Искам да се върна при бившия съпруг. Моля за мнение? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121155)
 Любов и изневяра (29696)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21892)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18513)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Искам да се върна при бившия съпруг. Моля за мнение?
преди: 8 години, 1 месец, прочетена 5199 пъти
Жена на 35 г. с две деца момчета на 12 и 13 г. Преди 4 г. се разведох със съпруга си заради унищожителната му и болезнена ревност към мен. Никога не съм му давала повод и не съм му изневерявала. Ревността беше единствената причина, за да се разделим. Разводът беше много тежък за всички. Три месеца, след като се разведохме бившия ми вече съпруг замина за чужбина на работа, за да не гледа "как ме лигави друг мъж и да не извърши нещо, за което да пишат вестниците". Това беше голяма изненада за мен, защото очаквах, че и след развода ще ме ревнува. Другото, което ме изненада е, че при предплати с две години напред издръжката на момчетата.
Опитът ми да създам нови връзки претърпя провал. Децата ми неприемаха новите ми партньори и то по доста груб и демонстративен начин показваха неодобрението си. Това от една страна, а от друга мъжете, които уж ме обичаха, като виждаха положението с моите зверчета много бързо се отказваха. Бившият ми подържаше връзка с момчетата по скайп и се чуваше с тях поне един път седмично. Изпращаше им по пощата подаръци сравнително често. Въпреки, че беше далеч от успяваше да мотивира децата за някои неща.
Преди 3 м. бившия ми съпруг се прибра, беше отслабнал 30 кг. от 105 сега е 75 кг. при височина 185 см. Едвам го познах. Децата ми са плътно до него и в повтарят само тати това, тати онова. Той не се нанесе при нас, а живее при баща си, майка му почина докато бяхме още женени. Там ходят и децата.
Бившият ми предложи да се съберем отново заедно, защото само мен обичал и иска децата да са до него. Обеща повече да не ме ревнува, както преди да се разведем. Каза ми, че друга жена не е поглеждал. Вече правя секс с него и е по различно от преди по хубаво е. Само да отбележа, че с партньорите след развода не можех да се отпусна по време на секс, не знам защо, и те и аз полагахме усилия, но нямаше резултат.
В момента съм объркана и ме е страх. Виждам, че за децата е по добре да сме заедно и заради това, че са момчета и им трябва здрава мъжка ръка в пубертета. Явно и аз не съм престанала да изпитвам чувства към бившия си.
Да му дам ли втори шанс? Дали е излекувал ревността си?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 1 месец
hash: 87d92b1fa7
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Опитай, но е добре първо да седнете и да поговорите и ясно да регламентирате, ако мога да кажа връзката си. Добре е момента ясно да му подчертаеш, че не си някоя, която търси други връзки и че настина неговата ревност те е убивала. Бъдете толерантни и търпеливи един към друг, препатили сте, мисля че той зад граница си е получил урока, преосмисли е много неща и сега е момента да му дадеш много любов, нежност, но и за изискаш от него, за да не се повтори, старата песен на нов глас. Децата са си деца, но е добре повече време да оставате заедно, не да разсъждавате и ровите върху това, което е било, а да се наслаждавате на новите отношения. Човешко е да се греши, но когато си осъзнал грешката и да простиш и затвориш една страница, да започнеш на чисто е прекрасно.

 
  ...
преди: 8 години, 1 месец
hash: ef3362a257
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

3.   Не е трябвало да се развеждаш с него на първо място и да играеш блудницата, смисъла на създаването на семейството е да е за цял живот докато смъртта ви раздели и двамата да са заедно и при здраве и болест и при богатство и бедност и при проблеми и да проявяват търпимост към недостатъците на другия и да правят взаимни компромиси. Това, че атеиста Наполеон е разрешил разводите и е компрометирал святостта на семейството съвсем не значи, че Божествените закони са се променили.

"Вече правя секс с него"

Изглежда вече всичко е решено. Ти правиш секс със съпруга си, децата искат да сте заедно, той иска да сте заедно. Върни се при него и съберете разделеното семейство.

 
  ...
преди: 8 години, 1 месец
hash: 0266d2968e
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Дай му шанс, защо не. Но не правете грешката да сключвате брак отново, не и преди да са минали няколко години, за да видиш как вървят нещата и да прецениш сама. Първите месеци ще са розови, въпросът е как ще е всичко след тях.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 1 месец
hash: 51e1628b98
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   ДА!
Дайте му шанс, дайде шанс и на децата да израстнат в семейство!

 
  ...
преди: 8 години, 1 месец
hash: e57ac40b58
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Съберете се. Предложи му семейна терапия при психолог и говорете. Много говорете. Спести му цялата информация за връзките си през това време, не искай такава и ти, че да не се обърнат ролите. Дано и децата да ви спестят информацоя.
Добро впечатление прави, че е поддържал връзка с децата. Не всички бащи го правят.
Късмет.
Ж 31

 
  ...


...
преди: 8 години, 1 месец
hash: 7c4f3602ee
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Патологичната ревност се лекува, тя не минава от само себе си. Изобщо не вярвам да се е подлагал на терапия. Така че проблемът си е същия, а той е съществен. Сега може да ти обещава много неща, но ако не склони да ходи при психолог или психиатър/зависи/ нищо няма да се промени за теб в дългосрочен план. Добре си помисли. Децата са си деца и те ще си общуват с него. Поставяш му ултиматум, че може да опитате пак заедно само при условие, че той се подложи на терапия. И ще видиш какво ще се случи. Аз мога отсега да ти кажа, че резултат най-вероятно няма да има.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 1 месец
hash: dad9f36e4a
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Личното ми мнение е да се съберете заедно, дори да те ревнува пак. Просто с две деца и на 35г., за съжаление ще те подмятат мъжете, а и децата ти ще им бъде по-добър живота с него.
Прави ми друго впечатление, често се случва при раздяла, мъжът да го изживява и да се затвори в себе си. А бившите съпруги, които държат на семейството и са много морални, веднага тръгват по мъже, само и само да не са сами и да има кой да топли леглото им. Мъжът ти как ще реагира като разбере как си държала чужд бастун в ръце, докато той е ревел за вас?
За справка, не съм женен, не съм разведен, но имам връззка, просто имам такива наблюдения.

 
  ...
преди: 8 години, 1 месец
hash: 3998c4073c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Ако причината поради която си се развела е единствено ревност-не казвам че е малко де-имам предвид не те е бил, тормозил, мързелувал, пиел-съветвам те да му дадеш шанс. От това, което пишеш, мисля че той те обича-и то много. А и децата ви имат една майка и един баща-не са малки вече, разбират всичко, трудно биха свикнали с друг мъж, знаят си бащата. Във всяко семейство има по нещо, не си мисли че е само у вас. И да знаеш-винаги има по-лошо. Не бързай да сключваш брак повторно-просто си живейте така, за да имаш възможност да видиш накъде ще тръгнат нещата. Успех ти желая. Пише ти жена с 36 годишен брак...

 
  ...
преди: 8 години, 1 месец
hash: 5763ef7df5
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Ми свали си малко опашката, за да няма поводи да те ревнува, пък знае ли се - може да се получат нещата!

 
  ... горе^
преди: 8 години, 1 месец
hash: 5286612ef2
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

13.   по принцип съветите ми са в посока запазване / възстановяване на брака, ако е възможно. патологичната ревност обаче не е недостатък за пренебрегване. никак не е сигурно, че бившият ти си е взел поука и няма да повтори поведението си когато реши, че си му в кърпа вързана.
че децата искат да се съберете е ясно, че и ти клониш нататък - също, но му постави ясно нещата:
1. събирате се временно, без да се жените
2. при подобно поведение излита без право на трети шанс
дано нещата между вас се получат този път.
Ж44

към модераторите: бихте ли ми обяснили на кои точно правила на сайта отговаря коментар 9, за да бъде одобрен?

 
  ...

...
преди: 8 години, 1 месец
hash: a7309dd78a
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

14.   Че какво мнение искаш? Тази история ми напомня за моята от преди няколко години. Взех бившата и всичко започна добре, макар че имаше Бая обстоятелства от миналото и, които ме караха да се замислям. Та оженихме се и всичко беше наред няколко години, аз бях нов в занаята, а на нея и беше втори брак. Та по едно време се промени започна да мрънка, ревнувал съм я бил, а всъщност такова нещо нямаше, даже точно обратното, оказа се че като семеен мъж, не съм можел да се събирам с приятели, защото не било редно. Накрая стана нетърпимо, обвини ме в какво ли не, , даже ме разнесе по цялата рода и по всички познати че съм бил някакво чудовище. Аз само гледах и не можех да повярвам че може да има човек, който да манипулира така. Дойде и моментът, който печеше от дълго време. След като ме изкара най-големия боклук спокойно поиска развод, така че никой да не я обвинява. Рекох си хубаво, боли ме, поех ти всичката вина, дай да ти сам развод да мирясаш, добре че поне дете не направихме. Оказа се разбира се, че се е появил някой нов, незнам кой подред, както се казва от 16 годишна не е била сама, прескача от човек на човек. За година нещата при мен се нормализира и като че ли започнах да поглеждам. След още година обаче нашата решила че била направила грешка, че ме виждала в друга светлина, само че трябвало да реша какво да правя и да и кажа, защото в момента си имала някой и т. н. Изобщо един болен човек, може да ражда само болни мисли. Само я питах как възнамерява да убеди хората около нея че бе съм това, за което ме представяше преди и как ще им обясни че ще се събере с чудовището което я е съсипали. Тя каза че бе можела да мисли толкова напред, но искала нещата сега и веднага да станат както тя иска, да зареже тоя сегашния и да се върне при мен, защото така го чувствала.
Разбира се нямаше как да се случи отново.
Та авторке недей съсипва живота на човека и запомни че никой не може да се съобразява с твоите желания, не си принцеса. За съжаление такива като теб и моята бивша съпруга станахте прекалено много. Само изисквания, само мрънкане, даване 0.

 
  ...
преди: 8 години, 1 месец
hash: f68a8fb46b
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

15.   За каква ревност говориш и за какво връщане!? По скоро той трябва да се реши, дали да те спасява или да те остави да си трошиш главата. Същата въртиопашка си била, още от млада. Само за 4 години след развода, говориш вече за партньори в множествено число. Коя нормална майка ще направи това -" Само да отбележа, че с партньорите след развода не можех да се отпусна по време на секс, ". На мъжа си каза ли го това, или чакаш децата да му го кажат и тогава ще бъдеш отново аут. С цялото си нахалство се правиш на благосклонна, а не заслужаваш внимание. Не ти ще решаваш, а той, след като му разкажеш истината, иначе развоят ще е като в началото. По добри остави децата при него, а ти си продължи пробите на следващите партньори в секса и се радвай на свободата която си желала.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 1 месец
hash: 0d704173ea
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   Авторката. Не всички са разбрали, написаното от мен, но благодаря за коментарите. Причината, за да се разведа беше патологичната ревност на съпруга ми и той много добре знаеше какво правеше, а също така знаеше, че повод никакъв не съм му давала. За връзките ми след развода нямате право да ме корите, защото именно бяха след развода, а не по време на брака ми.
Нищо не скрих от съпруга си. Разказах му за всичките си връзки след развода, а те са само две, и причините за раздялата ми. Всичко прие нормално от казаното от мен, каза ми още, че друго не е очаквал и затова е заминал за чужбина. Попитах го трябвали да се чувствам с нещо виновна пред него. Той каза каза не - търсила си и ти място под слънцето. Обясними, че по време на престоя си в чужбина е работил като вол, за да не изпадне в дупка след развода. Живял е скромно и да това време е спестил доста пари за мен и децата. За съжаление в България не се вижда какво може да работи. За 600 лв. не му се работи. За ревност към мене въобще не може да става, съвсем друг човек е, отруден, зрял много по отговорен. Иска да заминем всички в чужбина и там да се устроиваме. Поддържа връзка с работодателите си, ценят го. Той е способен електротехник. Каза ми, че ако е искал щял е да си хване някоя, но не го е направил, защото ме обича още и желае само мен и децата. Прибрал се е в България, за да провери как стоят нещата с мен и как са децата.
В момента ми е паднало пердетото отвсякъде. Заминавам с децата и бившия си в чужбина, пък каквото сабя покаже, мисля, че е за добро.
На всички желая много щастие!

 
  ...
преди: 7 години, 5 месеца
hash: 64d52cdf08
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

18.   Авторката. Честита Коледа и Щастлива Нова година на всички. В живота понякога стават и чудеса. Бременна съм с трето дете от съпруга си, във втория месец съм на бремеността. Всички сме заедно много щастливи и по сплотени от всякога.
Желая ви много щастие и късмет.

 
  ...
преди: 7 години, 4 месеца
hash: 21e066d033
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   Браво, авторке! Честито! Успех и по нататък! И пиши тук!

 
  ... горе^

...
преди: 7 години, 4 месеца
hash: e4516a1cbd
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

20.   Чудесно е че се случват чудеса! Бъдете живи и здрави, успешни и много щастливи!

 
  ...
преди: 7 години, 4 месеца
hash: e2ea26ae4c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

21.   браво, радвам се за щастливата развръзка :-)

 
  ...
преди: 4 години, 1 месец
hash: 1910e408aa
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

26.   Съпругът ми изостави мен и децата през последните 8 месеца сега и отказва да се върне, защото беше държан от жена, която току-що срещна. За това моето аз и децата страдаха и то беше в петата на борба, но решавам да направя всички средства, за да съм сигурен, че семейството ми се събира, както беше, тогава отидох онлайн там, видях толкова много добри разговори за този заклинател, чийто имейл е lovepelltemple@gmail.com, така че трябваше да свържете се с него и само за 2 дни, както той обеща, съпругът ми се прибра и поведението му се върна към мъжа, за когото се омъжих. Не мога да благодаря на заклинателя за достатъчно време за това, което направи за мен, толкова съм благодарна. Дори разговарях с колегата за заклинания по телефона, за да потвърдя съществуването му. Неговият имейл отново е: lovespelltemple@gmail.com или whatsapp 380501944596

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker