Влюбих се в един колега но нищо не се получи. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Влюбих се в един колега но нищо не се получи.
преди: 8 години, 17 дни, прочетена 2360 пъти
Здравейте, искам да споделя нещо, което ми се случи преди 2 год. Влюбих се в един колега от университета. Всичко стана супер случайно. От самото начало когато го видях ми направи много яко впечатление. Изглеждаше много добре и нещо в излъчването и поведението ме впечатли супер много. И най-странното е, че дори не съм го очаквал а то просто се случи. И така всеки път на лекции, когато го видех не можех да спра да си мисля за него. Имаше някво привличане и изобщо не бях сигурен дали всъщност той има такова привличане към мен. И така лекциите ми минаваха по много як начин. Аз обаче не бях говорил с него по никакъв повод, както и той. Се едно нищо не се случваше ама на мен ми беше мн странно. И всъщност не осъзнавах дори, че се влюбвам. Секи път като го видех ми ставаше много яко. Нямах никакво желание за физически контакт, къвто и да било. Чувствах някаква странна сигурност или спокойствие ако мога така да го нарека. В последствие имахме спорт и други лекции и интереса ми започваше да се засилва, защото го виждах и в друга светлина. И така още повече ми се искаше да имам някаква близост, но ми беше странно, защото в последствие видях, че си има приятелка и ми стана ясно, че нищо не би могло да се получи... Въпреки това го виждах всеки ден на лекции и всичко някак си продължаваше.. Абе мисля че се влюбвах. Беше ми много странно.. Мислех си, че нещо може да се получи, обаче с никого не си говорех за това какво ми се случва и това мисля, че имаше доста голямо влияние. Не бях споделял на никого от приятелите ми за него. Бяхме на една екскурзия заедно и една вечер стана така, че бях пил и пушил и се бяхме събрали в една стая и стана много странно защото седяхме един до друг и той почна да ме пипа по ръката зад гърба на едно момиче и на мен ми стана някво много странно хаха. А всъщност на една тренировка стана така, че се беше доближил до мен и на мен ми беше някво много странно, точно защото знаех, че си има приятелка и не знаех как да реагирам... И така всъщност на екскурзията след тази случка играхме на истината или се осмеляваш и пред няколко човека включително и него казах, че си падам по момчета.. Въпреки, че нямам сериозен опит... И честно казано от негова страна нямаше някаква реакция... по-скоро се изебава че и той е гей, но някак си беше много странно сигурно защото имаше и други хора в стаята... И така реших, че нещата няма как да се получат. Нямаше как да се намесвам в чужди взаимоотношения... и така последния път когато го видях сякаш нямаше нищо от негова страна. Спрях да се интересувам от него, но в един момент реших да му пиша защото някак си нещата за мен бяха по-различни и се едно седяха неуточнени. И сега секи път като го видя във фейсбук ми става някво много странно. Писах му преди някво време, но той не ми отговаря и се чудя как да постъпя, защото той е в друга държава а аз в Бг и надали пак ще се видим...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 17 дни
hash: 427e9895b6
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Извинявай, ама ти май си на другия бряг? Защо нямам късмет някой като теб да се влюби в мен и да ми разкрие чувствата си? Поне ще си го побия на воля и с кеф, както в доброто старо време млатех мангусти, където ги видех.

 
  ...
преди: 8 години, 17 дни
hash: 3c3e056241
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ох, ми, не те съдя. Просто за теб самия най - добре ще е да забравиш за него и да се ориентираш към нови запознанства, от които да получиш истинска близост.

 
  ...
преди: 8 години, 17 дни
hash: bc5822ea9c
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Абе някакво много странно е.... знам ли, странно е. Според мен не се занимавай с хора, без да си получил знак. Много е досадно да те сваля представител на твоя пол.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 16 дни
hash: 33a20a6219
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   До №1:
Ше си го побиеш на воля ли?
Ами ако е 1.90, 130 кг набичено животно?

 
  ...
преди: 8 години, 15 дни
hash: d9baa0f00f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Аз също съм на мнение, че не е добре за теб да възлагаш напразни надежди на човек, който не ти е дал знак, че е с твоята сексуалност. Някакви пиянски майтапи и "закачки" нищо не означават. Според мен ти се иска прекалено много той да ти отвърне на чувствата, затова ти е било "много странно" като е правил разни неща, а всъщност може да не е вложил никакъв смисъл. Очевидно той е разбрал, че си гей, особено след като си го казал пред всички, така че ако искаше да има нещо с теб, щеше да ти го покаже. Има някакъв вариант и той да не е наясно със себе си и с желанията си, но щом дори не ти отговаря като му пишеш, по-добре го остави и се насочи към друг.

 
  ...


...
преди: 8 години, 15 дни
hash: d6d94b92c8
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Ето затова не харесвам влюбванията - отговорите са пред очите, но не ги виждат. Какво има да се чудиш, виж си заглавието - "... но нищо не се получи. "

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker