Любовно разочорование - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121047)
 Любов и изневяра (29671)
 Секс и интимност (14349)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Любовно разочорование
преди: 8 години, 8 дни, прочетена 2596 пъти
Здравейте, до преди година имах приятелка с която бяхме заедно повече от 3 години. Преди близо година приключи нашата връзка, защото тръгна с друго момче. За кратко спряхме всякакви взаимоотношение, но след няколко месеца ги възнообновихме наново. Въпреки всичко не мога да я забравя и искам да успея да си я върна обратно. Тя се вижда и поддържа интимни отношения и с двама ни. Виждаме се почти всеки ден. Опитах се да ги разделя, но не се получи. Срешнах се с него и му разказах, и показах хронологиите, СМС-ите, разговорите ни. Първоначално ми повярва и ми благодари, но после тя му се кълнеше, че никога не му е изневерявала, че това което е видял, аз съм го измислил и нагласил, че с мен, нито се е чувала, нито виждала, че всичко това е измислица и нагласено от болния ми мозък. И в крайна сметка не се разделиха, повярва на нейните лъжи.
Казва ми, че ме обича и че държи на мен, но този любовен триъгълник, в които играя любовник ме наранява и всяка вечер плача, вече 1 година. Полудявам при мисълта, че някой друг я докосва или целува...
За това момиче съм готов да направя всичко и по всяко време дори и сега когато сме в това състояние. Искам да е изцяло моя и да знам, че съм единствен за нея. Дори и да знам, че няма да бъде отново само с мен, бих и помогнал винаги. Това момиче ми е ученическата любов, и друг път са ме оставяли, или аз съм зарязвал и всичко е минавало за 1, 2 дена до седмица, но с това момиче не е така. Тя идва да спи в нас от време на време, но мисълта, че е с друг ме изяжда отвътре. С това момиче искам да създам семейство и да се оженя за нея.
Ще се радвам ако някой успее да ми даде съвет какво да направя, за да си я спечеля отново, макар и да е бавно и постепенно, а не от веднъж.
В депресия съм. Нищо не ми се прави и нищо не ми дава стимул за живот... Тъжен и потиснат съм и ми се плаче. Не спя по цели дни и нощи, постоянно мисля, размишлявам и все съм тъжен. Редките пъти, когато успея да заспя и се събудя, не искам да ставам от леглото, защото всичко за мен е едно и също всеки ден, отегчително и няма смисъл.
Финансово стабилен мъж на 23 години съм, емоционално стабилен, смирен, постоянен, първичен, нетърпелив. Единстевеното нещо, за което се караме е за това, че съм първичен, на моменти избухлив, много нетърпелив, на моменти даже обсебващ и натякващ, постоянно си меня настроенията, лесно се ядосвам и пасивно агресирам, но за сметка на това чистя, готвя, пера, даже наскоро се отделих от семейството си. Живея сам вече, купих си четиристаен апартамент в квартал Лозенец, за да мога сам да си плача и след време всяко дете да си има собствена стая. Имам всичко, от което човек има нужда от финансово гледна точка, но съм нещастен, предпочитам да съм беден, но да съм с човека, когото обичам и да получа необходима нежност и любов.
Казва ми, че ще избере мен и ще се разделят, чак когато успея да се справя с гореизброените си негативни качества, които притежавам. Старая се, но не винаги успявам да се сдържа, Искам да се променя.... Аз я приемам такава, каквато е, нито я коря или упреквам, аз съм я приел такава, каквато е, и с положителните, и с отрицателните качества, които притежава и да можех, не бих я променил, но при нея, явно не така...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 7 дни
hash: 49cec94d12
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Здрасти! Нямаше да ти напиша коментар, но съм бил в абсолютно същата позиция, като теб. Аз също съм на 23 години. Моят категоричен съвет приятелю е да я забравиш моментално, по най-бързия начин.
Повярвай ми както твърдиш, че си психически ок няма да усетиш как не можеш да се контролираш. Тя те манипулира не знам защо не си го разбрал. Женските приоми са изключително разнообразни и като цяло жените са много добри в играта и театъра. За тях не представлява никаква трудност да накарат един мъж да им вярва дори да са най-големите лъжи на света. На тях просто им е заложено.
Съжалявам, но нямаш бъдеще с нея не позволявай да те разиграва по такъв начин. Изтрий я, бъде решителен и го направи не говори с нея един ден ще си благодарен за това свое решение. Ако те обичаше нямаше да е с друг пивярвай ми.

 
  ...
преди: 8 години, 7 дни
hash: 7100daf9a9
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Нали и аз съм същият. Бях с нея близо 3 години и си намери друг след това и мен ме забрави. Бих му избил кътниците ако имам шанс, но ще нараня нея и не искам да го правя. Обичам я но това е живота. Ако ме обичаше щеше да се върне.

 
  ...
преди: 8 години, 7 дни
hash: 9bbbbdc5b2
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Не си емоционално стабилен, изобщо дори.
Това са някакви глупости дето ги правиш - опитвал да ги раздели, срещал се с другия и тн.
Ти не разбираш ли, че си един резервен вариант ако нещо стане с другото момче и се разделят. Това си ти - резервата. Не те обича пич и не можеш да създадеш семейство с нея.
Избий си я от главата

 
  ... горе^
преди: 8 години, 7 дни
hash: 4fe84d3ea9
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Човек бях ти написал коментар. Много дълъг, но съм сигурен 98%. Че няма да го публикуват.

Затова ще ти разкажа за моите връзки.
Преди години имах връзка с едно момиче - тя ме заряза, заради друг. Беше ми гадно, но реших да продължа напред. Моят живот е по - ценен от всичко.
Минаха няколко месеца и възобновихме контактите - инициаторът бе тя. Аз се дърпах ама тя бе чак нагла.

Ще подмина частта където се опитваш да ги разделиш. Не ми е давала повод да се съмнявам след това в нея.

За мен тя е готова да направи всичко, по - всяко време. Независимо какво правя аз. Аз съм нейният живот. И тя сякаш няма друга цел освен да е с мен. (Нещо познато видя ли до тук).
Дори да подозира, че не съм само с нея, пак би направила всичко за мен. (Нещо познато видя ли до тук).
Защо имам и друга ли? Защото първата е много свястна. Тя е разумният избор в живота. Пък и я съжалявам.
Аз съм нейната ученическа любов. Но ходя да спя от време на време при друга. Защо ли? - Защото с втората, се чувствам жив. Тя е лудетина и определено знае как да се забавлява. Нещо която първата не умее.
Първата ме спечели отново - бавно и постепенно. Колко пъти е ревала пред мен, че ме иска. Но има една лека разлика, (тя е жена). И за нея това не е толкова неприемливо.
Живеем заедно, и ако ще имам деца някой ден, тя е разумният избор, защото знае как да се грижи за другите. До колко ще ги възпитава, като е толкова кротка и смирена не знам.
Когато се отдръпнах от нея, тя също изпадна в депресия и загуби стимул за живот. И даже вени ряза, в болница влезе.

Следващите определения. Ще ти ги изредя по двойки.
Емоционално стабилен - постоянно си меня настроенията, плача всяка вечер, първичен съм.
Смирен - агресивен, лесно ядосващ се, избухлив, натякващ.
Ако това е вярно - с тази интензивност на емоциите и настроенията.
То не само тя, но и много други трудно могат да общуват с теб.
Сякаш си взел тези описания от някой справочник, за бременни.

Чистиш, готвиш, переш, обичаш повече от себе си, желаеш необходимата нежност и любов, подготвяш се да имаш деца. Оле как да го кажа по - меко, да не трият коментара. Тя и моята е така. Само дето моята плаче малко по - малко.

Нормално е, че иска промяна в теб. Ти нямаш устойчив характер. Тя как да е сигурна, че сега като се смеете няма да избухнеш и да станеш агресивен спрямо нея.
Нормално е да предпочита някой по устойчив - нали?

 
  ...
преди: 8 години, 6 дни
hash: 9ca85f5fcf
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Ти достойнство нямаш ли? Честно ти казвам разплаках се от яд от твоята история, понеже и аз бях горе-долу в същото положение преди години и знам как се чувстваш в момента. Жена съм и ще ти кажа не от злоба, но това момиче се гаври сериозно с теб. Според написаното това момиче не е стойностен човек, чак е нагла да ти казва да се промениш и щяла да избере теб. Ти за стока в магазина ли се възприемаш? Замисли се какво е с повече тя от теб, че и позволяваш да те манипулира така? Какво ти е дала, какво е направила за теб за всичкото това време през което се познавате? Дала ли ти е искрената любов и нежност за която пишеш, че имаш нужда? Честно ти казвам направо съм изумена как позволяваш на това момиче така да те подритва - изневери, лъжи, едновременно с двама, направо... баси мамата и пари и даваш сигурно за всяко "обичкам те ". Я, я прати да духа, как може да искаш да имам семейство с човек, който няма елементарно уважение към теб.

 
  ...


...
преди: 8 години, 6 дни
hash: 6b07381106
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Не си емоционално стабилен, даже напротив! Сам си го написал, прочети си го отново. Потърси психолог /не е срамно/, той ще те посъветва как да постъпиш, защото сам трудно /да не кажа невъзможно/ ще си решиш проблема.
Успех

 
  ... горе^
преди: 8 години, 6 дни
hash: 48940878aa
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Вкопчил си се в тази жена, която едновременно спи с двама мъже и искаш това утре да е майка на децата ти, знаеш ли според мен ти имаш проблем свързан със страха да не загубиш нещо и да не останеш дам. Но какво губиш, една жена, която както вече писах спи с двама, жена която лъже, намира постоянно кусури, карате да се промениш. Е това нормално ли е? Отговори си сам, като почнеш да ревеш другият път. Дръж се като мъж и спри да цивриш. Ще ляга при един, после ще ляга в твоето легло. Много щастлив ще те направи. Ясно ми е какъв типаж е.

 
  ...
преди: 8 години, 6 дни
hash: 82ba1c23bb
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Пич, не се самоунижавай, имай достойнство. Не се превръщай в парцал.

 
  ...
преди: 8 години, 6 дни
hash: ce17efd70b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Номер 4, "Преди години имах връзка с едно момиче - тя ме заряза, заради друг. "Казваш че тя те е зарязала, след като не си я обичал толкова защо си я допуснал отново във живота си до колкото знам когато жена зареже мъж следователно той трябва дори да не я погледне. Тя за да го направи значи си имала своите причините и следователно другите й действия не говорят за любов, а за отчаяните ходове на жена. Може би са я зарязали и просто не е искала да допусне отново да и се случи. "Когато се отдръпнах от нея, тя също изпадна в депресия и загуби стимул за живот. И даже вени ряза, в болница влезе. " Още когато го е направила е трябвало да приключиш с нея, така щеше да й покажеш че няма смисъл да продължава повече с опитите. Това е признак на някакво психическо разболяване, кой нормален човек ще си сложи край на живота, някой неблагодарен на майка си и баща си че са се грижили за него и че са му дали живот. И на теб ти допада да си във връзка със човек с подобни принципи, на който не са му свидни собствените му родители, че тя и децата си толкова ще цени. Да беше болна от някаква болест да се мъчи нещо е по разбираемо ама от любов да го направи е показател за някаква ненормалност. А ти как си представяш такава жена да възпитава деца за теб може да се грижи но може ли да възпитава? Това си проява на лабилен човек който има нужда от специална помощ и няма нищо срамно в това да я потърси.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 5 дни
hash: 5e9adf4889
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Не знам дали това, което си написал, че си финансово стабилен, имаш 4-стаен апартамент в Лозенец и т. н., е вярно... Но ако е вярно, то много е вероятно това да е причината тази жена да те мотае, не знам защо не си мислил по този въпрос. Едно е сигурно, тази жена изобщо не те обича и й е през родилния орган за теб! Ако вижда и иска нещо от теб, това са парите ти, бъди сигурен! И да, послушай хората, бягай надалеч възможно най-скоро!

 
  ...

...
преди: 8 години, 5 дни
hash: 01eb7cd2da
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

13.   Какъв финансово стабилен мъж си на 23 бе пръдльо!

 
  ...
преди: 8 години, 5 дни
hash: 01eb7cd2da
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

14.   Какъв финансово стабилен мъж си на 23 бе пръдльо!

 
  ... горе^
преди: 8 години, 5 дни
hash: 3a4cff75be
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

15.   Не се взема лесно решението коя искаш да бъде майка на децата ти, и кой баща. Трябва много да се мисли по въпроса, и не трябва да се действа лекомислено, защото това е избор за цял живот. Дори и да се разделите, животите ви ще бъдат свързани, заради децата, които сте създали. Ти, с тази жена ли си представяш следващите 70 години? Тази жена, която спи с двама различни мъже, която изневерява на настоящия си приятел, с бившия си. Такава жена ли искаш, която лъже и се кълне в лъжи и измами, и прехвърля вината върху другите? Някой ден, ако се съберете, някой ако дойде и ти каже, че тя ти изневерява с него, а тя се хвърля да обяснява, как този човек не бил добре, иска да ви развали семейството, завижда ви и т. н. Ти ще му повярваш ли, или ще повярваш сляпо на нея, макар и знаейки, че вече се е случвало? И как тази жена ще бъде майка на децата ти? Каква майка би била тя, замисляш ли се? Нейното щастие, тя поставя на 1-во място, няма значение кого потъпква по пътя си. Няма значение кого наранява. Била е с теб повече от 3 години. С какви очи, тогава се връща пак, знаейки съзнателно, че с тръгването си ще те нарани? Аз никога не бих наранила съзнателно някой мой бивш, камо ли, пък по този начин.

"Казва ми, че ще избере мен и ще се разделят, чак когато успея да се справя с гореизброените си негативни качества, които притежавам. " - Един човек се обича, въпреки негативите му, защото винаги ще имаме недостатъци. Не сме съвършени. Някои се правят на такива, но такива хора няма. Трябва да се научим да приемаме негативите на другия, и да се концентрираме върху позитивното. Ти я обичаш, и я приемаш с всичките нейни лоши черти. Тя не те обича, и не приема твоите недостатъци. Това е. А, всъщност, ако искаше да бъде с теб, наистина, но все пак, лошите ти качества пречат по някакъв начин на връзката ви, или на теб самия, тя би останала във връзка с теб, помагайки ти да се промениш към по-добро. А тя какво направи? Хвана се с друг, а ти от първи, стана втория, резервата (както каза някой по-горе). С такава жена ли се представяш? Която постоянно ще я мислиш къде е, с кого е, какво прави. Аз не мога да си се представя във връзка с такъв човек. Не се заблуждавай. Не сте един за друг, ти заслужаваш нещо повече.

Depravity

 
  ...
преди: 8 години, 5 дни
hash: 3a4cff75be
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   Не се взема лесно решението коя искаш да бъде майка на децата ти, и кой баща. Трябва много да се мисли по въпроса, и не трябва да се действа лекомислено, защото това е избор за цял живот. Дори и да се разделите, животите ви ще бъдат свързани, заради децата, които сте създали. Ти, с тази жена ли си представяш следващите 70 години? Тази жена, която спи с двама различни мъже, която изневерява на настоящия си приятел, с бившия си. Такава жена ли искаш, която лъже и се кълне в лъжи и измами, и прехвърля вината върху другите? Някой ден, ако се съберете, някой ако дойде и ти каже, че тя ти изневерява с него, а тя се хвърля да обяснява, как този човек не бил добре, иска да ви развали семейството, завижда ви и т. н. Ти ще му повярваш ли, или ще повярваш сляпо на нея, макар и знаейки, че вече се е случвало? И как тази жена ще бъде майка на децата ти? Каква майка би била тя, замисляш ли се? Нейното щастие, тя поставя на 1-во място, няма значение кого потъпква по пътя си. Няма значение кого наранява. Била е с теб повече от 3 години. С какви очи, тогава се връща пак, знаейки съзнателно, че с тръгването си ще те нарани? Аз никога не бих наранила съзнателно някой мой бивш, камо ли, пък по този начин.

"Казва ми, че ще избере мен и ще се разделят, чак когато успея да се справя с гореизброените си негативни качества, които притежавам. " - Един човек се обича, въпреки негативите му, защото винаги ще имаме недостатъци. Не сме съвършени. Някои се правят на такива, но такива хора няма. Трябва да се научим да приемаме негативите на другия, и да се концентрираме върху позитивното. Ти я обичаш, и я приемаш с всичките нейни лоши черти. Тя не те обича, и не приема твоите недостатъци. Това е. А, всъщност, ако искаше да бъде с теб, наистина, но все пак, лошите ти качества пречат по някакъв начин на връзката ви, или на теб самия, тя би останала във връзка с теб, помагайки ти да се промениш към по-добро. А тя какво направи? Хвана се с друг, а ти от първи, стана втория, резервата (както каза някой по-горе). С такава жена ли се представяш? Която постоянно ще я мислиш къде е, с кого е, какво прави. Аз не мога да си се представя във връзка с такъв човек. Не се заблуждавай. Не сте един за друг, ти заслужаваш нещо повече.

Depravity

 
  ...
преди: 8 години, 5 дни
hash: 4fe84d3ea9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   От номер 4.
Е номер 11 - сложна работа.
Да когато ме предаде, не исках да я поглеждам и бях много гневен.
Аз съм описал защо съм се върнал. Ти пак питаш. Пък аз само мога да се повторя.

Значи си имала своите причините - аз го отдавам на глупост понеже бе млада. Нямаше опит и не разбираше фундаментални неща. Не можа да ме оцени. Но само след месец бе разбрала грешката си.
Вече ме бе оценила и разбрала, че е направила голяма грешка. Не е могла да си прости. И затова стигна толкова далеч. Инак как да си го обясня?

Още когато го е направила е трябвало да приключиш с нея - да но не можех да я оставя. Ами ако бе изпълнила заканата си, вторият път да е по - успешно. Сякаш ме питаше дали иска да умре, но въпреки нейното предателство, аз не мислих, че заслужава да умре. Ми гневен бях, но не чак толкова. Отиваше се в твърде голяма крайност.

Това е признак на някакво психическо разболяване - може и да си прав. Не мога да кажа, че е нормално.

И на теб ти допада да си във връзка със човек с подобни принципи - всъщност аз не съм се замислял дали тя има някакви принципи. Принципите ги имах аз - тя по - скоро ги заимства.
Сега обаче аз разбирам, че някой мой принципи - са били погрешни. И се опитвам да се променя според новите ми виждания. Но тя заучила старите, сякаш се съпротивлява на това да стана по - добър.

Че тя и децата си толкова ще цени - Не е така! Тя ще бъде добра майка, много се промени след това. Сега тя е толкова разкошен човек. Тогава бе по - малка и много неща не разбираше.

Тя може да е грижовна, но дали може да възпитава? - Я по този въпрос не съм се замислял. Не мога да отговоря. Но нали и аз ще съм там, ако тя не може, аз ще ги възпитам.

Човек който има нужда от специална помощ и няма нищо срамно в това да я потърси - няма защо да я търси, тя е страхотна, отношенията между нас са отлични. И даже се опитвам да променя някой мой навици заради нея.
Ако реша, че има нещо нередно - ще поговоря с нея.

 
  ... горе^

...
преди: 8 години, 3 дни
hash: 29395b24f6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   Сега си уреди среща с нея и го викни лично да види, наблюдавайки тайно. Това на теб няма да ти помогне, но спаси поне него. А тя не е за нито един от двама ви.
Късмет!
ж28

 
  ...
преди: 8 години, 3 дни
hash: 29395b24f6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   Номер 4, ти авторът на "Професия омъжена" ли си? Ако да - сега ми светват някои неща и за теб.
Авторе на тази тема, ако не си прочел споменатото от мен, направи го. Може пък да видиш нещо, което да ти е от полза.
Горе главата и късмет!
Ж27

 
  ...
преди: 8 години, 1 ден
hash: ce17efd70b
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

20.   Номер 17, каква глупост бе човек, това не мъж а жена, не е била влюбена и не те е обичала. Върнала се е по късно защото се е замислила че ти си бил сериозният а тя те е изпуснала. Стигнала е толкова далече от страх да не остане сама или от егоистичен порив за принадлежност, наложила си е на ината със цената на живота си, което никой разумен не би направил. Тя те е заплашила, но едва ли е щяла да си посегне отново защото е разбрала за слабостите ти и че ще я съжалиш.. боже и това ми било разкошен човек! Оставаш се на жена да те контролира, това вашето е болна амбиция. Тя се съпротивлява срещу по доброто ти държание а на кой нормален би му било неприятно? Това е проява на мазохизъм и казваш че за деца щяла да се грижи, решиш ли да я зарежеш може даже да ги настрои срещу теб само и само за да се върнеш обратно. Твоя си работа, но не ти завиждам.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 11 месеца
hash: 4fe84d3ea9
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

21.   Номер 20.
Абе я си гледай работата.
Нещата изобщо не са както казваш.

Айде да не говоря пак, само ще се повторя.
Но ти си този който греши.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker