Любовта ръжда не хваща! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Любовта ръжда не хваща!
преди: 8 години, 1 месец, прочетена 2672 пъти
Според вас любовта отминава ли си или е завинаги, имате ли си някой човек който и след колкото години да го видите все пак го искате до себе си. Моята история е такава (няма да си издам пола).
Имам си приятел/ка от детството още от училище тогава винаги прекарвахме 70% от времето си заедно говорихме по цял ден стояхме един до друг и не веднъж са ми казвали, че тя/той си пада по мен, но аз бях твърде срамежлив/а и не направих нищо макар, че и аз имах симпатии. И така вече сме в университета и пак сме заедно(приятелски). Когато бяхме малки си имахме супер голямо довери както сега та въпроса ми е дали е възможно да сме нещо повече от "приятели" и то ако е възможно какви съвети бихме ми дали... когато бяхме малки си имахме супер голямо доверие както сега ^^

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 1 месец
hash: cca9e8ec06
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Как може да си в университет и да пишеш неправилно. Запетаята я имаш за нищо, при писане на сложни изречения. И да се криеш, от словореда и развоя на темата, си личи, че мъж я пише. На тази възраст, срамежливото момиченце в миналото, вече е жена и поведението й е съвсем друго. По скоро момчетата остават дечковци, особено след като премахнаха казармата, останаха си мамини синчета и не знаят как да се държат с момичетата. Като й имаш доверие опитай, тя не яде хора. Покани я на кафе, поговорете си за миналото и настоящето и така връзката ще започне. А времето и най вече твоето поведение ще покаже, дали имаш шанс, за нещо по сериозно. На тази възраст, момичетата вече не са сами, може и да е заета. Опитай!

 
  ...
преди: 8 години, 1 месец
hash: ee0ae5147a
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Така е първата или последната са най помнещи! Аз пък си задавам друг въпрос ако някой може да ми отговори:Как да заместим любовта с омраза, примерно ако човек който обичаме ни мрази как да обърнем чувствата си, ако не можем да бъдем безразлични.

 
  ...
преди: 8 години, 1 месец
hash: 980654a9c0
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   М20, Бъди смел и си признай какви чувства изпитваш!! Не прави същата грешка като мен :)

 
  ... горе^
преди: 8 години, 1 месец
hash: fd9384569c
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Здравей!
Всички тези въпроси могат да намерят своя отговор, само и единствено ако пробваш да се получи нещо между вас. Никой не може да ти каже възможно ли е или не.. На първо място, трябва въпросният човек да те види в друга светлина, като нещо повече от приятел. Това може да се окаже трудна задача, ако толкова дълго сте били просто приятели, но си заслужава да опиташ. Не съм съгласна, че един човек като попадне във "френдзоната", няма излизане, не е задължително да е така. Затова, трябва да действаш! Като не казваш дали става въпрос за момиче или момче, малко ми е трудно да ти дам съвет какво да направиш, но недей да губиш време. Оставайте по-често насаме, говорете си, споделяйте си, опитай се да скъсиш дистанцията помежду ви, повече докосване, повече контакт очи в очи. Ще усетиш как реагира човекът отсреща. И в един момент, просто си признай какво изпитваш. Не се страхувай да се пробваш, по-добре е отколкото да не правиш нищо и в един момент да разбереш, че човекът се е изплъзнал.

 
  ...
преди: 8 години, 1 месец
hash: 7f32a8f3c9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Здравей! ТОва Според мен което си го споделил/а а направо детска игра... от толкова много време се познавате и сте заедно нормално е да изпитвате някакви симпатии и привличания Все пак се знае от всеки че между мъж и жена приятелство никога няма или едната страна има дадени симпатии и т. н. или от другата... Та според мен опитай просто по заобиколен начин със свалки попитай я/го какво мисли за теб като човек и т. н. Та вие сте в университета не сте на 15 години ако не стане между вас поне ще си останете приятели а все пак унито е пълно с кандидати ;) Не губи надежда продължавай напред.. Бъди по уверен/а! УСПЕХ!

 
  ...


...
преди: 8 години, 1 месец
hash: cf3eed4aa6
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Да! Според мен старата любов ръжда не хваща. Преди 3 години ходих със сегашния ми приятел, скоро се събрахме и нещата са дори по-силни от преди. При първия поглед разбрахме, че не е трябвало да се разделяме

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker