Изневяра - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Изневяра
преди: 8 години, 24 дни, прочетена 3264 пъти
ЗДРАВЕЙТЕ!
Историята може да се стори на някои странна. Аз съм момиче, на 17 години. От няколко месеца, 7-8, се сприятелих с един мъж, доста по-голям от мен. Той ме харесва, това е сигурно, казвал ми го е и тн. Проблемът е че е женен. Положението става доста по-сложно за мен. Възрастовата разлика не е чак от такова значение за мен, но самият факт че той е женен, за мен е притеснителен. Както и да е, 3 месеца след като той призна чувствата си към мен, водихме разговор за отношенията ни, и решихме да сме в тайна връзка. Това е ново за мен, защото досега не съм била с женен мъж. Тези които никога не са били на моето място едва ли ще ме разберат, относно това защо съм във връзка с толкова по-голям мъж от мен(над 20 год разлика). Отношението му към мен е неописуемо, отнася се с огромно уважение, загриженост и внимателност. Не е както биха си помислили някои-чука и бяга, с извинение за израза. Проблемът е, че връзката е трудна защото нямаме места на които да се уединяваме. Работим в една и съща сфера, което значи да се крием и от колегите си, но в същото време командировките са единственото място, на което има шанс да се уединим, но дори тогава не е напълно сигурно.
Дайте мнение как можем да водим тази тайна връзка, тоест по какъв начин можем да се уединяваме. Ясно ми е че не може да имам нещо сериозно за в бъдеще с този мъж-ще бъда с него, колкото изкарам, но въпроса е че ако няма начин за усамотяване, връзката губи смисъла си.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 22 дни
hash: ca78f983fc
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Защо си съгласна да ходиш с женен мъж? Той че явно морал няма, няма, ами ти? ! Поредната 17-годишна жалкарка. За жена му помисляла ли си? Или ако ти беше на нейно място?
Глупава история.

 
  ...
преди: 8 години, 22 дни
hash: e28444a95e
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Явно си някакъв вундеркинд. На 17, а даже работиш, че и на командировки ходиш. А сте се познавали от 7-8 мес., демек може и от 16 да си почнала да работиш и то не някаква елементарна работа, щом и командировки имаш, т. е. не е примерно да раздаваш флаери или да продаваш пици. А се предполага, че между командировките ходиш и на училище, освен ако не си взимала 2 г. за 1 и да си завършила на 13. Нали си вундеркинд.

 
  ...
преди: 8 години, 22 дни
hash: 85c6e1db96
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Не мисля, че тази връзка има бъдеще. Няма с мисъл да се занимаваш повече с него той може да ти е баща...
Отделно представи си да се разведе и ти да си виновната. Ами представи си, че вземете да се ожените след като той се разведе.
Ти като си на 25 той ще е дядо...
Не искам да съм груба, но мисля, че си младо, хубаво момиче и, че няма смисъл да се занимаваш с такива чичковци.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 22 дни
hash: 5e969de5aa
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   "Тези които никога не са били на моето място едва ли ще ме разберат, относно това защо съм във връзка с толкова по-голям мъж от мен(над 20 год разлика). Отношението му към мен е неописуемо, отнася се с огромно уважение, загриженост и внимателност. Не е както биха си помислили някои-чука и бяга, с извинение за израза. "

Разбираме те много добре. А, ти самата разбираш ли се? Отнася се към теб, с уважение? Уважение ли е, че държи връзката ви в тайна? Че пред хората се прави, че едва те познава, че нямате нищо общо, а всъщност истината е друга? Уважително ли е, да лъже всеки срещнат, а и жена си, и децата си(вероятно) за теб? Загрижен ли е, когато той се прибира вкъщи, а ти оставаш сама, празна и самотна? Не е като някой, който чука и бяга? Tочно такъв е, чука те, и после бяга при истинското си семейство. С разликата само, че после се връща за още, а ти му даваш.

Добре е, че знаеш, че от тази връзка нищо сериозно няма да излезе. Направила си вече своя избор, съгласна си, все пак, ти ще живееш с последиците, и с угризенията. Изживей си тръпката, щом толкова ти се иска, но след това, не обръщай глава назад. Премисли поуките,, които си си извадилa, и обмисли опитът, който си добила. Но, не приемай тези отношения за нормални. Те не са! Една връзка не бива да бъде в тайна, и в едно семейство не бива да се намесва 3-ти, 5-ти, 10-ти... Когато му дойде времето, и си готова за истинска и сериозна връзка, не допускай да правиш грешките, които си правила. Поучи се и от грешките в брака, на любовника си. Слушай за нещата, които жена му не му дава, и разбери сама за себе си, от какво се нуждае един мъж, за да бъде щастлив единствено в двойката. Поне, за в бъдеще, нещо добро да излезе от тази грешка.

Depravity

 
  ...
преди: 8 години, 22 дни
hash: c03ffea8a1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   На 17 в команировки.... на тази възраст дали добре разбираш много неща. Загрижеността и вниманието в какво се изразява. Нямаш бъдеще в такава връзка.

 
  ...


...
преди: 8 години, 22 дни
hash: 9782088eb6
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Социологическо проучване ли правиш, или просто ти е забавна реакцията на хората. На 17 години каква работа, че и командировки вече!? За протокола ти, като вариант предлагам, наемане на квартира за явка. Друг вариант, заплаща киното, ресторанта или театъра на свой близък и ползвате дома му. Наскоро в "Господари на ефира" даваха нагледно решение от професор от НСА. Удобно хотелче и "масаж". Ако това не стига, имам още идеи.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 21 дни
hash: c22c7a9a93
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Да ти кажа как да се криете. Да но ако той питаше това.

Ти какъв интерес имаш да се криете. Ти не бива да играеш втори глас. Ти трябва да си първа. Затова и е по - добре да се опитваш, с открити намеци, уж случайно, да разберат колкото се може повече хора. Нека стигне до ушите на приятелката му. За да може да му вдигне скандал и да го напусне, а той да потърси утеха при теб.
Но когато правиш намеци, те трябва да изглеждат невинно. Не ти трябва да те обвинява, че го правиш нарочно.
И даже пусни слухът, че сте заедно. Но така, че той да не разбира, че това е дошло от теб.

Не може да имате нищо сериозно - или не искаш да имате? Това са различни неща. Но и в двата случая, нека другите разберат.
За да си с него има пречка - жена му, натам трябва да са ти мисли, как да я разкараш.
Проявявай и лека ревност, но не натрапчива, все пак той ти е казал, че е женен. Такава която да казва, искам повече време с теб.
Той ще се подърпа малко ако вземеш да го правиш, но ще разбере, че с теб не може да се държи като втората.
Поиграй ролята на лудо влюбената. Покажи и малко детска наивност, искаща само да си с него и нищо повече. Покажи и тъга, че той е с друга. Обвини го, че ти толкова го обичаш, а той си играе с теб. Даже леко раздразнение покажи. Но наблягай на тъгата, когато той отива при нея, а когато е при теб - покажи радост.
Пред него ти не искаш друго, освен да си с него. Но тя ви пречи.
Пред другите, уж тайно можеш да се хвалиш колко ти е добре с него.
Твоята първа цел, е да премахнеш пречката - тоест жена му.
Втората ти цел - той да се влюби силно в теб.
Третата ти цел - е да се наложиш. Не натрапчиво, една дума, която да повтаряш няколко пъти, през определено време е достатъчна.
После прави с него каквото искаш.

Макар, че ти казвам как да го получиш. Ми се иска да го накажеш накрая.
Зрял мъж, си мисли, че може да си играе с момиче, което може да е на годините на дъщеря му.
За да получи това, той е готов да лъже жена си и да не ти обещава нищо.
Обърни играта срещу него. Нека той да е страдащият от решенията си.

 
  ...
преди: 8 години, 21 дни
hash: f498b2a817
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Чичо му се приискало младо.. Мале момиче това което правиш изобщо не е шега работа.. Имай в предвид, че някой ден ти ще си на мястото, на съпругата.. В живота е така, каквото посееш, това ще пожънеш.. Успех..

 
  ...
преди: 8 години, 21 дни
hash: 27cc3222e1
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Какъв смисъл губи, ти виждаш ли някакъв смисъл, изобщо?

 
  ... горе^
преди: 8 години, 20 дни
hash: 7c373851e5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   А за жена му помисли ли? Аз съм в почти същото положение с разликата че дадения мъж не е женен но си им приятелка с която са уж в сериозна връзка. Аз знам той какво иска - секс. Държи се много мило, внимателно и т.н но единствената му цел е да прави секс с мен. Занимавах се с него когато беше свободен и в един момент ми изтресе че се хванал с някаква жена!?! Е, хубаво и какво очакваше от мен? Сигурно да му приклекна и да го умолявам да не ме "оставя". Казах му че се радвам за него, че се надявам да е щастлив и приключих с него. Нито му звънях, нито исках да го виждам, нито нищо.

На този твоя просто жена му му е доскучала, "магията е изчезнала", "любовта е угаснала" и т.н.(предполагам поне едно от тези си ги чувала да ти ги казва) и е решил да чука нещо младичко като теб. И най-вероятно като му омръзнеш или ако му станеш досадна да те разкара, което на теб ще навреди и теб ще нарани.

Все пак помисли за жена му. Постави се на нейно място - как ще се почувства разбере ли. И ти ще бъдеш някой ден омъжена и представи си мъжа ти да ти изневерява - четох че такива неща се усещали от половинката. Кофти е положението но за такива несериозни задници не бива да се нараняваме една друга (независимо че не се познаваме) :)

Иначе ако решиш да поддържаш този фарс (както и ще стане) може да му дадеш идеята да казва на жена си, че е на работа дадения ден (а той да не е) и да се виждате в някой хотел за по няколко часа.

Е, успех. :)

 
  ...

...
преди: 8 години, 20 дни
hash: 0066a25b78
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Ти на 17 кога завърши, кога почна работа, че и на командировки проходи?

 
  ...
преди: 8 години, 20 дни
hash: 0066a25b78
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   ВЪобще не се съмнявам, че те обича. Аз на лаф така ще ти го докарам, че ще си помислиш, не че те обичам, ами ще си мислиш, че и деца искам от теб и с жена си ще се разведа. Вие жените на 2 думи много лесно клъввате, еле па на 17. Ама и убедена, че я обичат, ако изобщо не е измислено всичко заради провокацията.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 20 дни
hash: e77d531230
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Уааауу, когато започнах да чета историята, реших, че ще искаш съвет как да прекратиш връзката и че искаш да споделиш, че съжаляваш.. а ти се чудиш как да се скриете. Сладурана ;-)
Напълно съм съгласна с всичко, написано от номер 4! Може да е много мил, грижовен, нежен и прочие, но какво от това, когато ти си неговата срамна тайна? А и разбира се, че ще се държи така.. щом иска да си му любовница, няма да ти каже " Ела да се изч****ме довечера", нали се сещаш? Но ти виждаш една много малка част от него, това не е връзка. Какво бъдеще имат отношенията ви? Питам те, защото ти трябва да мислиш за бъдещето си и последствията от действията си.. нищо, че си на 17. Да речем, че не те гризе съвестта, заради жена му или семейството му, това е твой проблем. Ще се криете, криете, докога? Да не си въобразяваш, че ще остави жена си и ще демонстрира връзката си със 17-годишна "колежка"? Щом си достатъчно голяма, за да се намесваш в чуждо семейство, значи трябва да си достатъчно голяма да прецениш ситуацията и да си с ясното съзнание какво може да се случи. Имай малко уважение към себе си, намери си момче, което ще е също толкова мило и добро към теб, но няма да се чувства като престъпник, защото сте заедно, а ти няма да искаш съвети къде и как да се скриете, за да правите секс. Заслужаваш някой, който да е на 100% твой, както и ти на него, да си спокойна, да си обичана.
Дори да имах предложение, не бих ти дала идея къде да се спотайвате, за да се "наслаждавате на вашата малка тайна", защото не е това целта на коментара ми. Ако толкова много искаш съвети, все някой ще излезе с оригинална идея, но силно се надявам да се осъзнаеш по-навреме.

 
  ...
преди: 8 години, 20 дни
hash: 4e9e703b07
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   Ценен е. Преди гоини е свалял звезди на жена си, сега използва подобрените си методи върху теб. В един момент ще му писне и за разликат от съпругата му, ти не си обвъзана с договор.
Само гледай да не забременееш и не се чуди, ако се е похвалил на всеки свой познат.

 
  ...
преди: 8 години, 19 дни
hash: c22c7a9a93
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Така е, повечето жени усещат някак, че има друга жена в живота ти. Не знам как го правят.
Аз не съм давал никакви намеци, че имам любовница. Нали съм верният съпруг, който държи на жена си.
Но тя някак усеща и макар, да не ме обвинява открито, ми дава да разбера, че не е чак в такова невидение.

 
  ... горе^

...
преди: 8 години, 19 дни
hash: f0a17adf2b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   Каква работа на 17? Не трябва ли да си 11 клас, егати и странното.
Или това е поредната тема-провокация, или нямаш средно образование и е разбираемо защо постъпваш като неуко селянче.
Или учиш и работиш, а ако е така, значи не живееш добре от финансова гледна точка. И чичкото ако има пари и ходи лъснат в костюмче - разбираемо по какво си се прехласнала.

Понаслаждавай му се, но не се влюбвай!
А после, някога, ще осъзнаеш грешката си и ще я превърнеш в урок. Сега си твърде незряла, за да проумееш, каквото и да било.

 
  ...
преди: 8 години, 19 дни
hash: 9dc22432b0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   Някой ден, ти ще си семейна и твоя мъж ще бъде с момиче като теб, тогава ще си намериш отговорите на въпросите, които задаваш.

 
  ...
преди: 8 години, 17 дни
hash: c0983cd849
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

21.   От авторката- първо да кажа, че съм учудена колко хора са коментирали. Бързо отговарям намасовите въпроси: останали сте с грешното впечатление че се заблуждавам и че мисля, че ще имам бъдеще с този мъж или сериозна връзка. Естествено, че нямам бъдеще и няма шанс за сериозна връзка. Аз и не търся това. Знам че и той не ме обича истински, не знам защо сте останали с впечатлението, че мисля точно обратното. Ние сме любовници. Както имаше един филм с Аштън Кътчър "Просто секс"и после героите се влюбват. При нас е подобно, с разликата че той е наистина по-влюбен в мен, отколкото аз съм хлътнала по него. Наистина, никога не съм си представяла че зрял мъж може толкова много да хлътне по девойка. Това са го забелязали и приятелите му и всички в обкръжението му, той става друг човек когато съм наоколо и това се усеща силно. Ще кажете пак, че се самозаблуждавам и няма как да ви убедя в противното де, но това не е важно. Естествено и от моя страна има привличане, не съм безчувствена, на сърце ми е, но не съм толкова глупава, да направя грешката да се влюбя, напълно наясно съм с последиците, ако си позволя подобно нещо. Все пак благодаря за толкова големия интерес, който сте проявили към историята ;)

 
  ... горе^
преди: 8 години, 16 дни
hash: 0066a25b78
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

22.   21, не е толкова важно дали връзката е сериозна и дали сет влюбени. Ти не осъзнаваш колко лошо постъпваш спрямо някои хора. Ще дойде ден, ще ти се върне тъпкано и ще разбереш какво е да чакаш вкъщи с децата мъжа ти да се прибере, а той да чука някаква кифла навън. Сега и да ти обяснявам, няма да разбереш. Живота обяснява най-добре, макар и най-болезнено. Та тогава, когато си на мястото на жената янкой ден, си спомни днешните дни и как си смятала, че няма никакъв проблем.

 
  ...
преди: 8 години, 16 дни
hash: c22c7a9a93
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

23.   Първата стъпка към целите ти е да повярваш, че могат да се случат.
Трудно се получава - с не вярвах, но пък стана.
Трябва не само да повярваш, че може.
А да помислиш, как това ще стане. И да действаш.
Ти всъщност си приела това, че ще си втората и не искаш да променяш това?
Ти не уважаваш ли себе си, не мислиш ли, че заслужаваш нещо повече?
Защо ти е толкова ниско самочувствието?

 
  ...

...
преди: 8 години, 8 дни
hash: 5a6fe39fee
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

24.   Ако те осинови няма да имаш проблем с мястото за срещи. може и жена му да се присъедини. Успех!

 
  ... горе^
преди: 8 години, 6 дни
hash: dbc5a70231
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

26.   1, откъде накъде пък трябва да мисли за жена му, жена му да си е гледала семейството, за да не й изневеряват. И какво като има договор с нея, този договор се разваля много лесно само за няколко месеца.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker