Тя не си сваля грима пред мен! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121138)
 Любов и изневяра (29693)
 Секс и интимност (14355)
 Тинейджърски (21890)
 Семейство (6468)
 Здраве (9595)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3176)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18507)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Тя не си сваля грима пред мен!
преди: 8 години, 1 месец, прочетена 2562 пъти
Здравейте. Момче на 19 години съм, на толкова е и моята приятелка. Вече 2 месеца сме заедно, всичко си споделяме, говорим, открити сме един пред друг... но има нещо, което ми е малко странно - тя изобщо не си сваля грима пред мен, а ходи с доста по принцип. Не е кифла, рокаджийка е, стилът й е нещо между пънк и готик, абе яка мацка си е. Разбирам, че по този начин изразява себе си и не мога да я накарам да ходи без грим, но ми се ще поне когато си лежим на дивана и гледаме филм или пък си легнем гушнати, да виждам истинското й лице, без всичките гримове. Не знам обаче как да й го намекна, като тя ще се ядоса. Просто аз винаги съм харесвал естествените момичета. Разбирам, ако е пред хора, особено в нейните метъл среди или пък училище - да си носи грима, но защо, когато сме сами, пак трябва да го прави... Има мъже, които се оплакват от обратното и честно казано не разбирам какво харесват в напудрената кукла. Не съм виновен, че не искам, когато целуна гаджето си по бузата да се омазвам в мазилата й, нито пък, когато искам да я целуна по устните, тя да мрънка, че ще й размажа червилото.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 1 месец
hash: 30aa9b0d35
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Съгласен съм с тебе.
Естествената красота е много по хубава от маската с гримове. Твърдиш че не е кифла, но е точно такава. За мен гримовете са просто да се скрият някакви несъвършенства а не да ходиш дори и вкъщи с тях.
HARTZY

 
  ...
преди: 8 години, 1 месец
hash: 2cf1553689
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Дай и време просто :) може би смята, че с грим изглежда по-добре и се притеснява все още да я видиш без.
Не мисля, че има смисъл да поставяш темата. Само ще създадеш излишно напрежение.
Бъди търпелив :)

 
  ...
преди: 8 години, 1 месец
hash: 7ee693baaa
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Е като харесваш естествени момичета и не ти харесва да те омазва с грим при всеки допир, как така си се хванал с тази. Пък ако наистина я харесваш и държиш на нея, значи трябва да си забравил за предишните си предпочитания.

Не иска да си сваля грима, защото като ползва толкова много, после без него ще изглежда като плашило. Тези които носят грим, винаги са ужасни, когато го махнат, пък тя все пак иска да я харесваш, затова не се съгласява.
А пък и ти, зор да го махне. После като те изплаши ще има да я молиш да се гримира... :)

Като цяло това е супер маловажно. Съветвам те да се съсредоточиш върху другите и качества, които харесваш.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 1 месец
hash: 3474100706
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   "Не знам обаче как да й го намекна, като тя ще се ядоса. "

Брат, ако дори и това не можеш да й кажеш без да се ядоса, какво остава когато се получи спор за друго нещо? Трябва ли да се обвързваш с човек, с който можеш само ИЗБИРАТЕЛНО да общуваш??

 
  ...
преди: 8 години, 1 месец
hash: d433fcd34e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Според мен не го сваля просто, защото е много комплексирана.
Прави и повече комплименти за тялото, най - вече за лицето и полека лека ще се отпусне.

 
  ...


...
преди: 8 години, 1 месец
hash: 7453439a0c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Все някога ще го свали например след баня, кажи й че много харесваш грима й, но ти се иска да видиш красивото й лице. За по нататък като се жениш гледай да е за жена която да ходи почти без никакъв грим, само тези успяват да се запазят по млади през годините, онези които много се цапотят бързо се сбръчкват.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 1 месец
hash: fb744353a4
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Не знам дали ще мога много да ти помогна, понеже лично аз мразя да нося грим ( не заради тъпотиите с "естествената красота", а защото не понасям върху лицето ми да има мазила и т. н ). Но не винаги носещите грим имат комплекси. Не мисли че приятелката ти НЕ ИСКА да го сваля. Най - вероятно просто е свикнала с него, станал е част от ежедневието, външността и същността й. И не, това, че носи грим не я прави кифла. Ако желаеш да я промениш в това отношение, недей. Остави я да бъде каквато желае. Важно е обаче да й покажеш, че както и да изглежда в твоите очи винаги ще е красива и че не е нужно да слага този грим. Когато я хванеш без ( на излизане от банята например ) й кажи, че е много красива и че трябва по - често я да виждаш така. Абе нещо от този сорт. Пък и едва ли ще се разсърди или обиди ако деликатно й кажеш, че искаш да я видиш каквато е... Преди този разговор най - добре й направи няколко комплимента, за да не й стане неудобно. Надявам се да съм била полезна и успех!

 
  ...
преди: 8 години, 1 месец
hash: 4be8d731ca
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Аз съм на 18 и също ходя винаги гримирана, не само, защото работя като гримьорка, но и грима ми доставя страшно удоволствие, дори мога да кажа, че съм пристрастена. В последните 2 години и половина не съм излизала без грим от нас. Предлагам ти да не припираш и да я оставиш сама да реши. Дай и време, сама ще го свали. Поне при мен е така. Потрай си и ще има резултат. :)

 
  ...
преди: 8 години, 29 дни
hash: 749b02763d
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   За мен има два варианта в тази ситуация. Възможно е да има някакви комплекси относно лицето си- акне, белези, сенки под очите, или каквото е там, които да не се чувства готова да ти покаже, защото се притеснява, че ще те отблъсне. Другият вариант е просто да се харесва така, силно гримирана и да не се замисля, че на теб може да не ти допада съвсем.
Не виждам защо не можеш да й кажеш, поне за червилото, което споменаваш? Кажи й, че за теб гримът няма значение и ще я харесваш също толкова много, дори повече, ако видиш естествената й красота. За тези два месеца, в които сте се опознали и вече имате чувства един към друг, сте минали фазата, в която външният вид е от значение. Когато се появят чувства, човек някак си пренебрегва всички недостатъци и се концентрира върху положителното. Дори да няма перфектна кожа, тя ще е красива в твоите очи. Може би има нужда да се почувства малко по-уверена с времето. Не те съветвам да й правиш забележки от типа на: "носиш много грим", "защо не искаш да си махнеш грима" и прочие, а просто й кажи, че искаш да можеш да я целуваш и да й се радваш, когато пожелаеш, а това ще е много по-приятно, ако тя понякога е без грим.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 28 дни
hash: 4d5e292aa1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Номер 6 е прав/а. Банята му е майката
Моята приятелка и тя така, супер е комплексирана, заради кожата на лицето й. След секс обаче се изпотяваме и грима й се размазва. А и аз гледам да я целувам навсякъде по лицето за да го размажа. После ще, не ще си го изтрива. Това е момента в който трябва да й правиш истински сериозни комплименти, че е по-красива без него.
Вчера стана даже още по-добре. Правихме секс дълго време, бяхме потни и после трябваше да излизаме с приятели. Да, ама козметичката й беше в тях, а ние у нас. Взема си душ и ще, не ще даже пред моите приятели излезе без грим.
Счупих я от комплименти колко е красива без него (а тя наистина е) и тя се отпусна толкова, че после ми каза че е била една от най хубавите вечери в живота й. Определено от вчера насам няма да й дреме толкова че се показва пред мен или другите без грим.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker