Един мъж може ли да има успех при такъв характер? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120670)
 Любов и изневяра (29587)
 Секс и интимност (14308)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18389)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Един мъж може ли да има успех при такъв характер?
преди: 8 години, 15 дни, прочетена 3535 пъти
Здравейте на всички читатели на Spodeli. net. Имам един интересен въпрос към младите и към улегналите жени в сайта. Ако един мъж е малко темерут и не се заглежда по вас и околните, ако не е от тия дето ще направят първата крачка, но предизвика интерес и ви се стори симпатичен, интелигентен и мъжествен ще се пробвате ли? Дали ще го харесате за сериозна връзка или само за неангажиращ секс, или пък просто ще го отсвирите? Какви са шансовете на един симпатяга темерут?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 14 дни
hash: d9053f500b
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Зависи как ще се държиш при задълбочаване на отношенията, в началото щом имаш външност и правиш първите крачки ще успеш да привлечеш внимание. Но нямаш ли уважение към жената, рядко някоя стойностна дама да се увлече по теб, така че знаеш какво не трябва да правиш.

 
  ...
преди: 8 години, 14 дни
hash: e3258fdbf5
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Аз харесвам такива мъже/момчета. Да, бих се пробвала! Някак си обичам да се боря за мъжа, може би защото съм силна и не обичам много романтилката, както и това мъжа да ме сваля.
Късмет!

 
  ...
преди: 8 години, 14 дни
hash: 32bc5495af
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

3.   Абсолютно никакви. Ако не прояви интерес, не бих се занимавала.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 14 дни
hash: d0130ea74e
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Как може да си едновременно темерут и да предизвикаш интерес, не ми стана ясно. Ако не показваш на жената, която ти допада, че имаш някакви желания към нея с поглед, с думи, с поведение, ако нито я гледаш, нито даваш сигнали, че може да се започне някакъв разговор, не очаквай тя да си каже: О, колко е мистериозен този, веднага искам да го опозная. Нали трябва да я привлечеш с нещо. Не става дума винаги ти да правиш първата крачка и да сваляш жените наред, ами просто да си имаш някакво самочувствие. Смятам, че отминаваме времето, в което от мъжа се искаше да преследва "плячката" си, да свърши цялата работа, а жената да пърха свенливо с очивки и да чака да бъде ухажвана. И все пак, ако някоя мацка може да те заговори и да те покани да се видите, защо да не можеш и ти да го направиш? Това че се определяш като темерут, не е оправдание. За да можеш да й се сториш интелигентен и мъжествен, както казваш, трябва да има контакт между вас, как иначе да стане? И ако тя те сметне за такъв, то в нейните очи няма да си темерут.

 
  ...
преди: 8 години, 14 дни
hash: e75fd82e57
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

5.   Харесвала съм многократно "темерути", но понеже си падам и аз малко темерут... нещата не се получават. На такива мъже и жени им е нужен някой инициативен, търпелив, спокоен човек, за да има някакъв шанс връзката.

 
  ...


...
преди: 8 години, 14 дни
hash: ee75e9d819
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

6.   Шансовете ти не са големи! Просто защото не само жените, но и хората като цяло не харесват темерутите и затворените хора, просто защото не ги разбират, зад един потаен/ затворен човек не се знае какво се крие, може да е цяла непозната и неразгадаема вселена! Никой не иска да живее и да има интимни отношения (говорим за нещо сериозно) с някоя ходеща загадка и потен човек, който не знаеш кога какво му се върти в главата. Е, това ако е в някакви нормални граници може да бъде секси за жените, малко мистериозен мъж, който да поддържа тръпка и леко напрежение около себе си, но ако си хипер темерут, който не умее да изразява каквито и да било чувства и емоции, това вече е плашещо и не е секси! Била съм с подобно момче и просто се уморих накрая след няколко месеца заедно да не ми разкрива нищо, дори елементарни емоции, когато е с менн, а усещах, че не съм му безразлична, но се съсипа всичко заради странността му. Жените са несигурни в такива мъже. Не предизвикват доверие, а точно обратното. Моят съвет е да се опиташ да си по- открит и бъбрив, по- спонтанен, разкривай емоциите си (не говоря да се обясняваш в любов) ами например ако сте на кино с една жена, или просто правите нещо яко заедно, не се стецнявай да изразиш, че ти е хубаво и приятно в нейната компания! Успех.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 14 дни
hash: feafd088a9
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Това все едно аз съм го писал, защото съм горе-долу на 100% същия. :)

 
  ...
преди: 8 години, 14 дни
hash: 0f4d96b5fe
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

9.   Ами ако го опознаеш и не е темерут? Какво значи първа крачка... заговори го, контактувай с него... няма нищо лошо. Да му пишеш първа. Дженталменските и рицарските времена ги няма вече... осъзнайте се малко. Жените вече трябва да ги обиждаш и да ги гавриш за да ти обърнат внимание дееа...

 
  ...
преди: 8 години, 14 дни
hash: cebb45a91d
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Дефинирай какво точно разбираш под "темерут". Иначе на мен лично това, че не се заглежда по всяка би ми направило добро впечатление. Ако имам интерес - бих загатнала, но ако не получа същото от другата страна, не бих направила никаква крачка. За какви години става въпрос?

 
  ... горе^
преди: 8 години, 13 дни
hash: 13e919af61
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   Според мен ти имаш проблем с това, че искаш да сверяваш, а може би и да регулираш вкусовете и харесванията си според мненията на околните.

 
  ...

...
преди: 8 години, 13 дни
hash: 5a654a3a24
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   От автора : Не става дума за мен, а за един приятел. Описвам един окопо 30 годишен младок, чието поведение малко ме ядосва. Когато се усмихва е голям симпатяга, ама го прави рядко. Жените го заглеждат и особебо млади момичета и ученички. Голям инат и вика, че не му се занимава да се прави на сваляч и досадник. Вярва, че сами ще го заговорят.

 
  ...
преди: 8 години, 13 дни
hash: d9a16b276d
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

13.   предполагам авторът е мъж и описва себе си. за мен симпатяга и темерут са взаимноизключващи се понятия. дефинирай какво по-точно имаш предвид.
иначе ако един мъж е "предизвика интерес и ви се стори симпатичен, интелигентен и мъжествен ще се пробвате ли" - при така поставени нещата - може би да, но това не ми се връзва с темерутството. освен това е много важно дали авторът сам се вижда в такава светлина или противоположният пол го смята за "симпатичен, интелигентен и мъжествен". щото той може да се смята за супер пич, но за жените около него да е само темерут, който не им обръща грам внимание. та не виждам как темерут би предизвикал особен интерес...
Ж44

 
  ... горе^
преди: 8 години, 12 дни
hash: 349f82cd90
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Той ще предизвика интерес, но аз също никога не бих направила първата крачка. За мен това е работа на мъжа и не мисля, че се чувствам достатъчно женствена, когато не усещам по-сериозно желание от страна на мъжа! Започни да правиш комплименти на жените и си говори с тях спокойно!

 
  ...
преди: 8 години, 11 дни
hash: 9bdddcdfca
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   Аз си блъскам главата с едно подобно нещо. Моля, хората с опит в тази сфера да оставят някакви инструкции. Нещо от типа на: "Как да не го убием и да помним, че от дъжд на вятър той ни кара да се усмихваме така, както друг не може. " Ръководство братя и сестри, моля ви, защото ме докарва до истерия на моменти, най-големия му талант!

 
  ...
преди: 8 години, 10 дни
hash: dc405ca8ef
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   Настоящият ми приятел покрива на 100% това което си описал с тази разлика, че е темерут от ново поколение. Преди също съм харесвала темерутчета и е имало някаква закачка, но в момента в който ми писне и им го кажа направо нещата приключваха. Бих се захванала, но ако няма реакция дълго време бия отбой. За връзките никога не съм започвала връзка с идеята да е сериозна или кратка. Бих стояла с този човек докато имам чуства към него.

 
  ... горе^

...
преди: 8 години, 9 дни
hash: 8944f58e72
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

17.   Да, един темерут определено може да изглежда симпатичен, а и хората не са много наясно с това определение. Очевидно е, че историята дава описание на мъж, който или е прекалено сериозен, разочарован и не му се играе на сваляч, или си търси нещо различно. Определяме много сериозни мъже и жени за темерути, а те са си готини хора. Конкретно по темата - Предполагам е хубав и як мъж, това е достатъчно да привлече една жена чисто сексуално. Жените се привличат от мъже, които не им обръщат внимание и не се заглеждат по тях, ако е хубавец и жената също е такава, няма да го остави да се прави на важен! Ще се опита да го привлече. Такива мъже предизвикват интерес и се явяват остър завой за една жена, тоест много трябва да се постараят за да го вземат. Една от десетки ще покори такъв тип. Аз от написаното разбирам, че ги привлича визуално и нещата намирисват повече на секс. Природата си е природа. Наличието на тестостерон и приятната визия са гарант за успех, но си и зависи той какво иска и дали ще се възползва. Дай му един съвет - Да се пази от съпрузите на мадамите, защото мадамите ще му налитат и това ще ги разгневи. Повечето жени търсят в един мъж - Красота и сила, но често им се налага да си хванат добра партия от гледна точка на финансовата сигурност, а реално се оказват с неможко до себе си. Този просто си ги привлича, а те търсят това, което нямат мъжете им. Аз не съм от хубавците принципно, но съм свидетел как омъжена жена се заглежда по такъв и е готова да му се метне на врата.

 
  ...
преди: 8 години, 9 дни
hash: 7ec0608f94
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

18.   Дори да предизвика "интерес" в дадена жена и тя започне да се опитва да го очарова, не съветвам жените да изберат да живеят с такъв мъж. После ще си чупят главите.
Ж 49

 
  ...
преди: 8 години, 9 дни
hash: 7db6cc519d
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

19.   Не, не бих се зaнимaвaлa с тaкъв. Aко е темерут в нaчaлото, ще е тaкъв и нaтaтък. Товa знaчи изцяло дa водя aз връзкaтa и не е връзкa товa, aми поемaне роля нa мaминкa с екстри...
Пък кaк бил симпaтягa кaто се усмихнел хaхaх, симпaтяги много имa.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 7 дни
hash: 36f05e09a6
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

20.   15, ако ти е достатъчно това, че от дъжд на вятър те кара да се усмихваш, продължавай с него. ръководство няма и не може да има. просто човекът си е такъв, няма смисъл да се опитваш да го променяш, защото е загубена кауза. или го приемаш такъв, какъвто е, или се отказваш.
btw: някой, на когото не му харесват отрицателните мнения, смело слага единици:-) ако това го кара да се чувства добре, да дерзае, това обаче не променя реалността - по-лесно и по-приятно се комуникира с открити хора, а не с темерути :-)
номер 13

 
  ...
преди: 8 години, 7 дни
hash: bc4ca50699
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

21.   На това което си написала му се вика женска простотия и злоба.
Запомни че ако един мъж не ти обръща внимание и т. н., това не го прави темерут или нещастник, а го прави незаинтересован към твоята особа. Също така не значи че към други жени ще се държи по идентичен начин.
Като започнете да генерализирате с клишета, направо се чудя кой ви трае.

 
  ...

...
преди: 8 години, 7 дни
hash: 967c3eea6c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

22.   Ще го кажа кратко и ясно, ако не се стреми към успех, да, ще го има. Причините ги е изредил 17 и аз нямам нищо за добавяне. Типажът предизвиква интерес, защото не изпитва такъв.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 11 месеца
hash: c10ba461ea
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

24.   13, това е малко ограничена мисъл.. за първото ти изречение става дума. Темерут е човек, който в някоя ситуация не се отпуска и не умее да се весели, но това няма нищо общо с външността му, а няма какво да се лъжем за вас всеки сериозен човек е странен и неприятен. Вие си падате по въздухари животари с никаква мъжка черта ни на характера, ни на осанката.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker