Неизстинали чувства. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120673)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14308)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Неизстинали чувства.
преди: 8 години, 18 дни, прочетена 1486 пъти
Здравейте! От доста време следя този сайт и реших аз също да споделя историята си.
Сега съм 11-ти клас, ала преди 3 години (8-ми клас) бях първа година в ново училище, както се знае. Влюбих се в момче, което ми привлече погледа от пръв път. Сприятелихме се, размотавахме се заедно - чувствах се страхотно. На моменти правеше доста объркващи неща, които ме караха да си мисля какво ли не. Беше уникална година, като цяло. Дойде лято и се позабравихме.
9-ти клас той промени отношението си към мен изцяло - онази невинна дружба се изпари, започна да се държи като боклук с моя милост... Бях разбита. Не можех да го позная, а аз ваканцията копнеех да го зърна отново. Тогава за пръв път ми се случи да плача за момче и следователно разбрах, че изпитвам чувства към него. Същият клас научих, че мои приятелки също го харесват. Е, това ме довърши. Беше ми трудно, докато не свикнах с този факт, тъй като никоя от нас нямаше шанс и разрушени приятелства нямаше.
10-ти клас не се случваше нищо. Смятах, че съм го забравила. И така, времето си излетя и дойде 11-тата година. В началото, както винаги, бе скучна и безразлична. Aла сега, вторият срок, всичко се преобърна. Всъщност, чувствата никога не изстинаха просто се заблуждавах. Даже един януарски ден му признах какво изпитвам, но той не ме отрази. Февруари и март бяха ужасни... не бях страдала така никога. И ето, че дойде Април. Като че ли, конкуренцията започна да намалява и аз се сближих с него, за втори път. Чувствам се като в 8-ми клас отново. Ама, че хубаво... Тази седмица бе вълшебна. Хвърляхме си погледи в часовете по Литература, ток обхващаше всеки нерв от тялото ми. Не знам за него, но аз изпитвам искри. Говорим си по коридорите, чатим, търси вниманието ми.. Ала продължава да твърди, че не ме харесва. Обожателките му започнаха да ми завиждат, повечето от които са уж приятелките ми. Пак се почнаха объркващите неща.
Та ето и молбата ви към вас, читателите - бихте ли ми казали как да го накарам постепенно да ме хареса? Разбира се, не като приятел, а нещо повече. И казвам постепенно, тъй като желая удоволствието да е двойно. А и между любовта или приятелството да избирам? Тези моите дружки не знам до колко са ми истински. И също, ако сте някой hater - не си губете времето да коментирате нещо негативно. :) Чао!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 14 дни
hash: fbf8426650
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   "започна да се държи като боклук с моя милост... Бях разбита. Не можех да го позная, а аз ваканцията копнеех да го зърна отново. Тогава за пръв път ми се случи да плача за момче и следователно разбрах, че изпитвам чувства към него. "

Явно е, че мъже които се държат с жените като боклуци жънат успехи и стават обекти на любов а добрите момчета и мъже които проявяват добро отношение и споделят чувствата си удрят на дърво. Защо? И жените не знаят, те действат като животни според инстинктите си и женската им интуиция ги подвежда на 100% и после много страдат и плачат.

Съвета ми към авторката е да спре да се държи като животно и да се откаже от контакти с това момче защото ще страда. Той ще продължи да те третира като боклук, ще те използва и ще те захвърли, ще те нарани и ще те насочи по пътя на блудниците където ти ще имаш множество неуспешни връзки, ще си нещастна, ще огрубееш вътрешно и ще станеш злобна а накрая ще си останеш сама защото на 30-40 години никой няма да иска да създава семейство с опорочена, злобна и претенциозна блудница в каквато има голям шанс да се превърнеш ако продължиш по този път.
Вместо това аз те съветвам да насочиш усилията си в съвсем друга посока и да потърсиш добро момче, което може да е малко свито и ти дори да го презираш за това и да се мислиш за по-добра от него и в друга класа (това са глупости), но което има добро отношение към теб, уважава те и има твърди нравствени принципи. Така ще можеш да имаш любов и прекрасни отношения и ще избегнеш сърдечните рани, неверност, прелюбодейства, нещастие и т. н.
Момиче гледай да не станеш като множеството неверни блудници и послушай съвета ми, търси пламък който топли а не такъв който изгаря!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker