Той отказа секс - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121113)
 Любов и изневяра (29686)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21889)
 Семейство (6466)
 Здраве (9593)
 Спорт и красота (4696)
 На работното място (3173)
 Образование (7298)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18502)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Той отказа секс
преди: 13 години, 6 месеца, прочетена 3853 пъти
Имах прекрасна и пълноценна връзка с женен мъж. Аз също съм омъжена, но нещата отдавна са минали на плоскостта- в името на децата и за двама ни. Срещите ни бяха изпълнени с много разговори, и прекрасен секс, за който той казваше че е уникален. После се скарахме заради неговата жена, аз я обидих!!! и той ме заряза. След време се обади да ми иска един телефон на човек, на който може да намери телефона от още 10 души. Не се съдражах и му предложих да се срещаме само за секс, без ангажименти. Той каза че с мен не може да прави секс и повече не се обади. Каза, че си има жена. А на мен ми увисна устата, защото 1 година той пак си имаше жена- т.е - аз каква съм го играла? Направо, се чувствам ужасно, ако ме разбирате.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 6 месеца
hash: 30dfd5c393
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

1.   Разбирам те, за щастие не от личен опит.
Каква си го играла: ИГРАЧКА.

 
  ...
преди: 13 години, 6 месеца
hash: 99df6a33fd
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   "Имах прекрасна и пълноценна връзка с женен мъж." Ти още от самото начало е трябвало да очакваш това да се случи. Той е женен, а жена му винаги ще има преднина в отношенията по между ви. Както се казва сега ситуацията е шах и мат. Остави го. Ако можеш хвърли усилия към това което имаш, не се отказвай, винаги има надежда.
Монк

 
  ...
преди: 13 години, 6 месеца
hash: 94bf873cd7
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

3.   Много си нагла. Играла си го ''играчка'' на женен мъж, на който МУ пука за жена му, а с любовницата само се забавлява. Най-отвратителния типаж, бих ги нарекла направо мъже- боклуци, но жените, които им се връзват са определено глупави.
Казват, че имам чар и магнетизъм. Затова може би съм имала съм мнооого намеци за секс от женени мъже, гордея се, буквално се гордея, че не позволих да стана играчка на нито един от тях, нито един. Всичките до един бяха отсвирени. Аз с такива ''за единия секс'' не се занимавам.Защото ще стигна там, където си ти.

Направи си изводите сама.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 6 месеца
hash: 40f4ab3516
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Е, все си е намерил нещо по-свежо, иначе какво има за разбиране - поредното излъгано камилче.
Мечо Пух

 
  ...
преди: 13 години, 6 месеца
hash: 8add86c941
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Паднала си ниско като си му се предложила така!Той се е обадил,защото е очаквал това предложение!Обадил се е да те обиди за последно!

 
  ...


...
преди: 13 години, 6 месеца
hash: 8a90f924bd
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Ами наистина каква си го играела ???как мислиш ?такава каквато си била ->любовница !!!

 
  ... горе^
преди: 13 години, 6 месеца
hash: 101c74baac
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Вероятно думите му са свързани с обидата, която си казала за жена му.

 
  ...
преди: 13 години, 6 месеца
hash: 4b7bdcbbae
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   А ти каква си мислеше,че го играеш?????Кое точно не ти е ясно.Била си му просто любовница.Амам от такива каква съм го играла,каква може да си го играла като правиш секс с женен мъж??????

 
  ...
преди: 13 години, 6 месеца
hash: 20c08c7cea
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Хмдаа...и аз ще се присъединя към горните мнения. Секса без ангажименти води до това. Друг път си помисли какво в действителност искаш - дали "секс без ангажименти", или друго.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 6 месеца
hash: 6f49050801
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Много сте гадни всички! Защо наричате жената нагла? Какво нагло има в това когато някой те привлича да искаш да си с него? И защо смятате предложението за секс лошо .... Та те са имали 1 годишна връзка. За една година са си станали близки. Сигурна съм че дамата го е предложила не толкова от любов към спорта, а за да може да прекарва поне малко време пак с този човек.
А относно обидата към жена му- каква по голяма обида от това да си прекарваш приятно времето с друга жена. Според мен това е предтекст да прекратите отношенията си.

А пък за телефонното обаждане - нещо му се е приискало, но или не му стиска или е размисли. Абе мъжете са си идиоти - иди ги разбери.

 
  ...

...
преди: 13 години, 6 месеца
hash: 2b5198f5e5
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

11.   Хора, защо нападате така жената? Каква е ползата ви от това че я нагрубявате? Жената споделя разочорование а погледнете повечето коментари.
И какво като е омъжена? Живота и е свършил ли вече ? Тя е само слугиня в кухнята и надуваема кукла в леглото ли? Или гледачна на децата ? Или това че я обвинявате ви извинява в собствените ви очи за неосъществените ви желания? Като се обърнете назьад след 10на -20 години семеен живот какво ще си спомните ? Сивото скучно ежедневие , мръсните тенджери и миризмата на готвено в кухнята? Децата ще пораснат и ще поемат по свой път. И тогава какво - ще се тунете в гърдите и с гордост ще кажете аз бях една светица посветена и отдадена на семейството? На кой ще го кажете и кой ще го оцени?

До авторката: Недей се обръща назад. Вземи си хубавите моменти и приятните изживявания. Всяко начало има край. Няма значение какъв е той. Какво ти е казъл този мъж - ами нищо. Може се е притеснил, може да не е очаквал предложението ти, може се е разколебал в собсвените си очи.... Продължавай напред.

 
  ...
преди: 13 години, 6 месеца
hash: e213653082
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   играла си го любовница,и то такава която не е знаела каде и е мястото,и си е позволила повече отколкото трябва.ти си била другата,тази за разнолбразие,тази която може да бъде понякога,но може и да не бъде.тази към която нищо не изпитва това си била ти.поредната играчка в ръцете му.аз лично съм била и любовница,а сега вече съм и съпруга,и от опит мога да кажа,че много жени не знаят каде им е мястото,и се взимат много на сериозно.80/90процента от мъжете който имат семейства обичат жените си и държат на тях,независимо какво казват и обясняват на любовниците си.много често любовниците смятат,че те са обичаните,те са най важните,но навика и децата са тези които отделят мъжа от тях,но доста често нещата изобщо не са такива.доста често любовницата е просто разнолбразието,новото,непознатото,итересното за момента,тя е тази на която се казват всевъзможни лъжи за да е до тях ,но когато жена му разбере, той се вайка и плаче на нейното рамо и на нея се моли да му прости,и съм сигорна,че в такива моменти обича точно нея.евала правя на мъже като този на който си попаднала,каквото и да е имало между вас,коя си ти че да обиждаш жена му.какво вземане даване си имала ти с нея,че да си го позволиш.не стига,че спиш с мъжа и ами пък и я убиждаш.дори и когато съм била любовница,съм знаела точно каде ми е мястото,след нейното,докато е с нея на празници и докато тя му пере чорапите и му готви всяка вечер аз съм само за разнолбразие и винаги на 2ро място.незнам даже защо питаш каква си го играла,никаква.ако не си ти ще е някоя друга.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 6 месеца
hash: 3ee00d7473
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

13.   Я, той се е сетил, че има жена. Какво си се разревала - и двамата сте семейни, и двамата сте нагазили в лайната - ами яжте си ги. Иначе 11 е прав, но в семейния живот има и тенджери и миризми, и деца, които трябва да се отгледат, не само да се направят - има и сивота. Ако не ви е кеф - не се женете и не създавайте деца, то като гледам напоследък все философи около и над 30, без ангажименти - къде по-лесно е.

 
  ...
преди: 13 години, 6 месеца
hash: 44cd75289e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   № 5- ти защо мислиш, че е искал да ме обиди, струва ми се че искаше да ме уязви, но защо?

 
  ...
преди: 13 години, 6 месеца
hash: d92c22f2be
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Здравей, авторке!
Пише ти мъж, който е имал ситуация, разбира се не съвсем идентична, но принципно нещата не се различават много. Не е правилно на извънсемейните сексуални контакти да се придава значението на основни. Те и не са. Възбуждат сетивата за много неща, които липсват в семейството, но са предопределени да бъдат срочни. Понякога с по дълъг, друг път с по кратък срок, но винаги срочни. В някои случаи, когато вземат връх, тези отношения взривяват семействата, но не вярвам, че си искала именно това. Никой мъж не тръгва с чужда жена с намерението да предаде семейството си, както и ти не си го направила с цел да предадеш своето. Независимо, че казваш "...нещата отдавна са минали на плоскостта- в името на децата и за двама ни...". Кофти е, че в такива връзки се пораждат неосъзнато отговорности към другия, към любовника/цата , които приличат на обвързаност, но не са. И не бива да са. Вече имате по една обвързаност -съпруг/а, деца, бъдеще в семейството. Втора, паралелна, не е допустима. И двамата сте го играли точно това, каквото е трябвало на вас. Сега знаете, че го можете. Знаете и че тази връзка поема по пътя "...нещата отдавна са минали на плоскостта...". Е, на теб не ти се иска, рано ти е, но на него явно не му е рано. Сега, ако искаш, можеш да се чувстваш свободна за нова такава връзка, но не я натоварвай с несвойствени изисквания. Тази връзка си е удовлетворяване на инстинкт -еднакво труден, еднакво унизителен, но и еднакво достоен за завиждане акт, който не всеки би могъл да си позволи, но и не всеки, който би си позволил, би могъл да постигне.
С една дума, търси следващ и не обиждай всички мъже. Тук няма да намериш мнение, в което да не те нарекат всякаква дори от жени, които го практикуват. Изглежда е естествено да е така. Просто не парадирай с връзката си и си я консумирай за собствено удоволствие, без да се товариш с излишни скрупули -живитът ти си е само твой и единствен. Не го хвърляй в публиката.

 
  ... горе^

...
преди: 13 години, 6 месеца
hash: 3e28153dbf
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

16.   Никой не обича злобарките! И аз имах любовница , която говореше неприятни неща за съпругата ми. Отблъсна ме бързо и я отсвирих...(Не всички ,които изневеряват мразят съпругите си)

 
  ...
преди: 13 години, 6 месеца
hash: d92c22f2be
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   За № 16
По скоро никой не мрази съпругата си, когато й изневерява. Мразим само злобата, която вледенява всякакви отношения, включително и тогава, когато се лее от устата на съпругата.
Дами, не се конкурирайте помежду си с толкова злоба -за всяка от вас има заделено кътче, в което другата не може и не бива да се опитва да прониква ;))) Живейте си с радост и удоволствие. И за вас може да изгрее слънце край, до, около, или извън (ако все още не е изгряло) семейното "огнище".

 
  ...
преди: 13 години, 6 месеца
hash: f010502c18
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   Към номер 16: Така е, а и чувството за вина, не на последно място, кара човек да се застъпи за този, чието доверие предава. :)

 
  ... горе^
преди: 13 години, 6 месеца
hash: 9c861f66fe
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   От номер 5-Обадил се е за да начеса егото си,че още го чакаш и още го искаш,а пък той-горд от себе си,че е приключил с теб,а ти още си се надяваш!Станало му е кеф,че искаш само секс,ако не предлага друго-тоест-разбирай,че си го провъзгласила и за голям любовник!За това те е обидил-видял е в теб готовата на всичко за едното чукане и те е възневидял!А той отдавна е решил да не е с теб,за това не му пука какво ти казва!Игнорирай го и не го мисли!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker