Какво иска от мен? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121155)
 Любов и изневяра (29696)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21892)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18513)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Какво иска от мен?
преди: 8 години, 1 месец, прочетена 1890 пъти
Здравейте. Всичко започна преди 8 месеца. С мой далечен братовчед се срещнахме след 5-6 години и започнахме да се виждаме често. Споделяхме си неща от живота, говорихме си за това как като малки сме се виждали, смяхме се заедно за разни неща и просто в един момент ме прегърна. Усетих, че се влюбва в мен, уплаших се, защото може да сме далечни братовчеди, но все пак сме такива. Той знае, че е грешно и каза, че много съжалява, че сме братовчеди. Целуна ме един път по бузата, знаех че е грешно, но се влюбвах малко по малко и аз в него. Тежеше ми на съвестта, че го прегръщах, но го исках и това, че има приятелка също ми тежеше. Един ден ме търсеше, на следващия все едно бяхме непознати. Един ден се държеше с мен като с принцеса, а друг ден ги виждах заедно щастливи. Ревнувам го, но не искам да ставам пречка между тях, именно и затова спрях да го търся. Не мога да разбера как така прегръща мен, а на следващия ден нея без да му тежи на съвестта. Виждам, че е влюбен в мен, а ме търси много рядко. По всичко личи, че не я обича и я лъже, а още е с нея. Въпросът ми към вас е какво по-точно иска той от мен? Показва си чувствата, а не ги споделя с мен. Все трябва да гадая. От месеци се мъча да го разбера и не мога.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 1 месец
hash: c81509b4c1
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Да ти кажа ли защо го прави? Прави всичко това, за да хлътнеш по него и за да ти задържи интереса, защото знае какво харесвате вие момичетата - а именно някаква си проста тръпка и лошите момчета, ето ти я тръпката сега!! Щастлива ли си, а? Чувстваш ли се добре, като те игнорира?? А ще помислиш ли над варианта да не бъдеш глупава и да спреш да харесваш лошите момчета и боклуците, има и срамежливи, и обичливи момчета, спокойно, ще преодолееш това че е срамежлив, колкото и да ти е гнусно и противно.
Таа, както казах, прави го нарочно, за да го харесваш и искаш, и както виждам постига целта си, много сте елементарни вие момичетата, ама лично на мен не ми се отдава да съм bad boy.
И, за Бога, с какво право се занимаваш с обвързано момче?? Няма значение обича ли я или не, ти нямаш право да проваляш никакви връзки, седни си на гъза и спри да се занимаваш с простотии, че ми писна от вашите лъжи, номера, фалшиви връзки и т. н.
Не се занимавай с него!

 
  ...
преди: 8 години, 1 месец
hash: 52291e4e63
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Не е влюбен в теб. Един влюбен мъж е заедно с възлюбената си. Вие не сте гаджета, какво по-голямо доказателство искаш? Ти се явяваш, вероятно, като някаква свежест, разнообразие и т. н., но това, че е решил да остане с приятелката си, означава, че иска да бъде с нея, не с теб. И това няма нищо общо с това, че сте братовчеди, нали все пак сте далечни? По-добре не им се меси. В една връзка няма място за трима, а щом той все още не я е напуснал, значи е направил избора си. Сега от теб се иска да го приемеш и да продължиш напред.

Depravity

 
  ...
преди: 8 години, 1 месец
hash: ff40932a01
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   То е очевидно, но нали "любовта е сляпа" и не искаш да разбереш - иска секс.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 1 месец
hash: dceee12972
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Добре, де, това, че те прегръща и се държи така, както едно момиче иска един мъж да се държи с нея(Не ви знам на колко сте, ама като ви гледам над 18г. нямате. ), значи задължително, че се е влюбил в теб?
Или ти толкова го искаш, че си фантазираш как не я обичал и как я лъгал, или той не струва и пет пари и двамата сте си един за друг.
Питай го директно, стига си гадала като няк'ва вещица.
Питай го дали я обича, и ако каже не, разубеди го да я зареже и да си се хване със своята скъпа братовчетка, която уж толкова много обича.

 
  ...
преди: 8 години, 1 месец
hash: ec14c51345
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Секс иска, какво се правиш на недоразбрала. Това иска и от другото момиче, но явно и то се ослушва като тебе. И докато се чудиш какво иска, ще си търси и трето. На сухо не се стои.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker