Странно поведение - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121365)
 Любов и изневяра (29751)
 Секс и интимност (14385)
 Тинейджърски (21905)
 Семейство (6480)
 Здраве (9609)
 Спорт и красота (4705)
 На работното място (3186)
 Образование (7310)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18571)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Странно поведение
преди: 8 години, 1 месец, прочетена 1828 пъти
Моля, необходимо ми е мнение от други, понеже съм объркана.
Запознах се с едно момче на 22 години /аз съм на 21/.
Всичко започна като чат, той ме заговори. Постепенно нещата се задълбочиха, започнаха любовни и страстни съобщения вече 3-4 месеца, песни и т. н. Пишем си постоянно, той постоянно е в нета. Живеем в различни градове, аз съм студентка, той има някакъв бизнес. Имах ваканция 1 седмица, с моята съквартирантка, която е от неговия град, отидохме там. За 4 дена той не намери време да се видим за половин час поне. Не можел, съжалявал, но нямало как. Много искал, но не можел.
Съсипах се. И понеже предполагам, че всеки ще каже, че има друга, то направихме със съквартирантката ми нещо като проучване и друга няма- поне нищо сериозно.
Някакви мнения, моля, страх ли го е, какво може да е това.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 1 месец
hash: 69cce730de
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Винаги ми е било адски странно как хората могат да хлътнат толкова много по някого, когото дори не са виждали на живо, камо ли пък да са поддържали някакъв жив контакт. Донякъде си го обяснявам с факта, че в интернет всичко е лесно- запознаваш се с човека с едно кликване, харесваш снимка, започвате да си пишете. Никой не те вижда и не знае как се чувстваш, дали мислиш това, което казваш. Имаш пълната свобода да говориш неща, които не отговарят на истината или които не би имал смелост да кажеш очи в очи. Зад компютъра можеш да бъдеш какъвто си пожелаеш, нищо не те спира. И там е проблемът. Допускаш до себе си човек, когото не познаваш. Колкото и убедително и истинско да ти е звучало всичко написано, откъде можеш да знаеш как реално стоят нещата? Щом ти си била искрена, означава ли, че и той също? Винаги трябва да си много предпазлива в такива ситуации. И не само защото си е направо опасно да контактуваш с напълно непознат, но и защото рискуваш да си много разочарована. Колкото и хубаво да звучи всичко, не можеш да го приемеш за чиста монета.
Така, трябва да се успокоиш и да си дадеш малко почивка. Остави го той да ти пише, той да те потърси и евентуално да ти обясни какво е станало. Ако наистина е искал да се видите, той ти дължи някакво обяснение. Все пак, пишете си от достатъчно време, за да има уважението да ти каже защо не е успял. Освен това, ти си отишла в неговия град, което не се случва всеки ден. Но не се дръж така, сякаш му държиш сметка. И бъди по-внимателна. А само за приятелката не разбрах, как сте проучвали, като не сте в един град? Ако не познаваш никой негов близък, как може да знаеш на 100%, че няма момиче до него? Може да не иска да си кача снимки във фейсбук или да пише, че е обвързан. Не е нужно всеки да афишира връзката си.

 
  ...
преди: 8 години, 1 месец
hash: d0c4b6dbc0
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Това се нарича виртуална връзка - реалността ще я прецака, а той не иска това. А дали и ти не искаш - ти ще си решиш.

 
  ...
преди: 8 години, 1 месец
hash: 7892b0aeb2
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Виж - истината е очевидна и не анализирай, опитвайки се да си оставиш жива надежда. Няма значение има друга (други) или не, дали е сериозно или забавление. Ако искаше да те види, щеше да го направи. Това е простата истина.
Ж 28

 
  ... горе^
преди: 8 години, 1 месец
hash: cefddd9a23
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Съжалявам, но моето мнение е, че те лъже. Може би те е излъгал за външния си вид, пращал ти е снимки на други момчета, може да те е лъгал за възрастта си. За много неща може да те е излъгал, и сега, виждайки се на живо, си щяла да разбереш истината. За това не се е съгласил да се видите. Наистина, няма как цяла седмица да няма поне половин час свободен, за да се видите. Ти си отишла в града му, имала си желанието, но.... Ако човекът имаше сериозни намерения към теб, щяхте да се срещнете. Нямаше да има търпение да те види. Дори да беше зает с нещо, щеше да се освободи, за да се видите най-накрая. Защото, ако не сега, то кога? Кога друг път ситуацията ще е такава, че да се озовете в един и същи град? Може да не е много скоро.

Та, така. Виртуалното не винаги отговаря на истинското. А и защо ти е такава връзка от разстояние? Повечето такива не потръгват. По мое мнение такива връзки издържат само ако двойката преди това е била заедно, но им се е наложило да бъдат разделени за определен период. Тук, случаят е съвсем друг. Докато за теб е било истинско, и си влагала някакви чувства и надежди, приеми, че за него може би не е било така, с оглед на случката.

Все пак, каквото и да решиш, имай едно на ум. И за сега, и за в бъдеще.

Depravity

 
  ...
преди: 8 години, 1 месец
hash: aac628796c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Изглежда не ти е казал нещо, а го е страх - затова и се крие.
А може и просто да обича да си пише с някой, за да си придава значимост, затова и да не иска да се виждате.
Горе са ти казали - ако искаше, щеше да намери начин да се видите, дори да е само за 10 минути.
Сетих се и за още един вариант - да е много неуверен, затова и да не иска да разваля "връзката" ви с реални срещи.

 
  ...


...
преди: 8 години, 1 месец
hash: 722964e4af
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Този те лъже. Не вярвай на НИЩО, ама абсолютно НИЩО, което ти пише. Знаеш ли колко пъти са ме зарибявали и са ми ''сваляли звезди'', наред с други момичета? Да не мислиш, че си единствената, на която пише песни и разни такива? ! Със сигурност не си. Даже бъди сигурна, че не си единствена, а има още няколко. С каква цел го прави ли? ! ЗА ДА СПИ с някоя от Вас. Щом не е пожелал да се види с теб, има няколко варианта:
1. Има сериозна връзка, но понеже работата му е на компютър /примерно/ може постоянно да ти пише.
2. Има нова връзка с една от жените, с които се зарибява. Със сигурност е добра в леглото, щом не е пожелал да те види и евентуално да те изчука.
3 -тия вариант за който се сещам е, да се представя за друг човек с чужди снимки.
Съветвам те да не се занимаваш с него и общо взето с такива като него.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker