ОБИЧАМ ГО И НЕМОГА ДА СЕ ПРЕБОРЯ С ТОВА! ;( - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121029)
 Любов и изневяра (29665)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9587)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

ОБИЧАМ ГО И НЕМОГА ДА СЕ ПРЕБОРЯ С ТОВА! ;(
преди: 13 години, 6 месеца, прочетена 3144 пъти
Така...на 20-сет години съм аз .. от малка се познавам с моят най-добър приятел! Учили сме в едно училище живяли сме блок до блок ... имаше кратка пауза в отношенията ни поради семейни неща..аз се преместих на друго място да живея..както и да е след време се намерихме и бяхме по цял ден заедно...след което незнайно как тръгнахме и бяхме заедно шест месеца...най-щастливите месеци в живота ми...но уви на него му се наложи да замине за Франция при майка си! Аз бях много зле след раздялата ни ! Имах доста краткотрайни връзки и накрая заживях с едно момче.. Той се върна след половин година и чувствата ни бяха истинали но си останахме приятели ...и сега АЗ ПАК СЕ ВЛЮБИХ В НЕГО...а той си има приятелка ..аз оставих момчето с което живеех само за да съм с него , а той не иска да я остави и ми казва да чакам..не иска да е с мен а ме ревнува като полудял и знам, че ме обича но явно не по този начин по който искам аз ..твърди че ще бъдем заедно но кога? ;( как да чакам и да знам че е с друга,, полудявам при мисълта че тя го докосва в момента в който, аз плача за него...какво да правя искам да го забравя но немога ! МОЛЯ НЯКОЙ ДА МИ КАЖЕ КАК ДА СЕ СПРАВЯ...благодаря ви предварително !

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 5 месеца
hash: 330e98ae3c
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Всичко е свършило между вас,това е някакво чувство за упорство,точно защото е необратимо-всчко е изтляло и изживяно.Ако този човек те искаше,щеше да е с теб!Какво значи да го чакаш?Да се наживее с другата?Глупаво е да се надяваш на нещо-живей живота си,не се пилей с фантазии!

 
  ...
преди: 13 години, 5 месеца
hash: a1e42bd051
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Аз написаното го разбирам така: наложило му се е да замине, но той се е върнал за теб (само след 6 месеца), а ти си била охладняла. Сетила си се, че още имаш чувства, едва когато той също си е намерил друг партньор.

От това следва - ти си егоцентрик, който не е успял да го изчака и добре си е поживял тези 6 месеца, докато го е нямало. Той те е потърсил, но ти си била на гребена на друга вълна. Като е поотминала, си решила да си върнеш старата стабилна връзка, но сега пък той има сериозни колебания дали е точно това, което иска.

Какво следва от това - мислете кое е важното в живота ви и се борете да го задържите, преди, а не след разривът. От тук нататък само времето ще си покаже дали той ще предпочете да бъде с теб, въпреки предателството ти или ще иска да е с новата си приятелка, която може би му дава по-голяма сигурност. Защото, както наскоро прочетох някъде, една немска поговорка гласи: Веднъж предател, винаги предател...

Съжалявам, че съм толкова пряма, но понякога се налага, за да осъзнае човек какво прави с живота си, защото ето още една доста вярна мисъл: "Човек трябва да бъде достатъчно голям, за да признае грешките си, достатъчно умен, за да спечели от тях, и достатъчно силен, за да ги поправи" Джон Максуел

Късмет в това.

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 092c95997f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Клин клин избива. Ще го забравиш когато срещнеш нов и се влюбиш. Минало е доста време дано си се преборила с чувствата... Успех

 
  ... горе^
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 63ab62e8ac
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Отпиши го и го преживей... един ден ще се сблъскваш с истински чувства, но още си малка за това. Живей и един ден ще се появи човека, който ще ти покаже какво е истински чувства.

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 56c45f0e39
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Миличка, защо позволяваш да те мачка по този начин? Значи той си е при жена си, а ти сама и отчаяна плачеш за него!? ! Я се стегни и помисли малко повечко и ще видиш колко грешиш по този начин да му придоставяш удоволствие, той не те обича щом не е с теб, ако те обичаше нямаше да те кара да чакаш... Сигурна съм, че ще си останеш с чакането (Съжалявам, че го казвам, но си е така)! Затова, БЯГАЙ докато е време, започни нов живот без сълзи и мъка, а само с радост и усмивки! Пожелавам ти късмет! :)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker