Тормоз - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Тормоз
преди: 8 години, 1 месец, прочетена 2181 пъти
Здравейте!
Не идкам да ви оттегчавам с дълги истории за любов, но моля ви имам нужда от съвет. Имам приятел от 1 год и половина, и той е истинския звяр, дявол, зло и тн. Аз нямам живот отдавна, загърбих заради него всичко. Не ми дава да излизам, да говоря с приятелки често, дори не мога и да плача и на това нямам право! Какво да правя аз наивната съгласих се и съм така много отдавна, тежко ми е че не мога да съм себе си но това е положението! Просто немога да съм без него, немога и немога а той постояно ми натяква как щял да ме остави че не ставам за нищо, тормози ме с думи. Разделяли сме де но всеки път аз пак скачам при него още на 2рия ден! И се извинявам за всичко дори и да нямам представа този път за какво. Тежи ми това че немога да съм себе си да не мога да се чувствам добре, какво да правя вече не знам и с родителите ми говорих и с психолог се консултирах даже но няма ефект се така немоге и немога. Но аз си провалям бъдещето, аз имам мечти, но ако съм с него не мога да ги реализирам. Моля ви съвет наистина някой от личен опит или просто какво млже да се направи, моля ви само не започвайте с това " абе кво ти пука оставяш го и продължаваш напред ", но все пак сме хора и имаме чувства и това не са лесни неща.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 1 месец
hash: c4f3d3e4c2
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   На колко години си? Живеете ли заедно, не виждам как бихте се оправили в близкото бъдеще освен ако ти не започнеш да се държиш така както си поискаш, но с огромен риск да го загубиш. Едва ли ще го направиш за туй че чакай си докато му омръзнеш.

 
  ...
преди: 8 години, 1 месец
hash: d83c5051c0
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Най добре да се омъжиш за него. Така ще си гарантираш сегашното положение за цял живот.

Сериозно - не разбирам хора като теб - хем те тормози ежедневно, хем не искаш да го зарежеш в никакъв случай... май всеки заслужава положението до което сам се е докарал...

 
  ...
преди: 8 години, 1 месец
hash: 6377048898
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   A woman would rather be beaten than bored. Правете си изводи момчета.
XII

 
  ... горе^
преди: 8 години, 1 месец
hash: d0b0d513f6
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Момиченце, ти родители нямаш ли??? Ако ти бях майка, нямаше повече да го видиш този! Събирай си акъла, защото ще се превърнеш в една развалина на млади години. Това не е любов вашето, а някаква пълна идиотия.
Не искам да те обидя, а малко да те разтърся и да си отвориш очите! Обърни се към родителите и приятелите ти за помощ, емоционална и всякаква.

 
  ...
преди: 8 години, 1 месец
hash: e837210796
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Има само едно решение и ти го знаеш. Всичко зависи само и единствено от теб.
Не само трябва да се разделиш с този човек, но е необходимо да го изключиш напълно от живота си.
Като останеш без него няколко месеца, ще усетиш, че се чувстваш по-добре и няма да имаш желание за си с него.
Бъди твърда! Успех!

 
  ...


...
преди: 8 години, 1 месец
hash: d0b0d513f6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Абе девойко, ти знаеш ли кое е най-ценното нещо в живота? Не са нито кинтите, нито любовта, нито други дивотии, а свободата. Докато по света хиляди жени умират в борбата си за лична свобода, патки като тебе доброволно се навират в ръцете на някакви кретени като твоя и дори се кефите докато ви тъпчат.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 1 месец
hash: 4ff24d430e
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Уаууу.. ти си чиста проба мазохистка, авторке, в пълния смисъл на думата! Толкова детайлно описваш отвратителния начин, по който той те кара да се чувстваш, колко си нещастна и изтормозена, не си на себе си, не си човек дори и същевременно се връщаш при него след всяка раздяла и се извиняваш за всичко. Не се обиждай, но това е болестно състояние. И да, хубаво си направила, че си отишла на психолог, посещавай го по-често, за да има ефект. Определено има нужда от чужда намеса в живота си, защото ти си му изпуснала края, този човек те е обезличил тотално и инстинктът ти за самосъхранение сякаш го няма. Не те разбирам, но знам, че определено имаш нужда от помощ.
Не се дистанцирай от близките си в никакъв случай! Те са хората, които могат да ти влеят малко акъл. И най-важното, което всеки ще ти повтори, е ти да осъзнаеш, че този човек има само и единствено отрицателно влияение върху теб и живота ти. Няма да имаш капчица щастие с него, ще си мачкана и тормозена, ще си безгласна, без права, без свобода, без обич! Защото това не е здрава връзка и не е любов.. това е мъчение, някаква извратена представа за отношения. А любов има, авторке. И ти можеш да имаш шанса да я срещнеш, да получиш човешко отношение, да си ценена, да си всичко, което искаш да бъдеш. Стига само да си дадеш сметка, че най-хубавото нещо, което можеш да направиш, е да оставиш този мъж. Най-най-най-хубавото и най-здравословно за теб решение! Светът няма да свърши без него, напротив- ще откриеш един нов свят, в който ще се почувстваш щастлива. Каквито и чувства да имаш, те не оправдават това, да пропилееш живота си.

 
  ...
преди: 8 години, 1 месец
hash: 6edfed5331
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Разделя те си и си опичаш акъла. Поговори с психолог, незабавно. Имаш проблем или подсъзнателно преповтаряш модела на твоето собствено семейство и го приемаш за нормално или има друга причина, която не казваш. Проблемът е много сериозен, повярвай на напиканото тук, едно бебе и съвсем ще си съсипеш нервите и живота. Спри се докато е време и виж, къде е причината за това, извинявай за директното написаното от мен неадекватно поведение от твоя страна.

 
  ...
преди: 8 години, 1 месец
hash: 2c1782592d
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   Като за начало намери си друг. Срещайте се известно време, за да му имаш доверие. После когато видиш, че той поддава и е готов да те отнеме от сегашния - му разкажи. След това зарежи приятеля си и даже не се обръщай назад.
Друг град, друга държава... просто далеч от него. Избягайте с новия някъде.

Хипотетично, ако бях на мястото на новия бих те вземал и заедно бихме заживяли някъде другаде. Така че успех! Мисля че това ти е най добрия вариант.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 1 месец
hash: 1cc3d604f6
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   След като не искаш да пиша " абе кво ти пука оставяш го и продължаваш напред ", което е единствения вариант, стой си при него. Нека те смаже психически, явно ти харесва. Но той няма да се промени, запомни го това.

 
  ...

...
преди: 8 години, 1 месец
hash: 48a133ee53
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Остави го той ще ти провали живота, ако те тормози се оплачи от него в полиция, прокуратура, съд и прочие. Нищо добро не те очаква одтанеш ли с него! 'Изкарат ли ограничителна заповед, доближи ли на 100 м. до теб веднага го прибират в зандана. Вземи незабавно мерки срещу този, моя съученичка едвам се отърва от подобно изчадие с главно И

 
  ...
преди: 8 години, 1 месец
hash: 797528122c
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Мило момиче, не слушай глупостите на някои коментиращи тук. Не си мазохистка нито глупава, просто всеки има моменти на слабост в живота си на депресия и тогава разни нагли комплексирани хитреци като твоя се домогват да го манипулират. Имах една позната която спиред мен беше най-красивата и с излъчване жена която съм виждала. Хвана се обаче въпреки че е и интелигентна с един надувко който за 2-3 години направо я смаза психически и я накара да се чувства грозна глупава и непотребна. Искам само едно да запомниш ТВОЯТ ЧОВЕК НЯМА ДА СЕ ПРОМЕНИ ако на това се надяваш. Така че събери сили и бягай защото той ще го направи когато най имаш нужда от помощ. късмет
Ж38
Ж38

 
  ... горе^
преди: 8 години, 1 месец
hash: 111d62c38b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   От авторката :
Знам, че трябва да го зарежа, но хора аз ако се разделя с него, не стига това, че ще ми е толкова тежко чак невъзможно ами и оставам сама? ! Напълно сама, аз нямам приятелки няма къде да живея, ще съм напълно сама, всички ме избягват вече. Тогава накъде? Сама, на улицата, наранена?

 
  ...
преди: 8 години, 1 месец
hash: ffc72e7222
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   На 17 години попаднах в такава връзка, бях пристрастена към този човек. Търпях обиди и упреци без да съм виновна почти 3 години. Един ден просто ми писна, събрах си багажа и заминах да работя в друг град. Исках просто да си дадем малко почивка, но тормоза продължи по телефона, а аз продължавах да го обичам. Докато един ден не срещнах едно усмихнато момче, говорихме много и той ми взел телефона от колегите. Почна да ми пише, много различни смс от тези на моето прекрасно гадже. Прибрах се за няколко дни при моя хубосник, погледнах го и си казах че не си заслужава, аз не заслужавам такова отношение. Разделих се с него окончателно, продължих да си пиша с усмихнатото момче и вече 8 години продължаваме да си пишем, нищо че сме женени. Аз повярвах, че заслужавам повече и го получих, имам най-добрия съпруг на света. Повярвай го и ти, просто потърси своето щастие.

 
  ...
преди: 8 години, 1 месец
hash: 5018b2af72
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Авторке, как така оставаш сама, нали имаш родители, отиваш да живееш при тях, а приятелите малко по малко ще си ги върнеш но продължаваш ли няма спасение за теб!

 
  ... горе^

...
преди: 8 години, 1 месец
hash: c70edb4e46
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   Авторке, къде са майка ти и баща ти?
Работа имаш ли?

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker