След бившия - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121017)
 Любов и изневяра (29665)
 Секс и интимност (14344)
 Тинейджърски (21873)
 Семейство (6461)
 Здраве (9586)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7294)
 В чужбина (1649)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18481)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

След бившия
преди: 8 години, 1 месец, прочетена 1516 пъти
Здравейте. На 17 съм. Ходих половин година с едно момче на 20. Преди 2 месеца се разделихме и от тогава имам чувството, че целия град ме мрази. Той е отмъстителен и ме е страх. Няколко пъти ми се случва приятелите му да минават близо до мен с колата, намалят, подвикват ми, гледат ме накриво. И като цяло общи познати също, поздравявам те не отвръщат, гледат ме лошо. Не знам дали това е само в моята глава или той е казал нещо. Честно казано почвам да се съмнявам дали не направих грешка като се разделих с него, защото докато бях с него нямах такива проблеми. Но мисля, че достатъчно дълго търпях (последните 2 месеца от връзката ни) да ме унижава: обаждаше ми се само за да правим секс, а след това със седмици не се сещаше за мен. Държеше се дръпнато. Връзваше ми тенекии. Един негов приятел ме обиди пред него, а той нищо не каза всички започнаха да се смеят. Нито 1 път не ме постави на първо място. Нито на Нова година ме извика да празнувам с него, нито на 14 февруари се сети за мен. Чувствах се ужасно и много мислих преди да му кажа, че не искам да сме заедно повече. Накрая събрах смелост и му казах, последваха още унизителни реплики, каза ми, че всичко е било само заради секса. Почувствах се като боклук. Той много добре знаеше това колко ще ме нарани, защото съм му разказвала за първия си приятел, че ме е зарязал след като е преспал с мен, но въпреки всичко не съм се отказала от него. Предполагам, че не трябваше да го казвам. Заболя ме много повече сега, защото му бях споделила слабостите си, а се възползва от това без да му мигне окото, а ме убеждаваше това, което е направил бившия ми е било просташко, че било тъпо само заради секса, че той не е от този тип. Мислех, че като е по-голям ще е по-различно, че ще ме оцени и най-после ще съм щастлива. Вече не знам ще мога ли пак да се доверя на някого. И някой друг ще погледне ли като нещо повече на мен. Не мога да разбера къде греша, че за втори път ми се случва да се доверя, а винаги да съм разочарована. Правих секс с него, защото мислех, че е истински, защото го чувствах близък, имах му доверие. Не знам с какво си заслужих да се отнесе толкова жестоко с мен.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 1 месец
hash: 55d35641ad
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Нека позная и този и предишния си си ги избрала защото са били добри свалячи и са ти галели ушенцето със свалките си и са се държали с теб като с боклук и затова си се хванала с тях. А момчетата които са имали добро отношение и уважение към теб си подминавала с презрение и си ги смятала за под нивото ти. Сега цивриш, чувстваш се използвана, не знаеш дали ще можеш да се довериш някога отново, огрубяваш вътрешно и започваш да се превръщаш в курва.
Съвета ми е да избягваш момчета и мъже свалячи и които се държат лошо с теб, знам че глупавата ти женска интуиция те привлича към такива и колкото по-лошо се държат с теб толкова повече се влюбваш в такива, но е крайно време да започнеш да използваш главата си. Не се насочвай и като проститутките към мъже с пари. Насочи се към момчета и мъже които дори да са резервирани и да трябва да ги изкараш от черупката им, ще имат добро отношение към теб, ще са верни, ще те уважават и които имат твърди морални и нравствени ценности.

 
  ...
преди: 8 години, 1 месец
hash: 9262035ea4
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Да не ти пука... намери си някой който наистина ще те уцени.... прави на бившият ти мръсно.... така само ще го заболи и ще разбере какво е изгубил... ти си едва на 17 жидвота е тепърва пред теб.... не се затваряй в себи си но си земе поука от случилото се...

 
  ...
преди: 8 години, 1 месец
hash: 808082ae8d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Доста често мъжете не приемат, че грешката е в тях и се опитват да изкарат жената виновна при раздяла. Моят бивш разказваше на целият квартал, че съм го зарязала заради друг и всички ми казваха че съм к**ва, а всъщност го зарязах, защото ми посегна при съвсем нормален спор. Нищо чудно да е направил интрига, мъжете са доста по-големи интриганти от нас, просто продължавай напред и да не ти пука. След максимум година всичко ще отшуми. Успех.

Илияна, 22

 
  ... горе^
преди: 7 години, 11 месеца
hash: d8e23064c7
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   От авторката
Няма да кажа, че всички мъже са еднакви. Просто аз харесвам еднакви, определен тип. Така е, привличат ме уверени и груби. Аз самата съм по-затворена и за това искам някой самоуверен, за да води. Казват, че жените харесват мъже, които им напомнят за баща им. Моя точно така се е отнасял с мен през цялото време - винаги е предпочитал брат ми, държи се ужасно с мен, унижава ме и обижда. Има едно момче, уж е скромно но съм го виждала и в друга светлина. Държи се добре с мен, нежен е, мил е. Но като всяко начало всичко е розово. Мисля, че и той просто иска да спи с мен, затова стоя на страна. Трудно ми е да вярвам на хората изобщо, всеки се възползва от добротата на друг. Разчитам само на себе си. Не знам как да позная кога някой наистина иска нещо по-сериозно с мен. Всеки говори красиво. Държи се много мило, прави неща които ме радват, отделя ми време, убеждава ме колко е влюбен и всичко докато не получи това, което иска.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker