Хора, какво не ми е на ред? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121389)
 Любов и изневяра (29756)
 Секс и интимност (14387)
 Тинейджърски (21906)
 Семейство (6483)
 Здраве (9611)
 Спорт и красота (4706)
 На работното място (3187)
 Образование (7311)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1739)
 Други (18577)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Хора, какво не ми е на ред?
преди: 8 години, 1 месец, прочетена 2768 пъти
Моля, модераторите да побликуват тази история.
Кажете ми, какво не ми е наред?? Този въпрос си го задавам вече от 3 години..
Млад мъж съм, на 26 години. Амбициозен, с добър доход за региона. Смятам, че съм интелигентен, работлив и можещ. Работя като инженер в голяма международна фирма, но така и си оставам незабележим сред дамите. Не съм някой красавец, не съм и грозен.
Не съм дебел, но не съм и спортна натура. Точно обикновен, нормален човек. Искам да се развивам, дори, наскоро, с един ще започваме съвместен бизсен, свързан с хранително-вкусовата промишленост.
Преди 3 години се разделих с любовта на живота ми, макар че за нея явно аз не съм бил никой, защото тя забременя от друг, а до преди това ясно само ме е използвала..
Е какво ли се не опитвах да направя през тези 3 години, регистрации в сайтове за запознанства, на работното място с колежки, с приятелки, с приятелки на приятели (не гаджета) и нищо не излиза. Оставам в сянка, незабележим, неинтересен, а бе, никой, разбете, никой!
Как не се намери едно интелигентно момиче, което да не пие и пуши повече от мене! Да не са, в главата и, само чалга и купони.
Да е готова за сериозна връзка, за деца, след време...
Как, бе, как?? Тия нормални жени са на изчерпване, ако ги има все още.
Последната ми среща с момиче, колежка, уж интелигента, забавна и разбрана, се появи на срещата надрусана до козирката.. Само я качих в колата, закарах я до тях, и дим да ме няма. Явно проблема е в мен!
Благодаря за вниманието!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 1 месец
hash: 5c51c025ec
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ха! Ами напротив авторе, ПЪЛНО Е с жени,които не ги интересуват чалги и купони. Пълно е! Проблема е,че вие не ги забелязвате ИЗОБЩО.

 
  ...
преди: 8 години, 1 месец
hash: 7d73eea994
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

3.   Принизяването, унижението и превръщането в недостойни под човешки същества чрез моралната, сексуална и социална деградация първо хваща жените защото те безкритично приемат сатанинската медийна пропаганда която издига в култ "ценностите" на дявола.
Препоръчвам внос на жени от славянски тип - украинки и от източния блок които имат семейни ценности и патриархално възпитание.

 
  ...
преди: 8 години, 1 месец
hash: cd43c5c7ef
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   здравей,
най-вероятно обкръжението ти не се състой от момичета каквито търсиш. Трябва да продължава да пробваш и все някога ще попаднеш на правилното. Другия вариант е да снижиш критериите.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 1 месец
hash: 56c647e31f
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

5.   Според мен проблема не е в теб, а в момичетата. Аз лично съм късметлия, че си имам перфектна жена, с коят о се обичаме, но неведнъж неволно ми е правило впечатление, че тя е изключение.

Просто днес качеството на жените е под всяка критика. Не искам да обидя никоя жена тук, но го заявявам категорично, че 99% от жените просто не стават за сериозна връзка и заставам зад думите си. Или са леки и един мъж не им стига, или не им пука за семейството, дома, или нямат никакви стремежи и само чакат всичко наготово, без да си мърдат пръстта, или имат претенции до небесата, а те самите са гола вода. Примери сред познатите ми хиляди, а добрите практики клонят към нула.

Макар че и много от мъжете не си падат по-долу, но и добра жена трудно се намира вече. Най-лошото е, че такива нормални като теб страдат, защото вече те станаха ненормални, а изневерите, глупостта и експлоатацията станаха нормални. Ако нямах късмета да срещна жена си и аз щях да съм отчаян като теб.

 
  ...
преди: 8 години, 1 месец
hash: 475f69ef68
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Не мисля, че е в теб проблема.
Продължавай да ходиш на места където се събират повече момичета и разговаряй нормално с тях, кани ги на по кафета.
Все 1 ще се намери, с която да си паснеш.

Аз съм твърде сложен по характер, имам странни разбирания за живота и искам да ги наложа и на другата страна.
Но и за мен се намират момичета.

Абе има подходящи момичета - и те са по - често срещани от голямата стъпка. Не са само легенда, аз съм ги срещал.

 
  ...


...
преди: 8 години, 1 месец
hash: ec2edefdf1
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

8.   Ето това не ти е наред - "Как не се намери едно интелигентно момиче, което да не пие и пуши повече от мене! ". Когато, евентуално, не се налага да пишеш "повече от мен", тогава ще си наред. Никой интелигентен човек не пуши, защото в това няма никакъв смисъл. Умен, съобразителнен и други ментални качества не са гаранция за интелигентност, а само предпоставка. Непушенето също не е гаранция за интелект, но лично аз, ако съм принуден да избирам, бих предпочел тъп непушач пред умен пушач.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 1 месец
hash: adf634c421
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

9.   Да ти кажа честно, и аз същото си го мисля за момчетата, макар да съм доста по-малка от теб. Аз съм на 18 години и съм доста по-развита умствено от останалите момичета на моята възраст. Всеки с когото съм си писала анонимно ми е давал 25-26. Сам си прави сметката. Като цяло аз си търся точно по-голям мъж, с бизнес, да знае какво иска, да изчака докато стана на 25 поне и тогава вече за деца да се говори, но за сега да си поживеем, да пътуваме заедно, да не чака парите на мама и тате, а да си има своя фирма и висок доход, за да може да се грижи за мен. От своя страна аз уча в частен колеж, имам идеи за бизнес, когато завърша мога да съм му равностойна партньорка във фирмата и вече заедно да правим всичко, не само той. Да, но за жалост не намирам такива и понякога седя и се питам аз за кого ли ще се омъжа, все несериозни. По-малките от мене са ужас, защото все мама и тате каквото кажат. Тези около 18-20 все са някакви наркомани, още мислят как да се напушат, да се сбият, да ходят по мачове, общо взето грам акъл нямат. Тези от 20-30 или работят на една ниска заплата и не могат едно кафе да почерпят, или пък родителите им имат много голям бизнес и те им помагат и нямат време за срещи, а тези над 30 вече идват доста големи за мен и ги отбягвам. Вчера разказах това на един приятел и той ми каза, че на днешно време да не очаквам любов, всеки искал само секс и нищо повече, а аз чакам принца на бял кон. Отчаях се, знам че има много време, но ми се иска от сега да съм с един човек и той да си остане винаги до мен. Не искам да сменям постоянно. За купоните искам да ти кажа, че дори на 50 години жена да си хванеш, пак може да е по дискотеките винаги. Лично аз ходя по 1 път в седмицата на дискотеки и постоянно виждам разни мъже тузари по на 50-55 години с жените си, които са на същите години и пръскат яко пари и се забавляват, така че ако искаш приятелка на 20-30 не очаквай да е монахиня. Няма нищо лошо това човек да си има бизнес и да изкарва пари и да ги дава за забавления, не може вечно работа и деца. За пушенето и пиенето е ясно, че не трябва да си хващаш пияница, но ако си пийва винце и си палне една цигарка, няма нищо лошо, всеки има нужда да разпусне, имаш прелакено много изисквания и затова може би си сам. Това да не е, онова да не е. Ми нека си ходи жената на купони, на чалга, аз не виждам какво можеш да танцувам на рок или на техно, аз бих заспала от скука.

 
  ...
преди: 8 години, 1 месец
hash: 88e558fc78
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Спокойно, ако знаеш колко жени могат да седнат да се оплакват, че няма свестни мъже... Май е повсеместно. Ще намериш някоя, не се отчайвай. Повечето жени искат сериозно обвързане, а повечето мъже - не. Следователно, ако един мъж иска семейство - намира с кого доста по-лесно! Само не се отказвай!

 
  ...
преди: 8 години, 1 месец
hash: 77a7e9d3ee
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

11.   До коментар 9-ти, направо изби рибата! "Търся човек, който има изграден бизнес, за да ме издържа, да може да се грижи за мен, да ме води на екскурзии и т. н., а аз след 5-6г мога да му родя дете евентуално и да започна да работя във фирмата МУ"Ти, въобще не си материалистка и не търсиш човек по изгода... Ето това са жените, ако могат да живеят на гърба на някого.. С една дума-паразити. Хем критикуваш хората(в частност момчетата), че живеят с пари от родителите си, хем ти искаш да си на тяхно място, т. е някой да те издържа. Ако търсиш човек по съвместимост, никога не би написала-"не могат едно кафе да почерпят". И между другото съм момче на 26г и заплатата ми е 1750лв(медицински представител с фармацевтично образование). Това последното го пиша, за да видиш, човек с добра заплата, какво си мисли за теб!

 
  ... горе^
преди: 8 години, 1 месец
hash: 0493b5ad60
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   До номер 9:
Аз съм на 36, приятелката ми е на 18. По принцип и аз такива млади ги търся. Ама ти не ставаш, още от сега ти го казвам. Ти го очаваш "някакъв" си, изградила си си стереотип и въобще не можеш да се отпуснеш и живееш. На мен хора дето не знаят къде се намират, а живеят във приказите, не ми трябват. Само като ти чуя приказките за "високия доход" и вече знам че си интелигентно(но не и умно), консервативно момиче, което страда от предубедени възгледи и си до тук. Да, акъла ти въобще не е на 25 и си пълна със стереотипи. Приятелката ми е с 25 годишен акъл, не ти, имам база за сравнение.
Ти само искаш, ли искаш... ми искай си, пък то я се намери някой будала, я не.
--------------------------
Авторе, намери си някоя малка - 18годишна, да те слуша и да те гледа в очите. Другите са с очаквания. Аз се отказах от тях. Искат да съм някой друг, очакват да съм някой друг, мечтаят си да съм еди кой си или какво си. Най малкото в началото ще прехапят устни и после ще се опитват да те променят.
Смени таргет групата, сериозно ти казвам ориентирай се към малките, девствени момичета. Ще трябва да я понаучиш туй онуй, ама после труда ти ще се възнагради. И ще те обича. Истински. Ако ще й със шкембе и прошарена коса да си.

Това е, жена и ръжда тръгнат ли... всичко става помия после. Те не случайно някой народи все още се женят за девствени.

 
  ...

...
преди: 8 години, 1 месец
hash: 2c506edba6
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   N8, страхотни критерии имаш, няма що!

 
  ...
преди: 8 години, 1 месец
hash: 02ce543e62
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

14.   Аз съм автора:
към коментар 1 - авторке, къде сте? Кои са тези жени, които не се интересуват от чалга. Ще съм много щастлив да се запозная с такъв индивид.

към коментар 8 - какво като пуша? Не виждам в това някаква връзка.
Да, пушач съм, пуша по около 10 цигари на ден! Но за последните 5 години нямам нито една пиянска изцепка. Пия докато ми е сладко, след като се усетя, че започва да ме хваща и обръщам за сокче.

към коментар 9 - Мила, съжалявам че ще ти го кажа, но виждаш ли се какво си написала? Искаш мъж с висок доход, с бизнес, ала бала.
А не искаш ли и да е министър-председател? "Хайде сега жената от коментар 1 да каже, че имало свястни".
коментар 9 - ти за мен си една материалистка, съжалявам те!

Поздрави.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 1 месец
hash: 463e6339d5
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   Ха ха, номер 3 искрено ме развесели и ми докара весела, слънчева усмивка в този мрачен и дъждовен следобед. :) Пожелавам му да си вземе за жена украинка да му покаже що е то семейна ценност и патриархално възпитание, че явно май не е имал много вземане-даване с жени, чийто внос препоръчва. :D
И нека пак си свери данните за това дали мъжете или жените първи "вкусват" от пороците (изключая жриците на любовта, които също са обслужвали мъже), защото по исторически данни дори шоколадът в миналото първоначално е бил привилегия само на благородниците от мъжки пол. ;)
Да живее просветата! :D
Ж 28 с нормално, моногамно семейство и 2 деца

 
  ...
преди: 8 години, 1 месец
hash: f804fed2ca
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   Всичко което разбрах от поста ти е, че си Аполон с първо име Нарцис и това което виждаш около себе си е.... не е достойно за вниманието ти.

 
  ...
преди: 8 години, 1 месец
hash: d75f193fb6
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

17.   Мен пък не ми се занимава с къщни момичета дето ще искат деца и брак и такива неща. Аз пък си търся фурия за временна връзка, която да ме накара отново да се почувствам млад. Не прави грешката да се обрързваш сериозно на тази възраст. Бъди сам. До 35 не ти трябва постоянна жена. Не ти разбирам проблема просто. Аз съм 25 и имам сериозна връзка от 6 години. Не можеш да си представиш колко съжалявам, че съм в нея. Приятелката ми вероятно ще е тъкмо като твоите желания... е, някога имах като твоите. Но това не е да се наживееш. На 26 да мислиш за деца, брак и т.н. в 21 век... осъзнай се докато е време. Радвай се на последните си години младост. Аз ако бях на теб шях да вършея члгарки и пушачки и пиячки и нямаше да ми пука, защото нямаше да търся нищо сериозно. Голяма грешка е ранното сериозно обвързване. Не го прави.

 
  ... горе^

...
преди: 8 години, 1 месец
hash: 02ce543e62
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

18.   Към коментар номер 9!
А бе, малка лигличке, ти чуваш ли се какво говориш? Искала бизнес да имал, искала пари да имал, че да можел да я издържа. Ама ей, малка шаврантийко, а не искаш ли и да е президент?
Много изисквания имал човекът, какви изисквания има? Съвсем нормални, жената да не пие и пуши повече от него! И да не е залята от чалга културата. На рок и техно неможело да се танцува - ти в кой век живееш? Хората танцуват на рок още преди ти да си била на бащати в оная работа, ясно ли ти е?

 
  ...
преди: 8 години, 1 месец
hash: 52b1c8b6f9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   Авторе ще се сърдиш на хората общо казано. Защото такива жени каквито ги търсиш ги има обаче другите не ги харесват, изкарват ги курви или задръстенячки. Хората които интриганстват и се подмазват за тях се говорят хубавите неща ей това е жестока реалност, ако искаш такъв човек до себе си ще намериш.

 
  ...
преди: 8 години, 1 месец
hash: 25cf36497d
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

20.   Авторе, ти сериозно ли си задаваш тези въпроси? ! Къде са свестните момичета? ! Къде са момичетата, които не слушат чалга? ! Да е готова за връзка и деца? ! Ами, авторе навсякъде са тези момичета. Но, много лошо говори за теб, че срещаш сами такива, които са обсебени от чалга културата, които пият и пушат повече от теб... Не мога да разбера. Аз почти нямам познати, които слушат чалга. Ако, имам такива, то те не са ми близки, или ако са, трябва много да са ме впечатлили, и да са по-скоро част от малцинството, представители на тази култура. Къде общуваш с тези момичета, и по-важното защо общуваш с тях? В моите среди такива индивиди няма. Не че, мразя хората, които слушат чалга, но предпочитам да съм близка с друг тип хора, и това не е нищо лично към тях, За това в моите среди, такива хора просто не се срещат. Другото нещо, което е. Аз не съдя кой колко пие, кой колко пуши и т. н. Всичко е в рамките на нормалното за мен, щом не е алкохолик. Смятам, че е нормално да излезеш, да изпиеш 2-3 бири, да се повеселиш с приятели. Аз не пуша, така че за цигарите не коментирам, но не съдя и тези, които пушат. С какво този навик те е направил по-лош човек? Е, да, когато си пушач, често мислиш за цигари. Сутринта, с кафето, е задължителен ритуал. На домашно с чашката, всеки пуши малко повече. Всеки ден проверяваш имаш ли достатъчно цигари да изкараш деня. Пушиш, когато ти се иска. Общо взето, това цигарите ти заемат голяма част от ежедневието. Знам, защото съм бивш пушач, но не съм пипала от 7 години цигара. На непушачите им е по-леко. Едно нещо по-малко, за което да мислят. Но, това, че имаш този навик не те прави тъп, лош, прост, по-долу и т. н. Всеки човек си има пороци. Ако един пуши, то друг ще пие повечко, трети ще прекалява с храната, друг пък няма да се храни достатъчно. И така. Мисълта ми е, че това не е критерий, за мен поне. Също така, съм сигурна, че поне 85% от жените искат семейство и деца. Просто някои се чувстват готово на 20 да кажем, други на 25-30. Някои, дори на 40. Всичко си е до човека. Някои искат да си поживеят, други искат да работят. Трети пък са в сериозна връзка, но искат да се установят, да имат приличен доход, да не бързат с децата, да опознаят първо партньора, който все пак ще бъде баща на децата им. Има и такива, и то не малко, наистина, които просто са обсебени от себе си, са егоисти, лекомислени, безотговорни, които идеята за деца, дори не им е минавала през главата. Има и някои, които просто нямат майчин инстинкт, харесват си живота такъв, какъвто е без деца. Това не значи, че не са добри хора, значи, че просто приоритетите им са други. И така, варианти много. Но, знам че повечето жени искат да имат някой ден мъж до себе си, стабилен, който да я обича, да се грижи за децата си, да са партньори двамата в живота, да бъдат заедно до последно, в лошо и добро, да създадат семейство, да живеят за нещо повече от себе си... Това и за мъжете също важи, между другото. Просто на нас ни правят впечатление все лошите неща, които се случват. Женените двойки, с добър брак са навсякъде около нас. Двойката, която живее на семейни начела, не е с нищо по-лоша от възрастната женена двойка, която живее на долния етаж. Жената, от която си купи вчера цигари от магазина също си има семейство, деца. Работи наравно с мъжа си, за да издържат семейството си. Жената в банката, от която си изтегли последно пари, жената адвокат, при която последно ходи, счетоводител, сервитьорка, учител, директор, управител.... Всички те да не мислиш, че се вълнуват от чалга, и кой повече да надпият, с кого да си легнат, за пореден път?? Просто добрите примери пред нас не ги забелязваме. Забелязваме лошите. И в новините по-същата причина добрите новини са много по-малко, почти несъществуващи. И затова запомняме за по-дълго всяка лоша дума към нас, всеки лош жест. Не помним толкова добрите. Те се приемат за даденост, та така и с хората. Просто дай шанс и на друг тип жени. Не ги търси в дискотеките, в моловете и т. н. Не, че няма и там, но те са рядкост, в сравнение с другите. Смени подхода, репликите, нещата, върху които наблягаш, когато искаш да впечатлиш някоя. Аз например не се вълнувам от коли, пари и т. н. Естествено, прави ми впечатление, когато някой е по-заможен, или има по-хубава работа, но гледам човека първо какъв е.. Ако не си допадаме, и ако не мога да се представя до този човек, то за какво ми е? И в обкръжението си нямам такива хора, които са богати, които са задоволени от всякъде. Не ме интересуват просто, мен може да ме спечелиш с чувството си за хумор, с искреността си. Ако ме караш да се чувствам добре, ако може да си говорим цяла вечер, да не усетим кога е време да изгрее слънцето, и да погледаме изрева заедно. Да отидем импулсивно на плаж, на планина, из природата. Да спим под открито небе, да пътуваме 300км. на стоп, до някой фестивал/събитие/концерт. И момичетата, които познавам са такива. И искрено ме учудват такива теми, защо все попадате на такива?

И да не кажеш нещо, че обвинявам мъжете, че не забелязват останалите. Ами, то и в другата тема в сайта, където едно момиче пита защо всичко мъже са еднакви, били и сваляли звезди, а после я оставяли, и написах същото. Да не си вади изводи от няколко случки, да няма предразсъдъци, че всеки човек е различен. Някои ще отговарят на вкусовете ти, други няма. Просто тези, които не ти харесват ги отмени, дай шанс и на други, без предразсъдъци, и някоя/й може и да те изненада.

Depravity

 
  ... горе^
преди: 8 години, 1 месец
hash: 90142149ee
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

21.   Номер 9- Търся мъж с бизнес? ! Давайте всички да станем Бизнесмени, че така както е тръгнало без бизнес, сме за никъде.. На 25 съм също като теб, и честно да ти кажа, като виждам какво се случва около мен, по добре да съм сам! Братле преди 3 години на връх нова година 2012-2013, момиче ми каза, че съм и 74-тия.. За себе си съм се примирил, че семейство няма да имам.... Отивам да я мисля аз, че без Бизнес няма да мога да издържам куклите! Със какво тя ще ходи до Мол-а за парцалки, току виж и Панамера ми поискала, че не може да се принизява да ходи горката. А, ако не я водя във Плаза, всяка събота, направо НЕ ЗНАМ, сигурно куклата ще ме зареже. Не ми е проблем да ви чукам, проблем ми е че за друго не ставате! Сега тука ще се започне война. АМА НИЕ НЕ СМЕ ТАКИВА!? Не сте ама друг път!? Във това число не влизат малкото останали свестни. Макар, че е спорно дали има и свестни, защото женското мислене е на стаден тип. Тоест, сте като овцете. Видиш ли щом тя може да налапа 2 п****, защо да не го направя и аз? ! Лек ден, и нека хейта започне сега!
Моля модераторите да публикуват коментара ми най чистосърдечно, колкото и гаден да е той! Благодаря ви предварително :)

 
  ...
преди: 8 години, 1 месец
hash: 463e6339d5
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

22.   До Номер 21:
Не знам аз как да започна "хейта", не знам какво е това и какво са "хейтъри", че много ги коментирате и се чудите защо хората са такива, а вижте себе си какви думи и как употребявате. Няма лошо, но не случайно Номер 20 ви пита защо срещате такива момичета - защото средата ви е такава. Вие харесвате тази среда и в нея се движите, а след това казвате, че не харесвате хората в нея? Странно, значи и себе си не харесвате.
Не ми е проблем, че ги ч*кате, даже не ми е проблем, че обобщавате за всички жени според тях. И знаеш ли защо? Защото Аз Няма да обобщя всички мъже заради теб и тези като теб. Защото аз се движа в правилната за мен среда и срещам правилните за мен хора, а ако случайно се заблудя и попадна в друг кръг, то поправям грешката и излизам от него, а след това споделям живота си с правилните хора, защото няма как заради някои други да "наказвам" и невинните. Толкова е просто.
Късмет! ;)
Ж 28

 
  ...

...
преди: 8 години, 1 месец
hash: a4e2dd1343
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

23.   Забелязал съм, че свястните момичета са два типа - едните имат нормален външен вид, но са адски претенциозни към мъжете, а другите са непретенциозни, но външният им вид е потресаващ. Автора трябва да опита и с двата и да си прецени кой вариант е по-подходящ за него. Рядко се срещат и такива, на които всичко им е ок, но те почти винаги са заети. И все пак има свястни, намират се, просто трябва самочувствие и увереност и ще стане.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker