Не мога да разбера защо се чувствам така? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121049)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Не мога да разбера защо се чувствам така?
преди: 8 години, 6 дни, прочетена 2055 пъти
Здравейте преди време заминах в една държава, в която не познавам никого, запознах се с едно момиче. Получи се като в приказките, в които на самотен остров Адам среща Ева. Да се влюбя, просто беше неизбежно.. Проблема стана от това, че момичето си има приятел. Заболя ме много силно сърцето от тогава, сринах се и от тогава съм си казал, че никога няма да се занимавам с обвързани момичета.. Прекратих всякакви взаимоотношения и я изтрих от фейсбук. Само, че все още ми е в главата. Не съм я виждал от почти 2 години.. наскоро видях, че има рожден ден и реших да я поздравя.. Не мога да си обясна това.. само от това, че и писах ме заболя сърцето пак по същия начин, не мога да го опиша чувството, сякаш както си бях добре изведнъж всичко ми стана черно и се почувствах отвратително.. и това чувство не изчезва много време. Сякаш сърцето ми ми казва "НЕ ГОВОРИ С НЕЯ", а ума ми казва, "какво толкова, това е само едно здрасти" Искам да ви попитам.. Няма ли как да сме просто приятели и да говоря с нея, спокойно, без да се чувствам по този начин?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 6 дни
hash: aa575372a4
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ти си знаеш как се чувстваш и все пак си разпределил май грешно репликите между сърцето и ума.

 
  ...
преди: 8 години, 6 дни
hash: e187c7f48b
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Очевидно все още имаш някакви остатъчни чувста към това момиче, може би породени от факта, че не сте могли да изживеете връзката си. Имаме навика винаги да си спомняме за хората, които сме изпуснали, и да си мислим какво ли би било... Докато ти изпитваш нещо към нея, приятели не можете да бъдете. Ако се сближите, историята ще се повтори наново, защото ти не си я преживял все още. Не знам каква е причината цели 2 години да не можеш да забравиш едно момиче, което явно не е имало намерение да бъде с теб, но е крайно време да го направиш. Не за да й бъдеш приятел, а заради себе си, да се почувстваш освободен от този товар. Ако решиш да поддържаш контакт с нея, няма да можеш да продължиш напред. Точно обратното, трябва ти нещо ново, различно, да срещнеш подходящ човек за себе си. И това няма да стане, ако стоиш пред комппютъра и гледаш профила на момичето, а като се стегнеш малко, дадеш си сметка, че и ти заслужаваш да бъдеш харесван и обичан, и започнеш на чисто. Късмет!

 
  ...
преди: 8 години, 6 дни
hash: ede81c7a2c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   По принцип може - но трябва да можеш да владееш чувствата си. Нещо което се получава много трудно.
Как - просто си казваш, че я виждаш по - определен начин. В случай - казваш си, тя ми е само приятел и аз я виждам така, трябва да се опитваш да вярваш в това. Но понякога когато чувствата са много силни, това не се получава.

Аз прилагам тази теория - но понякога едно вътрешно гласче ми се смее и ми казва - ха - сигурен ли си? Опитвам се да се владея, но не успявам.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 5 дни
hash: 3de43138b0
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Най-странното е, че аз не искам да имам връзка с това момиче. Защото просто не отговаря на идеала ми за жена. Даже и да нямаше приятел, аз нямаше да започна връзка. Това е супер странно. Не знам защо съм се вманиачил в това момиче и какво се случва в мен. Но знам, че не искам да се чувствам по този начин. Искам да не ми пука.. като видя да ми пише Здрасти, да и пиша и аз - Здравей. А не да я блокирам цял живот и да я отбягвам когато ми пише.. Не знам защо продължава това, но е голяма глупости и ми пречи да много.

 
  ...
преди: 8 години, 5 дни
hash: de2324b424
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Знаеш ли, последният ти коментар ми напомня нещо:
Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!
Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!
Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!
Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш, без да губиш нищо в замяна... "

 
  ...


...
преди: 8 години, 4 дни
hash: 00877cb1cd
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Говориш само за себе си а тя как те възприема, ако тя иска да сте само приятели няма смисъл да се пробваш за друго. Миличък и моят идеал за мъж е определен но когато се влюбиш такива неща като идеал нямат значение. Ако идеалът ти е някоя сексапилна мадама да си знаеш че без пари трудно ще стане.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 4 дни
hash: f0583b3d03
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Напълно те разбирам. И аз се бях захласнал по едно момиче която не беше мой идеал. Привличаше ме страшно много, ако е съгласна пробвай се, аз не можах да осъществя по специален контакт, беше гадже на мой приятел. Но съм срещал мисля подобна само че бе непълнолетна и отново се отказах, такива жени се наричат универсален тип, притежават чар.

 
  ...
преди: 8 години, 3 дни
hash: 816176fef4
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Хей и аз така като теб. Заминах за друга държава където не познавах никого. На последно място ми беше мисълта да си търся приятел. Там се запознах със един мъж и се влюбих, не беше от пръв поглед но се случи. Не е първият мъж в живота ми но ми беше първият във много от нещата. Не му гледам снимките нарочно защото се натъжавам още повече, ние имахме връзка. Остави ме и после ме блокира от всякъде, дори ме мрази, не знам какви са причините нито съм му изневерявала, нито нищо. Говореше за брак, сватба и тн. а малко по късно ме заряза, не разбирам защо се е получило така. Радвам се че все още има мъже като теб, а защо не искаш връзка със нея след като ти харесва. Пробвайте да бъдете приятели, пиши си с нея, не я отбягвай веднага и там ще си изясниш как да действаш в последствие. Ако твърдо си решил че не я искаш за приятелка просто и отговаряй от време на време а по късно постепенно можеш да прекъснеш, не знам само за това се сещам, успех!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker