Разби ми сърцето, а аз си го искам - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121275)
 Любов и изневяра (29729)
 Секс и интимност (14370)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6474)
 Здраве (9602)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7305)
 В чужбина (1653)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18550)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Разби ми сърцето, а аз си го искам
преди: 8 години, 1 месец, прочетена 2185 пъти
Здравейте. Аз съм момиче на 21. Момчето е на 20. Отдавна чета историите и много харесвам сайта. Та реших да ви разкажа историята си. Имах приятел. Близо година и половина бяхме заедно. Карахме се, сдобрявахме се, но много се обичаме. Проблемът е там, че няколко пъти той направи грешки и аз разбрах те не бяха точно изневяра, но и така може да се нарече. Един път се беше целувал с едно момиче, простих му. Бях наранена но му простих след няколко месеца това се повтори. Преживяхме много неща, но сме си прощавали. Преди месец той ме заряза, защото му писнало да го ревнувам, аз понякога бая ревнувам... Сега си пишем от време на време, но той иска да сме приятели но не само а и да правим секс. Просто се опитвам да му докажа че повече няма да го показвам, но той казва че не ме иска, а го обичам много и тези негови думи и обиди ме нараняват много. Знам че ще кажете да продължа, но не мога
..

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 1 месец
hash: c93a416b2a
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не те иска за гадже, а само за секс дружка. Значи не те е обичал. Така смятам аз. Човек, който е обичал няма така да се откаже, че и да иска само секс, без връзка. Ако ти си окей да правите само секс и нищо друго - ще се разберете. Обаче ти го обичаш, а той теб - не, т. е. няма как да се получи. Ти винаги ще имаш надеждата, че може би ще промени мнението си и ще поиска да сте заедно, а всъщност той през това време ще го прави и с други мацки. Проблемът в случая, е не че ревнуваш и че той се дразни от този факт, а че просто на него вече не му пука за теб. Звучиш ми като добро момиче, а той е явно типичният плейбой. Така, че помъчи се да го забравиш. До нищо хубаво няма да доведе връзката ти с него, каквато и да е тя. Той вече ти е показал ясно, че не го интересуваш. Млада си, ще намериш момчето, което ще те оцени! :)

 
  ...
преди: 8 години, 1 месец
hash: b168ef371b
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Според мен, за да продължиш, трябва да затвориш страницата.
Спри да общуваш с него, прекрати всякакъв контакт. В противен случай ти все ще се надяваш, а очевидно той не желае да се съберете... Гадно е, всеки преживява нещо подобно в даден етап от живота си. Но може би този човек си отива от живота ти, за да имаш възможност да се влюбиш в друг, с който ще бъдеш по-щастлива.
Малко твърдост ти трябва, а после всичко ще се нареди от само себе си :)

 
  ...
преди: 8 години, 1 месец
hash: e1cb4d3118
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Можеш, трябва и ще продължиш. Мога да пиша подробно, но няма смисъл. Горе носът - жовотът е пред теб! :)
Ж 28

 
  ... горе^
преди: 8 години, 1 месец
hash: ce8781a673
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Не можеш да спреш, без мисълта за него. И да е нагло опитай с разговор, ако ли не търси друг вариант. Не сте малки, мъже-жени всеки подлъгва. А не ми се струва, че е безразличен към чувства, а по точно си пада по гонитба и следи по гърба. Тази болест не спира, твоята ревност е болка и за двама ви, не го мъчи. Предпоставка да си намери друга и до следващата, такива очите им жар, а гърдите камък. Какви очаквания имаш не уточняваш, слагаш край и с приятели на живот или изчакваш. Резервирай си страховете без да си налагаш правила и заживейЙ, а после не мисли. Едва ли е илюзия и само секс, обичай и стани просто Богиня на мисълта му.
Не се заблуждавай за вечност и в чужди легла да преспива/л и чужди сърца да разбива/л, явно намека му е че за теб изгаря.
Преглътанала съм такава сладка болка и с роман да ти давам пример е индивидуално при всеки. Най-боли да пулсира самота и в душата да звучи, е боли си. Абсолютно съм наясно какво е, но ще си спестя останалото за моята развръзка. За финал, продължавай точно колкото да се бореш, млада си и победи страха си. Резервиран ли е прекалено дълго, има вероятност да укрива ревността ти!?
Казвам ти го от личен опит, че дяволски се желае старата тръпка, когато ти трябва един цял живот да я имаш пак. Късно ли е за всичко знай че няма оправия, мъжете са си такива. Но загубенето не се печели с лекота, иска се финессс.
Моля да извините дългият пост и тук таме отклонения. Успех :))

 
  ...
преди: 8 години, 1 месец
hash: 99eacf5491
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Номер 2 Да "затвориш страницата"не е най правилно решение при всеки, глупости говориш има хора които не могат да забравят с години. Авторке съгласи се ако искаш но знай но не се надявай на нищо повече, пък каквото покаже.

 
  ...


...
преди: 8 години, 1 месец
hash: f0f89c6f87
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Няма смисъл да му обещаваш, че повече няма да го ревнуваш, защото причината да те остави не е ревността ти, а защото е бройкаджия. А дори и да се съберете, ще го направи само заради секса и пак ще имаш поводи и причини да го ревнуваш, пак ще се разделите и така ще загубиш години в нещо обречено, вместо да си градиш живота.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 1 месец
hash: 8a48566cc9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Иска те за секс... Гадно е, ако наистина го обичаш. Ще опита да ти покаже, че те обича и така до като те вкара в леглото, после същото.

 
  ...
преди: 8 години, 1 месец
hash: 5928860c86
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Всички сме преживели тази "обич" по същата схема. След година-две ще ти е смешно, че той дори не знае как да си поиска секс :)) Горе главата и смело напред. Ти си на 20 и трябва да се учиш не само в училище или университета, но и в живота. Ще пътуваш, ще правиш секс (включително безразборен), ще намираш нови хобита, ще се обогатяваш, ще се разкрасяваш. Следващият път ще ти разбият сърцето... истински. Ще започнеш отначало.

 
  ...
преди: 8 години, 1 месец
hash: e06590da8a
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Режи и бягай, после ще си благодариш!

 
  ... горе^
преди: 8 години, 1 месец
hash: 0f219478d5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   От авторката: Благодаря ви днес ще се видим и ще му кажа, че няма да тичам повече след него.

 
  ...

...
преди: 8 години, 1 месец
hash: 6ec60acb76
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Очаквам развитие на историята. Надявам се да не си се подлъгала и да си се съгласила с "условията" му. Толкова противно ми стана като го прочетох.. казвал, че не те иска, но иска да си спите заедно, ей така, профилактично. Доста долно, наистина. Видял е, че го обичаш, решил е, че не иска да има връзка с теб в крайна сметка, защото ревността ти или каквото е там му пречи, а всъщност вероятно го е яд, че си разбрала за изневерите му и му е било твърде натоварващо да ти се обяснява постоянно, но пък е сметнал за добре да се възползва от чувствата ти докато може, защо не? ! Ти му се предлагаш на тепсия, с цялата си обич и готовност да сте заедно, а той гледа да извлече максимума от ситуацията. И да ти кажа, няма да е единственият. Важното е да си дадеш сметка какво се случва.
Този човек не те обича! Не си заслужава да възлагаш напразни надежди на някой, който се чуди как да те вкара в леглото за пореден път, но ти повтаря, че няма да сте заедно. Горе главата и давай напред!

 
  ...
преди: 8 години, 1 месец
hash: a09250d723
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Почти същата история я имам и аз. Само, че бяхме 5 години заедно, той почна да се държи меко казано странно. Тръгнах си, оставих го, след 7 месеца ми се обади да пием кафе предложи ми да сме приятели със екстри, писахме си от време на време, виждахме се. Той не искаше да си държим сметка за нищо просто такива да са ни отношенията. Трябва да имаш достойнство, ти не си му изтривалка и ако се съгласиш с тези условия няма и да те уважава. Все едно '' Тя ми връзва , защо пък не? ''. Ще се опита с мили думи да те съблазни и всичко от начало. Не се занимавай, няма смисъл колкото и да обичаш го остави. Има време за всичко и за правилните хора в живота ти.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 1 месец
hash: 357a7e36f9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Авторката: Благодаря ви много за всички съвети. Стискам зъби и продължавам само напред!!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker