Кой е трябвало да избера - този, с който искам секс или връзка - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120675)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9550)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Кой е трябвало да избера - този, с който искам секс или връзка
преди: 7 години, 11 месеца, прочетена 1831 пъти
Преди около 8 месеца приключих една затормозяваща връзка. Момчето мислеше само за външния си вид и не му пукаше за неща като образование и хубава работа. Едва избута средното, а книжката си я купи, понеже го късаха милиоон пъти на листовки и просто нямаше шанс да я вземе по нормалния начин. Работи несериозна работа, която хората обикновено работят само докато са студенти и да припечелят някой лев и постоянно си губи времето с несериозни неща. Абсолютно като човек имам спомен, че не е стока. Нещо като женски вариант на глупава жена кифла. Супер симпатичен, атлетичен и докато излизах с него постоянно имах пеперуди в стомаха, постоянно мислех само как да останем двамата и не можех да се наситя на целувките му. Обаче имахме толкова много скандали, защото, според мен, той не беше дорасъл за сериозна връзка. Редовно се караше с мен и най – често чуваната фраза беше „ти си виновна“. Питах го защо се държи така с мен, а той казваше да млъкна и че му е писнало от мрънкането ми, а аз исках просто да ми отвръща. Не ми правеше жестове, за празници аз го уважавах и той приемаше с отворени обятия, а на моите празници дори едно цвете не ми носеше. После ми скапваше и вечерта. Накрая стана така, че все по – рядко започна да ме търси и аз се отдръпнах. След няколко седмици той взе, че се сети за мен, обаче аз вече бях приключила... след поредния скандал бях посегнала на живота си и реших, че ако ме обичаше и заслужаваше нямаше да ме докара до тук.
Срещнах друго момче, сега живеем заедно, но той никога не ме е привличал по този начин. При него по – скоро всичко беше с разум – умен е, образован, самостоятелен, на него може да се разчита, носи ме на ръце от първия ден. Просто един скандал не сме имали, толкова е грижовен, гледа във всичко да ме улесни.
Обаче напоследък ми липсва това, което правех преди – да излезна събота вечер – накипрена и с момчето на мечтите ми, да изпитам пеперудите в стомаха и да правим любов и да ми е вълнуващо. Сега ходя на работа и не излизам никъде, не се срещам с никого, а секс с момчето ми правим рядко... може би 3 пъти в месеца или 4. Но го правя без желание. Дори трудно се възбуждам. Не се целуваме по време на секс, защото аз нямам желание.
Не мога да го оставя, защото е наистина стойностен мъж, а и си мисля, че онзи „хубавец“ щеше да ме накара да го намразя още на първия месец съвместен живот, просто с него никога не стигнахме толкова далеч, дори не се опознахме добре и затова го идеализирам. Но понякога си мисля, дали правя компромис в любовта и съм с някой сигурен и добър човек, но отминавам важен елемент – да ме привлича сексуално и да искам секс с него. В началото исках, но никога не бях с него наистина, защото съм влюбена, както в предишния, а защото близките ми казаха, че едно свястно момче се е завъртяло покрай мен и ще съм глупачка да го изпусна. И бяха прави, обаче – секса?
Или може би наистина и да бях избрала първия след години и с него нямаше да имам желание?
Изобщо вкарала съм се в една много черна серия и искам да ми кажете, защо ми е така? Събрала съм се с грешния човек или онази връзка е някак приключила странно и си мисля за него просто ей така. В съзнанието ми имам желания и мисли, но тези фантазии не са с половинката ми, но дори и с друг мъж, аз физически се чувствам уморена и дори да имах шанс нямаше да действам. Чувствам тялото си изморено и ходенето на работа и живота като цяло. Преди нямах такива отговорности и може би затова имам носталгия по онези години.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 11 месеца
hash: 82685a87c2
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Няма угодия и това си е. Ако е прост, защо прави скандали, ако е умен, па няма пеперуди. Ако си мислиш, че пеперудите правят връзката, си в заблуда.

Явно си от типа жени, които мислят, че мъжа, за да е мъж, трябва да е груб, комплексиран и първосигнален. А ако е внимателен, автоматично става путьо. Ти никога няма да намериш мъж, който да те удовлетворява, така че остави на мира поне момчето да си намери свястно момиче, не съсипвай поне неговия живот.

 
  ...
преди: 7 години, 11 месеца
hash: fa2212d72b
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   А не може ли с този мъж да разнообразието ежедневието си и дексуалният си живот. Да имате контакти толкова малко. Мисля, че тези проблеми са решими, но ти не знаеш какво искаш.

 
  ...
преди: 7 години, 11 месеца
hash: d009f3c78f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Нито един от двамата. Първият ще ти съсипе живота, а вторият не го обичаш. Потърси друг човек, който ще обичаш.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 11 месеца
hash: 248b844dea
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Нито единия, нито другия! И пусни доброя човек да си намери жена, която ще го обича такъв, какъвто е.
Ж 28

 
  ...
преди: 7 години, 11 месеца
hash: f95e2dfc25
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Ами не ми се чете какво си писала - заглавието говори достатъчно.
И аз ще кажа нито един от двамата.

Аз лично не разбирам хората, които искат връзка с някого, без да се кефят особено много на секса със същия. Има и такива жени и такива мъже. Може би проблема ви е, че вечно трябва да сте в партньорство с някого. Сакън, ако няма някой край гъза ви да бди нас вас като някаква майка/ татко и така нататък.
Аре научете се да сте самостоятелни в пълния смисъл на думата.

Жена на 28 - самостоятелна.

 
  ...


...
преди: 7 години, 11 месеца
hash: ebd0467b28
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Намери си някой който да съчетава добрите качества и на двамата и готово!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker