Трудно ми е да го оставя... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120673)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14308)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Трудно ми е да го оставя...
преди: 7 години, 11 месеца, прочетена 2373 пъти
Здравейте. Реших да споделя историята си тук, защото съм много объркана и бих искала да получа мнение или съвет от вас. Аз съм на 21 и скоро започнах връзка с човек който е на същата възраст. Всичко се случи необичайно бързо, което леко ме изплаши. Не след дълго, той започна да ми държи сметка за най-малкото нещо, кога слизам до магазина и кога се връщам от там.... постоянно се карахме и той се държеше много зле, обвинявайки мен за това, че имаме кавги. Реших да се разделя с него но той плачеше, започна да казва как щял да остане сам и да загуби доверието в жените, че съм лицемерка и въпреки всичко ще ме обича вечно. Премислих решението си, защото ми беше зле, че съм причината за отчаянието му и след дълъг разговор реших да му дам втори шанс.... там бе и грешката ми. Той се държи по-добре, но пак ми иска отчет минута по минута и разговори по цял ден и мисля, че сбърках като се върнах.... Не се чувствам добре и искам този път да сложа окончателният край, но ме е страх той да не направи някоя глупост.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 11 месеца
hash: 1215f17876
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   защото ми беше зле, че съм причината за отчаянието му.... поговори с някого и си отговори на въпроса искаш ли да си с този човек или не, очевидно те манипулира и трябва да си с него, за неговото добро. Преосмисли нещата, не можеш да живееш в този капан, разделете се с добро и всеки да си поеме пътя. Ако не можеш директно му кажи, че имаш нужда за малко да си сама със себе си и така полека, лека се отдалечи. Ако имаш възможност поговори с психолог, как да се справиш с този човек.

 
  ...
преди: 7 години, 11 месеца
hash: 280ead2377
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Но ако останеш, ти ще направиш голяма глупост!

 
  ...
преди: 7 години, 11 месеца
hash: cbee7dbc2b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Няма да направи. Манипулира те, защото вижда, че поддаваш. Раздели се с него. Не ти трябва ревнивец, защото ще съжаляваш един ден. Има много подобни истории, прочети.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 11 месеца
hash: 692930ec49
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Или му кажи, че това те дразни и да престане или директно му бий шута!

 
  ...
преди: 7 години, 11 месеца
hash: 4d3e7aa9ae
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Ами виж сега момиче:
Тези номера до болка са ми познати. С тези самосъжаления, той иска да те задържи, но на теб като не ти е приятно, защо трябва да се насилваш да стоиш при него?
Някои заплашват да се самоубиват, но след това не го правят.
Ми той по този начин ако те накара да се омъжиш за него ще го направиш ли?
Аз съм момче на 26 години, но доста съм видял от този живот. Едно знам обаче, че от такива женчовци направо ми е писнало да слушам. Те са срам за мъжете.
Това са типични женчовци, които не стават за нещо. Обсебващи и самосъжаляващи се за да предизвикат внимание.
Като не ти е хубаво при него, слагаш край и това е.
Ти каза ли му защо искаш да се разделиш с него?
Ако да и той ти е обещал да се промени, а не се променя, ами кажи му едно съжалявам, че си му дала втори шанс, но се е провалил отново.
Все пак всеки в този живот има нужда да диша иначе ще умре от задушаване.
М П( АТАКИСТА)

 
  ...


...
преди: 7 години, 11 месеца
hash: e10054f2d7
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Ако иска да се мята от 10-я етаж, това не е твой проблем. Бъди спокойна, такива хора само манипулират че ще направят нещо и дотам

 
  ... горе^
преди: 7 години, 11 месеца
hash: 39e90c27ad
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Кой какво ще прави си е личен избор! Не си длъжна да търпиш нещо или някого! Не си длъжна на никого и заслужаваш да си щастлива! Този няма да се промени и по-добре не си губи времето с такава връзка!

мъж на 32г.

 
  ...
преди: 7 години, 11 месеца
hash: 5b23ba8772
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Ехааааа...ама този си е много изпечен манипулатор, да знаеш! Първо, имате постоянни скандали, заради натрапливата ревност и мания за контрол, която упражнява върху теб, а той успява да те убеди, че ти си виновна за тях. После, решаваш, че искаш да го оставиш, пък той отново ти прехвърля вината и те кара да се чувстваш гузно, че той, миличкият, беззащитният, е измамен, излъган, изгубил вяра в жените и във връзките завинаги..направо на ръба на депресията. Айде стига вече, а? Ти не можеш да бъдеш отговорна за него, нито за емоционалното и душевното му състояние. Като толкова много искаше да бъде с теб, да си беше взел някаква поука от цялата работа и да беше се опитал да промени нещото, което те е отблъснало най-много от него. Щом няма да го направи, ти си длъжна да си потърсиш щастието без него! Ама гадно ще му е, ама мъчно, ама не знам си какво...така е, такъв е животът. Нито ще е първият, нито последният, който ще страда. Ще го преживее, ще се оправи и толкова. Ти мислиш как щял да го приеме и как се чувства, а той мисли ли какво ти е на теб, как на теб ти се отразява отношението му? Май сама знаеш отговора на този въпрос.
Недей сама да се тормозиш повече, взимай категорично решение и хич да не ти пука!

 
  ...
преди: 7 години, 11 месеца
hash: 4d3e7aa9ae
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Ето сега аз ти казвам нещо:
Значи скайпа ми е astanvila така:
Ако не ме потърсиш на скайпа да се запознаем и после не дойдеш вкъщи и после познай какво да направим, ще се самоубия, ще изпадна в депресия, ще рева по цяла нощ, ще обърна резбата, ще изгубя вяра във всичко, няма да се храня и още неща, ама вече не ми се изброява и ти ще си виновна.
Ха ха.
И сега ще го направиш ли? Риторичен въпрос.
Същото е при него. По този начин ще те накара цял живот да си с него и как ще стоиш при него? Цял живот ще търпиш този ад ли?
Михаил Петров

 
  ... горе^
преди: 7 години, 11 месеца
hash: c118c01fc0
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   И да направи глупост, ти не си виновна за това.
Не искаш да жертваш него, а жертваш себе си. Това не е правилно. Най-вероятно ще се разделите, дори и да не е сега, но започнеш ли от сега с такива големи компромиси спрямо себе си, ще загубиш не само това време в тази връзка, а и във всяка следваща. Млада си и сега е времето да поставиш основите и правилата на играта за самата себе си. Не се погубвай!
Ж28

 
  ...

...
преди: 7 години, 11 месеца
hash: eae147a335
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   на това му се казва емоционално изнудване - ако го оставиш, ще загуби вяра в жените, ще се депресира, ще се гръмне... няма да направи нищо от изброеното, просто ще си потърси нова жертва. а дори и да го направи, това ще е резултат от негово решение, не твоя вина.
Ж44

 
  ...
преди: 7 години, 11 месеца
hash: 399133b348
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Миличка, здравей!
Бягай бързо и надалеч. Без страх от последствията. Само се залъгваш, че го обичаш. Това не е любов, а емоционална зависимост, която си развила към него. От личен опит ти казвам да не се колебаеш- веднага го напускай. Аз имах връзка с момче, който използваше приятеля си в полицията да следи фактурите ми за телефон, кога, къде съм била и мен ме е било страх какво ще стане, но в крайна сметка животът е толкова кратък. Цени себе си и времето си на земята. Нищо няма да направи след раздялата, повярвай ми, както и моят приятел не направи. Това са неуверени в собствените си възможности хора. ЗАРЯЗВАЙ ГО!

 
  ... горе^
преди: 7 години, 11 месеца
hash: 5946962a45
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Авторката: Благодаря Ви много на всички. Наистина сте прави и много ми помогнахте. Оценявам мнението на всеки един от вас.

 
  ...
преди: 7 години, 11 месеца
hash: 40809c9b51
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Бягай от такива мъже! Нищо добро няма да видиш.. Смятай щом е започнал да ти държи сметка от сега колко време си се забавила в магазина, а след време ако сте още заедно сигурно няма да ти дава да излизаш без негово разрешение. Моята най-добра приятелка беше така с едно момче, буквално не й разрешаваше да излиза без него, трябваше той да идва пред тях и тогава да излязат, не й даваше да ходи на кафе дори с МЕН, нито пък да я прегръщам, а съм момиче.. Съветвам те да не се занимаваш повече с него, за твое добро.

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: d0ec33975a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   За трети път ще пиша тук или четвърти, но нищо.
Щом тоя ще загуби вяра в жените, ами ще потърси мъжете и готово, какво се притесняваш?
Михаил П.( АТАКИСТА)

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker