Влюбена в престъпник? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121117)
 Любов и изневяра (29686)
 Секс и интимност (14352)
 Тинейджърски (21889)
 Семейство (6466)
 Здраве (9593)
 Спорт и красота (4696)
 На работното място (3173)
 Образование (7298)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18502)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Влюбена в престъпник?
преди: 8 години, 27 дни, прочетена 1850 пъти
Здравейте! Преди известно време се запознах с един мъж, който е с 10 години по-голям от мен (аз съм на 22). Пишем си по цял ден, говорим си, излизаме и ми е много приятно. Лошото е, че започвам да се влюбвам в него, а той открито ми е заявявал не веднъж, че се занимава с незаконна дейност, но не иска да ми каже точно какво прави. Той има сериозни намерения или поне така казва. Искам да сме заедно, но ме притесняват обстоятелствата. Все някога ще се наложи да кажа на родителите си, че излизам с някого и не знам как ще го приемат - от една страна възрастта му, от друга - това, че е престъпник. Винаги съм се пишела за добро момиче и не искам да ги разочаровам. Същевременно го харесвам твърде много и не мога да го отблъсна. Усещам, че не трябва да изпускам шанса да бъда с него (подчертавам не става дума за пари). За пръв път се чувствам така и искам да се оставя по течението, но ме гризе съвестта. Знам, че не е дилър, убиец или сводник, сигурна съм. Подозирам, че става дума за някакъв вид измами. Като изключим работата му е много свестен и добър към мен, обръща ми внимание, говори на приятелите си за мен. Сега се чудя какво да правя, защото искам да му дам шанс. Да се опитам ли да огранича контакт с него или да се пусна по течението?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 26 дни
hash: c7fc973897
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   здравей,
ще дойде време в което той ще влезе в затвора. Тогава пак ще си сама?
Помисли да си заслужава.. ами децата ти? горките те, какъв пример ще получат? ти ги обричаш цял живот да се срамуват от баща си...
прекалено млада си, сигурен съм, че ще намериш след време друг човек който да те прави поне толкова щастлива колкото престъпника.
Докато теб те прави щастлива, той прави и много хора нещастни - съсипва човешки съдби и животи.
Помисли много добре дали си заслужава...
за родителите ти да не говорим - всеки родител иска най-доброто за децата си. Ти си избрала възможно най-лошото. Родителите след определена възраст живеят само заради децата си - ти ще им разбиеш всички надежди. Направо не ми се мисли как родителите ти ще седят на една маса с човек който си изкарва парите чрез измами и съсипване нечий чужди животи.

 
  ...
преди: 8 години, 26 дни
hash: 5b9e87d0fe
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Всичко зависи от това дали имаш съвест или нямаш. Ако имаш, влюбването заселепява разсъдъка ти и не мислиш в перспектива какво ще представлява животът ти с престъпник.

 
  ...
преди: 8 години, 26 дни
hash: 9963413f70
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Над 18 си - за да се притесняваш толкова от мама и от тати.
Но пък трябва да знаеш, че останеш ли с този човек, ще се влюбиш силно, даже прекалено силно. А още утре може да нахлуят баретите и да ти се наложи да го виждаш само по свиждания. А пък е възможно и ти да загубиш свободата си, поради съучастничество, макар че сега си мислиш, аз няма да участвам в незаконна дейност. Но то не е нужно да участваш, че да те обвинят.
Просто трябва да го обичаш, наистина повече от всичко, за да рискуваш толкова много.
Тъй като на този етап не го обичаш толкова много - просто спри да го търсиш, намери си други приятели.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 26 дни
hash: 4ab874880f
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Тази история може и да е измислена, но и да не е, със сигурност има реални такива истории, което е поредното доказателство, че повечето жени не са особено... да речем "зрели". Няма да го пиша в прав текст, защото няма да ми публикуват коментара.

 
  ...
преди: 8 години, 26 дни
hash: 73aba82acc
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Ако бъдеш с този човек, никога няма да видиш нормално семейство... Животът ти ще бъде труден.. Съпруга на знакова фигура...

 
  ...


...
преди: 8 години, 25 дни
hash: a924026488
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Не бъди толкова сигурна, че не е дилър. Щом не иска да ти каже може и да е нещо сериозно.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 25 дни
hash: 7a03f87d4e
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Наистина се затруднявам какъв съвет да ти дам. Мисля, че трябва да разбереш с какво се занимава, преди да е станало твърде късно, т. е. преди да си хлътнала до такава степен, че вече да не те интересува дори. Ако ти каже за какво става въпрос, ще можеш да вземеш по-адекватно решение. Може да е най-милият и грижовен мъж, но ако си вади хляба с измами или продава наркотици, това все пак го показва в една друга светлина, нали така? Разбира се, че по-добрият и здравословен вариант за теб е да се отдръпнеш. Но знаем, че когато има силни чувства, нищо не е лесно, нито става като по учебник. Смятам, че в момента, в който ти каже каква е работата, ще разбереш колко силно го искаш в живота си и до каква степен си готова да преглътнеш принципите си. Защото тук не говорим само за законно/незаконно, а за вътрешно усещане за морал, което носиш в себе си. Недей да взимаш прибързани и окончателни решения. Опитай да получиш информация, а след това ще го измислиш.

 
  ...
преди: 8 години, 24 дни
hash: 908e69e271
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   И как пък си сигурна, че не е дилър или сводник? Не ти е казал или не изглежда такъв? Няма такова понятие "не изглежда такъв". Научила съм се от собствен опит, че хората не са такива, каквито изглеждат, така че внимавай. Не разочарова родителите си, заради някой, който не си струва изобщо

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker