Помощ отчаян съм , как да постъпя за да не я загубя - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121184)
 Любов и изневяра (29706)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18522)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Помощ отчаян съм , как да постъпя за да не я загубя
преди: 8 години, 6 дни, прочетена 2176 пъти
Здравейте доста изчетох за да си помогна, но никъде не намерих решение. Проблема ми е следният :Имах връзка със жена Телец, аз съм Козирог. Живяхме заедно почти година до преди месец, аз реших да се прибера в нас но пак се виждахме, гостувахме и т. н. На скоро замина да работи по черноморието, което е близко до градъ ни първите няколко се чувахме, пишехме после тя изведнъж спря. Реших да по изчакам. След няколко дни и пишах какво става, защо мълчи и дали това е края за да знам и да продължа напред. Прочети го но без отговор пак изчаках няколко дни тя спря да влиза във интернет. накрая и писах смс защото не ми дигаше телефона.. на последният смс тя ми отговори че работи по 13 ч изморена, изнервена стига драми, успокой се моля те и ми дай време. Вече минаха 5 дни от тогава.. Днеска и писах как си, защото влезна за малко във интернет прочети го но не ми отговори. МИсълта ми е това ли е края ни или просто да седя и да я чакам да ме потърси и дали тя ще ме потърси или съм я загубил. Как да постъпя дами и господа :(.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 6 дни
hash: 6ad33d7dd2
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   След фуста не се тича! Живей така, че фустата да тича след тебе, иначе се обричаш на провали, каквито вече са те налетяли!

 
  ...
преди: 8 години, 6 дни
hash: a98d0496d1
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ами човек според мен и 13 часа да ѝ е работното време, все за пет минути може да ти звъне да се чуете.
И аз покрай избори, понеже съм пелитик съм адски ангажиран с какво ли не, но все намирам толкова поне да се чуя с половинката ми за лека нощ.
Всеки ще каже, че ние нямаме много работа, но не е така. Не е лесен живота на политик и ние сме ангажирани, особено ако си кординатор на район като мен.
Михаил Петров( АТАКИСТА)

 
  ...
преди: 8 години, 5 дни
hash: 8d405eb846
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Не я търси повече. Всичко е свършило. И престани с тормозът, няма да помогне. Съчувствам ти, но трябва да приемеш фактите. Продължи напред! Успех

 
  ... горе^
преди: 8 години, 5 дни
hash: 6a72732c72
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Явно се навъртат други около нея и тя около тях. Мълчанието й определено значи, че нещо не е наред. И вместо да задаваш въпросът тук и да си губиш времето в чакане, щом е близо може да отидеш до нея и от нея да разбереш. Общо взето пиши я бегала.

 
  ...
преди: 8 години, 5 дни
hash: 8ce181adaa
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   "... и ми дай време" т. е. дай ми време да видя дали ще мога да се задържа на другия клон преди да се пусна от твоя.

 
  ...


...
преди: 8 години, 5 дни
hash: 50f3fca36f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Спестявaш зaщо изведнъж сте решили дa не живеете вече зaедно.
Aко бяхте добре товa едвa ли щеше дa се случи. A нaтaтък тя е свободнa дa си вземa решения сaмо зa себе си кaто нaпример дa зaмине по морето дa рaботи и дa си гледa животa.
Явно не си съумял дa бъдеш поне кaчественa половинкa, aко не цялa зaвършенa личност.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 5 дни
hash: 51f88c4a71
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   ти си егати... Как може да и напишеш (извадка от контекста )"Да продължа напред" все едно нищо не означава за теб, не е важна и хиляда се бутат да ти се качат на оная работа. Мен би ме загубил

 
  ...
преди: 8 години, 5 дни
hash: e3c00354bd
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   Не може да има човек с толкова лош правопис.

 
  ...
преди: 8 години, 3 дни
hash: 952a1e760b
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Не ми стана ясно как сте живели заедно, след което ти просто си решил да се върнеш у вас? Не ми се струва адекватно, но както и да е. В случая, жената постъпва незряло и глупаво, като не ти казва нищо. Може да работи и по 20 часа, но един телефонен разговор ще й отнеме 5 минути. Колкото и да си натоварен и изнервен, това не е оправдание. Дори напротив, когато имаш проблеми на главата си и и си под напрежение, точно тогава имаш най-голяма нужда от любимия си човек, с когото да споделиш всичко и да се разтовариш. Според мен се държи много неуважително и некоректно, нищо не й коства да ти каже, че не иска повече да сте заедно. Може би иска да си задържи вратичката отворена към теб, като не ти дава категоричен отговор. Ако съм на твое място, бих й казала, че аз искам да знам, че имам човек до себе си и това поведение ме обижда. Ако иска да е с теб, добре, ако не... поне да има смелостта да ти го каже. Това не е драма, а съвсем нормална реакция. В случай, че не получиш отговор отново, вече е ясно, че нещата са приключили.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 3 дни
hash: 94ff0fcacc
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Нямам мнение по въпроса, но искам да те поздравя за "страхотния" ти правопис.

 
  ...

...
преди: 8 години, 3 дни
hash: 88f666b263
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Иска време, за да си поживее... сега са я накацали сумати '''гларуси'' там и на нея й кеф вниманието... колеги молеги... та като свърши лятото тогава очаквай повикване от нея, но не се занимавай повече с нея.. гледай си живота и това е!

 
  ...
преди: 7 години, 11 месеца
hash: 81b19d4941
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Впечатлението ми за вашите зодии е, че жена телец иска много да й се угажда, пари да се харчат, храна да има качествена, обаче и лесно се влияят от зодия стрелец.. И иска да е на нейното, а козирозите са добри и гледат да осигурят всичко това, че и дом на своята половинка.. Но пък понякога са хладнокръвни в смисъл, че имах един познат козирог, с някакви комплекси че нямало да го вземе никоя жена.. И се оженил за жена с апартамент, може би е искал апартамент, зная ли, но се разведоха и после децата му се страхуваха от него, той не им даваше пари за издръжка, работеше като вол по цял ден и угаждаше на някакви по-грозни жени от неговата, които му бяха любовници.. После намери една водолей зодия жена, и на нея й построи дом.. А тя с дете от първи брак.. И гледаше чуждото, а своите не.. Ама това е само историята им, твоята е друга.. Но просто ако ще създавате семейство, по-добре със свястни жени и мъже.. ми е съвета..

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker