Kакво беше това чувство ... ? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121031)
 Любов и изневяра (29666)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Kакво беше това чувство ... ?
преди: 13 години, 5 месеца, прочетена 2520 пъти
Здравейте !
Момче на 21 години съм и искам да споделя нещо , което ме прави доста нещастен на този етап от живота ми. Преди 3-4 години имах връзка с едно момиче, към което дори не изпитвах никакви чувства в началото, но мои приятели ни събраха, след като постояно ми натякваха, че тя непрестанно им говори за мен, колко много ме харесвала и т.н. Та отначало тръгнаха нещата с въпростното момиче, всичко беше ок, но аз все още не изпитвах, кой знае какви чувсва към нея, единствено ме привличаше сексуално и нищо повече. Един ден просто ми каза, че иска да се разделим и го направихме. Приех го доста леко и след няколко седмици отново се събрахме, съгласих се само заради едно - да спа с нея. Скоро разбрахме, че явно не сме един за друг и окончателно се разделихме, отново тя ме заряза, но този път го приех доста по-тежко, защото може би бях налапал кукичката. Оттогава нямам никакво желание да се обвързвам с жени, мисля си, че всички са еднакви, казах си че повече няма да се влюбвам. Просто това ме промени изцяло - станах много студен, не споделям чувствата си, а съм нормално младо момче, в разцвета на силите си както се казва. Преди не можех да се отърва от женско внимание, а откакто станах затворен в себе си, жените го надушват от километри и нямам кой знае колко приятели около мен, било то мъже или жени.

Въпросът ми е следния - как да върна това неверояно чувство у себе си - да обичам и да бъда обичан ? Когато имам жена до себе си съм просто коренно различен човек - щастлив, уверен, борещ се с живота, обичан, имащ много приятели и все такива положителни неща. Трябва да променя начина си на мислене, но как ? Ще съм ви благодарен, ако можете да ми помогнете. Вярвам, че всеки е попадал в такава ситуация, въпросът е кой как го преодолява.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 5 месеца
hash: c45d4195b0
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Човек, любовта наистина е вълшебно чувство, ти самият казваш че когато си влюбен си весел и осъзнаваш нуждата от някой до себе си. Просто спри да се вглъбяваш в нещо което се е случило преди време, а и това е било нейното отношение, всички хора са различни и има толкова хора които търсят любовта. Само че са те наранили така веднъж, не се самонаказвай- затваряш се за хубавото, за това да те обича някой. Да знаеш няма да стане чудото на любовта, ако ти отблъскваш и си студен, никой не иска безчувствен и затворен човек, който не е способен да даде обич, но я търси... намери сили, кажи си че каквото е било, било. Не е нужно да си наивен, но живей весело, бъди усмихнат, контактувай с момичетата, в себе си всеки носи топлина, просто не си срещнал момичето което ще ти покаже другия начин- да бъдеш обичан. Виж има много хора като теб, аз бях така на 19 бях с момче с което бяхме заедно известно време и след това той постъпи гадно. Отблъсквала съм много хора, но всъщност не съм го искала, просто си пазех чувствата и до днес съм останала малко студена...но след време открих човек който ми показа, че аз съм специална и уникална...че това с момчето преди години е било за добро...той е бил скапаняк който не знае какво иска и се лигави с хора които взимат на сериозно отношенията си...

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker