Загубих я - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121564)
 Любов и изневяра (29809)
 Секс и интимност (14410)
 Тинейджърски (21917)
 Семейство (6489)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4715)
 На работното място (3194)
 Образование (7319)
 В чужбина (1660)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1741)
 Други (18620)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Загубих я
преди: 8 години, 1 месец, прочетена 2171 пъти
Здравейте аз съм момиче на 18 години! Преди две години имах връзка с учителката ми! Беше вълнуващо и различно. Не сме стигали до интимни отношения, а и аз не искам това от нея. Тя е толкова млада и красива, добра и интелигентна! След часовете се чаках ме в кабинета и, говорих ме, споделях ме си -там се обичах ме. Всяка вечер си говорихме и в феисбук. Беше трудно в часовете с нея, там бяхме ученик и учител, пък и тя ме помоли да не смесваме отношенията с училище! Но за жалост всичко свърши! Оставих я! Имаше едно момче, което се въртеше около нея и той казал на една приятелка, че иска да спи с госпожата и т. н! Аз като разбрах веднага и казах и тя се зачуди неможеше да повярва, че това момче си мисли такива неща(беше скромен затова)и аз се разтроих че не ми повярва и си тръгнах. В следващите дни спрях да и обръщам внимание, да я поздравявам, а тя ме гледаше в очите и не смееше нищо да каже! Писа ми в файсбук какво има ела да поговорим утре и аз казах добре. Не отидох и тя ми писала-аз те чаках, а ти не дойде, така ли искаш да приключим? Аз казах -сега нека да не говорим хайде друг път и тя престана! След извесно време си махна профила, смени си номера и вече не се интересуваше от мен явно! Тя дори не знае, че ме е наранила като не ми се е доверила и мисли, че исках да се отърва от нея. Вече се разминаваме само из коридорите и много рядко си засичаме погледите. Имам чувства към нея, липсва ми как да си я върна след, като я зарязах така, тя не иска да ме вижда. Помогнете ми... Боли ме, искам я отново в живота си! Не ме е срам, че се влюбих в жена, аз не съм перверзница да искам секс. Искам да е до мен, да си говорим, да се смеем, да я целуна нежно после да я прегърна, да държа ръката и, да не я оставям освен, ако тя не пожелае! Не ме съдете моля ви, дай те ми съвет!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 1 месец
hash: 1ca42090ed
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Не е перверзно да искаш секс, няма значение дали с мъж или с жена. Всичко е в твоята глава, явно имаш някакви проблеми с твоята ориентация, и аз лично мисля, че сте нямали истинска връзка, щом не сте я консумирали. Жената се е държала разумно, както и приляга за възрастта. Ти, обаче, не. Когато има някакво недоразумение, проблем, или нещо неизказано, трябва да се говори! Да се нищи проблема, или каквото е, докато се стигне до някакво решение, което устройва и двете страни. Тя, едва ли, е помислила, че си я излъгала, просто и е било трудно да повярва на казаното, и е била объркана. След това те е викала да говорите, ти не си отишла. После ти е писала, че иска да говорите, ти си казала "Не сега". Ами, понеже си млада, не осъзнаваш, че точно с тези постъпки си навредила на връзката си. Ти си я отблъснала, не обратното, и това е важно да го разбереш. защото за в бъдеще, няма как да нямаш проблеми с гаджетата, независимо момичета, или момчета. Зрялото нещо е, когато нещо такова се случи, сядате двете страни и говорите, докато не се изяснят нещата, защото иначе става по-лошо. Няма да сте наясно какво се случва, какво изпитва другия/та, защо се е получило така, по чия вина... Ще изпитваш съмнения, ще има въпроси, на които няма да можеш да намериш отговори сама, и ще изпитваш терзания, ще се вкарваш в хипотетични ситуация, какво би било, ако е станало така и така. Ами, ако не беше се случвало това? Или, ако не бях казвала еди какво си...?

Да знаеш, че ключът към здрави взаимоотношения е искреното говорене. Няма сила друга, която да може да дава комфорт на другия, колкото говоренето. Когато имаш проблеми, споделяш на някого, говориш, дават ти съвети. Когато имаш някакви заслуги, успехи, ти пак споделяш на близките си, и се радвате заедно. Когато нещо не ти е ясно в училище, питаш учителите, за да ти разяснят, за да не изоставаш с материала. Когато имаш някакъв проблем, споделяш с родителите, за да получиш помощ, или насоки от тях.... Това са само няколко примера, колко важно е да говорим помежду си, и ти трябва да го разбереш, колкото се може по-рано. Това е моят съвет. Ако, има как да се свържеш с тази жена, извини и се, поговори с нея за причините си, кажи, че си осъзнала грешката си. Може и да ти прости. И, още един съвет: не е лошо, перверзно или гнусно да правиш любов. Ако не правите любов, то тогава каква връзка е това? Тя жената, като по-възрастна е по-опитна, има определени нужди... Смяташ ли, че може да го карате винаги на разговори и държане за ръка? Точно, когато правиш секс, ти се свързваш с другия, на едно емоционално по-високо ниво. Чувстваш другия по-близък, по-интимен. Някак си, след секс сте по-уязвими, и по-лесно и дълбоко се привързвате един към друг. За това, когато няма секс, се получават и проблемите, може да разгледаш тук темите. Има подобни, доста.

Успех!

Depravity

 
  ...
преди: 8 години, 1 месец
hash: 5ee054efb9
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   Измисляш си филми от нищото. Намери си някое свежо момиче да ти запълва времето.

 
  ...
преди: 8 години, 1 месец
hash: 512f50f851
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   Момиче на 18. Влюбено в своята учителка.
Да звучи като много интересна история.
Мисли, че исках да се отърва от нея - да точно това си е помислила.
Имам чувства към нея, липсва ми - мила когато имаш чувства към някого ги показваш, а твоята постъпка е била много детска. Сякаш си не на 18 а на 6.
Как да си я върна след, като я зарязах така - проблема е, че като си я избягвала тя е загубила доверие в теб. Затова и страни, как да те потърси, като не знае, дали няма да се оплачеш от нея. Знаеш ли колко рискува, като само се усамотява с теб. Да ти си на 18г. пълнолетна, но пък тя ти е учителка.
Хубавото е, че скоро завършваш, и след завършването си, можеш да я потърсиш, и да и кажеш, че си се уплашила, да не ви разкрият и това да ви навреди някак. Хич не споменавай, че си постъпила така, заради някаква глупава причина. Дори и да се усъмнила, ти не трябваше да реагираш толкова крайно.

Не ме съдете моля ви - как да не те съдя, като си постъпила супер детски, и сега се оплакваш. Не ми казвай на 18г. си малка, виждал съм и 8г. с по - развито мислене, затова те сравних с 6г.

Работата е там, че трябва да се срещнете и да говорите, да и кажеш какво изпитваш, какво искаш, да я изслушаш и да приемеш нейните отговори.
Само че когато тя рискува толкова много, а ти се дърпаш, тя вече е загубила доверие в теб.
Какво ще стане ако утре, тя реши да говори с теб, а ти отидеш при директорката, не само ще я уволнят, но може и да не намери работа повече. Сякаш рискува живота си.
Това не можа ли да го оцениш, докато бе с нея. А да постъпваш така.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 28 дни
hash: 512f50f851
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Depravity :)
Обаче тук където казваш, че една връзка без секс не би издържала не си права.
Ти и много хора мислят така.
Но от личен опит го казвам, възможно е да се издържи години без да има секс.
Възможно е дори да има само познанство много години, преди да се започне връзка.

Забележи, че в тоя коментар не се заяждам с теб.

 
  ...
преди: 8 години, 27 дни
hash: 012b51a6ce
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

8.   Н. 7, Да, може. Ако и двамата са асексуални, да не правят секс за тях двамата е нормално. Също би било нормално, ако в началото правите секс, после се появяват децата, грижите и отговорностите. Започвате да си омръзвате, не се желаете вече и спирате със секса, но оставате заедно, заради децата. Това пак би било в реда на нещата, все пак много хора го правят. Нормално е да не правиш секс, ако мъжът, да кажем, е останал парализиран, и нямате възможност да го правите, но все пак още се обичате. Но, все пак, ние такива връзки ли искаме за себе си? Нормално е, но желано ли е? Прави ли ни щастливи това развитие на събитията? :) И, все пак, освен в първия пример, хората са правели секс в началото, с след време не. Ако изобщо не сте правили секс, и не сте асексуални, тогава не се ли определяте повече като приятели? Все пак, каква е разликата между приятел и гадже? И с приятели и гаджета споделяме най-важните неща от нашия живот. И на приятели, и на гаджето, имам доверие, излизаме, веселим се, запознавам се с родителите му, звъним си, търсим се... Привидно, гадже и приятел, е едно и също нещо. Обаче, с гаджето си правя секс. Значи, все пак не е едно и също.


Depravity

П. С. Без заяждане общуването е много по-лесно и ползотворно. :)

 
  ...


...
преди: 8 години, 27 дни
hash: 47d6027107
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Като цяло, не си наясно със себе си и със сексуалната си ориентация. Още повече, не си наясно с връзките, изобщо. Сексът не е мръсна дума, не е перверзия и нещо, което е срамно и гнусно. Сексът е нормалното продължение на една връзка, израз на чувствата и привличането между двама души, независимо дали са от един пол или не. Не бива да мислиш, че ако някой иска да спи с човека, когото харесва, това е извращение или проявя на някакви нечисти мисли. Не казвам, че задължително трябва да правиш секс, но просто да разшириш малко възгледите си относно тези въпроси. Ти си на 18 години, т. е. голям човек, но си постъпила много незряло в тази ситуация. Когато човек не знае или не разбира нещо, той трябва да се постарае да го научи, а не да го игнорира. Държейки се като малко дете, ти си отблъснала тази жена от себе си. Дали тя е имала сериозни намерения към теб, или не, не можем да кажем. Но определено не си подходила както трябва. Още тогава, на момента, е трябвало да си поговорите и да се изясните, или поне когато тя те е помолила за това. Не знам какво се случва в нейната глава, или до каква степен е зряла самата тя, но имай предвид, че с такива противоречиви действия и детински постъпки, ще имаш проблеми и занапред във връзките си.
Ако наистина държиш на нея и не искаш да я губиш, направи ти крачката към нея. Намери я в училище, кажи й, че искаш да говорите. Кажи й, че си объркана и че си допуснала грешка, че искаш да я поправиш. Единственият начин да се реши проблема, е с разговор, в който да се изясните. Това важи и във всяка друга ситуация от живота.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 23 дни
hash: 512f50f851
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Все пак, каква е разликата между приятел и гадже?

Не знам какво разбираш под тези думи, че да ти отговоря.
Да проверя в тълкувания речник, но ти може да влагаш различен смисъл в това понятие.

Приятел - непозната дума.

Налага се да го търпя - не ми е кеф да го виждам, но е някой на някой друг, и затова трябва да се държа добре с него.

Познат - някой когото познавам, ей така да се съберем да хапнем, да пийнем, да излезем за разговор.

Партньор - някого с когото имаме общ интерес.

Част от биологичното семейство - тук няма да обяснявам.


Гадже - непозната дума.

Секс партньор - човек с когото да правя секс. В това число, постоянна проститутка, жиголо. Подобна няма да имам.

Любими - момичета в който съм влюбен.

И с приятели и гаджета споделяме най-важните неща от нашия живот - думите са информация, трябва да се внимава с информацията. Не всяка информация, може да се даде на всеки. Има информация, която дори и ние не трябва да знаем.

Доверие - доверието също трябва да е разумно. Научих, че всеки се движи от интереси. Така, че преди да се довериш, разбери интересите на другият.
Така твоят интерес тук е да се докажеш донякъде, пък и си седнала да пишеш, за да загубиш време, че нямаш важна работа.
Инак по - важната работа би изместила писането ти тук.
И донякъде се забавляваш, дори и да се дразниш, се радваш, че си писала, казала си нещо. Твоят коментар се е взел под внимание, щом го подкрепят или оборват, значи е прочетен. Тоест е бил зачетен и ти чувстваш мнението си значимо.
Важно е да отчетеш интересите на другите - за да знаеш доколко да им вярваш.
Ето защо - хората който обичаш, трябва да са в много по - голяма зависимост от теб, отколкото познатите.
Тук обаче когато интереса е тялото на човека (секса) винаги може да се намери по - красив партньор. Като всичко е заради секса, защо да е именно този партньор?
Докато при любимата - едно от нещата който я правят любима е средствата (не само финансови) и времето което си отделил, за нея.
Да любимата също е заменима - но тогава колко ти време ще ти е нужно да стигнеш до това ниво в което сте. Готов ли си да загубиш години. А човек трябва да помисли и за съвестта си. Тоест любимите, е много по - трудно да бъдат заменени, от познати и партньори.

Запознавам се с родителите му - не знам защо го правиш. Може би, като се запознаваш с тях, се опитваш да се обвържеш по - тясно. Само че родителите рядко са достатъчно важни, за да задържиш някого до себе си, не че трябва да се подценяват.

Обаче, с гаджето си правя секс - значи гаджето е вид секс партньор, аз такива нямам. Не че съм асексуален - но за мен секса е нещо естествено и не е чак толкова важен. Правя го, само когато и двамата го желаем, никога не съм заплашвал с край на връзката или с изневяра за да го получа. Тези заплахи ми изглеждат като изнасилване, и ме отвращават. Има и други начини, да предразположиш партньора. Секса по взаимно съгласие, е много по - готин от този при който една страна просто се оставя.

Разликата при мен при познатия, партньора и любимите си.
Е че с любимите си - искам да се обвържа до живот. Интереса ни е постоянен. И съм си позволил да изпитам чувства към тях.
Бих създал семейство, да имам деца от тях.

За мен любимите са много по значими от партньор, би било то и секс партньор.

Надявам се да пораснеш и да разбереш, че секса не е в основата на една връзка.

Послепис.
Не те мразя. Напротив, ти си човек, който искам за познат.
Искам да те издигна над това ниво в което се намираш, така както ти го направи за мен - чрез предишни коментари (бяха отдавна).
Но ако ти казвам, колко си велика, колко добре разсъждаваш, че се възхищавам на коментарите ти. Ти няма да се научиш, да отговаря, когато ти дават контра в живота. А целта ми е да се научиш да се бориш, с хората които са срещу теб.
Защото тук аз ти опонирам, но както казах, ти решаваш доколко ще се впечатлиш, в живота е истинската конкуренция и в него ти ще трябва да се бориш, за всяко нещо което искаш. Докато се вълнуваш, кой какво е казал. Ще си много назад в тази борба.
Едва когато кажеш, гледай си работата, хич не ми пука какво мислиш, аз си знам как е за мен, ще имаш успехи.
За съжаление си много далеч от това - ти още изпадаш в непоносимост, когато някой не е съгласен с теб.

 
  ...
преди: 8 години, 22 дни
hash: 012b51a6ce
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Всъщност, не бих искала да стигна там, където си ти. Не влагам никаква обида в това, но не бих искала да бъда на твое място. Харесвам си сегашния живот, и мисли. Нека се съгласим, че не сме съгласни (Let's agree to disagree) и да приключим.

Успех ти желая, и късмет!

Depravity

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker