Казах му да забравим за всичко и той спря да говори с мен - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120684)
 Любов и изневяра (29590)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9553)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7286)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1731)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Казах му да забравим за всичко и той спря да говори с мен
преди: 7 години, 11 месеца, прочетена 2351 пъти
Здравейте, пиша тук, защото това нещо няма на кого да го споделя, а започна много да ми тежи. Имах връзка година и половина с един мъж. В началото усещах любовта му, но след време се появи по-сериозен проблем между нас. Видях, че е харесвал снимките на една дама от града ни, която е известна, че е склонна към флиртове с различни мъже, макар да е обвързана. Първо тя беше харесала негови снимки и той отвърнал. Това ме обиди и се отчуждихме. Разделихме се, след два месеца пак се събрахме. Ако трябва да съм честна, той се опитваше да ми угоди и да сме в добри отношения. Но аз не можех да забравя това, че е гледал и е харесвал снимките на тази жена. Разделихме се и изминаха три месеца. След като изминаха тези три месеца, той започна да ми изпраща поздрави по негови роднини и да ме заговаря. Зарадвах се, че отношенията ни ще се оправят, докато един ден не ми се разсърди, защото видя, че си пиша с друг. А този другият ми е само приятел, а и да не беше, ние сме разделени и никой мъж няма право да ми се цупи. Тогава се вбесих. Написах му, че ако ме е обичал истински, е нямало да зяпа снимки на чужди жени, че съм искала да имаме само хубави моменти заедно и да нямаме неразбирателства. Но явно не ни е било писано и че му предлагам занапред да се държим сякаш нищо не е било, да останем само приятели, защото смятам, че така ще е най-добре. След това го срещнах веднъж на улицата, но той изчака дали аз ще го поздравя. На следващия ден се засякохме в едно кафе, но той не ме поздрави и аз също го игнорирах. В момента мисля, че искам до себе си мъж, който ме обича и държи на мен. И това, че аз го обичам, не е причина да се боря за него, след като той ме игнорира. И все пак, едно мъничко гласче ми шепне дали не трябваше да дам шанс на връзката ни и дали трябва да ревнувам толкова. Обичам го, но не искам да ме правят на глупачка. Искам да съм единствената му любов. Вие, като странични наблюдатели, какво ще ме посъветвате? Права ли съм да го оставя и да продължа напред? Или поведението ми е пресилено?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 11 месеца
hash: cb4ebd740d
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Неговото поведение няма да го коментирам, но ще коментирам твоето, за да имаш по-сериозни отношения занапред - невъзможно е да му държиш сметка за нещо, а когато той ти държи за същото да се правиш на ощипана госпожица!
Ж 28

 
  ...
преди: 7 години, 11 месеца
hash: 9e64c7ac37
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   интернет и ФБ ви е изпил ума на всички!!! ЩЕ кажа само, че нямам думи.. бил харесал снимки и айдеее чао. Ами може снимките да са били готини. Е и? Нито я е канил на среща, нито е спал с тази, даже може и да не я е виждал на живо! че то по улицата има стотици красиви жени.. ако загледа някоя значи край, така ли? Не мисля че си на повече от 17г. ако е така, ще порастнеш и ще разбереш колко си заблудена, а ако си на повече от 17г., тогава жалко :)

 
  ...
преди: 7 години, 11 месеца
hash: 030d089cb5
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   Поведението и на двама ви е детинско и незряло. Вие не се обичате, вие искате да се притежавате, а от това не излизат сполучливи връзки.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 11 месеца
hash: dd04c706d1
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Проблемът е в двама ви! Сърдите се за несъществени неща, като това той на кого е харесал снимките, тя с кого си пишела... Тези неща са дребни, и не от значение. Важното е, когато сте заедно, да си изкарвате добре. Да имате доверие помежду си, да споделяте и говорите открито за проблемите си. Важно е да не си изневерявате, но не вярвам, че е нещо лошо, ако мъжът или жената се загледа. Било то, на снимки или на живо. Не е нередно, ако жената или мъжът имат приятели от другия пол, и общуват, в чата, или в реалността. Вие сте се приели за собственост, и ползвате другия за задоволяване на вашите лични потребности. И когато това не стане, егото ви бива наранено. За да се оправят нещата между вас(но аз съм скептична) трябва и двамата да сте разбрали грешките си, и да превъзмогнете егоизма си. Тоест, трябва и двамата да работите по спасяването на връзката ви. Но, не мисля че сте готови за това. Мога единствено да те посъветвам да си направиш изводите за следващата ти връзка, ако не искаш да свърши по подобен начин. Гаджето, не ти е собственост, той е индивидуална личност, със собствени желания, потребности и мислене. Няма нищо лошо да харесва снимки, да общува с представителки на другия пол, докато отношенията им само приятелски. Ти също имаш право на това, и заслужаваш да бъдеш с човек, който мисли по този начин, а този, с когото ще бъдеш, един ден, , заслужава да бъдеш човекът, който няма да го ограничава, и да го кара да се чувства зле, само защото има интереси и приятели извън връзката ви.

Depravity

 
  ...
преди: 7 години, 11 месеца
hash: 160adea568
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Да ТЕ правят на глупачка? Ти вече си глупачка, скъпа. :)
Не можеш да забраниш на мъж да харесва снимките на други жени само защото сте заедно. Момчето се е опитвало да те угоди, но явно е разбрало що за сметка си и каква лигла е харесвал. Навсякъде има жени, по улицата, в социалните мрежи. Той не ти е притежание, че да му правиш фасони за това коя снимка харесва и коя снимка коментира. Да не си някаква 14 годишна пикла, че да мислиш по този начин? Изобщо не му говори, по-добре за него.

 
  ...


...
преди: 7 години, 11 месеца
hash: 4ac2937427
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Зарязала си го, защото е харесвал снимки на друга жена? Бъзикаш ли се :D Нямам коментар, наистина, остави човека да си живее живота, ти ще го обсебиш и унищожиш като личност.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 11 месеца
hash: a4674d441b
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Е ти пък за едни снимки бре, я се съвземи малко... на кой свят и в кой век живвеш... а иначе си писала с друг мъж макар и разделени, чв й отгоре на всичко се вбесила...
Едно ще ти кажа... сама си си виновна за филмите в които сама си правиш!!!!

 
  ...
преди: 7 години, 11 месеца
hash: 9052eaaa46
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Извинявай, ама историята ти звучи страшно детински. "Сериозният проблем", който визираш, и който е станал причина за вашата раздяла, е някакво харесване на снимка във фейсбук? ! Не усещаш ли колко нелепо звучи. Не знам на колко сте години, но щом го наричаш "мъж", значи не сте на по 15, надявам се. Умът ми не побира как може дори да обмислиш раздяла с един човек, само защото си видяла нещо във фейсбук.. ние не живеем в социалната мрежа, а в реалния живот, където има много по-значими и сериозни неща от това, кой какво хареса/писал/коментирал и прочие. Доста незряло си подходила към ситуацията, а и той явно от своя страна не ти е казал "чакай малко, какви глупости си въобразяваш.. ", пък и на всичкото отгоре ти се разсърдил, че си си писала с някого.. изобщо много несериозно, наистина.
Ако искаш да имаш пълноценна и истинска връзка, трябва да се държиш като голям човек. Не може за най-малката дреболия да драматизираш и да търсиш под вола теле. Къде е уважението, къде е доверието? Нали като си с един човек, трябва да си сигурна в него, да му вярваш, да го приемаш какъвто е.. какъв е смисълът иначе? Ако бях на мястото на този мъж, щях да се зачудя какво съм правила с теб толкова дълго време, щом така ще реагираш за някаква простотия. Стегни се малко, дай си сметка, че всеки има нужда от лично пространство, което да бъде зачитано. Налагайки глупави ограничения и ултиматоми, нищо няма да постигнеш.
Като цяло, не смятам, че и двамата сте готови за това, което искаш.. сякаш не сте дорасли да имате зрели отношения. Това е моето мнение, не е нужно да е правилно, но не виждам как коренно ще се промените и ще пораснете толкова бързо, за да сте заедно.

 
  ...
преди: 7 години, 11 месеца
hash: 779102d8da
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Ма ти си много куха ма.... Цититат - "никой мъж няма право да ми се цупи"
Значи ти можеш да си пишеш с когото си искаш, а той като е харесал снимка му вдигаш скандали!? И като е харесал снимка това прави ли го на изневяра? По тази логика ти като харесаш снимка на друго момче във фейсбук дай да те отрепем...

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker