
Точно мъжете, към които си се насочила - заможни, уредени, стабилни, успяли в бизнеса и живота обаче бягаме като дявол от тамян от такива жени като теб, защото те опит с такива жени имат достатачно сами искаме жената да предложи нещо в замяна - любов, взаимност, интересни разговори, ПОДКРЕПА - тоест търсим партньорка в живота днес качествените мъже, не някакъв израстък.
Ти търсиш сякаш „работа“ като израстък на някой мъж, но днес Мъжете с главно „М“ не търсим израстаци, а равностойни жени до себе си.
Само за некачествените мъже, лъжци, които искат само секс и зрелища се интересуват от жени като теб без никакви цели и интереси, качества и квалификация и то временно.
Затова съвет - захвърли любовните романи и не се гледай в огледалото, а работи над вътрешните си качества, образовай се, работи, изучи професия или занаят, живей самостоятелно и се научи сама да си щастлива и да си плащаш сметките и чак тогава търси мъж.
Банално е, но сега с твоята нагласа само жаби ще можеш да ловиш, а Принцовете след първата вечер и 1 час прекаран в твоя компания ще си тръгнат
успех
м55

 
  ...
преди: 8 години, 1 месец
hash: 4118bb8fb7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Какво толкова те е наранила, и е довело до това. Успокой се, работи ти, занимавай се с полезни неща и ще намериш подходящият човек, но ако това ти е фикс идея, вървиш срещу себе си. Принцове няма, както казваше известен журналист, семейството е като обща фирма, разходите, децата, сметките. Не идеализирай нещата, ти си само на 19, имаш още поне 10 години пред себе си докато родиш първото си дете и съответно намериш човека до себе си. Недей да гледаш по този начин на нещата, лошо е за теб. Имам добра връзка с мъжа ми и много мои приятелки казват, е ти си намерила свестният мъж, а ние.... но виждат едната страна на монетата, а през какво сме минали, като се върна назад във времето се чудя как съм преживяла тези неща, колко болка е имало във връзка ти, докато нещата се напаснат, той както и аз да осъзнаем много неща, да ги загърбим, за да продължим напред. За съжаление в една връзка в реална ситуация, където работите на заплати, нещата никак не са розови, напротив трудностите са повече и така мечтаната романтика от филмите въобще я няма, ако търсиш и очакваш това си много заблудена.

 
  ...
преди: 8 години, 1 месец
hash: f931e67780
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Това е последният сайт от който можеш да си намериш мъж. По-добре се регистрирай в сайт за запознанства. Не знам в какъв филм живееш, но ако напишеш това в сайт за запознанства, ако има някой който да не се уплаши може да е за теб.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 1 месец
hash: 48d00f252a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Здравей,
Нормално е да искаш да бъдеш обичана, всеки го иска. Но не разбирам въпроса ти. Това не е сайт за запознанства. И не виждам защо да не можеш да получиш това, което търсиш. По стандартния начин - запознанства, срещи. И в един момент ще намериш мъжа, с когото да се обичате наистина. Но един съвет - за да откриеш щастието си с някой друг, първо трябва да се научиш да си щастлива сама. Работи над себе си, над ума, духовното израстване. Това привлича мъжете не по-малко от визията. Успех!
М30

 
  ...
преди: 8 години, 1 месец
hash: f9d841c0fb
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Повярвай ми, ако имаш всичко това ще се радваш не повече от година-2-3, после ще ти омръзне това еднообразие и постоянно глезене и пак ще се чудиш какво аждеба не е наред и защо не си щастлива, след като уж имаш това, което си искала.

Иначе и моя идеал за жена е като теб, но ти звучиш малко в нужда, което честно казано ме плаши. Трябва да си малко по-независима, защото никой човек (в т. ч. и жените) не обичат зависими от тях лепки.

Не е упрек, а съвет.

 
  ...


...
преди: 8 години, 1 месец
hash: f9d841c0fb
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

7.   М55 пак не пропусна да "намекне" колко е голям бизнесмен, успял, богат, стабилен. А момичето дори не е споменавало, че иска богат, а цитирам: "добрия, мил мъж, който приема приятелката си като принцеса и иска тя да е щастлива". Край на цитата.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 1 месец
hash: db9cf9a3f8
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Защо плачеш само не ми стана ясно...

 
  ...
преди: 8 години, 1 месец
hash: bc23e0548b
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Виж какво, никой не е намерил щастие извън себе си. Оттам се тръгва. Ако сама не си щастлива, то никой няма да те направи такава.

И какво като си била модел? Дори да намериш мъж който да ти уйдисва на всички капризи, ще мине време и той ще се замисли за какво всъщност те е взел - с твоята липса на цел в живота и липса на желание за личностно развитие, няма да го задържиш дълго този мъж, да знаеш!

Ей, дотам води гледането на сериали, жените почнаха да стават жива валута с постоянна лихва в геометрична прогресия братче.
Много ми е интересно ние мъжете ако седнем и чакаме да ни вземе някоя богата "принцеса" и да й направим 100 деца и да сме щастливи до края на дните си, как щеше да се движи света.

 
  ...
преди: 8 години, 1 месец
hash: 6627a4ed17
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Само умно момиче ще потърси момче в този сайт предназначен да помага на едни от най-простите хора.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 1 месец
hash: d820521816
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

15.   Ти търсиш принца на бял кон, но какво можеш да му предложиш ти в замяна?
Можеш ли да готвиш, а чистиш и переш ли, защото от това, което прочетох ти просто си търсиш, някой който да задоволява нуждите ти (физическите и емоционалните), а насреща той би получил една готованка, която може да предложи само това, което има между краката. Съжалявам госпожице, но това отдавна не е достатъчно за нас - българските мъже. Ние вече не се женим, защото българските жени прекалено много се феминизираха. Отказват да чистят, готвят и т. н., защото видиш ли това ги унижавало. Отказват секс на мъжете си, защото не били в настроение и т. н. Ние мъжете търсим скромни и работливи жени, а от теб лъха единствено егоизъм. От такива бягаме като опарени. Нямам нужда от някаква, която просто да ми харчи заплатата. По-евтино би ми излязло да ходя по проститутки.

 
  ...

...
преди: 8 години, 1 месец
hash: fcb1f37d39
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

18.   Момиче, в този сайт не се обменят лични данни, координати и т. н. между потребители. Потърси принца в някой сайт за запознанства.

И няма да е лошо да се научиш да пишеш правилно на български език междувременно. :)

 
  ...
преди: 8 години, 1 месец
hash: 25171bc152
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

19.   Имам новина за теб: за да ти стане някой мъж, първо трябва да ти е гадже, сори!

 
  ... горе^
преди: 8 години, 1 месец
hash: 961e9e9cf5
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

20.   Аз съм на коренно ПРОТИВОПОЛОЖНО МНЕНИЕ от останалите.
Авторке, има МНОГО такива мъже. Всеки мъж може да е принц или мъж-мечта, НО когато е влюбен до УШИ в жената..! Жената, обаче, която ОБИКНОВЕНО НЕ МОЖЕ ДА ИМА, ПОРАДИ... НЯКАКВИ ПРОБЛЕМИ/ЛИПСИ/КОМПЛЕКСИ/ПРЕДРАЗСЪДАЦИ от негова страна. Проблема е, че 99% от мъжете НИКОГА, ама НИКОГА не са се влюбвали до такава степен, че да са обсебени от половинките си, да реват и да се тръшкат като нас. А другия проблем е, че ако са се влюбвали, то това навярно не е било в тяхната съпруга или приятелка, а примерно някоя разкрепостена и хитра жена, която много добре знае как да ти влезе под кожата и да те върти на пръста си.

 
  ...
преди: 8 години, 1 месец
hash: 931876d8b5
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

21.   интересно ми е за приказките и любовните романи, как винаги ги отхвърляме с думите ''живота не е такъв''. В приказките ясно разграничаваме добрите от лошите, разграничаваме кое е добро и кое лошо, знаем че принца или рицаря е правилно да обича до безкрай своята принцеса, знаем че е правилно да и е верен до последен дъх, знаем че принцесата ще го чака дори и след като не се е върнал от битка, знаем че така е правилно копнеем и се надяваме те да са заедно в края на приказката за винаги заедно и щастливи, но след като затворим книгата забравяме това което знаем с думите ''то живота не е такъв '' и тъй отиваме в дискотеката напиваме се сваляме първото момиче оправяме го, а на сутринта, на сутринта не помним лицето и, а там в страниците на затворената книжка скита самотен рицаря, бродещ из пустошта преборващ всеки звяр всяка буря с едничката цел да види отново лицето на своята любима. ''То живота не е такъв'' и започваме да живеем така както знаем че не е правилно, така както живеят лошите герои в приказките, защото е по лесно. Щом живота не е такъв, трябва да го направим такъв. Според мен трябва да се търси именно тази любов когато двама души заедно помежду си се чувстват като принц и принцеса, когато са готови да дадат живота си за другия защото не биха могли просто да продължат напред без него, всичко друго е просто някаква моментна възбуда, използвачество, или просто от скука.

 
  ...
преди: 8 години, 1 месец
hash: b7e2ef03e0
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

22.   Не се различаваш от 99. 9% от жените по земята. Кажи нещо оригинално де. С какво ще го впечатлиш тоз мъж? Дотук само за външната ти красота и желанието разбрахме...

.. демек даваш си тялото срещу любов?

Такива сделки няма. Тяло за тяло, любов за любов. Научи се да обичаш и стига мечта

 
  ... горе^

...
преди: 8 години, 1 месец
hash: 73097a617a
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

23.   Здравей авторке, ти искаш мъж с висок морал и християнски ценности който да се ръководи от това което е редно и да обича жена си и да е верен, искаш свестен мъж и си отчаяна защото попадаш на мъже блудници които се интересуват само от нагона си и са неверни нали така? Ако добрите хора които публикуват коментарите се смилят може да публикуват този пост. Има един сайт на мейли abv bg, аз пък съм bregor а ти предполагам можеш да събереш 2 и 2. Иначе всичко хубаво.

 
  ...
преди: 8 години, 1 месец
hash: d094dc5f6c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

24.   Тъй като няма как да се дадат координати тук (нещо, което номерата 2, 8, 11, 12, 13, 16 и 17 вероятно са научили по грубия път - най-много двама от тях още да чакат одобрение, ако тук още публикуват коментарите на принципа на лотарията), остава да те попитам две неща:
- как се става бивш модел на 19 години?
- къде човек може да срещне бивш модел на 19 години, за да понаучи това-онова за моделството? Вероятно ще го приемат като координати, но защо да не опитам? Животът трябва да бъде и забавен понякога напук на цялата сериозност и ограничения.

 
  ...
преди: 8 години, 1 месец
hash: 5dbf97fbb4
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

26.   Ако тази история въобще е истинска, а не измислица (както повечето пъти се случва тук), то пожелавам на авторката да намери късмета, който търси, но за целта трябва да положи усилия да намери Мъжа с главно "Ж", а не да го чака наготово.

п. п. : Грегор, какво стана с онази Жена отпреди месец от статията "Знаци, че мъжът до вас е несигурен в себе си"? :) Нали се бяхте разбрали да се видите?

 
  ... горе^
преди: 8 години, 1 месец
hash: 42030517d5
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

27.   Е ние над 30 стара ли сме вече? И на нас ненамерилите не ние е лесно.
От една страна жените на нашите години са омъжени вече с деца, а такива като теб казваш че сме големи. Просто няма да си намериш мъж с това разбиране.
Под 30 мъже?
Дано най-после ви се промият мозъците на сегашните девойки. Има такива които си изглеждаме доста малки за възрастта като външен вид. Не ни режете крилата, моля ви!

 
  ...
преди: 8 години, 1 месец
hash: 42030517d5
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

28.   Ще ти кажа едно нещо момиченце (и на такива като теб) и много добре го запомни: Без да даряваш хората с позитивна енергия която излъчва любов към хората, любов няма да получиш!

Такива като теб хубавици с надуто излъчване и поведение това заслужавате да се държат с вас като кукли-играчка!

 
  ...

...
преди: 8 години, 1 месец
hash: ae54f89af8
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

29.   Много си млада за да създаваш семейство. Не си се наживяла.
м30

 
  ... горе^
преди: 8 години, 1 месец
hash: 34698490ef
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

30.   От 23 до 26

"п. п. : Грегор, какво стана с онази Жена отпреди месец от статията "Знаци, че мъжът до вас е несигурен в себе си"? :) Нали се бяхте разбрали да се видите? "

Нищо не излезе, защото започна да ме мотае и дъъълго да го обмисля. Понеже аз съм откровен и честен очаквам подобно отношение и към себе си а не игрички и протакания.

 
  ...
преди: 8 години, 1 месец
hash: 4722ac7915
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

31.   От 26 до 30:

О, да, това е редовният номер. Занимаваш се да ухажваш една жена седмици и месеци наред, отделяш време и енергия (парите нарочно ги оставям настрана от темата), а накрая чуваш едно сухо "Времето ще покаже". Естествено, гледат да се намърдат при някой мъж с пари и уредено жилище, без насреща да предлагат същото от себе си. Аз отдавна разбрах кой е правилният начин за предпазване от подобни времегубки:

- Никакво поемане на женската част от сметката, поне не и преди достигане на сериозни отношения, защото някои жени само това чакат и за тях излизането с мъже с цел безплатни почерпки се е превърнало в навик. Всеки си плаща сам, а всякакви обвинения от типа на "Ти не си кавалер" биват лесно потушени с думите "Когато станеш моята дама, бъди уверена, че ще съм твоят кавалер". Това предпазва от златотърсачки и дори по-хитрите такива лесно губят търпение, като видят, че не могат да изкопчат нищо. Уверената в себе си свястна жена няма нужда да чака наготово от мъжа. Което не изключва той да е кавалер, но, както споменах вече, за целта се изисква жената да е неговата дама, в противен случай откъде-накъде, щом си мъж, някакви непознати ще изискват от теб да ги черпиш!?

- Задължително първа среща не в ресторант, а в парка или друго място, предразполагащо към разходка. Една несериозна жена почти никога не би си направила труда да върви пеша и да е извън заведение!

- Ясно изразяване относно възгледите ви за живота, ценностната система и прочее, и всякаква липса на престорено мили заучени фрази. Пълна непринуденост. Никакъв страх от вероятността да направиш лошо впечатление на жената. Напротив, една нормална жена ще очаква да види мъжа срещу себе си в естествената му светлина и ще знае, че в едни отношения двамата се приемат не само заради добрите си качества, а и заради задължителните взаимни отстъпки, без които просто не може да съществува една стабилна връзка. Както тя още на първата среща иска да знае за материалното състояние на мъжа, има ли кола - и ако да - каква е, има ли жилище, какво работи и прочее, така и мъжът има нужда да знае, дали тя се припокрива в очакванията му да е жената, която би го накарала да се чувства уютно в нейната компания, и задължително - доколко разкрепостена е в леглото. Да, последното въобще не е груб въпрос като за първа среща, а дори напротив - съществена част от една връзка. Ако това липсва, значи не можете да бъдете повече от приятели или познати. Аз винаги питам, дали прави свирки. Това спестява време и на двама ни, ако отговорът е отрицателен или се прави на ощипана. Няма смисъл от протакане и ухажване дълго време, само за да разбера накрая, че е по-непорочна и от монахиня. Задай си въпроса "Искам ли такава жена? ", а отговора го знаеш и сам. Щом тя иска да ѝ бъдеш верен и да не се чувстваш незадоволен, нека да прави така, че да има причина това да се случва (мъжемразките сега да не скочат да ме хулят за тези думи). :) Човек, независимо от пола, не трябва да прави твърде сериозни отстъпки с това, което желае, и прибързано да се захваща в отношения с първият/първата срещнат(а), само и само да не е сам, тъй като това означава, че за в бъдеще би се лишавал от нещо, което ще му липсва до една или друга степен. За да можеш да отдадеш обичта си към друг човек, първо трябва да си се научил да обичаш себе си.

 
  ...
преди: 8 години, 1 месец
hash: 41460d6098
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

32.   От 30 до 31

Нямам никакво намерение или търпение да чакам някоя жена седмици а камо ли месеци. В моя случай ставаше въпрос за дни, тя ако не може да вземе решение за среща в рамките на един, два дни и ме мотае започвам да се изнервям и желанието ми се превръща в раздразнение.

Аз съм честен и с прямо отношение и нямам намерение да търпя игрички, тестове, мотаене и т. н. Казвам направо и открито - харесвам те, искам да излезем на среща за да се опознаем. Нямам никакво желание да се вкарвам във филми, свалки и драми траещи седмици, месеци или години. Ако усетя, че жената подхожда пресметливо, лукаво, мотае ме, играе игри или преструвки значи това не е жена за мен и прекратявам контактите.
Бидейки честен, искрен и истинен очаквам същото отношение и към себе си и ако не го получа прекратявам контакта.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 1 месец
hash: 67323ba373
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

37.   Намери ли си вече любовта

 
  ...

...
преди: 5 години, 1 месец
hash: b4e29197e3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

38.   До номер 20

Аз съм била ”обичана” от обсебени мъже и това ако е любовта - не, мерси. Сигурна съм, че никой и от двата пола - не желае подобна ”любов”. С такова мислене... ”бия те от любов, защото да се научиш, да слушаш, аз за твое добро”... или заплахи към роднини и приятели, че и до убийство може да се стигне от такива типове.

 
  ...
преди: 5 години, 1 месец
hash: 386e716b0d
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

39.   Тази тема е пълна измислица. Авторката най-вероятно е някоя бабичка или недоволна от живота си нечия съпруга. Адски неграмотно написано, с умишлено предизвикателни въпроси и "споделени" проблеми.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 1 месец
hash: af41101ad4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

40.   Това трябва да е някакъв фейк? Много е глупаво даже за бивш модел.

 
  ...
преди: 5 години, 1 месец
hash: 3326f4533b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

42.   Аз също си търся свястна жена и искам да имам семейство и деца, на 25г. съм, добър човек, с работа, образование и тнт, проблема е, че нямам самочувствие, домошар съм и не съм някъв красавец, самокритичен съм и имам доста различно мислене и начин на живот от повечето ми набори, та доста е трудно да намеря свястна жена, която да е с мен цял живот, както са живели бабите и дядовците ни преди, сега много са фалшиви хората и егоисти за жалост

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker