Възприемат ме само като сексуален обект! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120670)
 Любов и изневяра (29587)
 Секс и интимност (14308)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18389)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Възприемат ме само като сексуален обект!
преди: 7 години, 11 месеца, прочетена 4095 пъти
Здравейте!
Аз съм едно съвсем нормално момиче на 23 години - учене работа, с две думи наистина нищо необичайно От 3 години обаче абсолютно всяко момче, с което започна да излизам или да си пиша иска само да спи с мен! Това е необяснимо за мен, защото не се обличам предизвикателно, а по - скоро стилно и елегантно, не правя намеци за секс извън рамките на допустимия майтап, нямам някакви разголени снимки във фейсбук, дори напротив - питали са ме момчета защо не си качвам такива... и пак същото - ето пресен пример от преди десетина дни. Имаше един, който ми пишеше буквално всеки ден да се видим и накрая приех. Ходихме на кино, съвсем нормална среща, добре си изкарахме и още същата вечер той ме кани "да гледаме филм". След като го обърнах на шега и отказах естествено той се изпари. Ако изобщо изляза с някого (защото повечето директно си казват какво искат преди дори да сме излезли) повечето пъти няма втора среща, защото получавам директни предложения за секс. Аз също имам желание, но не само за това. Имала съм разбира се отношения за една вечер, но това не е за мен - после се чувствам много унизена, а и самия секс не си струва, защото момчетата са егоисти в леглото щом е само за веднъж. Омръзна ми да ме гледат само като сексуален обект - най - добрата съм и в университета, и на работа, оправям се сама с живота си и далеч не съм празноглава лигла, която става само за секс. И дори честно казано ми е необяснимо, защото не бих казала, че съм от типажа момичета, които се харесват на мъжете и точно затова мислех, че някой ще погледне на мен и по - сериозно, но едва ли... защо става така?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 11 месеца
hash: d737359d43
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Мъжете винаги искат секс, без значение, дали ти им го предлагаш или не. Без значение, дали те обичат, мразят, та дори и да са безразлични, те искат секс. Приеми го, научи се как да го преудоляваш и живота ти ще е много по-лесен.

 
  ...
преди: 7 години, 11 месеца
hash: 9bbb20023c
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Защото знаят или усещат за предишните ти забежки и бройкаджиите си пробват късмета. От друга страна, поради същата причина, нормалните не са склонни да се занимават с теб. Проблемът е в дефиницията на "нормална/нормален". За едни е нормнално да си имал една или малко бройки преди следващия, за други е нормално бройкаджийстовото, за трети е нормална девствеността преди връзка. Шарен свят. Обикновно хората искаме за себе си нещо по-добро от самите нас и се получават затруднения.

 
  ...
преди: 7 години, 11 месеца
hash: 60e3bc0444
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

3.   Едва ли е "само" като сексуален обект, но за мъжете, и особено младите мъже, това е първостепенна движеща мотивация. Както виждаш и за тях не е лесно. Един мъж излиза на среща с теб и също инвестира от своето време и пари. Да не мислиш, че е много приятно, природата те подтиква да ти се иска секс, а жената да отказва, защото "не я оценявали" или еди какво си. Една ще ти откаже, друга въобще няма да излезе. Това също е кофти. Има всякакви изследвания, че върхът на сексуалното желание при мъжете и жените се разминава с почти десетилетие. Според теб, ние мъжете какво да правим: да се оженим на още на 18, за да имаме секс или да мастурбираме? Предложи.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 11 месеца
hash: 201dd8d955
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ами извинявай, но ти сама си ги избираш такива. Вие жените винаги си падате по "готините", "лошите момчета" или мега преуспелите чичковци. На бас, че не си обръщала внимание на някое скромно, тихо момче, попадащо в категория "задръстеняк". Ами какво да ти кажа, вместо в барове и интернет, си потърси момче в библиотеката или в клуб по интереси. Там се намират истинските мъже, които са определяни като "зубъри", но те поне знаят как да се държат с дама, за разлика от надутите селяни, мислещи се за богове. Забележи незабележимото!

 
  ...
преди: 7 години, 11 месеца
hash: 383bb76165
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Номер 3, аз съм на 20 години и не възприемам жените и момичетата като средство да си топя оная работа в тях. Да не мислиш, че всички са като теб на тоя акъл и не искат свястна и нормална връзка без страх, че ще има изневери? Аз на такива им бия тупаниците без да се замислям, независимо дали е момиче или момче, щом изневерява шутове и тва е.

 
  ...


...
преди: 7 години, 11 месеца
hash: 3eba58fc48
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Авторката съм..
1 - и аз се убедих това и няма нищо лошо, в крайан сметка всички имаме нужда от секс, но аз търся и нещо повече, а при мъвете явно не е така..
2 - не знам как реши, че "забежките" ми са толкова много , че чак да ми се пробват бройкаджиите..била съм с 5ма, което според мен е напълно нормално
3 - онзи ден бях на дискотека и като гледах момичетата точно това си помислих и аз - че не ви е лесно про положение че навсякъде има дупета и цици на показ. Само че не съм съгласна за две неща - първо, повечето мъже или поне тези с които излизам не инвестират нищо, а и в крайна сметка времето го инвестира и жената, нали така? А и все си мисля, че ако компанията е приятна никой нпма да гледа дали е бил навън 1-2-3 или 10 часа (примерно). Второ, аз не съм казала че искам да се женя, а че искам просто сериозна връзка не еднократни изпълнения.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 11 месеца
hash: 9cab3964ee
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Че какво му е толкова лошото чак? Щом искат секс с теб, не си нежелана. Това малко ли е? Имаш възможността да си задоволяваш нуждите редовно. Като искаш връзка, трябва да направиш усилие, сама да търсиш, сама да вложиш енергия и време, няма да дойде сама.

Повечето мъже да излязат на среща 1 път на месец е цяло чудо, изисква усилие, време, убеждаване, нерви.

 
  ...
преди: 7 години, 11 месеца
hash: 1ff82710d7
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   2 е прав, или разни "доброжелатели" ти подсилват имиджа, ако се движите в едни и същи среди; или може би не усещаш границата между флирт, майтап, закачка. Не те критикувам, просто ми направи впечатление, че казваш как ти предлагат директно секс или те питат за разголени снимки. Те мъжете винаги си искат секс, но са толкова директни, когато мислят, че ще мине номера или пък са неопитни и не знаят, че трябва да "пазят положение" докато се опече работата, така да се каже. Аз като бях на твоите години, мъжете действаха по-умно, колкото и да звучи пенсионерско. Гледаш го, че е загорял, та две не вижда, обаче действа по каналния ред. Ако е малко от малко по-умен, няма да тръгне да те сваля с "що нямаш разголени снимки" или директно си иска секс. Не знам, но като че ли това вече минава за комплимент за много момичета, които още не осъзнават, че мъжкото желание, само по себе си, не е велико признание за външният им вид. Не визирам теб, говоря за някаква тенденция такава.
Споко, ще попаднеш на някой свестен. И аз преди години излезнах с един, който ме покани да гледаме филми и естествено го отсвирих. Чак ми стана смешно колко е тъп.

 
  ...
преди: 7 години, 11 месеца
hash: 94a94951bd
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   Ами смени компанията от мъже с които се движиш и с които комуникираш! Така както ги описваш са съвсем вятърничеви момчета от типа лоши. Явно си падаш по такива? Какво очакваш от мухльовци? Помисли. Един такъв може да те заведде на кино и да иска секс... защото повече от киното и да ти покаже как те вози с таралясника си нищо друго не може да предложи. Той много добре го знае. Отлично съзнава, че е въздух под налягане в момента в който приповдигнеш обвивката и откриеш същността на подобни мъже. Те са кръгла нула. Проблема е, че като се движиш с такива, като обръщаш внимание изобщо на такива съзаваш впечатление на вятърничава жена и шаврантия. Без значение как се обличаш. Всички нормални мъже веднага усещат това и подсъзнателно те избягват изобщо. Вземи се в ръце, най-после осъзнай кой какъв е в този свят, покажи вечен червен картон на мухльовците и ще видиш как нещата ще се наредят. Ама като казвам вечен значи вечен! Не такива - ама ние сме само приятели, ние така... вечен! Просто ги игнорирай.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 11 месеца
hash: 18c8bd78d7
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Хахахаха! Инвестирате, а? Жените не сме някаква вещ в която да инвестирате или купите, има и такива, но явно това момиче не е от тях. На мен много пъти са ми казвали, че имам излъчването на порно звезда и привличам сексуално. Това е отвратително, поне за мен!
Един ми Каза, че щом имам татус на пеперуда, значи съм курва! Като цяло жените с татуси били курви... Самия факт, че този татус е инспириран от книгата, , Папилон", няма значение. Пеперудка=Курва! Ами, о. к. Аз няма да се спра-ще се татуирам колкото искам, а относно инвестициите...
Това тяло си е мое! И докато не получа уважение, а не кафенце и увяхнала розичка, няма да се допреш до него!
Какво инвестирате? Не всичко е секс и само секс! Просто сте жалки. Инвестирай в едно дилдо и знаеш къде да си го завреш!
Никоя нормална жена няма да ти пусне, срещу едното черпене в бара!

 
  ...

...
преди: 7 години, 11 месеца
hash: 5a1a44bde4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Знааам, миличка, ти си ми сродна душа. :( По същия начин съм.

 
  ...
преди: 7 години, 11 месеца
hash: e480b6d17f
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   То първо е секса, после всичко останало. С моя мъж правихме секс на първа среща.. а сега толкова години по късно имаме деца и сме много щастливи.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 11 месеца
hash: 0f8dacb21b
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

13.   Трябва да приемеш, че си сексулаен обект и това е ролята ти в природата, ти какво искаш да се случи? Ти няма как да научиш това момче на нещо ново, а и той си има приятели мъже. Ти си за секс, ти и всички като теб. :)

 
  ...
преди: 7 години, 11 месеца
hash: 3df3249336
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

14.   Ами то секса е нещо нормално. Даже и нормалните хора го практикуват. Не си ли се замисяла? Как млад мъж няма да иска

 
  ...
преди: 7 години, 11 месеца
hash: 5eab53cbfc
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

16.   Не съм съгласна с номер 2"Защото знаят или усещат за предишните ти забежки и бройкаджиите си пробват късмета. От друга страна, поради същата причина, нормалните не са склонни да се занимават с теб. Проблемът е в дефиницията на "нормална/нормален". За едни е нормално да си имал една или малко бройки преди следващия, за други е нормално бройкаджийстовото, за трети е нормална девствеността преди връзка. "-Тъй като си имам предства от тези мъже, бройкаджиите си пробват късмета на всяко по красиво момиче със което успеят да завържат разговор а не само със определени момичета, тези мъже гледат външността за това не харесват и не се пробват на по невзрачните жени. Е.. вече ако са изпаднали във крайно полужение може да се пробват и на всяка която познават. Ами след като някой мъже предпочитате девствеността преди връзката недейте да лъжете момичетата. Казвайте си че нямате намерение да имате по сериозни отношения със тази жена която е спала и с други преди вас. Уш не харесвали такъв тип жени, ами не се пробвайте във връзка със тях а вие го правите и после като се разделите".. ами тя беше кур*а" и незнам си каква, ами след като е била таква според вас за какво изобщо сте се занимавали със нея, за да е за вашете лично ползване ли? Аз мога да ги разграничавам въпреки че съм жена от този сорт жени които са си кур*и а вие мъжете да не можете, айде моля ви се!

 
  ... горе^

...
преди: 7 години, 11 месеца
hash: 8f5aed4adf
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

17.   Огледай се в себе си и сама ще си отговориш най-добре, защо привличаш такъв тип мъже.

 
  ...
преди: 7 години, 11 месеца
hash: b2c11a2084
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

18.   Щом от теб искат само секс директно прекратяваш всякакви отношения с тях! Ако един мъж иска сериозна връзка, той никога няма да те принуждава да правиш нещо подобно още по-малко на първа среща! Това е прекалено! Разбери го мъжете са животни, те са много по-нисши и примитивни от жените и не трябвада го забравяш. Разбира се, има изключения дори и малко. Има мъже, които притежават волята да подтиснат отвратителните си инстинкти в името на духовната връзка и повярвай ми - зная го от личен опит, ще намериш твоя любим рано или късно. Стига да се държиш на ниво и да почакаш колкото е нужно. Не ти трябва такъв, който за единия секс е готов какво ли не да направи- това не е достойно за една себеуважаваща се жена. Просто до нея трябва да седи мъж, който да е на нивото и! А и освен това такива мъже пренасят много болести- те са като вируси и само мисълта за това подобен индивид да ме докосне просто ме отвращава! Това не е задоволяване - задоволяване има, когато не само тялото, а душата и сърцето чувстват. Тогава примитивните отношения се превръщат в истинско удоволствие, наречено любов!

 
  ...
преди: 7 години, 11 месеца
hash: 7a5c375b53
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

19.   А възмутена ли си от факта, че лъвовете са месеоядни животни? надявам се да зацепиш иронията ми. 12. 13 и 14 са кратки, точни и ясни, а оценките им само показват на какво ниско интелектуално ниво е българската жена...

 
  ... горе^
преди: 7 години, 11 месеца
hash: 9bbb20023c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

20.   Противоричиш си 16, но не се очудвам с тоя правопис. Това, което пишеш, се отнася за тия, които не усещат, а и доста жени лъжат. Даже и тук са давали съвети жената да не казва за предишния си сексуален опит, за да имала шанс. А на бройкаджиите едва ли им дреме дали жената си мисли за сериозна връзка, за да я предупреждават, защото тяхната цел е друга и си намаляват шансовете, също както и търсеща сериозна връзка жена, която би си признала на първа среща за предишните си сексуални контакти.

Авторке, точно за това говорих - за теб 5 забежки досега са нещо нормално, но за друг не са. За мен е очевидно, че типажът способен на сериозна връзка в повечето случаи също ще мисли, че това не е нормнално и оттам идва проблемът ти. Това, че сме в 21-ви век няма нищо общо - безразборен секс е имало през всички епохи досега, не е нещо модерно, за да служи за оправдание. Не съм религиозен или моралист, но това е обективната истина. Трябва да си промениш мирогледа, за да ти се получи успешна връзка, а не само да намериш някой заблуден и след това да не върви брака. Аз съм на принципа, че всеки си заслужава това, което получава - бройкаджия да се обвързва с бройкаджийка, девствен с девствена и т. н. всички вариации с минимални разминавания, за да не се получават проблеми и да има взаимно удовлетворение от връзката.

 
  ...
преди: 7 години, 11 месеца
hash: 818736a927
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

21.   Ако пък не ви поканим да гледаме филм у дома, започва съмнение че момчето е гей или би. А да щях да забравя и задръстеняк. Мъжете са това което искат жените. В момента са на мода фитнес, татус, "лимузина" (мин. 10 годишна) с две думи лоши момчета. От такива е нелепо да очаквате романтика и сериозна връзка.

 
  ...

...
преди: 7 години, 11 месеца
hash: 5eab53cbfc
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

22.   Номер 20, изобщо не си противореча, какви глупости говориш? ! Кое, какво не се усеща, свалките ли не се усещат, всяка жена която е била сваляна от подобен тип мъже знае за какво става въпрос. Това се отнася и за жените и на тях си им личи че са такива, след две три срещи със такава жена не ви ли става ясно, я не се се прави на неразбиращ. Търсещата сериозна връзка жена няма да си признае със колко е спала но то не си ли проличава, просто не може да се прикрие защото е свикнала да се държи по определен начин, разкрепостен и тн. Особено когато се стигне до интимен контакт, жената която срамува да си легне със мъж няма как да е кур*а и която си личи че няма опит. Осен това жените до 25 год. често не търсят сериозна връзка просто започват някаква и ако се окаже сериозна, както и със тези които са по малки ами никой не почва със нагласата за сериозна връзка. Ама виж сега жената ако е по голяма ми разбира се че ще търси, някой даже гонят последният влак. Нали така се намира правилният партньор иначе как ще разбереш кой е човека за теб, някой хора така откриват любовта при едните става още при пърия а при други след вторият или третия. Аз лично преди да се влюбя в човека които обичах имах малко опит, секса не ми харесваше, беше ми крайно неприятен, даже понякога съм си послъгвала за броиката за да не изглеждам като девственица. Но секса за мен по принцип не е важен, мога да си карам без него със години.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 4f88120375
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

23.   Много интересно ми беше. Специално си потърсих тази тема в нета. Защото изпитвам същото като авторката. Бих искала да добавя, че съм с повече от десет години по-голяма от нея :) за последните 18 години съм била само с 2 ма мъже. Не се държа предизвикателно!!!! Имам хубава работа. Хубава съм с хубаво тяло и добричка. Обличам се спортно елегантно и с никакъв елемент на чалга в поведението и дрехите. Хубава жена съм. Искам да кажа че НЯМА мъж който ме познава и който да не си е поискал секс-не се шегувам, и не ми харесва.... травмира ме много.... губя вяра в нормалното общуване... Аз секс кукла ли съм? - предната седмица предложения дойдоха от 5 мъже -нормално ли е това?? Дори стари приятели, колеги, мъже от групи в които участвам, няма разберете, кротки добри женени напълно непознати, наполовина познати, атлетични, със без татуировки... всички. Голи снимки предложения, дори не успях да излезна едно кафе да изпия с който и да е!!!! .... светкавично се пробват, всеки се пробва, УЖАС... :) А исках да си имам връзка в последните 6-7 години, просто съм разведена. горе четох една дама каза 1 човек навремето я бил притеснил... :) бройката на тези мъже минава вече 40 и нагоре - всички, до един :) аз мисля че сте животни.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker