Страдам и се надявам, че някога ще се върне към мен. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121134)
 Любов и изневяра (29692)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21890)
 Семейство (6467)
 Здраве (9594)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3176)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18507)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Страдам и се надявам, че някога ще се върне към мен.
преди: 13 години, 6 месеца, прочетена 5197 пъти
Здравейте! Ето и моята история: Преди 9 месеца срещнах моят мъж, от плът и кръв- всичко което исках да имам до себе си. Умен, успял, красив, млад напорист и пълен с енергия, но за съжаление - живвеещ на семейни начала с тогава- бременната си жена. Връзката ни беше бурна, пълна с много противоречия, драми, любов, сълзи и щастие. Една невъзможна любов с много противоречия. Аз се разкъсвах от предложенията му да остави момичето и да се ожени за мен. Отказах.

Знаех че нямам право да градя своето щастие на гърба на чуждо нещастие. Той побесня и от тогава започна да казва, че никой не се е държал толкова зле с него, както аз. Започна да ми търси кусури, да ме напада...А, аз все по луда по него.... и накрая дойде денят в който тя роди.

Аз изгубих почва под краката си- плачех по цял ден, незнаех какво да правя- той беше полудял от щастие, а аз бях захвърлена като ненужна вещ. Скъсахме грозно. След време ме потърси отново- под предлог - предлагаше ми работа. Бях детронирана от любима до работничка. Не го понесох. Очите му бяха изпълнени с нещо като омраза към мен- не разбрах защо. Попита ме дали съм осъзнавала, какво е щяло да се случи- аз отговорих, че за него е било по силно, отколкото за мен. Излъгах. Той си тръгна и ми забрани да му звъня п какъвто и да е повод. Каза че както се вижда ние никога няма да бъдем приятели. От тогава до сега съм му написала 3 съобщения, без да получа какъвто и да е отговор. Вече 9 месец, не мога да намеря покой, сама съм и плача почти всеки ден. Побеля ми голям сноп от косата. Мъката по нег е влудяваща, а осъзнавам че нямам полезен ход и че той може да се каже доста брутално прекрати нащата връзка. Страдам и се надявам, че някога ще се върне към мен.

А дали е така, кой ще ми каже??

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 6 месеца
hash: e09f46a6c1
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Е, и моята връзка завърши кажи речи грозно и неочаквано като твоята, само че при нас нямаше друга жена (при него по точно).. И ние имахме 10 месеца любов, истинскаа силна и мислех че ще е завинаги.. и за 2 седмици той се обърна срещу мен, загърби всичко и ми наговори такива ужасни неща, които направо ме съкрушиха...Дали ще се върне при теб - не мисля, както не мисля че и моя ще го направи...трябва да продължим напред някак си...нямаме избор.........
19г.

 
  ...
преди: 13 години, 6 месеца
hash: 9c20f8e66b
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ще се връща при теб, когато му се прииска разнообразие или след семеен скандал, да му поолекне. А между другото животът си върви - впрочем ти самата си избрала невъзможната мисия.
Мечо Пух

 
  ...
преди: 13 години, 6 месеца
hash: 7e1a967f51
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Страдай, като си нямаш друга работа. Той да не е последният мъж на земята? Никога не се връщай назад. Ставаш и продължаваш без него. Не е толкова трудно, само така изглежда.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 6 месеца
hash: 6674596371
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Чакай си!Като се завираш където не трябва!

 
  ...
преди: 13 години, 6 месеца
hash: 81a1aca0a4
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Постъпила си правилно,но на цената на какво?Или бъди силна и го преодолек,или се опитай да си го върнеш :)

 
  ...


...
преди: 13 години, 6 месеца
hash: 55b79f2c61
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Сигурно ще те похвалят всички за саможертвата. Полза , както сама видя ,от това което се е случило за теб няма.Той е направил огромен опит да сте заедно ,бил е готов на всичко ,дори да остави бременната жена и ти си му отказала . Той те е желал истински и накрая от болката любовта му се е превърнала в омраза .Не го съди .Боляло го е повече дори от теб ,наказала си го жестоко . Страшното е друго- страстта ,която не е преживяна ,но е споделена гори до смърт и ако не намерите начин да сте заедно при тези или при каквито и да е условия и ти и той ще се превърнете в развалини . Емоционални развали , жертви на морала и предрасъдъците.Всеки друг ще сравняваш с него ,а той ще печели винаги ... Ще е ожениш без любов и ще сгрешиш. Той ще е с жена си и детето ,студен и затворен в себе си ,посърнал ,намръщен и готов за скандали . Ще избере сигурното и ще сгреши.И двамата ще демонстрирате фалшиво щастие един пред друг и ще се наранявате допълнително .Съвета ми е следният,отивай при него и му кажи защо си го отблъснала ,кажи му как се чустваш и за снопа коса му кажи .Кажи му за сълзите и болката ,кажи му за страстта.Остави го сам да прецени какво да направи .Може да е объркан ,но той много добре знае за неговите и твоите чуства ,когато има нещо и двамата го знаят.Кажи му че си раздвоена и объркана ,затова си противоречиш с действията и думите .Той ще разбере . Ти вече няма какво да губиш ,така че действай ! Деца се раждат и са се раждали преди , това не променя страстта и точно от това се страхуват моралистите .Кажи му всичко ,сваляй картите на масата ,дори да приключите за винаги ,ще знаеш ,че си опитала всичко .

 
  ... горе^
преди: 13 години, 6 месеца
hash: 5f113ad1bc
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Изобщоооо не те съжалявам, да не се изразя по грозно!!!
Аз участвах в нещо подобно, само че бях в любовен триъгълник, така че ми е позната историята ти. Той е направил глупост, че още докато е била бременна жена му е кривнал. Как може вие жените да сте такива, направо нямам думи! Ами жена помисли си с такъв дето изоставя бременната си приятелка ли е, съпруга ли - няма значение, как би градила семейство? Е садо-мазохистички сте - признавам ви!!! (n)

 
  ...
преди: 13 години, 6 месеца
hash: 60783d1e65
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Не мога да ти дам съвет какво да правиш, защото аз самата се отказах от един мъж, защото не исках да го отнемам от жената, с която живее на семейни начала. При нас ситуацията е малко по-различна, защото той не можа да се реши, а искаше аз да му кажа какво да прави... Не го направих и се разделихме (в момента не живеем в един град), засега сме в добри отношения, но и двамата още си страдаме много от това развитие. Както и да е.

Исках само да отбележа, че съм дете израсло в семейство, в което години наред родителите ми са стоели заедно само заради мен. Разделиха се, когато вече бях в пуберитета. Няма по-ужасно нещо от това - каращи се постоянно родители, които не знаят какво искат и накрая все на теб си го изкарват... Когато се разделиха, на мен в действителност ми олекна страхотно.

Мисля, че твоят човек е много нещастен, всичките му постъпки, колкото и грозни да са, показват дълбоката му болка. Той не иска да е там, където е и колкото повече време минава, толкова повече ще те намразва за това. Това е моето мнение. Стискам палци нещата и за двама ви да се развият по възможно най-добрия начин! Весели (колкото е възможно) празници!

 
  ...
преди: 13 години, 6 месеца
hash: fa72fd60d3
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Ако мъжът наистина е умен - ще стои далеч от теб. Толкова си объркана, че сама не знаеш какво искаш.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 6 месеца
hash: dcec98cd45
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Нямам думи

 
  ...

...
преди: 13 години, 6 месеца
hash: 98919debf0
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   Ами казваш, че ти е предлагал да скъса с другата и да се ожени за теб, а ти си отказала. Е, в такъв случай, какво искаш? Какво, изобщо, си искала? Да сте любовници, той да си живее и с нея, и с тебе?!
Не искам да те съдя ни най-малко. Но за себе си съм убедена, че правилното не е да имаме приятел зад гърба на мъжа си/жена си/. А правилно и редно е, както е постъпил той - като иска да се събере с друга, да скъса с предишната. А иначе какво - той да лъже жена си и да ходи с тебе? Това красиво ли е?

 
  ...
преди: 13 години, 6 месеца
hash: ea47451a46
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Вече е минало. Изобщо не си пожелавай се върне при теб. АКо този човек изостави детето си, дали няма да му е далеч по лесно да изостави теб като му омръзне. Или какво .... цял живот ще страдаш по него ли... или ще бъдеш на разположение по негово желание.
Не те разбирам напълно - все пак съм мъж. Отказала си с надеждата той да не приеме отговора ти и да се върне при теб ?
А тази злоба, която си видяла, дали не е страхът от това какво е щяло да се случи ако беше казала "да, остави я"
И само да вмъкна "Умен, успял, красив, млад напорист и пълен с енергия", но без никаакъв опит с жени и емоционално нестабилен .
Успех.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 6 месеца
hash: 60783d1e65
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

13.   Напълно съм съгласна с номер 11.

 
  ...
преди: 13 години, 6 месеца
hash: 55b79f2c61
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Видяла си вече какво е без него , объркана си и те боли . Сърцето не слуша разумни доводи , просто не се съпротивлявай , а предприеми действие . Болката е когато не рискуваш и не правиш нищо , когато сте разделени , тогава боли . Сега и двамата сте огорчени и наранени един от друг , просто му сподели чуствата си , независимо от това , какво ще последва . Аз опитах да го направя. Живях с жена ми 3 месеца след като бях скъсал с сегашната ми съпруга и мога да ти кажа че бях съсипан от болка , казах и че се развеждаме и тогава отидох пак при моето момиче . Сега сме заедно и ти казвам , не съм съжалявал нито един път за това решение . Бъди смела , няма друг начин!

 
  ...
преди: 13 години, 6 месеца
hash: 911a829bb5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Мъж-мечта, приятелката му бременна, той върти романчета, поредният недораслек. А не ти ли идва на ум, че след късо време и на теб ще бие шута и тук ще проточиш сълзи и сополи. Германците имат една приказка - един път предател - винаги предател.

 
  ... горе^

...
преди: 13 години, 6 месеца
hash: f2e498cb77
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

16.   Благодаря Ви за коментарите, № 12, мисля, че ти си най-близо...въпреки, че той демонстрираше влудяващ опит с жените- чук и бег но с много бройки- играеше го напълно осъзнаваш точно какъв човек стои пред него / за мен/ вече на 37 год.... Историята е доста гадна, знам, надявам се да отмине болката от неговата нагласт, забравих да ви кажа как се измъкна всъщност: Каза: да, аз съм виновен, виновен съм. Брилянтен хитрец, но е факт, че и аз незнаех какво исках- само усещах, че със сигурност ако я зареже, аз ще съм следващата зарязана някога, и за да не се случеше това трябваше да обрека живота си на ролята на вечната падарка. Знам го. Благодаря ви още веднъж, но искрено се надявам живата да го размаже, както си заслужи.

 
  ...
преди: 13 години, 6 месеца
hash: bce73b8915
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

17.   Какво да му връща!?!?! Нека си гледа детенцето....

 
  ...
преди: 13 години, 6 месеца
hash: f2e498cb77
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   и все пак, ако е било истинско, ние пак ще сме заедно.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 6 месеца
hash: 68fddc2f08
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   Не се занасяй. Забрави това "пак ще сме заедно", а се огледай за мъж, който няма да търчи да зарязва бременна от него жена заради теб. Каква кифла! Влюбена, щото я отхвърлили... Човекът е "чук и беж", ама ние искаме да вижда само нас... Не те виня, но не искай нещо, което не би могла да дадеш. Дори само секс не искай, защото има и по атрактивни от теб. Така, че не се мъчи да го прецакваш, а си дай половата мощ на някой с повече свободно време, за да ти обръща поне малко внимание. "ако е било истинско"! Това никога не е истинско -не си се родила вчера.

 
  ...
преди: 13 години, 6 месеца
hash: 60783d1e65
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

20.   Може и да не е било истинско, може и да е било. Щом самата тя не може да го каже, защо всички писачи тук да могат. Аз лично мисля, че би бил по-голям лицемер, ако изобщо не беше споменавал, че иска да живее само с авторката. Доста хора си живеят така удобно - с жените и децата + няколко любовници за разнообразие. Той не е търсел това удобство. Бил е готов да жертва много за нея. На мнение съм, че децата страдат много повече, ако родителите им са нещастни заедно, отколкото щастливи с други партньори, така че няма нужда да се обвинява някой мъж, че е подлец, само защото е поискал да се раздели с човек, който не е истинския за него. От друга страна, разбира се, седи момента с уплахата - ако бременността не е била желана, той може просто да е търсел повод да се раздели с приятелката си, обаче това може лесно да го направи и без участието на авторката, поне така ми се струва. Всяка дрига би била също толкова удобна за целта. Разделел ли се е с партньорката си заради друга - очевидно не. Значи все пак е изпитвал нещо повече...

Както и да е, късмет каквото и да излезе от цялата история, всеки има право да търси щастието си и искрено пожелавам на авторката да го намери било с този или някой друг мъж.

 
  ...

...
преди: 13 години, 6 месеца
hash: 8a8bfb8c2d
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

21.   Не е нужно да съжаляваш за човек,който би зарязал детето си заради една фуста!Нали не искаш един ден бременната ти дъщеря да дойде при теб плачеща,че бащата на детето и е хукнал с друга?Не се унижавай с подобни мъже!

 
  ... горе^
преди: 13 години, 5 месеца
hash: 2cd7009699
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

22.   Здравей и от мен. Аз съм мъж и преди години имах една подобна връзка с обвързана жена. Всичко беше много хубаво, докато в един момент разбрахме, че не можем да бъдем заедно и се разделихме. Тя изчезна и потъна в дън земя. Не можех по никакъв начин да се свържа с нея. Много страдах. Но в един момент разбрах, че тя просто не заслужава това мое страдание. Беше ми много трудно да я забравя, но си наложих. И ти щом си стигнала до там да ти побелее косата си направи сметка, дали тази твоя жертва е заслужена. Знам, че е лесно да се говори отстрани, но лека полека ще разбереш, че не си е струвало. Не съм съгласен и с тези, които те опрекват. Ти си го обичала истински и си търсила щастието си, на което всеки има право. Но за съжаление животът не го предлага на всеки.

Аз самия през годините доста си мислех за това момиче. Веднъж се срещнахме случайно, дори тя ме спря. Държа се много мило, но някак си при мен нещата се бяха поизпарили. Даже няколко пъти минавах през работата и, тя ми даде визитка с телефоните си. Но все едно. Тя вече не ме привличаше и външно. Чудех се как съм се бил влюбил в нея. Сега само съжалявам, че съм си губил времето. Така, че моят съвет е не го игнорирай напълно от мислите си, защото това ще ти е много трудно. Но се дръж отворена към околните. Постепенно ще го забравиш. А и най-важното е да си здрава. Искрено ти желая късмет!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker