Не искам деца - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121179)
 Любов и изневяра (29705)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21895)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18519)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Не искам деца
преди: 8 години, 1 месец, прочетена 3396 пъти
Не ми се разказва надълго и нашироко защо. По-скоро искам мнението ви. Жена между 25 и 30 съм, не съм нито грозна, нито нискоинтелигентна. Моят личен избор е, че не желая да имам деца. (Тук ще помоля хората с различен от моя избор да не изпадат в дълги обяснения и укори какво, защо и как. И колко е прекрасно да имаш дете, как някой ден ще се реша и т. н. Наслушала съм се. И повярвайте ми- резултат нито има, нито искам да има, затова задръжте укорите за себе си. ) Въпросът е, че това до някаква степен (явно досега подсъзнателна) ме комплексира, че не заслужавам партньор в живота. Та нали всеки мъж иска да бъде баща някой ден? Коя съм аз, че да отнемам това природно право на някой? От друга страна, не бих искала някой да бъде с мен заради потенциално дете, а не заради личността ми. Как мислите? Втора категория жена ли съм?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 1 месец
hash: bffb134dd0
гласове:
1 2 3 4 5
  (19 гласа)

1.   Споко, споко - няма да си разваляш рахатеца, нито фигурата, нито да се занимаваш с глупости... Всичките парички, които изкараш през животаси ще отидат за тебе и само за тебе. Време, внимание само ти ще получаваш, и никой друг.
Остави на циганките - те ще се хабят и ще се занимават с долнопробни работи като попълване на популацията. Ти си гледай гримчетата, музичката, материалните облаги.
Жалко за твоята красота и интелект - те няма да бъдат предадени към генофонда на човечеството. Имаш ги, но явно нещо друго, много по-съществено и витално ти липсва.
Така приключва всяка уродлива издънка на еволюцията - в небитието.

 
  ...
преди: 8 години, 1 месец
hash: 70cc842013
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

2.   Не всеки мъж иска да става баща дори напротив. Семейството и обществото точно както при жените очаква от мъжа един ден той да стане родител. Аз съм мъж на 27 и също както теб нямам желание за дете/деца и никога не съм имал. Точно както теб съм се на слушал на - "еми какъв е смисъла на живота ти", "не искаш ли да оставиш нещо след себе си", както и най-грозното - "кой ще те гледа на старини? ". Често съм си представял, че имам дете. Еми дори само мисълта за това ме отблъсква. Причини да нямам деца - много, а такива да имам - николко. Никога не съм харесвал децата (не ме разбирайте погрешно, не ги и мразя), отделно това при мен напълно липсва онова чувство на разстапяне, при гледката на бебе. Та с листа на това чувство, за мен децата са просто бреме. Губиш огромна част от личното си време, огромна част от финансите си. Когато се разболее твепериш над него, в пубертета започват да си правят каквото искат, не се прибират навреме - ето отново нерви, а да и да не забравя най-култувата реплика - "ти не ме обичаш", само защото примерно не си му взел последен модел iPhone. Еми не благодаря. Никога не съм разбирал какво толкова възхваляват създаването на деца и децата сами по себе си. Та по дяволите, това го могат дори животните, но до една страна ги разбирам - природно заложено ни е да се възпроизвеждаме. Не напразно има едно нещо наречено майчински инстинкт. Та авторке има много като нас и те първа ще се разкриват. Винаги е имало хора, които не са искали деца, само че преди е било много трудно да си признаеш. Общество напълно те е отхвърлено. Сега времената са различни.

 
  ...
преди: 8 години, 1 месец
hash: 26237c566e
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Да.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 1 месец
hash: f357d10ed3
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Аз съм мъж на 30 с дъщеря на 4. Аз лично съм от другата категория - смятам, че децата са единот смислите на живота ни и без тях той би бил в някаква степен празен и безсмислен.

Но спокойно - няма да тръгна да те убеждавам, защото не това е целта, а и живеем в свободна страна, където смятам, че личния избор трябва да се цени, стига да не пречи на другите. Не виждам защо трябва да се чувстваш едва ли не втора ръка човек, само защото не искаш деца. Това си е личен избор и не е необходимо да се обясняваш на никого.

Единственото, което те съветвам, е когато имаш връзка с някой мъж и видиш, че нещата отиват насериозно да поговорите по темата дали би искал евентуално да има дца някой ден. Ако иска, по-добре се разделете. Няма смисъл да правиш деца на сила, за да угодиш някому, нито пък да го лишаваш от бащинство.

Само че според мен трудно ще намериш мъж на твоята възраст, който да е категоричен, че никога няма да поиска деца. Може би е по-добре да се насочиш към някой по-възрастен, който вече си има.

 
  ...
преди: 8 години, 1 месец
hash: 3b666a37aa
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Не става дума за първа и втора категория. Истинска любов има тогава, кгоато двама души гледат в една и съща посока. Аз съм мъж и искам някой ден евентуално да имам деца. Но само с жена, която обичам. Бих бил с нея заради личността й (визия, итнтелект, привличане и т. н. ). Не търся жена-инкубатор. А ти просто трябва да откриеш мъж със сходни възгледи за живота на твоите. Малко са мъжете, които не искат деца, но има и такива. Аз познавам. И ако с такъв мъж се харесате, ти за него ще си първа и нагоре категория жена, просто защото имате еднакви ценности за живота.

 
  ...


...
преди: 8 години, 1 месец
hash: 04badf0760
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

7.   Има мъже, които не искат деца - можете да сте щастливи и без това. Не си длъжна да имаш деца, просто намери такъв мъж.
Успех

 
  ... горе^
преди: 8 години, 1 месец
hash: 7787e09636
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

8.   Ами търси си човек със същият светоглед и желания като теб, т.е. мъж, който не желае деца. Да кажеш, че всеки мъж иска да стане баща е същото като твърдението, че всяка жена желае да стане майка. Ето че ти не искаш.
Със сигурност има и мъже, които не искат деца. Просто трябва да се изясните още от началото по този въпрос, за да не си губите взаимно времето и за да няма излъгани.
И.. Няма такова нещо като първа и втора категория човек... Всички имаме право да решаваме за себе си и да носим последствията от нашия избор.
Успех с намирането на подходяща половинка!

 
  ...
преди: 8 години, 1 месец
hash: c7c900dc1c
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

9.   Напротив, първа категория си. Не е задължително да имате деца с бъдещия си съпруг. Просто си изяснете предварително ситуацията и така. Аз съм мъж и също не искам деца. При мен причините са, че съм грозен и тъп и не искам да предам лоши гени на децата си. Мога да си осиновя, или осиновим с бъдещата ми жена, знае ли човек. Но едно нещо не мога да разбера. Как абсолютни тъпаци и грозници правят най-много деца? Сигурно затова генофонда в Бг е толова зле. Имам познат който в лицето прилича на чибурашка и има четири деца. Да са му живи и здрави! Той също така е и много тъп... горе-дошу колкото мен, та дори и по-тъп, но със страхотно самочувствтие и обижда наред хората и им говори зад гърба. Ето примерно аз съм пикня, но нямам претенции, че съм нещо повече и не искам децата ми да страдат. Нямам непокрито самочувствие, защото нямам никакво самочувствие, а хора без никакво покритие вадят ебати самочувствието и това много дразни. Да, да ебаси.

 
  ...
преди: 8 години, 1 месец
hash: b4cf077263
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Не разбирам на кой му пука за твоята констатация, че не искаш деца. Това е нещо като обява в която няма нищо за четене.
Въпрос на личен избор е. Аз съм мъж на 35 и също не изпитвам желание да имам деца, постоянна връзка и т. н. Не че ми е противно или друго, просто нямам нужда от това за добро или лошо, но не съм тръгнал да бия барабана или да пускам такива нелепи постове.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 1 месец
hash: 249c3e1fa0
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

11.   Може би имаш някакъв психологичен проблем. Аз бях така до 24 години, но срещнах мъж в който се влюбих и от тогава до сега знам че ако стане непредвидено не бих го махнала, мисълта за това като цяло по скоро ме радва. На 26 съм но надявам се все някой ден, дори да е след 2-3 год. да ми се случи със определен човек който ще имам до себе си, трябва да се иска и от двамата. До сега не съм срещала жена която изобщо да не иска деца, повече преобладават тези които бързат да се задомят, да раждат и правят всичко възможно за да забременеят. Търси си мъж като теб, който също не иска деца или някой по голям на години който вече има деца от друг брак за да не се чувстваш като втора категория.

 
  ...

...
преди: 8 години, 1 месец
hash: e6b60dc3e3
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Не си втора категория, но определено нещо не описваш или не наричаш както е. Няма логика да си комплексирана, че не заслужаваш партньор, ако с искрена убеденост не искаш деца. Нека ти дам пример - това е все едно аз да се комплексирам, че не заслужавам партньор, защото съм 110 кг., но същевременно съм искрено убедена, че се чувствам добре в кожата си и не желая да отслабна. В това няма логика - може да смятам, че трудно ще намеря партньор и да се чудя къде, но да се комплексирам, че не го заслужавам, значи, че смятам, че ПРАВИЛНОТО е да съм слаба, за да ме харесат. Хайде сега замести "слаба" с "искам деца". Така че, изясни си термините и се обърни към аудиторията с правилния въпрос.

 
  ...
преди: 8 години, 1 месец
hash: 0cb54f3202
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   и аз съм на същото мнение. На 18 съм, но като съм се замисляла за това... наистина не искам. Даже мога да изредя много причини за това, но повечето ще покажат само колко голям егоист съм. На първо място е това, че държа на свобода си и не си представям да се затворя вкъщи и да гледам дете като аз самата съм такова и не мисля, че ще ми дойде някакъв по-зрял акъл занапред и някак си да почна да мисля като голям човек. Искам да запазя детското в себе си и да не се налага да нося отговорност за някой друг. Сега излиза така, че съм някаква магистралка, която не иска дете, което да ѝ пречи, за да може да ходи по дискотеки, салони и т. н, просто не искам. Знам, че е хубаво да имаш някого до себе си, да се грижиш за него, да го възпиташ, но не искам един ден детето да подражава на тези в днешно време и изобщо да не ме възприема като родител. Също не искам и да се женя, винаги съм казвала, че не заслужавам да имам приятел.. може би са някакви комплекси, може би е нещо друго, не знам, но не искам и да се женя. Така, че те разбирам. Не всеки човек става за родител и е важно да го разберем, защото после се случват и други неща като майката тормози детето си, ограничава го, бие го и т. н и така децата само страдат заради поведението ни. Според мен това си е твой избор и те подкрепям.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 1 месец
hash: bf2ecf3879
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Има мъже, които не искат, не могат да имат или вече имат деца. Търси си такъв човек, но се приготви и за евентуална самота. Обществото е устроено по този начин - хората приемат децата като задължение.

 
  ...
преди: 8 години, 1 месец
hash: cd063a920a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Ами то има и мъже не искащи, аз пък искам деца. А ти защо точно не искаш?

 
  ...
преди: 8 години, 1 месец
hash: 3b46d96e65
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

16.   Защо пускате такива провокативни теми, гузна съвест ли успокоявате, или се правите на значими? Чел съм вече десетки такива теми. Естественото състояние на жената е да бъде майка, а ти като не искаш, никой не те задължава. Има мъже, които също не искат деца и ако само търсите секс, намери си такъв мъж и си живей живота. А това дали си втора категория жена, разбира се, че си, защото се различаваш от предназначението на истинската жена, т.е., да бъде майка.

 
  ... горе^

...
преди: 8 години, 1 месец
hash: 98037c7306
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

17.   Привет. Аз съм на 20г. но след 3 седмици правя 21. И аз съм на твоето мнение, поне за сега. Нямам желание да имам партньор, нито да го правя с него. Девствена съм. Нямала съм гаджета в живота си. Не съм от хубавите момичета за съжаление :(! Но просто нямам желание за партньор в живота си. Повечето мъже са с жената за да угодят на себе си, а не заради това дали тя е добра и честна. Най-ненавиждам таквис! В днешно време не мога да се доверя на никого. Не искам да храня гърло на което няма да му пука за мене. Мисля да живея само за себе си. И естествено за да не съм сама ще си взема кученце, което да е истински приятел за мене, хаха! :D

 
  ...
преди: 8 години, 1 месец
hash: 52f5c5412c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

19.   Не е престъпление, че не искаш деца. Просто ще е трудно, но не невъзможно да намериш мъж със същото мислене. Много трудно ще намериш точно такъв мъж, все пак тези неща от характера излизат наяве по-късно. Лошото е, че повечето мъже, които не искат деца, не са стока. Това не е правило, но свестен мъж да не иска деца е малко вероятно. Често тези мъже не искат и обвързване изобщо. Иначе няма нищо лошо, че не искаш деца, ти си решаваш.
М 31 с дете.

 
  ...
преди: 8 години, 1 месец
hash: 4d9a7994fe
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

20.   Като гледам как се промени в, , по-добра" посока животът на мои приятели които имат деца, напълно те разбирам. Няма нищо лошо в решението ти и познавам по петима мъже които също не желаят деца, така че съм сигурна, че ще си намериш парньор който те разбира и уважава решението ти. Жените можем да даряваме живот и, да, това е чудо. Прекрасно е и така нататък.... но имаме и правото да не го правим, ако пожелаем. Никой няма правото да те съди за решението ти! Сигурна съм, че това не те прави лош човек и ще си намериш партньор, който да е с теб в това решение.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 1 месец
hash: d62c70ad41
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

21.   Звучиш ми наистина много странно, според мене си много властна и може би не искаш да делиш някво наследство с детето? За друго не мога да се сетя
или си от онея които не искат да забременеят за да не дебелеят? Защо не си обяснила защо не искаш?
Как да ти дадем съвети правилни като не си дала причината защо? Кажи си причината и може да ти отговорим дали си права или не. Ако не си изкренна с нас как ще ти бъдем пололезни. Но на мен ми звучиш много власта като те чета и с тежък характер? Може би не искаш да делиш това което имаш с наследника си детето си, познах ли??

 
  ...
преди: 8 години, 1 месец
hash: d8376aeb41
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

22.   Не си единствена. Има много жени които не искат деца. И мъже също. Някой заради кариера, други, защото мислят че няма да могат да ги гледат. Но това не пречи на мъж и жена да живеят заедно. И това, че мъжете са с жените само заради деца е пълна глупост. Мъжете са с жените или защото много ги харесват, или заради секс. На много мъже им е по-добре без деца.

 
  ...

...
преди: 8 години, 1 месец
hash: a498c2d444
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

23.   Мога да предположа какви обидни коментари ще има тук, ОБАЧЕ аз няма да те нападам, а ще изкажа точно обратно мнение.
Моето мнение е, че - ПЪРВО, никой мъж не се натиска да има деца, особено мъжете между 25-30. На мъжете и цял живот не им стига да се находят по к*рви и това е на първо място - свободата. Второ, ИМА ГО И ДРУГИЯ момент - когато един мъж се панира, че приятелите му всички са вече женени и с по едно-две деца, а той си няма нито едно... Ето тогава идва този момент, в който намира там някаква добричка и послушна мома, която той решава, че тя ще е МАЙКАТА на неговите деца, И ДО ТАМ ПРИКЛЮЧВА НЕЙНОТО ЗАДЪЛЖЕНИЕ В БРАКА ИМ И ВРЪЗКАТА ИМ КАТО ЦЯЛО. Такъв тип мъже ПРОДЪЛЖАВАТ да ходят по к*рви, защото жената, която са избрали да им роди, играе САМО РОЛЯТА на майката / или по-точно те я възприемат така/, като в тяхната представа тя никога няма да е тази, след която те тичат цял живот. ТРУДНО МИ Е да разбера мъжката логика.
Моят съвет към теб е, първо никога не казвай ''никога''. НЯКОГА ще срещнеш поне един човек, на който ТИ САМА ЩЕ ПОИСКАШ да родиш деца. Вярвай ми, когато човек обича е готов на ВСИЧКО.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 1 месец
hash: a7357340c6
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

24.   Не искате да имате деца, защото самите вие сте все още деца. Децата са огромна отговорност, а вие не сте порастнали, за да я носите. Ето, по-горе има един дангалак на 27. Съвсем честно си признава, че децата ще му дойдат конкуренция на айфона.

ДядоТорбалан

 
  ...
преди: 8 години, 1 месец
hash: 87c4812ef8
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

26.   Изчетох доста обидни коментари и се чудя как поне на един не му мина през ума, че може да се дължи на семейни проблеми, както и на безброй други ужасяващи семейни примери. Разбирам защо си пуснала темата, както донякъде и избора. Всеки решава сам за себе си, не виждам нищо срамно в това да искаш поне 5 деца или както в случая - да не желаеш. Пълно е с добри хора, които въпреки чудесните си качества не успяват да създадат достойни хора като тях самите и гният в старчески домове. Децата не гарантират избавление от самотата, нито пък половинката. Искрено ти пожелавам обаче да откриеш такава - който търси - намира, не се отказвай и не се мисли за втора ръка, всеки с ценностите си и възгледите - някои мразят негрите, други мюсюлманите, трети пък децата. Въпрос на възприятия, които сигурна съм споделят и двата пола. :)

 
  ...
преди: 8 години, 1 месец
hash: c1b0471dec
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

27.   Разбирам те напълно, мъж съм, на 23 години съм в момента и аз лично не искам деца. Много ми е странно, как обществото определя, че е някакъв огромен срам и позор мъж или особено жена да не иска да има деца, а не е срамно разни индийци, африканци и други хора, които живеят в адската мизерия, да имат деца и то не едно, а по много, знаейки доста добре, че ги обричат на същата мизерия. Как това не е срамно, как това не е гнусно, как това не е престъпно? ! Да имаш деца, като знаеш на каква ужасна съдба ги обричаш, това не е ли егоизъм драги ми съграждани? Не е ли това по-скоро проблемът, а не такива като авторката или като мен (които сме някакъв минимален процент от обществото), които не искаме деца? Значи там си е техен личен живот, никой не го дискутира това, а като някой каже, че не иска деца, направо го изолират напълно, все едно е дракула.

Гнусна история! И не авторке, не си втора класа човек.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 28 дни
hash: b0411f22d7
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

28.   26, темата е "не ИСКАМ деца", а не "не мога да имам", освен това авторката и част от коментиралите след нея говорят за "личен избор", а не за стечение на обстоятелствата, семейни или здравословни проблеми.
разбира се, че който не иска да има деца, никой не го насилва. макар че това с неискането е малко относително, защото наистина не винаги е само въпрос на личен избор, а и на обстоятелства - наличие на партньор и то на определена възраст, условия за отглеждане, възможност за зачеване, здравословни проблеми и др. детайли. лично мен не ме бърка, че някой си не искал да се размножава - негова си работа, неговите гени ще изчезнат.
а дали е егоизъм да нямаш деца - разбира се, че е. просто преди години общественият натиск върху хората да имат деца е бил достатъчно силен, а и икономическите условия са били различни. сега когато това го няма егоистите, нежелаещите да си развалят рахата са си в пълното право "да имат избор".
Ж44

 
  ...

...
преди: 8 години, 26 дни
hash: 87c4812ef8
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

29.   28, напълно разбрах темата, но допускам, че ти не си уловила какво казвам в коментара си - семейни проблеми далеч не означава здравословни - например - видяла е лошия пример на своето семейство и просто се страхува, че ще се повтори и с нея, което я е накарало да НЕ ЖЕЛАЕ ДЕЦА. Другия път чети по-внимателно или по-скоро вниквай в думите на събеседника повече :)
От 26

 
  ...
преди: 9 месеца, 13 дни
hash: ae2aa78f24
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

31.   Никой не те и задължава. Ако искаш -искаш, ако не тогава не. Живееш във времена където можеш да бъдеш каквато поискаш
Нито ще си по-малко от другите, нито ще бъдеш наказана заради избора си - ако те осъждат и плюят си е техен проблем
Част от великите личности във историята са били без деца но не им попречило да останат във историята
Само защото си си създал семейство не е гаранция че няма да умреш сам. Може децата да умрат преди теб (на никой истински родител не го пожелавам), партньора ти да почине или да се разведе със тебе, да затънеш във мизерия и безпаричие, да бъдеш изоставен от всеки когото си обичал, да ти накуцва здравето - всичко може да е. Никой не е застрахован от беди и смърт
Бъди щастлива

 
  ... горе^
преди: 9 месеца, 13 дни
hash: 5e3dee527d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

32.   И аз не искам. За радост вече съм на 35 което значи че никой няма и да иска деца от мен. Аз обаче съм на друго мнение - на мен не ми трябва и връзка. Не виждам защо ми е да живея безцелно с някой и да съм му слугинята. Иначе имам приятелка която е с партньора й от 17 годишна и никога не са искали деца. Така че и ти можеш да срешнеш твоя човек.

 
  ...
преди: 9 месеца, 13 дни
hash: 03f081108a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

33.   Трябва тези въпроси да ги изясниш с бъдещия си приятел/мъж. На анонимните тук им е през оная работа какво искаш или не искаш ти.

 
  ...
преди: 9 месеца, 12 дни
hash: 159b6ed4a3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

34.   №32
Не си стара нито за деца, нито за връзка. Нито пък всички жени са слугини. Но ти си имаш правото да си сама, няма лошо.

 
  ... горе^

...
преди: 9 месеца, 12 дни
hash: 69179c58f3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

35.   И аз не искм деца. За това и си наюерих мъж, който не иска деца. Ще намериш човека за теб, с който да имте еднакви виждания и интерси... Който иска да прави деца да не съди другите, които не искат. Всеки да живее ккто му е хубаео. Най-искрено ти желая много любов и само хубави неща. Отлично те разбирам.
Ж33

 
  ...
преди: 9 месеца, 12 дни
hash: fba70fb6e3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

36.   Аз пък те поздравявам за решението. Отговорно и смело. По-добре да не се създават нещастни деца, защото "трябвало.. ". И не отстъпвай пред общество или мъж. Ясно е, че каквото и да прави една жена, съдници много. Но животът, тялото, стремежите, времето са си твои. Ти решаваш.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker