Незнам какво да направя - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121388)
 Любов и изневяра (29755)
 Секс и интимност (14387)
 Тинейджърски (21906)
 Семейство (6483)
 Здраве (9611)
 Спорт и красота (4706)
 На работното място (3187)
 Образование (7311)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1739)
 Други (18578)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Незнам какво да направя
преди: 13 години, 6 месеца, прочетена 3212 пъти
Така , значи много искам да споделя с някой това,което чуствам към него..
"С" него съм от 7 месеца,познанството ни е от повече от 3години , винаги съм била влюбена в него,.когато го видях за първи път ,нещо трепна в мен , незнам какво беше това чуство , но просто никога не съм изпитвала такова нещо само при среща с даден човек.Казах с него сме от 7 месеца , същност заедно бяхме 5 месеца , постояни караници , скандали , раздели,събирания..Истината, е че много го обичам , но направих толкова много грешки имаше и изневери и от моя страна признавам , но той не ми е изневерявал , :) , била съм наранявана много пъти , не само от момчета,но и от най-близките за мен хора.. Преди блзио година , разбрах,че целия ми живот е бил една лъжа, научих ,че съм осиновена.. Не казах на никой,дори "родителите ми" незнаят и непредполагат,че знам. .Това ме промени много,започнах да си слагам маска,с която хората да не могат да ме опознаят,спрях да допускам хора до себе си , ..страхувах се,да не се доверя на някой.. за да не бъда за пореден път наранена.. Е другите спряха да ме нараняват , но започнах да се наранявам сама,което боли много повече.. Много пъти съм мислела за самоубийство..и съм била на крачки от това да го направя. . Това,което искам да сподея и да поискам савет,е,че момчето което обичам, ме мисли едва ли не , за Дявол.. мисли си,че нямам чуства , че съм с ледено сърце , и повечето негови приятели не ме харесват , заради факта ,че само го наранявам. . Но всичко беше от страх , не го допусках в живота си , но той беше се настнаил в сърцето ми.. С толкова много други бях , а никой от тях не ми помогна да го забравя.. Тръгнах дори с негов приятел и една вечер направих нещо,което знам ,че не се прощава, бях с него ,.. но сам след броени минути целувах приятееля му пред очите му. . и усетих колко много го заболя. . Аз знам,че той ме обича, чуствам го във всеки негов поглед,във всяка една негова целувка , дори да е с друга сега... Искам да му кажа,колко много го обичам , и колко много съжалявам за това,което съм направила , да му разкрия истината.. не исках , наистина не исках да става така ;( не исках да го губя , та той е ЕДИНСТВЕНИЯ за мен ;( толкова много искам да му разкажа всичко и да му поискам прошка..знам,че нямам право да искам да е с мен ,. но все пак има някаква надежда в мен .. Кажете,какво е по-добре да направя, да му разкажа всичко и да се боря за любовта му , или да излезна от живота му и вече да нямам никакъв контакт с него ;x . . Кое е по-добре за него. . ;(

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 6 месеца
hash: b417fcfcb7
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Първо, махни кавичките от родителите ти. Не осъзнаваш ли, че са те спасили от домовете, които в България са доста страшни?
Този, единственият не е единствен, след като си му изневерила. Ще срещнеш още много интересни и уникални хора, стига да им дадеш шанс, но с маска не става.

 
  ...
преди: 13 години, 6 месеца
hash: 3e715e4e20
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   ти си се оплела толкова много около една голяма лъжа в която лъжеш най-вече себе си. Писмото ти е толкова емоционално и в него се съдържа всичко което искаш - да бъдеш обичана, да покажеш че искаш и ти да обичаш! По-хубаво от това няма, не се крий, не си слагай маски, не се прави на това което си. Нищо няма да спечелиш, ще отблъскваш хората около себе си, ще загубиш човека който обичаш, ще бъдеш сама и за капак ще се чувстваш адски гадно и самотно. Спри това на време. Знаеш ли, тук има много като теб- били са наранени и са решили да се пазят това да не се повтори. Просто...ще ти се иска след време да беше обичала, дори с цената понякога да те боли...отколкото да преживяваш дълго време сама, неразбрана от никой, мислейки те за безчувствена. Обичай и разкрий себе си въпреки страха си, страха е най-лошия съветник, бъди по-смела и говори с него. Ако си просто споделиш с него и му кажеш всичко, ще си опитала поне да спасиш чувствата си, а може би той изпитва също толкова силни чувства, но твоето държание го отблъсква. Само жест на нежност или намек че всъщност искаш само с него, ще те разбере. Хора..на всички с подобни истории тук се опитвам да ви убедя че не е страшно сега, докато се карате или ревнувате, докато се правите на тежки и си мислите че като сте студени няма да страдате. Страшното е после- като заради това да сте безразлични, или студени, като не споделяте чувствата...загубите това което ви кара да се вълнувате, да се усмихвате, да сте специални,,любовта..

 
  ...
преди: 13 години, 6 месеца
hash: 702e71e053
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Кажи му всичко и ако успеете започнете на чисто, ако е възможно .

 
  ... горе^
преди: 13 години, 6 месеца
hash: 5c469928a4
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Просто му кажи това, което си написала тук в края на твоята изповед. Не се мъчи и не мълчи пред него. Ако те обича истински - ще те разбере!

 
  ...
преди: 13 години, 6 месеца
hash: ebc627603e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Който сам си го направи,никой друг не може да му го направи!!! или, каквото си надробила,това ще сърбаш!

 
  ...


...
преди: 13 години, 6 месеца
hash: 20cf555bb9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Допуснала си грешки, но връщане назад има. Дано той да ти прости.
Но проблемът според мен е друг. Звучиш ми като "емоционален инвалид". Извинявай, това не означава, че си студена и безчувствена. Имам предвид, че не изразяваш емоциите си. Не вземаш емоциите, които бушуват в теб, на повърхността, не ги трансформираш в думи.
Ако ще си с този мъж (с който и да е мъж), трябва да умееш да го държиш в течение какво става в теб. Това става с осъзнаване на чувствата и емоциите и изказването им.
Подходи така с угризенията, разкаянията и болките си. Свали маската пред него, пък да видим...

 
  ... горе^
преди: 13 години, 6 месеца
hash: 89fd26ba7f
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Не знам кое е по-добре за тебе, но за мего със сигурност е по-добре да бъде далече от теб. Шсе пак мъвете сме много наивни и си мисля, че ако си разкриеш чувствата той ще се върне при теб и ти ще можеш да го нараниш отново обвинявайки за постъпката си всичко и всеки без да ти хрумне, че проблема е в теб.

 
  ...
преди: 13 години, 6 месеца
hash: 313153df7c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Сподели чуствата си с него,това е най-доброто решение :)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker