Истинска любов с тъжен край - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121530)
 Любов и изневяра (29799)
 Секс и интимност (14407)
 Тинейджърски (21915)
 Семейство (6488)
 Здраве (9621)
 Спорт и красота (4713)
 На работното място (3193)
 Образование (7319)
 В чужбина (1658)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1740)
 Други (18607)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Истинска любов с тъжен край
преди: 8 години, 18 дни, прочетена 2872 пъти
Здравейте на всички. Много ми е трудно да пиша тук, но просто ми е много тежко и не знам какво да правя. На 19 години съм. В моя живот дойде едно момиче, което ме промени за 1 седмица, а досега никое момиче не е можело да ме промени, а тя ме промени само за 1 седмица. Тя беше моят живот, само тя ми показа какво е истинска любов, досега само аз съм се борил в една връзка, но тук беше наистина различно. Тя ми показа какво е истинска любов. За първи път бях най-искрен с момиче. По-принцип не се влюбвам лесно, но с нея беше истинско и много прекрасно. Но накрая малко я задуших, не знам какво ми стана, не съм ревнив, само, когато е неизбежно, но явно аз съм виновен, и тя скъса с мен. От няколко дена нито мога, да ям, нито мога да спя, нито нищо. Студент съм, но мисля да прекъсвам, защото не мога да остана в България. Просто не мога да остана тук и да гледам как е с друг. Знам, че е много смешно, че я обичам, но аз наистина този път, се влюбих. Когато ме остави живота ми се срина, нямам стимул за нищо, не знам къде се намирам. Просто ако остана тук, много ще се измъчвам и ще се самоубия, и затова, по-добре ще е да замина навънка и да започна на ново.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 18 дни
hash: 85e3f6b375
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Няма смисъл да те съветвам да продължиш напред, ами пробвай си късмета!

 
  ...
преди: 8 години, 18 дни
hash: c74ffc6cb8
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   Хе-хе, щял да се самоубива и да бяга от България - не преигравай!
Вместо това, благодари на Господ за прекрасната седмица с нея, и ако можеж се погледни отстрани що за чукундур си!
Щото в междуполовите отношения си наистина достоен за детската градина.

 
  ...
преди: 8 години, 17 дни
hash: 4bab261491
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   Направо зяпнах!
А бе, човек, я се опомни. Хората остават сами с малки деца и разбити любови. Разпадат се връзки, градени с години. И учат, и работят. И това пак са бели кахъри! Я какви беди има на света! Бъди благодарен, че си жив, здрав, млад, студент, че имаш покрив над главата си и какво да ядеш! Неразумни сме хората и неблагодарни! Благодари за това, което имаш!!!
Ж28

 
  ... горе^
преди: 8 години, 17 дни
hash: 25593e2e2a
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Не смесвай образованието, с любовта! Един ден ще съжаляваш, че си спрял!

 
  ...
преди: 8 години, 17 дни
hash: 5919696bdd
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Че на вън не можеш ли да се самоубиеш?
Показа ми какво е истинска любов, после аз допуснах грешка и тя ме остави. Ти вярваш ли в това?
Когато любовта е истинска, грешките се прощават.
Щом те е оставила, значи само ти си мислил, че те обича. Или пък си искал да те обича. Но това не е така.
Истинската любов, означава, че не можеш без определен човек.
А тя те е оставила, значи не те е обичала.
Колкото и силно да обичам - кажат ли ми да спра, не досаждам повече. Въпросът е, че никога не съм го чувал, по - скоро при момичетата с който съм бил, са започвали драми (да включително с заплахи като теб, че ще се наранят) в желанието да ме задържат и никога не е имало - но ти това и това.
Ама така е, като отстъпвате ви командват.
А когато казваш - ми такъв съм, какво да направя не мога да се променя, ако искаш тръгни си. Като имат желание да те задържат търсят друг начин.
Сега си помисли, дали обичащият не си бил само ти. И ти си е искало, но не е било така, тя да те обича също.

 
  ...


...
преди: 8 години, 17 дни
hash: ed6da7ff84
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Реагираш много прибързано. Дай си малко време да осмислиш ситуацията, да се опомниш. Разбирам, че за пръв път ти се случва такова нещо, но ти си само на 19, т. е. най-вероятно ще ти се случва пак и пак занапред, както и много по-сериозни неща. Ако при всяка такава ситуация се държиш сякаш светът е свършил, рискуваш да се обречеш на един много нещастен и затормозяващ живот. Повярай ми, има много по-страшни неща, с които все пак хората намират сили и се борят.
Всички знаем какво е усещането на първата любов и как може да е толкова хубаво, но и същевременно толкова болезнено. И познай? Всеки го е преживял! Недей да взимаш някакви радикални решения, само защото си наранен в момента. Да оставиш образованието си и да заминеш в чужбина, не е нещо, което можеш да решиш с лека ръка за 2 дни. Изчакай малко, премисли нещата, дай си сметка за всичко хубаво, което имаш в живота си, помисли за бъдещето, поговори с родителите си и приятелите си, излей си душата пред някого. Засега се дистанцирай от въпросното момиче, дай й време и на нея да помисли. След това нищо не пречи да я потърсиш, да й кажеш как се чувстваш. НО имай предвид, че трябва да си вземеш някаква поука от случилото се и да го даваш по-спокойно.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 17 дни
hash: bc026b84e5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Към номер 2, моля не го обиждай, нито го познаваш, нито нищо, аз лично познавам момчета и ходеше с това момиче 5 месеца, това, че той не го е споменал и вие си мислете, че са ходили 1 седмица си е ваш проблем. Момчето се премести от Варна в София да учи, само и само да е близо до нея, а тя накрая реши да го скъса.

 
  ...
преди: 8 години, 17 дни
hash: 4b0cc6e4f3
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Прав си. Любовта убива, но само в краткосрочен план. Иначе времето успешно я лекува. Това не е като развод за 100 000 лева дето се чудиш как да се оправиш.
Иначе дано тази история те научи, че хората не са собственост и не може да се "задушават". Намерил си си майстора и май со го заслужил. Ближи раните и свиквай с мисълта, че жените не са само твои.

 
  ...
преди: 8 години, 17 дни
hash: 8939f17c72
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Стабилен младеж, за седмица го променили, тази ситуация идея си нямате за колко генерални проблеми можe да даде обяснение.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 17 дни
hash: 49437bf5fe
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Имам въпрос : Тази година ти предстои да си студент в чужбина ли или си студент в България, че не мога да разбера..
също така каза, че не можеш да я гледаш с друг, тя вмомента друг приятел ли си има?
Как така си я задушил, тя не отвръщаше ли на чувствата ти? Нали сте ходили? Разкажи малко за връзката ви, защото много не мога да разбера какви са били взаимоотношенията ви, как се запознахте поне?

 
  ...

...
преди: 8 години, 16 дни
hash: 768800f59c
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   явно е била първата ти връзка и затова я преживяваш толкова. нали не мислиш, че си първият, зарязан от гадже? колко от хората, които познаваш, са цял живот с първата си любов?
просто си вземи поука как да не се държиш в бъдеще.
Ж44

 
  ...
преди: 8 години, 16 дни
hash: 7144f9615c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Живота продължава. Не сравнявай, по света има милиарди жени. Не идеализирай. Стени се, какви нещата те чакат още.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 16 дни
hash: 0fc8a64100
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Знам точно как се чувстваш. Аз съм момиче на 19 и досега не съм обичала момче, но преди 4 месеца в живота ми се появи най-прекрасният човек. Всичко беше прекрасно, обичахме се, бързо се привързах и той беше невероятен, но изведнъж всичко се промени. И преди сме се карали (единият път почти стигнах до болница заради стрес и ниско кръвно и отказ да се храня), но сега просто спря да общува с мен и тъй като в момента не живеем в един и същи град няма как да го виждам. Така е от 3 седмици, не знам защо ми го причини, но не мога да спра да мисля за него. И въпреки това не мисля да напускам държавата или нещо подобно. Да, много боли и не минава и час без да мисля за него, но съм безсилна. И теб те съветвам да не се предаваш, защото има хора, които държат на теб.

 
  ...
преди: 8 години, 15 дни
hash: 8dc6b3716a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Не се притеснявай ще минат 1-2 години и ще се смееш на акъла си колко си бел заблуден животът продължава още по хубав ще го разбереш след време

 
  ...
преди: 8 години, 14 дни
hash: 9f1125f897
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   Връзката ви е продължила 1 седмица и ти смяташ да се самоубиваш заради това, че сте се разделили? ! Виж, всеки е преживявал подобна раздяла и наистина болката е ужасна, но това в никакъв случай не е повод нито да се самоубиеш, нито да избягаш. Просто си дай почивка, ако трябва отложи някой друг изпит за есента, защото сега едва ли ти е до учене и замини на някъде с приятели. След 2-3 седмици извън града ще погледнеш на нещата под друг ъгъл. Не казвам, че ще спре да те боли, щом си я обичал това няма да стане толкова бързо, но ще се почувстваш много по-добре. Най-лошото, което можеш да направиш сега е да се затвориш у вас и непрекъснато да мислиш за нея, за това направи всичко възможно мислите ти да са заети с други неща.
И горе главата и много по-трагични неща се случват! Колкото и да не ти се вярва. Няма да разказвам подробно, но имах колега, който беше загубил и дъщеря си и жена си при трагични обстоятелства в един и същи ден. И пак беше намерил сили да живее и да продължи напред, сега е щастлив с новата си съпруга и има деца. Така, че животът продължава, дори и да не ми вярваш и ще срещнеш правилното момиче. Приеми го, просто не ти е било писано да си с това момиче, обаче това ти е бил ценен опит и вече знаеш, как не трябва да постъпваш с приятелката си.

 
  ... горе^

...
преди: 8 години, 14 дни
hash: c74ffc6cb8
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   8, е и какво? Сега да се самоубие заради това ли искаш?
То ако така се правеше, досега света да е осеян само с трупове.
Колко пъти са ме късали. Пиеш горчивата чаша и продължаваш напред.
И през ум не ми е минавало да обиждам някого. Но крайните идеи и решения никога, ама никога не са добри.

от номер 2

 
  ...
преди: 8 години, 13 дни
hash: 0d7aa1b786
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

18.   Не зaбрaвяй, че някой го е трижa зa теб, мен- не, но някой...

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker